Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım ovülasyon ile 3. Deneme ama zaten ocakta falan benim rahmim yeni toparlanmıştı kürtajdan

Tatlım ovülasyon ile 3. Deneme ama zaten ocakta falan benim rahmim yeni toparlanmıştı kürtajdan
anladım canım merak ettiğim hiçbir sıkıntı olmasa bile döllenmeme ihtimali oluyor mu acaba yumurta ve sperm denk gelse bile. o yüzden sordum canım sağolasın

Yusra-61 napiyosun canim var mi bi gelişme sende :)
Kız benim bel ağrım o kadar çokken uyuyakaldım sizle konuşurken bir uyumuşum 9 saat artık uykum yok ama yatağı terk edemedim. Gece ateşler bastı beni dedim artık geliyor ped koydum akıntım oluyor böyle opak opak. Bir üşüyürım bir ateş. Dudaklarım çatladı kız burnum tıkandı iyice.kasıklarda ağrı var bir sağ bir sol Adetine tüküreyim geliyor sanıyorum kandırıyor beni sürekli test yapmadım oldum olucam diye

Ben yine sabah test yaptım ama negatif benim de şuan ağrımıyor, ama sabah başım ağrıyordu, mecbur ağrıkesici aldım belki de o yüzden ağrımıyordur daha
Ağrı kesici neden aldın adetin gelecekse geçikir iyi cesaret edip içiyorsun bizim bugün kaçıncı gün aklıma şey geldi hani pik biraz sürüyor ya benim 14. Gün pik oldu da 15.gün gecesi çatladı ya 16.gün mü çatladı saysak

şimdi ben yarın gebelik planlıyorum deyip ne testi isticem söyleyin bakalım neleri talep etcektim alayını istiyim
Ben adetimin 2. veya 3. günündeyim (artık hangisinde gidersen) bütün hormonlarıma bakılmasını istiyorum diyebilirsin. Bunlar prolaktin, Lh, Fsh, Tsh, Amh, E2. Birde adetin 21. günü bakılan progesteron hormonu var onu da isteyebilirsin. Başka bakılan var mi bilmiyorum. Bildiklerim bunlar

Kizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum. Sizce ?

Eklentiler

• 20210315_121913.webp
    32 KB · Görüntüleme: 56
  • 20210315_121755.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 20210315_121919.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum. Sizce ?
Ben göremedm canım ama 50 tl nedir dün ben aldm 20 tl erken gebelikti hemde markası neydi bilmem ama kaliteli bir şeu gibiydi

mersi canom

aç mı tokmu benim randavu yarın 16:15 te

Offf baya vermişsin o çizgi var gibi ama öyle çizgi bende de çıkmıştı çizgi sadece hamiş değildim canım. Parana yazık olmuş. Hayırlısı olsun

Yazıyı kendim yazdım sandım benımde susuzluk oluyor ağzım kuruyor canım burun tıkanıklıgı var birde bendede. Kasık ve bel agrısı var bendede üşüttüm gibi geliyor bana bakalım kanda noldugu çıkıcak. Gaz sıkıntısıda var bnde.

Bende 15 pik oldu 15.gün çatladı ama akşama öyle mi oluyormuş ya, hiç duymamıştım, ben ilaç içmesem kaç gün geçmez başımın ağrısl, ben de dayanamıyorum ağrıya

bence en az 12 gün olsun öyle test yap canım erken gebelik testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…