Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben göremedm canım ama 50 tl nedir dün ben aldm 20 tl erken gebelikti hemde markası neydi bilmem ama kaliteli bir şeu gibiydi
Bende 10 TL aldım 50 TL olsaydı çıkardı belki ondan mı çıkmadı acaba çok vermiş belki iyisidir.

Offf baya vermişsin o çizgi var gibi ama öyle çizgi bende de çıkmıştı çizgi sadece hamiş değildim canım. Parana yazık olmuş. Hayırlısı olsun
Hayali bisey gordum en azindan. Hic gormeyenler bile adete kadar umut ediyor canli daha net aslinda. Hayirlisi sagol canim

Bende 15 pik oldu 15.gün çatladı ama akşama öyle mi oluyormuş ya, hiç duymamıştım, ben ilaç içmesem kaç gün geçmez başımın ağrısl, ben de dayanamıyorum ağrıya
Benim biraz çatlamam uzun sürdü 14 pik oldu 15.günde biraz sürdü gece 23.23 biraz silindi test yapmıştım var yani 16.gün hep silindi ne bilim ben bu işlerden hiçbir şey anlamdım ki sen demesen ben hala bir fazla sayardım.

Hiç belirti yaşamadım diyenleri de çok okuduk canım böyle düşünme, inşallah vardır bakalım

Hayali bisey gordum en azindan. Hic gormeyenler bile adete kadar umut ediyor canli daha net aslinda. Hayirlisi sagol canim
Bende onu geçen ay gördüm ama ilginç olan herzaman öyle çıkmıyor o çizgi bazen o kadar belirgin ki insan diyor ney bu adet olunca hiçbirşeymiş dedim yani inşlh olmazsın o çizgi senin için olumlu olur

Kizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum. Sizce ?
Canım çok hayali bir çizgi gördümm derken acaba göz yanılması mı diye defalarca baktım. Çok çok silik var gibi de

Evet predictor marka. Parasi benim icin onemli degil. 50 lira olunca cikiyormus gibi dalga gecmeye gerrk yok bence.
Yok ya ne dalgası bizim kendi aramızda muhabbet vardı da. Ben çok ucuza aldım ondan çıkmadı yani kötüsü olblr 50 tl iyisi olblr diye dedim. Parası var olan için önemli değil ama benim gibi ona 50 tl verecek parası olmayan için kötü lütfen ya dalga neresinde bunun valla kırıldım şuna bile oturup ağlayacak moddayım. Yinede özür

Kizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum. Sizce ?
ben önceki hamilelğimde aynı bu testi yapmıştım çatlamadan sonra 11. günde baya koyu bariz bir çizgi çıktı hemen.
Yumurtlama tarihini bilmesen geç yumurtlamış olabilirsin olumlu olabilir dicektim ama yumurtlamayı biliyorsun bu kadar gün sonra bu kadar silik çıkmazdı. Çok heveslenme ama azıcık da olsa umudunu da yitirme. Diyene bak kendim yapamıyorum işte ama sen yap :)

Onda açlık tokluk önemli değil canım. B12 ve d vitamini gibi testlerde önemli. Hormon testlerinde önemli değil yaptır 3 de sıkıntı yok.
Valla adet olduğumdan beri kaç tane hastane aradım doktor randevusu kalmamış 2 gün içinde şaka gibi yemin ederim yarın gelirseniz belki bulursunuz diyorlar belkiymis acaba direk gidip baktırmak istiyorum desem parayı alıp test yaparlar mı ya doktora görünmeden doktora da sonra gosteriveririrm

Herkese merhaba ben ovülasyon takibi yapıyordum ya bugün regl oldum hayırlısı artık başka bahara regl den sonra ovülasyona devam

Eklentiler

• 194572A9-1528-4752-BFAB-2316AF8D5D79.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 26
Olur tabi ki sen testlerini yaptır sonra gider doktora randevu alıp sonucunu görürsün.

Aaa kaçırdın sen bu ovulasyon yaparken yumurtlamanı sanki.
Bilmem ama ben her gün ilişki yaşıyorum neden olmuyor anlamadım hamile olup regl olanlar da oluyormuş bir ümit belki öyledir dün akşam kahve leke geldi sabahta kanama gelmiş şuan dışardayım eve gidince bakıcam nasıl yoğunlukta kanama

Önemli olan var olup olmamasi. Varsa hepsinde cikiyor zaten onda hemfikir olalım ben esprinizi bilmedigim icin kırıcı geldi. Ama önemli degil canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…