Bakalım canım yarın iş çıkışı gideceğim eğer yaptiramazsam ertesi gün yine iş çıkışı gideceğim zaten 2 günüm var o 2 günde de yapmazlarsa ortalığı karistiririmbana da haber ver canımn öğrende :)
Tatlım ovülasyon ile 3. Deneme ama zaten ocakta falan benim rahmim yeni toparlanmıştı kürtajdankmnsd canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 8 martta çatlama oldu ama henüz hiçbir belirti yok sanırım olmadı . Sana şeyi sorucaktim ovulasyon testiyle kaçıncı denemede tuttu. Ben de iki ay normal denedim öyle gün aşırı falan bu üçüncü ayda da ilk kez ovulasyon testi kullandım ama sanırım olmadı gibi hissediyorum. Bize önerebileceğin bi şey var mı. İlk gebeliğim olucak inşallah 6 aylık evliyim daha
Direk tüm tahlillerm yapılsın deşimdi ben yarın gebelik planlıyorum deyip ne testi isticem söyleyin bakalım neleri talep etcektim alayını istiyim
Benim kesilmezdi kist sürekli üç ay biyu kamardi ilaçla atardım senin kesildiyse erimistir kesinYaa öylemi birden kesilmesi kestin düşmesi mi demek
Doktorla konus sen bı içtiğini söylersen kızarlar doktorlar klomeni vermiyorlar kolay kolay altı ay geçsin bis ene geçsin falanmanyak olduğum için içtim siz yapmayın :)
anladım canım merak ettiğim hiçbir sıkıntı olmasa bile döllenmeme ihtimali oluyor mu acaba yumurta ve sperm denk gelse bile. o yüzden sordum canım sağolasınTatlım ovülasyon ile 3. Deneme ama zaten ocakta falan benim rahmim yeni toparlanmıştı kürtajdan
Kız benim bel ağrım o kadar çokken uyuyakaldım sizle konuşurken bir uyumuşum 9 saat artık uykum yok ama yatağı terk edemedim. Gece ateşler bastı beni dedim artık geliyor ped koydumYusra-61 napiyosun canim var mi bi gelişme sende :)
Ciddi misin yakız sen bir daha yaptırsana hamile olabilirsin değerin iç güveysinden hallice
Ağrı kesici neden aldın adetin gelecekse geçikirBen yine sabah test yaptım ama negatifbenim de şuan ağrımıyor, ama sabah başım ağrıyordu, mecbur ağrıkesici aldım belki de o yüzden ağrımıyordur daha
yap bi evde bu değerde olup gebe olan var yap bakimmCiddi misin yaevde kaset test mi yapsam yoksa kan mı?
Ben adetimin 2. veya 3. günündeyim (artık hangisinde gidersen) bütün hormonlarıma bakılmasını istiyorum diyebilirsin. Bunlar prolaktin, Lh, Fsh, Tsh, Amh, E2. Birde adetin 21. günü bakılan progesteron hormonu var onu da isteyebilirsin. Başka bakılan var mi bilmiyorum. Bildiklerim bunlarşimdi ben yarın gebelik planlıyorum deyip ne testi isticem söyleyin bakalım neleri talep etcektim alayını istiyim
Onda açlık tokluk önemli değil canım. B12 ve d vitamini gibi testlerde önemli. Hormon testlerinde önemli değil yaptır 3 de sıkıntı yok.Kızlar hormon testlerini tok karnina verebilir miyim yarın çalışıyorum öğlen 3 ten sonra gidebileceğim doktora
Ben göremedm canım ama 50 tl nedir dün ben aldm 20 tl erken gebelikti hemde markası neydi bilmem ama kaliteli bir şeu gibiydiKizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum.Sizce ?
mersi canomBen adetimin 2. veya 3. günündeyim (artık hangisinde gidersen) bütün hormonlarıma bakılmasını istiyorum diyebilirsin. Bunlar prolaktin, Lh, Fsh, Tsh, Amh, E2. Birde adetin 21. günü bakılan progesteron hormonu var onu da isteyebilirsin. Başka bakılan var mi bilmiyorum. Bildiklerim bunlar
aç mı tokmu benim randavu yarın 16:15 teBen adetimin 2. veya 3. günündeyim (artık hangisinde gidersen) bütün hormonlarıma bakılmasını istiyorum diyebilirsin. Bunlar prolaktin, Lh, Fsh, Tsh, Amh, E2. Birde adetin 21. günü bakılan progesteron hormonu var onu da isteyebilirsin. Başka bakılan var mi bilmiyorum. Bildiklerim bunlar
Offf baya vermişsin o çizgi var gibi ama öyle çizgi bende de çıkmıştı çizgi sadeceKizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum.Sizce ?
Yazıyı kendim yazdım sandımKız benim bel ağrım o kadar çokken uyuyakaldım sizle konuşurken bir uyumuşum 9 saat artık uykum yok ama yatağı terk edemedim. Gece ateşler bastı beni dedim artık geliyor ped koydumakıntım oluyor böyle opak opak. Bir üşüyürım bir ateş. Dudaklarım çatladı kız burnum tıkandı iyice.kasıklarda ağrı var bir sağ bir sol Adetine tüküreyim geliyor sanıyorum kandırıyor beni sürekli test yapmadım oldum olucam diye
Bende 15 pik oldu 15.gün çatladı ama akşamaAğrı kesici neden aldın adetin gelecekse geçikiriyi cesaret edip içiyorsun bizim bugün kaçıncı gün aklıma şey geldi hani pik biraz sürüyor ya benim 14. Gün pik oldu da 15.gün gecesi çatladı ya 16.gün mü çatladı saysak
bence en az 12 gün olsun öyle test yap canım erken gebelik testi.Evet bende bir çok şey hissediyorum, bugün 10. Günüm adete az kaldı bekleyeyim olmazsam test yaparım, ama içim içimi yiyor çok hissediyorum hamileyim diye erken gebelik testi alsam çıkar mı diye düşünmeye başladım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?