Ay evet oldum en son Perşembe test yaptım 1.27 çıktı. Yani ben sanmıyorum hamilelik olduğuna ama bugün iğneden sonra 17.gunsen iğne oldun sanki çatlama için bilmiyorum ki
Sağolasın canım belli olunca yazarımEvet canım iyi yapmışsın gitmişken tabiki de gebeligede baktırmak en doğrusu. Inş. Istediğin sonucları alırsın. Haberlerini merakla bekliyor olacağım
macun için haberleşelim banada bılgı verrmısın umarım gerek kalmazböylr macun tarzında birşeyler satıyorlar. onlar bayağı işe yarayabilir . bir arkadaşımın eşi kullanmıştı morfolojiye(sperm şekil bozukluğu ) iyi geldiğini söyledi. protıme men inde burda biri eşinin ileri hızının sıfır olduğunu ve onu kullandıktan sonra 22 ye yükseldiğini söylemişti. bu ay olmazsa ( ki inş. olur ) bunlarıda eşime içireceğim.
MERAKLI MELO şimdi bu yöntemi yumurtlama gününe yakın mı deniceksin. birde deneyenler acaba yumurtlama günü olmadığı için mi işe yaramadı aklıma bu geldi mesela
kız sen bir daha yaptırsana hamile olabilirsin değerin iç güveysinden halliceAy evet oldum en son Perşembe test yaptım 1.27 çıktı. Yani ben sanmıyorum hamilelik olduğuna ama bugün iğneden sonra 17.gun
Al bendede okdar ya millet ilkdeneme 2 denemede kalıyor bende 3 deyim artık okurken 4 denemede felan varmış diye seviniyorum bizde mi tesir etmiyo anlam veremiyorumKızlar 3 aydır ovulasyonla deniyoruz geçen ay yumurtlama ve çatlama 2 gün değerlendirdik öncesinde de gün aşırı ilişki oldu yumurtlama bitince saldık 3-4-5 günde bir falan. Bu ay sadece yumurtlama günü oldu öncesi de sonrası da düzenli değil. Yanlış mı yapıyoruz acaba ay boyunca gün aşırıya devam mu etmeliyiz. Bakıyorum hep insanlar 2.-3. ay kalmışlar ovulasyonla bende neden olmadı
macun için haberleşelim banada bılgı verrmısın umarım gerek kalmaz
tm canım ben herşeyi yazarım sanaa merka etme. inş. inş. gerek kalmazmacun için haberleşelim banada bılgı verrmısın umarım gerek kalmaz
AYNEN Allah affetsin kuzumcnım seni de tebrik ederim . o kadar dedikodu yaptık ama meğersem sende hamileymişsin.sağlıkla devam etmesi dileğimle
Allah sonumuzu hayır etsin canımAl bendede okdar ya millet ilkdeneme 2 denemede kalıyor bende 3 deyim artık okurken 4 denemede felan varmış diye seviniyorum bizde mi tesir etmiyo anlam veremiyorum
Ben yine sabah test yaptım ama negatifGeçti şimdi o kadar belim ağrımıyorbiraz uyuyu vermiştim tel çaldı uyandım bunları da yaptı geri kalmadı ya gider ayak helal olsun bu vucuduma
Aynen canım akıcak gibi hissediyorum hatta idrar tahlilini yapacakken dedim inşallah gelmez adet gecen sefer tam idrar vermeye gittim ben adet oldum o yuzden değerlerimde enfeksıyon cıktı dedm özel günümdeyim hımm tamam ondan olabilir dediler bitince yine gel dediler ben 1 ay sonra şimdi gittimYanlış yönlendirmek istemem ama gebeligin en belirgin belirtisi kasik ve rahim agrisidir adet olacak gibi ağrılar olurhayirlisi olsun canim rabbim saglikla nasip etsin
Aminn inşallah inşallah canımAllah sonumuzu hayır etsin canım
bana da haber ver canımn öğrende :)Kızlar hormon testlerini tok karnina verebilir miyim yarın çalışıyorum öğlen 3 ten sonra gidebileceğim doktora
tabi canım git . bakalım kist için neler dicek. tabiki hormonlar için detosbaga kızlar ben yaın adetin 3. günü olacak ya dr randavu aldım değerlerime bir baktırcam kan verip bakalım ne çıkacak belki bende birşeyler var değerlerde sıkıntı varsa boşuna bu ay da cebelleşmiyim koy vereyim gitsin bakalım
Bizimde öyle canım sabah 9 gittim bndeYarın inş. gidip vermeyi düşünüyorum cnm. Kargom gelecekti onu bekliyorum. Zaten vermekte geç kaldım. Burdaki sağlık ocağı sabah 10 buçuğa kadar işlem yapıyor sonra ilgili yere gönderiyor çok saçma ama böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?