- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
amin canım bu hamilelerin duası kabul olur çabuk gönülden dua edin akşama kadar boru gibi yatmayın dua edin bize :)))))))))))aminnn inşallah nerde varsa yavrusuna kavuştursun rabbimdualarımdasınız kader arkadaşlarım inşallah hepimiz sevinicez
Siz nerelisiniz kuşak filanYusra-61 kız eşi yanlı anlamışım senin dediğin gibi yapılıyormuş o koca karı şeysi adam kadını diz kapaklarının altından tutup başı yerde kalacak şekilde sallıyor sonra kuşak bağlıyormuş sen sonra naptın anlat hele bakim baştan şunu
Angaralıyık ne diyim len kuşak işte genel adı onu herkes anlar bari çarşaf mı diyimSiz nerelisiniz kuşak filan
Melo ben sana bunu uzunca yazacağım tamam şimdi az kafam karışık yeni uyandımbaya uzun iş ayrıntısına kadar yazıcam.
Bu çok doğru lütfen şu kendinize yararı var mı yok mu birşeyi bilmeden içmekten vazgeçin arkadaşlarım onlar adetin düzenini şaşırır baş ağrısı yapar fazlası. Bazıları adetlerinizin aşırı kanamalı olmasını yapar bazısı kanama yapmaz içinizde kalır o ay ki pislik şeyler. Ben meloya diyecektim beni yanlış anlamasından çekindim cidden demek istedim bunun acısı çıkar senden diyecektimkızlar ne bulursanız içmeyin benim gibi :) klomen kafama göre içtim kist yapı sanırım adetim geçti öyle adet oldum geberiyorum ağrıdan şuan ben böyle ağrı görmedim demek ki neymiş önümüze geleni yutmuyormuşuz poh gibi
Biz de Karadenizliyiz bizim ayrı kuşağımız varAngaralıyık ne diyim len kuşak işte genel adı onu herkes anlar bari çarşaf mı diyim
valla napalım yedik bir halt şimdi çıkıyor acısı kız söyleseydin ne olacak ben ne dicem de çekindin sağlık bu bak bana patır patır söylüyorum herşeyiBu çok doğru lütfen şu kendinize yararı var mı yok mu birşeyi bilmeden içmekten vazgeçin arkadaşlarım onlar adetin düzenini şaşırır baş ağrısı yapar fazlası. Bazıları adetlerinizin aşırı kanamalı olmasını yapar bazısı kanama yapmaz içinizde kalır o ay ki pislik şeyler. Ben meloya diyecektim beni yanlış anlamasından çekindim cidden demek istedim bunun acısı çıkar senden diyecektimüzüldüm senin adına melocum.
Aman hayırlısı canım inan ki ben pes ettimAyy hadi inşallah bari sen de olsun ya
ipiyle kuşağı derler bizde :) neyse sen karıştırma ipi kuşağı herkes kuşak deyince anlar ona göre birşey sararBiz de Karadenizliyiz bizim ayrı kuşağımız varsandım seni Karadenizli ya ip de sen ip hey Allahım ya ben ondan demedim sana
Ben sen kendinde denemişsindir kendini bilirsin diye düşündüm birde hani biliyorsun herşeyi ne işe yarar bunu da bilirsin sandım özürvalla napalım yedik bir halt şimdi çıkıyor acısı kız söyleseydin ne olacak ben ne dicem de çekindin sağlık bu bak bana patır patır söylüyorum herşeyi
ben dr gitmedim ama sordum dr ma da içtim aslında ama kontrole gitmedim ondan oldu hayıttan çok memnunum benBen sen kendinde denemişsindir kendini bilirsin diye düşündüm birde hani biliyorsun herşeyi ne işe yarar bunu da bilirsin sandım özürben ondan hayıt suyunu sordum sana ne kadar diye sonra onu araştırdım işime gelmedi içmedim
Bende karadenizliyim canım SamsunluyumBiz de Karadenizliyiz bizim ayrı kuşağımız varsandım seni Karadenizli ya ip de sen ip hey Allahım ya ben ondan demedim sana
Bende aynı şeyleri hepsini yaşıyorum ama senin gibi adet olacağım sanırsamCanım seni tebrik ederim ..Sağlıkla ilerlesin inşallah ..Bu belirtilerin tamamına yakını 1-2 tanesi hariç bende de oldu ben de hamileyim kesin dedim ..Dudak çatlamasına kadar burun tikanikligi falan ama adet oldum sonra ..İnşallah bu ay nasip olur bana da
Ya iyiymiş canım. Benim gibi bende Ordu Ünye ama Trabzon geliniyimBende karadenizliyim canım Samsunluyumkayseriye gelin gittim ama ankarada oturuyorum
Hakkinizda hayırlısı olsun canım doğduğun yer değil doyduğun yerde olursun derler bizdeYa iyiymiş canım. Benim gibi bende Ordu Ünye ama Trabzon geliniyimşuan Ordu merkezde oturuyorum. Yerleşkem değişecek bakalım nereye kısmet.
Canım aylarca özele gittim alttan karından regl öncesi reglin 3. günü ve sonrası hep kontrol edildi ve hiç hiçbir şey olmadığını yumurtalıklarımın gayet sağlıklı olduğunu tahlil sonuçlarımın da normal olduğunu devlete gittim yine farklı bir doktor her şey iyi olduğunu ve bir gün reglin 5 günü yada 6sı uygun olan doktora görüneyim dedim rahim filmi öncesi ve bana yumurtalıklarımın yavaş olduğunu söyledi adet oluyor musun dedi, bende düzenli olduğumu belirttim. Diyeceğim şu; kimsenin dediği tutmuyor bu zamana kadar hiç bir doktor bana bunu söylememişti. Memlekete gidince oradaki doktoruma görüneceğim tekrar.Bana alttan ultrasonu soktu polikistik dedi karnımdan ultrason yapmıştı daha önce gittiğimde bir şey yok dedi boşu boşuna zaman kaybettirdi bana
Yok ben hayıt kötü demiyorum herkese herşey iyi gelmeyebiliyor ben içmemeyi tercih ettim sen içmeye devam et memnun isen. Olsun doktor bilse bile çatlatma iğnesi vurulmazsa kistte çeviriyor yumurtayı klomen. Bir ay alınca o kadar şey olmaz ama sürekli olunca zararı oluyor klomenin de. Bende bir kere kullandım sonra kist olur diye bıraktım doktor bilmiyorduben dr gitmedim ama sordum dr ma da içtim aslında ama kontrole gitmedim ondan oldu hayıttan çok memnunum ben
Vee tuvalete gittim geldi reglim. Evet bir ay umutlarının daha sonuna geldik yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oldum. 2-3. Günü doktora gideceğim hormon değerleri için hayırlısı.Günaydın kızlar
Kasıklarım batıyor belim çok ağrıyor hala gelemedi reglim bugün gecikmenin 4. Günü neden olmuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?