Aaa bende cuma günü 10 TL ye aldım productoruEvet predictor marka. Parasi benim icin onemli degil. 50 lira olunca cikiyormus gibi dalga gecmeye gerrk yok bence.
Ay ciddi misinnn ağzın bal yesin tatlimmmm:))) kucagin bebiş görsün inşallah vardirrrryap bi evde bu değerde olup gebe olan var yap bakimm
ben önceki hamilelğimde aynı bu testi yapmıştım çatlamadan sonra 11. günde baya koyu bariz bir çizgi çıktı hemen.
Yumurtlama tarihini bilmesen geç yumurtlamış olabilirsin olumlu olabilir dicektim ama yumurtlamayı biliyorsun bu kadar gün sonra bu kadar silik çıkmazdı. Çok heveslenme ama azıcık da olsa umudunu da yitirme. Diyene bak kendim yapamıyorum işte ama sen yap :)
Yok 8 inde aldım yapmaya başladım nette araştırırken yapanları gördüm deneyim dedim bende polikistik var düzensiz oluyor o yüzden11 mart gibi pik olmamış mı o zaman, 8inden önce uapmış mıydın canım peki?
Aynen canım inşallah yanılır testi vardırBende 10 TL aldım50 TL olsaydı çıkardı belki ondan mı çıkmadı acaba çok vermiş belki iyisidir.
Umutlu olma ama umutlu ol diyosunben önceki hamilelğimde aynı bu testi yapmıştım çatlamadan sonra 11. günde baya koyu bariz bir çizgi çıktı hemen.
Yumurtlama tarihini bilmesen geç yumurtlamış olabilirsin olumlu olabilir dicektim ama yumurtlamayı biliyorsun bu kadar gün sonra bu kadar silik çıkmazdı. Çok heveslenme ama azıcık da olsa umudunu da yitirme. Diyene bak kendim yapamıyorum işte ama sen yap :)
Yok benımkı o değildi sankiPredıctor o canım 50 TL onun fiyatı ben netten 2 tanesini 45 TL ye aldım ama indirimliydi
O baska bir marka canım. Predictor baska. Bunu 10 tl ye alman mumkun degilAaa bende cuma günü 10 TL ye aldım productoru
Hastane imkanı çok olmayan yerde yaşamak çok zor gerçekten. Keşke bende Ankara İstanbul gibi hastane ve doktor imkanının fazla olduğu bir yerde yasasaydim. Ama hiç randevu bulamazsam dediğin gibi testleri yaptırırım para alacaklar sonuçta yaparlar herhaldeOlur tabi ki sen testlerini yaptır sonra gider doktora randevu alıp sonucunu görürsün.
Yani senin aldığın çok iyi test ve pahalı oluyor genelde. Daha iyi olduğu için onda çıkması daha yüksek . Eee marka farkı her testte var ovulasyonlarda da aynı. Olan hepsinde çıkar ama hemen çıkmama olblr.Önemli olan var olup olmamasi. Varsa hepsinde cikiyor zaten onda hemfikir olalımben esprinizi bilmedigim icin kırıcı geldi. Ama önemli degil canim sagol
Ben goremedim malesefKizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum.Sizce ?
onları ben de okuyorum sürekli kaçıncı günde gördüler diye ama yumurtlamadan sayıyolar gibi geliyo bana. 3 gün pik kaldıysa mesela? Çatlamadan sayıyorum ben o yüzden keşke bu kadar beklenmeseee
Ya test yaparlar hatta devlete git onlar bile yaparlar.Hastane imkanı çok olmayan yerde yaşamak çok zor gerçekten. Keşke bende Ankara İstanbul gibi hastane ve doktor imkanının fazla olduğu bir yerde yasasaydim. Ama hiç randevu bulamazsam dediğin gibi testleri yaptırırım para alacaklar sonuçta yaparlar herhalde
ben çatlama diye düşünüyorum. eğer öleyse haklısın o zman . bende çatlamadan sayıyorum. hiç sorma benim için bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum .onları ben de okuyorum sürekli kaçıncı günde gördüler diye ama yumurtlamadan sayıyolar gibi geliyo bana. 3 gün pik kaldıysa mesela? Çatlamadan sayıyorum ben o yüzden keşke bu kadar beklenmeseee
ne gün test yapıcaksın? çatlamadan sonra 14. gün filan artık regl zamanına geliyor ama. Bi de forumda oylama grupları var bat tarihinden kaç gün önce öğrendiniz diye. Orda da 4 gün ve 5 gün oyları ağırlıktaydı bi da bi ipucu olabilir :)ben çatlama diye düşünüyorum. eğer öleyse haklısın o zman . bende çatlamadan sayıyorum. hiç sorma benim için bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum .
Devlette nereye gideceğim ki acile miYa test yaparlar hatta devlete git onlar bile yaparlar.Bir doktor bul benim adetliyken testlerimi yaptırmam lazım de çalışıyorum de yapıyorlar. Sonuçta adetli olmuyoruz hergün. Ben yaptırıyorum o şekilde
pazar günü çatlamadan sonra 12.gün oluyor . aynı zmanada adet tarihim . pazar çıkarmı erken mi değil mi bilemiyorum . aslında test yapma taraftarı değilim . adetim geçsin diye bekleyenlerdenim ama ucuz test buldum:) o yüzden yapıcam ama ne zaman bilemiyorum yada ne zmaan yapayımne gün test yapıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?