Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve Yine başa sardı neyse hayırlısı olsun canım.
Bir yerde hafta içine denk geldi güzelce hormonlarına bakılır güzel haberler alasın inşlh.

Ve Yine başa sardı neyse hayırlısı olsun canım.
Bir yerde hafta içine denk geldi güzelce hormonlarına bakılır güzel haberler alasın inşlh.
İnşallah canım haftasonuna gelecek diye stres yapmıştım en azından şimdi giderim rahat rahat baktiririm gerçi yine devlete gidemeyecegim sıra yok ama olsun hiç gidemeyecektim

Umaycım tekrardan tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla doğurmaya nasip etsin güzel güzel haberlerini alalım inşlh. Bende de bu belirtilerin hepsi var ama hiç hamiş olacağım umudu yok bat bekliyorum nasip neyse o olsun

İnşallah canım haftasonuna gelecek diye stres yapmıştım en azından şimdi giderim rahat rahat baktiririm gerçi yine devlete gidemeyecegim sıra yok ama olsun hiç gidemeyecektim
Olsun herşeyde bir hayır var bu yönde güzel etti adet etti Rabbim ama olsun güzel haberlerini alalım inşlh.

Aynen uzun zamandır tursu yemıyor um ben salata yerken aramıyordum
Bende tatlıcı insanım ekşi hayatta bir şey yiyemem, erik çağla gibi şeyleri yanımda yedilermi ağzım kamaşır sulanır, bir kaç gündür salataya bol limon üstüne bol nar ekşisi artı kaşıkla nar ekşisi yiyorum, dün çikolata yedim üstüne jelibon üstüne nar ekşisi jelibonu his sevmeyen ben,bu durumlar psikolojikse vay halimize

Olsun herşeyde bir hayır var bu yönde güzel etti adet etti Rabbim ama olsun güzel haberlerini alalım inşlh.
İnşallah canım hepimizin. Olamamak da kötü o yüzden üzülmüyorum kontrollerimi yaptırayım en azından bir şey varsa ona göre gideriz yoksa da içim rahat eder. 4. Ay denemeye geçeceğiz artik bir bakilmasi iyi olacak. Eşimde bir iki haftaya gidecek inşallah kontrole. Temiz çıkar uamrim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Anladım canım çok güzel açıkladın inşallah bende hamileyimdir karnım çok ağrıyor ishal değilim ama devamlı tuvalete çıkıyorum bayağı erken değil mi böyle şeyler için kafam karıştı bekleyim en iyisi

aslında kadından kadına belirti değişir. erken geç diye söliyemem kimi diyor 6. haftada başlar belirtiler. ama ben adete 1 hafta kaladan beri hissediyorum... çıkmazsa testte adeti bekle canım inşallah vardır belki geç döllenmedir bilemezsin allahtan ümit kesilmez adet olana kadar ümidimiz var inşallah vardır sağlıkla gelsinler

Ben bugun kan verdm canım ama yok gibi hissediyorum

Bende bugün regl oldum valla bakalım hayırlısı bende olmadı başka bir doktora daha gidicem

Günaydın kızlar yaa size bişey sorwcam normalde regl uzunluğu bnde 6 gündür öyle biter dün 3. günüm ve kesildi birden ve 3 gün boyunca yoğun kanamalı oldu pıhtı şeklinde de oldu sizce normal mi bu yoksa kötü mü

kmnsd canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 8 martta çatlama oldu ama henüz hiçbir belirti yok sanırım olmadı . Sana şeyi sorucaktim ovulasyon testiyle kaçıncı denemede tuttu. Ben de iki ay normal denedim öyle gün aşırı falan bu üçüncü ayda da ilk kez ovulasyon testi kullandım ama sanırım olmadı gibi hissediyorum. Bize önerebileceğin bi şey var mı. İlk gebeliğim olucak inşallah 6 aylık evliyim daha

@love06 tosbaga adet oldum sonunda bat değişti benim geberdim ağrıdan Ebrunun kist masajını yaptım iki defa bu klomen bende kist yaptı sanırım berbat ağrım var

sen iki ay üst üstemi kullandın klomeni .. yavrum bir de sen klomenle beraber bal çörek otu tarçın karışımını içtin herşeyi karıştırdın . birinden biri dokundu işte

birde ben tüp bebekte yumurta büyümesi için iğne kullandığım için açıkçası klomeni içerken tereddüt etmedim. benim senin kadar ağrım yok şükür. kasık ve bel ağrım var. pazar günü bir öğürme derleer ya öyle birşey yaşadım . bat 21 mart bekleyip görücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…