Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon testlerini tok karnina verebilir miyim yarın çalışıyorum öğlen 3 ten sonra gidebileceğim doktora

Kizlar gebelik testi yapmistm dun iki ay tarihi gecmis. Negatif cikmisti. Acaba onun etkisi var midr bir umut. Tarihi gecip kullanip yine de dogru gosteren var midir

macun için haberleşelim banada bılgı verrmısın umarım gerek kalmaz

MERAKLI MELO şimdi bu yöntemi yumurtlama gününe yakın mı deniceksin. birde deneyenler acaba yumurtlama günü olmadığı için mi işe yaramadı aklıma bu geldi mesela

Ay evet oldum en son Perşembe test yaptım 1.27 çıktı. Yani ben sanmıyorum hamilelik olduğuna ama bugün iğneden sonra 17.gun
kız sen bir daha yaptırsana hamile olabilirsin değerin iç güveysinden hallice

Al bendede okdar ya millet ilkdeneme 2 denemede kalıyor bende 3 deyim artık okurken 4 denemede felan varmış diye seviniyorum bizde mi tesir etmiyo anlam veremiyorum

macun için haberleşelim banada bılgı verrmısın umarım gerek kalmaz
tosbaga kızlar ben yaın adetin 3. günü olacak ya dr randavu aldım değerlerime bir baktırcam kan verip bakalım ne çıkacak belki bende birşeyler var değerlerde sıkıntı varsa boşuna bu ay da cebelleşmiyim koy vereyim gitsin bakalım

cnım seni de tebrik ederim . o kadar dedikodu yaptık ama meğersem sende hamileymişsin. sağlıkla devam etmesi dileğimle
AYNEN Allah affetsin kuzum napayım çok darlanmıştım artık. aminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucagımıza almayı

Kızlar Ankara'da oturnınız varmı akşam Zübeyde hanıma yada Sincan devlete gitsem günüm geçti desem test yaparlamı

Geçti şimdi o kadar belim ağrımıyor biraz uyuyu vermiştim tel çaldı uyandım bunları da yaptı geri kalmadı ya gider ayak helal olsun bu vucuduma
Ben yine sabah test yaptım ama negatif benim de şuan ağrımıyor, ama sabah başım ağrıyordu, mecbur ağrıkesici aldım belki de o yüzden ağrımıyordur daha

Yanlış yönlendirmek istemem ama gebeligin en belirgin belirtisi kasik ve rahim agrisidir adet olacak gibi ağrılar olur hayirlisi olsun canim rabbim saglikla nasip etsin
Aynen canım akıcak gibi hissediyorum hatta idrar tahlilini yapacakken dedim inşallah gelmez adet gecen sefer tam idrar vermeye gittim ben adet oldum o yuzden değerlerimde enfeksıyon cıktı dedm özel günümdeyim hımm tamam ondan olabilir dediler bitince yine gel dediler ben 1 ay sonra şimdi gittim meğer adetten değerler oyle çıkmıs suan temiz çıktı idrarım kana bakıcaklar birde işte ama ben gebelik yok diye düşünüyorum ve sanırım yarın ya da yarından sonra adet olcam. Beb gecen ayda 15. Güne kadar yaptım ovulasyon pik yakalayamayınca bıraktım sinir oldum meğer gec yumurtluyormusm ama yinede 28 günde adet oldum değişmedi yine büyük ihtimak yarından sonra adet olcam dilerim sizdwn hayırkı haberler gelir hapsırırken bile battı kasığım kızımı wc kaldırdım klozete o zamanda ağrıdı kasıklarım daha evel hiç böyle yasamadm ben bir tek ilişkide bazen kasıgım agrır.inşallah kasıklarm temiz çıkar

şimdi ben yarın gebelik planlıyorum deyip ne testi isticem söyleyin bakalım neleri talep etcektim alayını istiyim

hamişlerde hep belirti var özellikle bıçak saplanmasından bahsediyolar. Ben de hiç bi belirti yok. Çooook hafif ağrı var rahimin sağ tarafında o da zaman zaman. Bi de çoook az göğüs hassasiyeti var. Cuma test yapcam ama biraz belirti bişey olurdu sanki böyle olunca çok umutlu olunmuuyorr

tabi canım git . bakalım kist için neler dicek. tabiki hormonlar için de

Bizimde öyle canım sabah 9 gittim bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…