Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kız benim kocam yapacak beni telef etmesin bu adam :) iki yumurta var onu da rafadan yapmasa bari :)
Biliyorsa birşey olmaz öyle abartılacak zor birşey değil zaten. Ama ilk defa yapacaksa başarılı olmayabilir. Herhangi birşeye zarar olmaz ya. Kadın yok mu bilen o daha iyi olur aslında daha bilinçli. Tabi eşini sen bilirsin ona göre bırak eline kendini.

Evet canım iyi yapmışsın gitmişken tabiki de gebeligede baktırmak en doğrusu. Inş. Istediğin sonucları alırsın. Haberlerini merakla bekliyor olacağım

Tamam canım haber ederim kasıklarım da ağrı var canım lastikli beli esoftman vardı kasıklarım ağrıttı gelir gelmez çıkardım sanırım üşütmekten oldu gebelikte olur mu böyle bilemedm
Yanlış yönlendirmek istemem ama gebeligin en belirgin belirtisi kasik ve rahim agrisidir adet olacak gibi ağrılar olur hayirlisi olsun canim rabbim saglikla nasip etsin

Evet canım iyi yapmışsın gitmişken tabiki de gebeligede baktırmak en doğrusu. Inş. Istediğin sonucları alırsın. Haberlerini merakla bekliyor olacağım
Ben sizin yerinizde olsam kirmiziyi gördüğüm anda gider hemen kan tahlili yaptirirdim

hayırlısı birde o denesin bakalım zaten daha da denemem çok sıkıldım ben bu işten

Belli belirsiz varsa bence vardir ya bende o bile cikmadi 8. Gün test yaptığımda ovulasyondan kac gün sonra gördün o belli belirsiz ikinci çizgiyi
Şimdi şöyle söyleyim canım 5-6 mart ovulasyon pikti. 7 martta tamamen siliklestigini gordum. (Hep aynı saatlerde 15:00 da yaptim) catladiktan sonraki bugün 8. günüm. Bazıları ovulasyonu baz alıyor bazıları çatlamayi baz alıyor bu durumda kafam karışık aslında. Bata 6 gün var öyle soyleyim. 1.5 sene önceki gebeligimde bata 4 gün kala öğrenmiştim

ben geçen ay ne klomen ne hayıt içmedim ama 5 gün gecikti. bu ay sadece erken yumurtlama yaşadım oda hayıttan sanırım . 3 gün önce yumurtladım. bu ay klomen ve hayıt kullandım bat 21 mart neler yaşadığımı anlatırım.

ben eşim için çakşır almıştım ona dokundu bir bardak içti bıraktı . evde var hayıt bitince bende ona başlicam .

ben hayıta adet dönemimde başlamıştım . ve adet ağrılarımı çok rahaatlatmıştı. klomenin yaptığı ağrıyada iyi geldi .tabi bu benim yaşadıklarım
sen ek vitamin alsaydın keşke. belki direncinizi yüksletir.

Evet bende bir çok şey hissediyorum, bugün 10. Günüm adete az kaldı bekleyeyim olmazsam test yaparım, ama içim içimi yiyor çok hissediyorum hamileyim diye erken gebelik testi alsam çıkar mı diye düşünmeye başladım,

zaten şu vitamin olayı benı bıtırıyor bence dun aktar d vitamni de al dıye özellıkle dedı bırde üzüm çekırdeği ye dede .keçiboynzu özü çakşır bırde havuç yıyoruz.bakalım ne olacak :)

MERAKLI MELO şimdi bu yöntemi yumurtlama gününe yakın mı deniceksin. birde deneyenler acaba yumurtlama günü olmadığı için mi işe yaramadı aklıma bu geldi mesela

Ben sizin yerinizde olsam kirmiziyi gördüğüm anda gider hemen kan tahlili yaptirirdim
Yarın inş. gidip vermeyi düşünüyorum cnm. Kargom gelecekti onu bekliyorum. Zaten vermekte geç kaldım. Burdaki sağlık ocağı sabah 10 buçuğa kadar işlem yapıyor sonra ilgili yere gönderiyor çok saçma ama böyle yapıyorlar

Bunun cevabını ben se çok merak ediyorum canım

Bence gebelik testi yarinda yapin koyulaşmış olursa vardir :) inşallah guzel haberlerini aliriz ❤❤❤amin

böylr macun tarzında birşeyler satıyorlar. onlar bayağı işe yarayabilir . bir arkadaşımın eşi kullanmıştı morfolojiye(sperm şekil bozukluğu ) iyi geldiğini söyledi. protıme men inde burda biri eşinin ileri hızının sıfır olduğunu ve onu kullandıktan sonra 22 ye yükseldiğini söylemişti. bu ay olmazsa ( ki inş. olur ) bunlarıda eşime içireceğim.

Bizdede oyle saglik ocaklari bu şekilde 10da başlıyorlar 1 saat vakit var sonra gonderiyorlar

love06 yanıklar baharat diye bir aktar . bu konuda bayağı müşterisi var. instegramdan bak istersen
zaten sonuçları watsaptan yolluyorsun arayıp durumunu soruyorlar öyle veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…