- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
kaset testi gördüm hafta sonu kan yaptın mıohooo melo sen nerelerdesin görmedin mi kızzz kaç gündür aşk olsunn
dünde erken gebelik testi yaptım canım. kana yarın gidicez. çok acele etmek istemedim. geçen sefer soluğu doktorda almıştık sanki görebilcez gibi.. şimdi biraz ağırdan alalım büyüsün biraz dedik.kaset testi gördüm hafta sonu kan yaptın mı
ben hafta sonu ve akşamları girmiyorum çok nadir bakarım kızım ben çalışıyorum haftasonu kocamla çocuğuma vakit ayırıyorum evin işi zaten hiç bitmiyor :) dün akşama kadar cam sildim ev sil süpür yemek yap 3 makina çamaşır astım Allahtan 3 kişiyiz görsen suriye kampı gibi :)ohooo melo sen nerelerdesin görmedin mi kızzz kaç gündür aşk olsunn
at bakim erken gebeliği göreyim görümcen yoksa ben varım burda meraklı :))))))))))dünde erken gebelik testi yaptım canım. kana yarın gidicez. çok acele etmek istemedim. geçen sefer soluğu doktorda almıştık sanki görebilcez gibi.. şimdi biraz ağırdan alalım büyüsün biraz dedik.
hadi yaa bende çalışıyom da dayanamadım kızlara testi attım burdan bide haftasonu birşey yapmadım yattım hepben hafta sonu ve akşamları girmiyorum çok nadir bakarım kızım ben çalışıyorum haftasonu kocamla çocuğuma vakit ayırıyorum evin işi zaten hiç bitmiyor :) dün akşama kadar cam sildim ev sil süpür yemek yap 3 makina çamaşır astım Allahtan 3 kişiyiz görsen suriye kampı gibi :)
Hahahahhaa gör sende görümcem de dün gördüüüat bakim erken gebeliği göreyim görümcen yoksa ben varım burda meraklı :))))))))))
Canım seni tebrik ederim ..Sağlıkla ilerlesin inşallah ..Bu belirtilerin tamamına yakını 1-2 tanesi hariç bende de oldu ben de hamileyim kesin dedim ..Dudak çatlamasına kadar burun tikanikligi falan ama adet oldum sonra ..İnşallah bu ay nasip olur bana daKızlar benim şüpheli ilişkiden 5 gün sonra vajina iç kısmına resmen bıçak sokmuşlar gibi 3-4 defa kramp girdi , burnum kanadı , diş etlerim halen kanıyor , bel ağrım bacağıma vurdu , ateşim 37 ve üzerindeydi yumurtlama itibari ile, göğüs hassasiyetim batma ile 7 gün varken başladı ve şuanda çürük gibi acıyor,burnumda çok fazla tıkanıklık oldu her sabaha hımkırıp temizlemek zorunda kaldım , duraklarım çatladı , yüzümde kabarcıklar ve hatta 2 adet sivilcem oluştu 7 gün varken, akıntı sadece bir kez 6 gün varken geldi ve sonra bata 2 gün varken yoğun geldi ,gözüm karardı 7 gün varken kulak çınlama ve uğuldaması son 5 gün , iştah açıklığı 2 gün varken , uyku 2 gün varken akşam üzeri uyudum .....
İnş canım benim inş umudunu kaybetme canımCanım seni tebrik ederim ..Sağlıkla ilerlesin inşallah ..Bu belirtilerin tamamına yakını 1-2 tanesi hariç bende de oldu ben de hamileyim kesin dedim ..Dudak çatlamasına kadar burun tikanikligi falan ama adet oldum sonra ..İnşallah bu ay nasip olur bana da
Yok canım zaten bu ay çok rahat bıraktım kafamı .Çok düşünmedim ..Bu ay olabilir belkiİnş canım benim inş umudunu kaybetme canım
rahatladı demek :) iyi bari karnını kaşıya kaşıya uyumuştur gece tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin dua et bizeHahahahhaa gör sende görümcem de dün gördüüü
Günaydınlar canım. Ben saat kaçtı 23.30 da bir uyudum gözlerimi yeni açtımHerkese Günaydın ben de güne regl sancısıyla başladım bebeğe dair umutlarım azalıyo yavaş yavaş bakalm 3 gün sonra bat günüm Yusra sende durumlar nedir
Günaydınlar canım. Ben saat kaçtı 23.30 da bir uyudum gözlerimi yeni açtımbel ağrım dün gece ki gibi şiddetli değil gayet normal ağrıyor çook şükür bir de üstüne burnum kulaklarım filan tıkandı dudaklarım çatlamış uyandım hafif kasığıma agrı oluyor sol tarafıma.Öyle uyandım böyle memnunsuz yine mutsuz yine bende adet olcam sanıyorum bir ağrı alıyor sonra hiç tık yok. Bu ay manyak şeyler yaşıyorum. Uzun zamandır sancım olmazdı bu adet gelince inşlh beni derbeder etmez şimdi gelişinden korkmaya başladım
Bilemedim ki bana bir rahatlık geldi böyle şeyler var ama içimde artık o huzursuz durum yok. Artık adete şartlandom ben kaçtı hevesim benimSeninkiler gebelik belirtisi gibi benim düz karnım ağrıyobildiğin regl öncesi sancısı bu valla hepimizi manyak etti belirti yaşıcam diye an be an kendimi takipteyim
aminnn inşallah nerde varsa yavrusuna kavuştursun rabbimrahatladı demek :) iyi bari karnını kaşıya kaşıya uyumuştur gece tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin dua et bize
Ayy hadi inşallah bari sen de olsun yaBilemedim ki bana bir rahatlık geldi böyle şeyler var ama içimde artık o huzursuz durum yok. Artık adete şartlandom ben kaçtı hevesim benimhevesim gitti kaç gündür istekliydim ya. Bugün kafam boşalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?