Canım sen baya belirti yaşamışsınKızlar benim şüpheli ilişkiden 5 gün sonra vajina iç kısmına resmen bıçak sokmuşlar gibi 3-4 defa kramp girdi , burnum kanadı , diş etlerim halen kanıyor , bel ağrım bacağıma vurdu , ateşim 37 ve üzerindeydi yumurtlama itibari ile, göğüs hassasiyetim batma ile 7 gün varken başladı ve şuanda çürük gibi acıyor,burnumda çok fazla tıkanıklık oldu her sabaha hımkırıp temizlemek zorunda kaldım , duraklarım çatladı , yüzümde kabarcıklar ve hatta 2 adet sivilcem oluştu 7 gün varken, akıntı sadece bir kez 6 gün varken geldi ve sonra bata 2 gün varken yoğun geldi ,gözüm karardı 7 gün varken kulak çınlama ve uğuldaması son 5 gün , iştah açıklığı 2 gün varken , uyku 2 gün varken akşam üzeri uyudum .....
Evet yaşadıklarım bunlar hepsini aklımda tuttum umutluydum ama Dr adette gel demiş alttan bakmıştı o gün olmamış demiştim ama meğer hislerim doğruymuş ilk o ilişki sonrası batmadan tamam dedim yerleşti diğer gebeliğimde de beşime saplanmıştı çünkü çok şükürCanım sen baya belirti yaşamışsın
Sağlıkla ilerlesin canım yaa, bizde yaşarız umarım belirti ve mutlu sonEvet yaşadıklarım bunlar hepsini aklımda tuttum umutluydum ama Dr adette gel demiş alttan bakmıştı o gün olmamış demiştim ama meğer hislerim doğruymuş ilk o ilişki sonrası batmadan tamam dedim yerleşti diğer gebeliğimde de beşime saplanmıştı çünkü çok şükür
Doktor nasıl anlamadı canım ya ultrasonla bakmadim eğer ultrasonla baktı ve anlamadiysa o doktora gitme bidaEvet yaşadıklarım bunlar hepsini aklımda tuttum umutluydum ama Dr adette gel demiş alttan bakmıştı o gün olmamış demiştim ama meğer hislerim doğruymuş ilk o ilişki sonrası batmadan tamam dedim yerleşti diğer gebeliğimde de beşime saplanmıştı çünkü çok şükür
İnşaallah ya çok teşekkür ederim. Gebe kaldınız mı pekiStres yapma ben de öyle olmuştum ama 25. gün gördüm piki hem benim de döngüm çok uzun sayılmaz en fazla 35 olur. Senin de olur inşallah
Yumurtlamadan döllenmeye (3 boyutlu animasyon anlatımı)
Doktor kendi anlatiyor op. Dr. Banu Çiftçi
Tamam teşekkürler:))En garanti sabah ilk cisle yapilan test sonucu sabaha ne kaldi simdi gun boyu aldigin sivilar test sonucunu etkuler sabah insallah guzel haberler verirsin
Canım gözün, aydınn.Evet yaşadıklarım bunlar hepsini aklımda tuttum umutluydum ama Dr adette gel demiş alttan bakmıştı o gün olmamış demiştim ama meğer hislerim doğruymuş ilk o ilişki sonrası batmadan tamam dedim yerleşti diğer gebeliğimde de beşime saplanmıştı çünkü çok şükür
Ben de bu ay 3 gün falan erken yumurtlama gördüm. Ve yumurtlamadan beri böyle vajinal kısım mı desem tam kasıklar da diyemiyorum yani yerini tam söyleyemiyorum ama malum yerlerden bahsediyorum az çok anlarsınızSorununuz varsa sorun arkadaşlarım yanınızdayız inş herkes hamiş kalsın bu ay
İnann bana şoktayım dünya para verdim ama burda sordum görmemesi normal dedi arkadaşDoktor nasıl anlamadı canım ya ultrasonla bakmadim eğer ultrasonla baktı ve anlamadiysa o doktora gitme bida
Evet resmen vajina kemiğine giren bir ağrı dikkat et canım inş güzel haberler alırızBen de bu ay 3 gün falan erken yumurtlama gördüm. Ve yumurtlamadan beri böyle vajinal kısım mı desem tam kasıklar da diyemiyorum yani yerini tam söyleyemiyorum ama malum yerlerden bahsediyorum az çok anlarsınızböyle ara ara batmalar ve sanki böyle kramp tarzı ağrı acı hissediyorum. Bir yandan yormak istemiyorum çok erken daha diyorum ama yazdıklarınızı okuyunca da içime böyle Tatlı bir acaba düşmüyor değil bat a daha çok var valla bakacağız artık
Valla yapacaktım ama çok sık WC gittim ayarlayıp bakıp atcam size canımCanım gözün, aydınn.Ovulasyon testi yaptınmı hiç.? Gebelikte koyu oluyor diyorlar ya
oldum kız :) benimki belliydi hap yaptı gecikme kaç tane test yapmıştım çıkardı olsaMERAKLI MELO Arkadaşım regl oldun mu??
bende kullanmam daha bir defa yeter demek ki bana yaramadı bu hapkizlar klomen bende kist yapiyor. bende 2 ay kullandim. duzenli olan adetim nedense bi degisti. onu kullandigim aylar hep lekelenme oluyordu adet olamiyordum. kan testi yapiyorlardi negatifi gorunce adet sokturucu kullaniyordum. gerci ben 2 ay kullandim sonra biraktim
Canım benim 1 mart yumurtlama 3 mart çatlama oldu.ben 12 martta erken test yaptım ama çıkmadı. Gece eve döndüğümde çok ince pembe çizgi gördüm sonra 13. Gün kaset testte çıktı silik çizgi. 14. Gün çok net çitf çizgi çıktı canım. Senin daha çıkmaz diye düşünüyorum 2gün daha bekle en azından. İçin rahat ederCanım tebrik ederim ne güzel ya çok sevindim senin adına, bende senin durumundaydım 2 kere yumurtlama yaşadım tahminime göre 18-19martta adet olmam lazım test yaptım negatifti sen kaçıncı gününde test yaptın benim yarın 10. Gün yapsam çıkar mı,erken gebelik mi yaptın sen? Ben ne yapsam, çok fazla belirtim var bugün tüm gün mide bulantısı ağrısı yaşadım 4-5 kere büyük abdestimi yaptım karnım kaynıyor ağrıdan, belimde bıçak saplanmış gibi ağrım var, birde sadece sol göğsüm koltuk altımdan ağrıyor bunların hepsi psikolojik değildir demi,
Bir de şey yanlış anlamazsan rahim ağzını hiç kontrol ettin mi burdan öğrendim de hamileysen eğer parmağınla kontrol ettiğinde hem yukarıda hem yumuşak oluyormuş ve baloncuk tarzı şeyler hissediyormuşsun parmağınla duydun mu denedin mi hiç , merak ediyorum ben baktım da adetime 5 gün var işte şuan çok yumuşak normalde sert olması lazım,
Canım teşekkür ederimmCanım tebrik ederim ne güzel ya çok sevindim senin adına, bende senin durumundaydım 2 kere yumurtlama yaşadım tahminime göre 18-19martta adet olmam lazım test yaptım negatifti sen kaçıncı gününde test yaptın benim yarın 10. Gün yapsam çıkar mı,erken gebelik mi yaptın sen? Ben ne yapsam, çok fazla belirtim var bugün tüm gün mide bulantısı ağrısı yaşadım 4-5 kere büyük abdestimi yaptım karnım kaynıyor ağrıdan, belimde bıçak saplanmış gibi ağrım var, birde sadece sol göğsüm koltuk altımdan ağrıyor bunların hepsi psikolojik değildir demi,
Bir de şey yanlış anlamazsan rahim ağzını hiç kontrol ettin mi burdan öğrendim de hamileysen eğer parmağınla kontrol ettiğinde hem yukarıda hem yumuşak oluyormuş ve baloncuk tarzı şeyler hissediyormuşsun parmağınla duydun mu denedin mi hiç , merak ediyorum ben baktım da adetime 5 gün var işte şuan çok yumuşak normalde sert olması lazım,
yaptın mı testCanım benim 1 mart yumurtlama 3 mart çatlama oldu.ben 12 martta erken test yaptım ama çıkmadı. Gece eve döndüğümde çok ince pembe çizgi gördüm sonra 13. Gün kaset testte çıktı silik çizgi. 14. Gün çok net çitf çizgi çıktı canım. Senin daha çıkmaz diye düşünüyorum 2gün daha bekle en azından. İçin rahat ederrahim kontrolü yapmadım canım ilk düşük olduğu için cesarette edemem sanırım öyle birşeye .inşallah hakkında hayırlısı olsun vardır umarım bebişş
ohooo melo sen nerelerdesin görmedin mi kızzz kaç gündür aşk olsunnyaptın mı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?