Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
love06 tosbaga adet oldum sonunda bat değişti benim geberdim ağrıdan Ebrunun kist masajını yaptım iki defa bu klomen bende kist yaptı sanırım berbat ağrım var

kaset testi gördüm hafta sonu kan yaptın mı
dünde erken gebelik testi yaptım canım. kana yarın gidicez. çok acele etmek istemedim. geçen sefer soluğu doktorda almıştık sanki görebilcez gibi.. şimdi biraz ağırdan alalım büyüsün biraz dedik.

ohooo melo sen nerelerdesin görmedin mi kızzz kaç gündür aşk olsunn
ben hafta sonu ve akşamları girmiyorum çok nadir bakarım kızım ben çalışıyorum haftasonu kocamla çocuğuma vakit ayırıyorum evin işi zaten hiç bitmiyor :) dün akşama kadar cam sildim ev sil süpür yemek yap 3 makina çamaşır astım Allahtan 3 kişiyiz görsen suriye kampı gibi :)

dünde erken gebelik testi yaptım canım. kana yarın gidicez. çok acele etmek istemedim. geçen sefer soluğu doktorda almıştık sanki görebilcez gibi.. şimdi biraz ağırdan alalım büyüsün biraz dedik.
at bakim erken gebeliği göreyim görümcen yoksa ben varım burda meraklı :))))))))))

Herkese Günaydın ben de güne regl sancısıyla başladım bebeğe dair umutlarım azalıyo yavaş yavaş bakalm 3 gün sonra bat günüm Yusra sende durumlar nedir

hadi yaa bende çalışıyom da dayanamadım kızlara testi attım burdan bide haftasonu birşey yapmadım yattım hep anammm şuan bile işe zor geldim uyukluyom çok ah kıyamammm sen baya yorulmuşsun..

Eklentiler

• IMG-20210314-WA0004.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 24
Canım seni tebrik ederim ..Sağlıkla ilerlesin inşallah ..Bu belirtilerin tamamına yakını 1-2 tanesi hariç bende de oldu ben de hamileyim kesin dedim ..Dudak çatlamasına kadar burun tikanikligi falan ama adet oldum sonra ..İnşallah bu ay nasip olur bana da

İnş canım benim inş umudunu kaybetme canım

Herkese Günaydın ben de güne regl sancısıyla başladım bebeğe dair umutlarım azalıyo yavaş yavaş bakalm 3 gün sonra bat günüm Yusra sende durumlar nedir
Günaydınlar canım. Ben saat kaçtı 23.30 da bir uyudum gözlerimi yeni açtım bel ağrım dün gece ki gibi şiddetli değil gayet normal ağrıyor çook şükür bir de üstüne burnum kulaklarım filan tıkandı dudaklarım çatlamış uyandım hafif kasığıma agrı oluyor sol tarafıma.Öyle uyandım böyle memnunsuz yine mutsuz yine bende adet olcam sanıyorum bir ağrı alıyor sonra hiç tık yok. Bu ay manyak şeyler yaşıyorum. Uzun zamandır sancım olmazdı bu adet gelince inşlh beni derbeder etmez şimdi gelişinden korkmaya başladım

Seninkiler gebelik belirtisi gibi benim düz karnım ağrıyo bildiğin regl öncesi sancısı bu valla hepimizi manyak etti belirti yaşıcam diye an be an kendimi takipteyim

Yusra-61 kız eşi yanlı anlamışım senin dediğin gibi yapılıyormuş o koca karı şeysi adam kadını diz kapaklarının altından tutup başı yerde kalacak şekilde sallıyor sonra kuşak bağlıyormuş sen sonra naptın anlat hele bakim baştan şunu

Seninkiler gebelik belirtisi gibi benim düz karnım ağrıyo bildiğin regl öncesi sancısı bu valla hepimizi manyak etti belirti yaşıcam diye an be an kendimi takipteyim
Bilemedim ki bana bir rahatlık geldi böyle şeyler var ama içimde artık o huzursuz durum yok. Artık adete şartlandom ben kaçtı hevesim benim hevesim gitti kaç gündür istekliydim ya. Bugün kafam boşalmış gibi

rahatladı demek :) iyi bari karnını kaşıya kaşıya uyumuştur gece tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin dua et bize
aminnn inşallah nerde varsa yavrusuna kavuştursun rabbim dualarımdasınız kader arkadaşlarım inşallah hepimiz sevinicez

Ayy hadi inşallah bari sen de olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…