Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavi haklı olabilirsin . bende o kadar silik çizgi görüp adet olmuştum ama bir gebenin günlüğünde 12.14.ve 15.günlerde çizgi görüyoruz diye röportajlar var ya açıkçası bende kararsız kaldım

A Aslanb

Umutlu olma ama umutlu ol diyosun haklisin cikmadik candan umit kesilmez hesabi bi yandan bu ay tutar mı diye bekleyip bi yandan nisan topiğine kaydini yaptiran ben cok iyi anladim ne demek istedigini

Olur tabi ki sen testlerini yaptır sonra gider doktora randevu alıp sonucunu görürsün.
Hastane imkanı çok olmayan yerde yaşamak çok zor gerçekten. Keşke bende Ankara İstanbul gibi hastane ve doktor imkanının fazla olduğu bir yerde yasasaydim. Ama hiç randevu bulamazsam dediğin gibi testleri yaptırırım para alacaklar sonuçta yaparlar herhalde

Önemli olan var olup olmamasi. Varsa hepsinde cikiyor zaten onda hemfikir olalım ben esprinizi bilmedigim icin kırıcı geldi. Ama önemli degil canim sagol
Yani senin aldığın çok iyi test ve pahalı oluyor genelde. Daha iyi olduğu için onda çıkması daha yüksek . Eee marka farkı her testte var ovulasyonlarda da aynı. Olan hepsinde çıkar ama hemen çıkmama olblr. Senin aldığında daha hızlı ve daha doğru gösteren test.

onları ben de okuyorum sürekli kaçıncı günde gördüler diye ama yumurtlamadan sayıyolar gibi geliyo bana. 3 gün pik kaldıysa mesela? Çatlamadan sayıyorum ben o yüzden keşke bu kadar beklenmeseee

Ya test yaparlar hatta devlete git onlar bile yaparlar. Bir doktor bul benim adetliyken testlerimi yaptırmam lazım de çalışıyorum de yapıyorlar. Sonuçta adetli olmuyoruz hergün. Ben yaptırıyorum o şekilde

onları ben de okuyorum sürekli kaçıncı günde gördüler diye ama yumurtlamadan sayıyolar gibi geliyo bana. 3 gün pik kaldıysa mesela? Çatlamadan sayıyorum ben o yüzden keşke bu kadar beklenmeseee
ben çatlama diye düşünüyorum. eğer öleyse haklısın o zman . bende çatlamadan sayıyorum. hiç sorma benim için bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum .

ben çatlama diye düşünüyorum. eğer öleyse haklısın o zman . bende çatlamadan sayıyorum. hiç sorma benim için bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum .
ne gün test yapıcaksın? çatlamadan sonra 14. gün filan artık regl zamanına geliyor ama. Bi de forumda oylama grupları var bat tarihinden kaç gün önce öğrendiniz diye. Orda da 4 gün ve 5 gün oyları ağırlıktaydı bi da bi ipucu olabilir :)

Ya test yaparlar hatta devlete git onlar bile yaparlar. Bir doktor bul benim adetliyken testlerimi yaptırmam lazım de çalışıyorum de yapıyorlar. Sonuçta adetli olmuyoruz hergün. Ben yaptırıyorum o şekilde
Devlette nereye gideceğim ki acile mi

ne gün test yapıcaksın?
pazar günü çatlamadan sonra 12.gün oluyor . aynı zmanada adet tarihim . pazar çıkarmı erken mi değil mi bilemiyorum . aslında test yapma taraftarı değilim . adetim geçsin diye bekleyenlerdenim ama ucuz test buldum:) o yüzden yapıcam ama ne zaman bilemiyorum yada ne zmaan yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…