Biliyorsa birşey olmaz öyle abartılacak zor birşey değil zaten. Ama ilk defa yapacaksainşallah kız benim kocam yapacak beni telef etmesin bu adam :) iki yumurta var onu da rafadan yapmasa bari :)
Evet canım iyi yapmışsın gitmişken tabiki de gebeligede baktırmak en doğrusu. Inş. Istediğin sonucları alırsın. Haberlerini merakla bekliyor olacağımAnladım canım benım kasıklarım üstündede batma var üşüttüm sanırım canım ben açıkçası gitmişken gebeliğede baktırdım ne olur ne olmaz diye hafif ilaç verdi doktor akıntı için işte baya kan testi yapıldı o şekilde belli olursa söylerim fakat yok derse adette olursam netleşir yoklugu
salladım kızdoktora hesap sor sende . iki tane yumurtan olduğunu nerden biliyorsun salladın mı yoksa gerçek m i
Yanlış yönlendirmek istemem ama gebeligin en belirgin belirtisi kasik ve rahim agrisidir adet olacak gibi ağrılar olurTamam canım haber ederim kasıklarım da ağrı var canım lastikli beli esoftman vardı kasıklarım ağrıttı gelir gelmez çıkardım sanırım üşütmekten oldu gebelikte olur mu böyle bilemedm
Hayır canım yumurtam 28. gün çatladı dedim ya o 28. gün cuma günüydü 12 Mart yaniİnşaallah ya çok teşekkür ederim. Gebe kaldınız mı peki
Ben sizin yerinizde olsam kirmiziyi gördüğüm anda gider hemen kan tahlili yaptirirdimEvet canım iyi yapmışsın gitmişken tabiki de gebeligede baktırmak en doğrusu. Inş. Istediğin sonucları alırsın. Haberlerini merakla bekliyor olacağım
hayırlısı birde o denesin bakalım zaten daha da denemem çok sıkıldım ben bu iştenBiliyorsa birşey olmaz öyle abartılacak zor birşey değil zaten. Ama ilk defa yapacaksabaşarılı olmayabilir. Herhangi birşeye zarar olmaz ya. Kadın yok mu bilen o daha iyi olur aslında daha bilinçli. Tabi eşini sen bilirsin ona göre bırak eline kendini.
Şimdi şöyle söyleyim canım 5-6 mart ovulasyon pikti. 7 martta tamamen siliklestigini gordum. (Hep aynı saatlerde 15:00 da yaptim) catladiktan sonraki bugün 8. günüm. Bazıları ovulasyonu baz alıyor bazıları çatlamayi baz alıyor bu durumda kafam karışık aslında. Bata 6 gün var öyle soyleyim. 1.5 sene önceki gebeligimde bata 4 gün kala öğrenmiştimBelli belirsiz varsa bence vardir ya bende o bile cikmadi 8. Gün test yaptığımda ovulasyondan kac gün sonra gördün o belli belirsiz ikinci çizgiyi
ben geçen ay ne klomen ne hayıt içmedim ama 5 gün gecikti. bu ay sadece erken yumurtlama yaşadım oda hayıttan sanırım . 3 gün önce yumurtladım. bu ay klomen ve hayıt kullandım bat 21 mart neler yaşadığımı anlatırım.dün geece cok baktım melo şöle demişler reglınız duzenlı ıse cokda ıcılmesı gerekmez bır kadının 10 gün geçikmiş hıc gecıkmezdi ama bu ay gecıktı yazmıs yanı olabılır bence çakşır iç ben çakşıra başladım hayıtıda bosuna almıs oldum
İnşlh. İnsan şaşırınca herşeyi yapayım olsun istiyor senin yaptıklarının genelleme hepsini yapmış insanım ama yok iste olmayınca olmuyor.hayırlısı birde o denesin bakalım zaten daha da denemem çok sıkıldım ben bu işten
Evet bende bir çok şey hissediyorum, bugün 10. Günüm adete az kaldı bekleyeyim olmazsam test yaparım, ama içim içimi yiyor çok hissediyorum hamileyim diye erken gebelik testi alsam çıkar mı diye düşünmeye başladım,aslında kadından kadına belirti değişir. erken geç diye söliyemem kimi diyor 6. haftada başlar belirtiler. ama ben adete 1 hafta kaladan beri hissediyorum... çıkmazsa testte adeti bekle canım inşallah vardır belki geç döllenmedir bilemezsin allahtan ümit kesilmez adet olana kadar ümidimiz varinşallah vardır sağlıkla gelsinler
zaten şu vitamin olayı benı bıtırıyor bence dun aktar d vitamni de al dıye özellıkle dedı bırde üzüm çekırdeği ye dede .keçiboynzu özü çakşır bırde havuç yıyoruz.bakalım ne olacak :)ben geçen ay ne klomen ne hayıt içmedim ama 5 gün gecikti. bu ay sadece erken yumurtlama yaşadım oda hayıttan sanırım . 3 gün önce yumurtladım. bu ay klomen ve hayıt kullandım bat 21 mart neler yaşadığımı anlatırım.
ben eşim için çakşır almıştım ona dokundu bir bardak içti bıraktı . evde var hayıt bitince bende ona başlicam .
ben hayıta adet dönemimde başlamıştım . ve adet ağrılarımı çok rahaatlatmıştı. klomenin yaptığı ağrıyada iyi geldi .tabi bu benim yaşadıklarım
sen ek vitamin alsaydın keşke. belki direncinizi yüksletir.
Yarın inş. gidip vermeyi düşünüyorum cnm. Kargom gelecekti onu bekliyorum. Zaten vermekte geç kaldım. Burdaki sağlık ocağı sabah 10 buçuğa kadar işlem yapıyor sonra ilgili yere gönderiyor çok saçma ama böyle yapıyorlarBen sizin yerinizde olsam kirmiziyi gördüğüm anda gider hemen kan tahlili yaptirirdim
Bunun cevabını ben se çok merak ediyorum canımKızlar 3 aydır ovulasyonla deniyoruz geçen ay yumurtlama ve çatlama 2 gün değerlendirdik öncesinde de gün aşırı ilişki oldu yumurtlama bitince saldık 3-4-5 günde bir falan. Bu ay sadece yumurtlama günü oldu öncesi de sonrası da düzenli değil. Yanlış mı yapıyoruz acaba ay boyunca gün aşırıya devam mu etmeliyiz. Bakıyorum hep insanlar 2.-3. ay kalmışlar ovulasyonla bende neden olmadı
Bence gebelik testi yarinda yapin koyulaşmış olursa vardir :) inşallah guzel haberlerini aliriz ❤❤❤Şimdi şöyle söyleyim canım 5-6 mart ovulasyon pikti. 7 martta tamamen siliklestigini gordum. (Hep aynı saatlerde 15:00 da yaptim) catladiktan sonraki bugün 8. günüm. Bazıları ovulasyonu baz alıyor bazıları çatlamayi baz alıyor bu durumda kafam karışık aslında. Bata 6 gün var öyle soyleyim. 1.5 sene önceki gebeligimde bata 4 gün kala öğrenmiştim
böylr macun tarzında birşeyler satıyorlar. onlar bayağı işe yarayabilir . bir arkadaşımın eşi kullanmıştı morfolojiye(sperm şekil bozukluğu ) iyi geldiğini söyledi. protıme men inde burda biri eşinin ileri hızının sıfır olduğunu ve onu kullandıktan sonra 22 ye yükseldiğini söylemişti. bu ay olmazsa ( ki inş. olur ) bunlarıda eşime içireceğim.zaten şu vitamin olayı benı bıtırıyor bence dun aktar d vitamni de al dıye özellıkle dedı bırde üzüm çekırdeği ye dede .keçiboynzu özü çakşır bırde havuç yıyoruz.bakalım ne olacak :)
Bizdede oyleYarın inş. gidip vermeyi düşünüyorum cnm. Kargom gelecekti onu bekliyorum. Zaten vermekte geç kaldım. Burdaki sağlık ocağı sabah 10 buçuğa kadar işlem yapıyor sonra ilgili yere gönderiyor çok saçma ama böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?