O zaman benide mi hap yaptı bende olmadım dahaoldum kız :) benimki belliydi hap yaptı gecikme kaç tane test yapmıştım çıkardı olsa
Öyle Allah kimselere muhtaç eylemesin gerisi boşHakkinizda hayırlısı olsun canım doğduğun yer değil doyduğun yerde olursun derler bizde
Ve Yine başa sardıVee tuvalete gittim geldi reglim. Evet bir ay umutlarının daha sonuna geldik yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oldum. 2-3. Günü doktora gideceğim hormon değerleri için hayırlısı.
Lavi12 yeni bat 13 Nisan canım ekleyebilir misin
İnşallah canım haftasonuna gelecek diye stres yapmıştım en azından şimdi giderim rahat rahat baktiririm gerçi yine devlete gidemeyecegim sıra yok ama olsun hiç gidemeyecektimVe Yine başa sardıneyse hayırlısı olsun canım.
Bir yerde hafta içine denk geldi güzelce hormonlarına bakılır güzel haberler alasın inşlh.
Umaycım tekrardan tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla doğurmaya nasip etsin güzel güzel haberlerini alalım inşlh.Kızlar benim şüpheli ilişkiden 5 gün sonra vajina iç kısmına resmen bıçak sokmuşlar gibi 3-4 defa kramp girdi , burnum kanadı , diş etlerim halen kanıyor , bel ağrım bacağıma vurdu , ateşim 37 ve üzerindeydi yumurtlama itibari ile, göğüs hassasiyetim batma ile 7 gün varken başladı ve şuanda çürük gibi acıyor,burnumda çok fazla tıkanıklık oldu her sabaha hımkırıp temizlemek zorunda kaldım , duraklarım çatladı , yüzümde kabarcıklar ve hatta 2 adet sivilcem oluştu 7 gün varken, akıntı sadece bir kez 6 gün varken geldi ve sonra bata 2 gün varken yoğun geldi ,gözüm karardı 7 gün varken kulak çınlama ve uğuldaması son 5 gün , iştah açıklığı 2 gün varken , uyku 2 gün varken akşam üzeri uyudum .....
Olsun herşeyde bir hayır var bu yönde güzel etti adet etti Rabbim ama olsun güzel haberlerini alalım inşlh.İnşallah canım haftasonuna gelecek diye stres yapmıştım en azından şimdi giderim rahat rahat baktiririm gerçi yine devlete gidemeyecegim sıra yok ama olsun hiç gidemeyecektim
sen iğne oldun sanki çatlama için bilmiyorum kiO zaman benide mi hap yaptı bende olmadım daha
Bende tatlıcı insanım ekşi hayatta bir şey yiyemem, erik çağla gibi şeyleri yanımda yedilermi ağzım kamaşır sulanır, bir kaç gündür salataya bol limon üstüne bol nar ekşisi artı kaşıkla nar ekşisi yiyorum, dün çikolata yedim üstüne jelibon üstüne nar ekşisiAynen uzun zamandır tursu yemıyor um ben salata yerken aramıyordum
İnşallah canım hepimizin. Olamamak da kötü o yüzden üzülmüyorum kontrollerimi yaptırayım en azından bir şey varsa ona göre gideriz yoksa da içim rahat eder. 4. Ay denemeye geçeceğiz artik bir bakilmasi iyi olacak. Eşimde bir iki haftaya gidecek inşallah kontrole. Temiz çıkar uamrim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOlsun herşeyde bir hayır var bu yönde güzel etti adet etti Rabbim ama olsun güzel haberlerini alalım inşlh.
Evet evet aynen orası. Ay inşallah bu ay çok umutluyum ya inşallah boşa gitmez canımEvet resmen vajina kemiğine giren bir ağrı dikkat et canım inş güzel haberler alırız
ben çok ediyorum valla inşallahh olsun herkesinnnamin canım bu hamilelerin duası kabul olur çabuk gönülden dua edin akşama kadar boru gibi yatmayın dua edin bize :)))))))))))
Anladım canım çok güzel açıkladın inşallah bende hamileyimdir karnım çok ağrıyor ishal değilim ama devamlı tuvalete çıkıyorum bayağı erken değil mi böyle şeyler için kafam karıştı bekleyim en iyisiCanım benim 1 mart yumurtlama 3 mart çatlama oldu.ben 12 martta erken test yaptım ama çıkmadı. Gece eve döndüğümde çok ince pembe çizgi gördüm sonra 13. Gün kaset testte çıktı silik çizgi. 14. Gün çok net çitf çizgi çıktı canım. Senin daha çıkmaz diye düşünüyorum 2gün daha bekle en azından. İçin rahat ederrahim kontrolü yapmadım canım ilk düşük olduğu için cesarette edemem sanırım öyle birşeye .inşallah hakkında hayırlısı olsun vardır umarım bebişş
aslında kadından kadına belirti değişir. erken geç diye söliyemem kimi diyor 6. haftada başlar belirtiler. ama ben adete 1 hafta kaladan beri hissediyorum... çıkmazsa testte adeti bekle canım inşallah vardır belki geç döllenmedir bilemezsin allahtan ümit kesilmez adet olana kadar ümidimiz varAnladım canım çok güzel açıkladın inşallah bende hamileyimdir karnım çok ağrıyor ishal değilim ama devamlı tuvalete çıkıyorum bayağı erken değil mi böyle şeyler için kafam karıştı bekleyim en iyisi
Ben bugun kan verdm canım ama yok gibi hissediyorumBende tatlıcı insanım ekşi hayatta bir şey yiyemem, erik çağla gibi şeyleri yanımda yedilermi ağzım kamaşır sulanır, bir kaç gündür salataya bol limon üstüne bol nar ekşisi artı kaşıkla nar ekşisi yiyorum, dün çikolata yedim üstüne jelibon üstüne nar ekşisijelibonu his sevmeyen ben,bu durumlar psikolojikse vay halimize
Bende bugün regl oldum valla bakalım hayırlısı bende olmadı başka bir doktora daha gidicemCanım aylarca özele gittim alttan karından regl öncesi reglin 3. günü ve sonrası hep kontrol edildi ve hiç hiçbir şey olmadığını yumurtalıklarımın gayet sağlıklı olduğunu tahlil sonuçlarımın da normal olduğunu devlete gittim yine farklı bir doktor her şey iyi olduğunu ve bir gün reglin 5 günü yada 6sı uygun olan doktora görüneyim dedim rahim filmi öncesi ve bana yumurtalıklarımın yavaş olduğunu söyledi adet oluyor musun dedi, bende düzenli olduğumu belirttim. Diyeceğim şu; kimsenin dediği tutmuyor bu zamana kadar hiç bir doktor bana bunu söylememişti. Memlekete gidince oradaki doktoruma görüneceğim tekrar.
Canım yanlış hatırlamıyorsam seninkisi 6 martta mi çatlamıştı. Sonucunu paylaşırsan sevinirim bende yarın kan vermeyi düşünüyorum.Ben bugun kan verdm canım ama yok gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?