Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen baya belirti yaşamışsın

Canım sen baya belirti yaşamışsın
Evet yaşadıklarım bunlar hepsini aklımda tuttum umutluydum ama Dr adette gel demiş alttan bakmıştı o gün olmamış demiştim ama meğer hislerim doğruymuş ilk o ilişki sonrası batmadan tamam dedim yerleşti diğer gebeliğimde de beşime saplanmıştı çünkü çok şükür

Sağlıkla ilerlesin canım yaa, bizde yaşarız umarım belirti ve mutlu son

Doktor nasıl anlamadı canım ya ultrasonla bakmadim eğer ultrasonla baktı ve anlamadiysa o doktora gitme bida

Canım gözün, aydınn. Ovulasyon testi yaptınmı hiç.? Gebelikte koyu oluyor diyorlar ya

Sorununuz varsa sorun arkadaşlarım yanınızdayız inş herkes hamiş kalsın bu ay
Ben de bu ay 3 gün falan erken yumurtlama gördüm. Ve yumurtlamadan beri böyle vajinal kısım mı desem tam kasıklar da diyemiyorum yani yerini tam söyleyemiyorum ama malum yerlerden bahsediyorum az çok anlarsınız böyle ara ara batmalar ve sanki böyle kramp tarzı ağrı acı hissediyorum. Bir yandan yormak istemiyorum çok erken daha diyorum ama yazdıklarınızı okuyunca da içime böyle Tatlı bir acaba düşmüyor değil bat a daha çok var valla bakacağız artık

Evet resmen vajina kemiğine giren bir ağrı dikkat et canım inş güzel haberler alırız

Günaydın kızlarrrr hayırlı haftalar hepımıze ben böle bı enerjık uyandım çakşırı aldım hayıtıda ama hayıt kullanmama kararı aldım çok yorum okudum diyorlarkı adet duzensızlıgı kıst vs yoksa tam tersi etkı yapabılır.Gülbahar ölçünün kullqndıgı gıbı kullanıcam bugun sabah başladım hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar hepımızı burdan mutlu müjdeli haberler veririzz

bende kullanmam daha bir defa yeter demek ki bana yaramadı bu hap

Canım benim 1 mart yumurtlama 3 mart çatlama oldu.ben 12 martta erken test yaptım ama çıkmadı. Gece eve döndüğümde çok ince pembe çizgi gördüm sonra 13. Gün kaset testte çıktı silik çizgi. 14. Gün çok net çitf çizgi çıktı canım. Senin daha çıkmaz diye düşünüyorum 2gün daha bekle en azından. İçin rahat eder rahim kontrolü yapmadım canım ilk düşük olduğu için cesarette edemem sanırım öyle birşeye.inşallah hakkında hayırlısı olsun vardır umarım bebişş

Canım teşekkür ederimm benim 1 mart yumurtlama 3 mart çatlama oldu.ben 12 martta erken test yaptım ama çıkmadı. Gece eve döndüğümde çok ince pembe çizgi gördüm sonra 13. Gün kaset testte çıktı silik çizgi. 14. Gün çok net çitf çizgi çıktı canım. Senin daha çıkmaz diye düşünüyorum 2gün daha bekle en azından. İçin rahat eder rahim kontrolü yapmadım canım ilk düşük olduğu için cesarette edemem sanırım öyle birşeye.inşallah hakkında hayırlısı olsun vardır umarım bebişş

Son düzenleme:
yaptın mı test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…