Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, sabah Hystero Contrast Sonography yani tüp açıklık kontrolü oldum, malesef sağ tüpüm tıkalıymış ((( hep soldan yumurtluyormuşum. doktor hamile kalabilirsin dedi ama normalde kadınlar bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyor.. benim şansım düştü sanırsam... Amh da 0,67 di.
Klomen de kullanıyordum bu ay (16mm yumurtam var) yarın iğnemi vurulacağım.. Bu durum sanırım Allah a kaldı, ne zaman nasip ederse. yaş da oldu 35... çok da geç kalmak istemiyoruz. bekleye bekleye ruhum daralıyor...

Sabah ilk idrarla yap canım hangi gün istersen

Açılıyor sanki tüp bir kişi açtırmıştı hatta hangi şikayetle gittiniz belli oldu?

sarbredebiliyorsan en güzeli beklemek tabi. Ben çatlamadan sonraki 10. gün yapıcam ilk testi.
Çıkmazsa 12. güne kadar yaparım sonra bırakırım artık :)

Kizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum. Sizce ?
Ben görüyorum içini açıp bak bence o kadar para vermişsin kurcalaama gerçekten para tuzağı bu erken gebelik testleri bende zor turuyorum kendimi gidip almamak için, 5 -10 dakika içinde çıktıysa ümitlenmelisin bence

Evet predictor marka. Parasi benim icin onemli degil. 50 lira olunca cikiyormus gibi dalga gecmeye gerrk yok bence.
Ben kesinlikle dalga geçmedim. Sadece o markanın o fiyat olduğunu söyledim. Hatta kendiminde indirimden aldığımı belirttim. Bu kadar stres iyi değil. Hiç hoş olmadı yaptığınız.

Kızlar folik asit markası var mı onerebileceginiz. Folbiol kullandim çok ağır geldi bırakmak zorunda kaldım düzenli icemedim. Doktor hamile kalmayı düşünmeden 1 ay önce başla demişti ben hiç düzenli kullanmadım

ben çatlama diye düşünüyorum. eğer öleyse haklısın o zman . bende çatlamadan sayıyorum. hiç sorma benim için bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum .
Bence zaten çatlamadan sayılmalı çünkü 2 koyu çizgi çıkması demek yumurtlama yakın demek,t çizgisi silindiği zaman yumurtlama gerçekleşmiş oluyor ve onun üzerinden 14 gün geçince regl oluyoruz 5 kez takip ettim ovulasyonu testlerle,koyu çizgiyi gördükten 16 gün sonra silikleştikten tam 14 gün sonra regl oluyorum.

Kizlar günaydin.. Bat 16-18 mart civarı.. bugün erken test yaptım.. 11.gün çatlamadan beri.. sanirim teste 50 lira verdigim icin cizgi gormeye calisiyorum. Sizce ?
Cizgiyi bende gördüm ama dedigine sesli güldüm 50 tlye hangi marka aldin ki goruyorsu canim 50 tlnin etkisi degil yada testin 50 tl oldugunu ogrenince bende cizgi gormeye basladim

Adet geçmeden yapılan test silik çıkar tabiki kop koyu olmasını bekleyemezsiniz ki ,çünkü döllenme denilen şey ortlama10 günde anca oluyor ve önce kana karşıyor sonra idrara geçiyor hcg salgılanması 14 günü geçince anca başlıyor kişiden kişiye değişen bir durum ama ihtimali dahilinde bence her şey

kopkopyu beklememiştim ama olmuştu yazmışım bak

Folikosal (biosal) marka kullaniyorum memnunum hic bir sikayetim yok icinde 120 adet var 3 ay gider ufacik bi kutusu var ben memnunum

Kızlar ben geçen ay adet bitimi 4. Günde pik görmüştüm. Bu ayda 3. Gün yapmaya başladım ve test biraz koyuydu ertesi güne pik olur dedim ama oldukça silikleşti.3. Günü değerlendirmiştik zaten test öncesi.(öğlen değerlendirdik akşama test yaptım) Şimdi ben çarşambaya kadar pik görmezsem hatta koyulaşmada görmezsem acaba gidip çarşamba perşembe kan testi versem mi. 3.gün sabahı falan pik olmuştur belki de tutmuştur diye düşünüp. Olmuşsa bile 1 haftada çıkar mı ki kanda?

Film sırasında açılma olmadı mı peki, tıkalıysa açılıyor diyorlardı

kopkopyu beklememiştim ama olmuştu yazmışım bak
Bakıyorum zaten, çatlamadan sonra 11. Gün erken bir tarih bu hanımefendi için konuşuyorum ben silik çıkabilir, sonra yükselebilir ümidini kırmayın yine de, siz kendi durumunuzu söylersiniz karşılaştırma yaparsınız ama kesin yok olmaz denilmez

Devlette nereye gideceğim ki acile mi
Nereye istersen acil de olur. Normal de.
Onlara doktorum istemişti bende fırsat bulup yaptırmak bugün oldu çalışıyorum de. Devlete normal doktora gidersende öyle yap. Git doktora ben yaptırmak istiyorum tahlil muayene etmese de olur de yapsınlar de yaptır çok ikna edici olunca dayanamayıp yapıyorlar. Sonra ki gün de tekrar akşam 3 gibi sonuç almaya git hemde o arada muayene eder seni söylersin ohh oldu bitti bu biraz sizin oradaki doktorlara kalmış durum ama bazısı ketum çok yapmıyorilk yerinda olsam acile gitmeyi denerim orada yaptıramazsan ikinci ihtimal dediğimi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…