8 mart canım ben akıntı olsu enfeksiyon var mı diye gittim tüm tahlilleri yaptı doktor idrar temiz çıktı diğerlerine bakıcak hafif ilaçlar verdi yinede akıntı için gebelik varsa belli olur sanırımCanım yanlış hatırlamıyorsam seninkisi 6 martta mi çatlamıştı. Sonucunu paylaşırsan sevinirim bende yarın kan vermeyi düşünüyorum.
cnım seni de tebrik ederim . o kadar dedikodu yaptık ama meğersem sende hamileymişsin.ben çok ediyorum valla inşallahh olsun herkesinnn
Allahin hikmeti ama doktor normalde girmeliydi rahim duvarinin kalinligindan gebelik anlardiİnann bana şoktayım dünya para verdim ama burda sordum görmemesi normal dedi arkadaş
Neden kafana göre içtin canım domtor vermedimi hormon hapı ya kontrolsüz içmek fayda yerine zarar verirkızlar ne bulursanız içmeyin benim gibi :) klomen kafama göre içtim kist yapı sanırım adetim geçti öyle adet oldum geberiyorum ağrıdan şuan ben böyle ağrı görmedim demek ki neymiş önümüze geleni yutmuyormuşuz poh gibi
Kist oluşmuş olabilir ben pıhtı olduğunda hep kist oluşuyor ama adetle döküldü demekki eğer bittiyse kanamaGünaydın kızlar yaa size bişey sorwcam normalde regl uzunluğu bnde 6 gündür öyle biter dün 3. günüm ve kesildi birden ve 3 gün boyunca yoğun kanamalı oldu pıhtı şeklinde de oldu sizce normal mi bu yoksa kötü mü
Anladım canım temiz çıktığına sevindim bununla geçmiş olsun. 8 marttan bu yana 7 gün geçmiş kanda belli olur mu ki acaba gebelik olsada bana erken gibi geldi. Benimde 7 sinde çatladı. Dün ağrım vardı sol kasık, bel ve sırt olmak üzere 3 saat süren bir agriydi. Sabah bi test yapayım dedim daha erken biliyorum ama bu ağrılar beni test yapmaya sevk etti. 2. çizgi belirsem mi belirmesem mi diye düşünüp durdu anlam veremedim. Hâlâ daha bir gidip bir gelen yanma şeklinde belim ağrıyor8 mart canım ben akıntı olsu enfeksiyon var mı diye gittim tüm tahlilleri yaptı doktor idrar temiz çıktı diğerlerine bakıcak hafif ilaçlar verdi yinede akıntı için gebelik varsa belli olur sanırım
Yaa öylemi birden kesilmesi kestin düşmesi mi demekKist oluşmuş olabilir ben pıhtı olduğunda hep kist oluşuyor ama adetle döküldü demekki eğer bittiyse kanama
yapma ya onu hiç duymadımmelo hayıt suyuda kist yapabılyormus
inşallah kız benim kocam yapacak beni telef etmesin bu adam :) iki yumurta var onu da rafadan yapmasa bari :)MERAKLI MELO ilk kadına gittim bunu bazı yerlerde hamam da yapıyorlarmış. Komşumuzdu daha öncede kaynanası yaparmış o ondan öğrenmiş.Yatırıyor bacakları dik tutarak sürekli yumurtalıklarımı ovdu yumurtaların çok güzel dedi sonra rahim sürekli yukarı çeke çeke ovdu düşmüş aşagiya baya sen ne kaldırdın bu kadar diye kızdı. Sonra beni kafa aşağıya doğru yatırdılar bacaklarım havada altıma yastık koydu aşağıya düşmesin popo diye ayaklarım havada kadın tekrar kendi bildiği şekilde ova ova birşeyler yaptı bunu ben nasıl ney yapıyor tam algılayamıyorum onu daha iyi o bildiği için. Sonra belime kuşak bağladı öyle yatarken sıkı yine. Bir gece sıcak yatağın içinde yat ilişki yapma kuşak da kalsın öyle dedi. ikinci gece ilişkiye gir dedi. Beni çok sarmadı yani fayda görmedim pek. Eşin de bilen kim ise onu sana bilen birisi yapsın sen kendin asla deneme . Bilen birisinin yapması faydasını görmen açısından iyi olur. Belki sen görürsün faydasını inşlh.
manyak olduğum için içtim siz yapmayın :)Neden kafana göre içtin canım domtor vermedimi hormon hapı ya kontrolsüz içmek fayda yerine zarar verir
Alla sen hiç duymadım ben onu yaw valla beni ne bu hale getirdi bilmiyorum ama ben ne varsa karıştırdım yamelo hayıt suyuda kist yapabılyormus
Sonucun ne zaman çıkacakmış canim bizede haber ver sonucunu merak ediyorum8 mart canım ben akıntı olsu enfeksiyon var mı diye gittim tüm tahlilleri yaptı doktor idrar temiz çıktı diğerlerine bakıcak hafif ilaçlar verdi yinede akıntı için gebelik varsa belli olur sanırım
doktora hesap sor sende . iki tane yumurtan olduğunu nerden biliyorsun salladın mı yoksa gerçek m iAlla sen hiç duymadım ben onu yaw valla beni ne bu hale getirdi bilmiyorum ama ben ne varsa karıştırdım ya
dün geece cok baktım melo şöle demişler reglınız duzenlı ıse cokda ıcılmesı gerekmez bır kadının 10 gün geçikmiş hıc gecıkmezdi ama bu ay gecıktı yazmıs yanı olabılır bence çakşır iç ben çakşıra başladım hayıtıda bosuna almıs oldumAlla sen hiç duymadım ben onu yaw valla beni ne bu hale getirdi bilmiyorum ama ben ne varsa karıştırdım ya
Anladım canım benım kasıklarım üstündede batma var üşüttüm sanırım canım ben açıkçası gitmişken gebeliğede baktırdım ne olur ne olmaz diye hafif ilaç verdi doktor akıntı için işte baya kan testi yapıldı o şekilde belli olursa söylerim fakat yok derse adette olursam netleşir yokluguAnladım canım temiz çıktığına sevindim bununla geçmiş olsun. 8 marttan bu yana 7 gün geçmiş kanda belli olur mu ki acaba gebelik olsada bana erken gibi geldi. Benimde 7 sinde çatladı. Dün ağrım vardı sol kasık, bel ve sırt olmak üzere 3 saat süren bir agriydi. Sabah bi test yapayım dedim daha erken biliyorum ama bu ağrılar beni test yapmaya sevk etti. 2. çizgi belirsem mi belirmesem mi diye düşünüp durdu anlam veremedim. Hâlâ daha bir gidip bir gelen yanma şeklinde belim ağrıyor
Belli belirsiz varsa bence vardir ya bende o bile cikmadi 8. Gün test yaptığımda ovulasyondan kac gün sonra gördün o belli belirsiz ikinci çizgiyiAnladım canım temiz çıktığına sevindim bununla geçmiş olsun. 8 marttan bu yana 7 gün geçmiş kanda belli olur mu ki acaba gebelik olsada bana erken gibi geldi. Benimde 7 sinde çatladı. Dün ağrım vardı sol kasık, bel ve sırt olmak üzere 3 saat süren bir agriydi. Sabah bi test yapayım dedim daha erken biliyorum ama bu ağrılar beni test yapmaya sevk etti. 2. çizgi belirsem mi belirmesem mi diye düşünüp durdu anlam veremedim. Hâlâ daha bir gidip bir gelen yanma şeklinde belim ağrıyor
Tamam canım haber ederim kasıklarım da ağrı var canım lastikli beli esoftman vardı kasıklarım ağrıttı gelir gelmez çıkardım sanırım üşütmekten oldu gebelikte olur mu böyle bilemedmSonucun ne zaman çıkacakmış canim bizede haber ver sonucunu merak ediyorum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?