kesin yok denilmedi ki zaten. Umutlanıp üzülme ama umudunu kaybetme dedim kendi durumumu örnek verdim. İzin mi alacaktım yorumum için sizden? Regli yaklaşan sinirlenip gereksiz polemik yaratıyor hiç gerek yok bunlara güzel bir ortam oluşturduk boşverin üzülen sıkılan yokTU teşekkür ediyoruzBakıyorum zaten, çatlamadan sonra 11. Gün erken bir tarih bu hanımefendi için konuşuyorum ben silik çıkabilir, sonra yükselebilir ümidini kırmayın yine de, siz kendi durumunuzu söylersiniz karşılaştırma yaparsınız ama kesin yok olmaz denilmez
Cok iyi belirtiler çoğalıyor desene bende meraktan çatlıyorum bende öyle belirti yok bi kac gundur göğüs hassasiyeti başladı oda adetim yaklaştığı icinde olabilir yani bilemiyorumKız benim bel ağrım o kadar çokken uyuyakaldım sizle konuşurken bir uyumuşum 9 saat artık uykum yok ama yatağı terk edemedim. Gece ateşler bastı beni dedim artık geliyor ped koydumakıntım oluyor böyle opak opak. Bir üşüyürım bir ateş. Dudaklarım çatladı kız burnum tıkandı iyice.kasıklarda ağrı var bir sağ bir sol Adetine tüküreyim geliyor sanıyorum kandırıyor beni sürekli test yapmadım oldum olucam diye
İşte er geç çıkar ama duyarlılık testlerde değişir zamanlama farkı olur çıkarken. Ben zaten erken gebelik testlerine güvenmiyorum fazla. Hamiş kalsak deneme yanılma yapardıkBilemedim ki canım ya aman çıktıkdan sonra10 liralıkdada 50 liralıkdada çıkıyor
Gayet normal canim ben ilk gebeligimde 2 gunde 3 katindan fazla cogalmisti doktor ikiz olabilir dedi ama tekti kizim oldu genelde sunu duydum kiz cocuklarin beta hcg degeri cabuk yukseliyormus erkeklerin daha az yükseliyormuş ne kadar doğru bilememKizlar ben geçen perşembe kan vermiştim 84.99 cikti bugunde verdim 4 günde 626.9 olmus iyimi bu yukselis cokmu yukselmis 4 günde
çok şükür ne güzel artmışKizlar ben geçen perşembe kan vermiştim 84.99 cikti bugunde verdim 4 günde 626.9 olmus iyimi bu yukselis cokmu yukselmis 4 günde
Aynen doğru diyosun keşke kalsak hayırlısıyla şey sorcam ovulasyon da nasıl çıkıyor gebelik çokmu koyu yada birbirine yakınmıİşte er geç çıkar ama duyarlılık testlerde değişir zamanlama farkı olur çıkarken. Ben zaten erken gebelik testlerine güvenmiyorum fazla. Hamiş kalsak deneme yanılma yapardıksırf bilmek adına.
Ahaha çok komiksiniz ya sizde şuan kafanızdan bir şey uyduruyorsunuz regli yaklaşan yorumunu çok düşündünüz mü acaba resmen saçmalıyorsunuz,işim gücüm yok sizle mi uğraşıcam, evde kocam var ailem var siz de kimsiniz de sizle uğraşıcam, klavye moderatörlüğü yapmayın, kendi yazdığınızdan haberiniz yok ay neyse sizin de reglniz gelmiyor galiba iyi değilsiniz mutsuzluğunuzu benden çıkartmayınkesin yok denilmedi ki zaten. Umutlanıp üzülme ama umudunu kaybetme dedim kendi durumumu örnek verdim. İzin mi alacaktım yorumum için sizden? Regli yaklaşan sinirlenip gereksiz polemik yaratıyor hiç gerek yok bunlara güzel bir ortam oluşturduk boşverin üzülen sıkılan yokTU teşekkür ediyoruz
Benim gögüs hassasiyetim yumutlamadan bir hafta sonra başladı hala var ama hafif uçları acıyor.Cok iyi belirtiler çoğalıyor desene bende meraktan çatlıyorum bende öyle belirti yok bi kac gundur göğüs hassasiyeti başladı oda adetim yaklaştığı icinde olabilir yani bilemiyorum
ben sincandayım yaparlar kesinKızlar Ankara'da oturnınız varmı akşam Zübeyde hanıma yada Sincan devlete gitsem günüm geçti desem test yaparlamı
Koyu oluyor yakınlık olarak da baya yakın olmalı ben öyle billyorm şahit olmuşluğum varAynen doğru diyosun keşke kalsak hayırlısıyla şey sorcam ovulasyon da nasıl çıkıyor gebelik çokmu koyu yada birbirine yakınmı
Benim ilk gebeligimde bi arkadasim ovulasyon ile gebelik ogrenecegini duymuş ben o şura 2 aylik hamileydim testi bana denetti c cizgisindeb daha koyu cikmisti t cizgisi dedi ki doğruymuş c cizgisi ile t cizgisi ayni olmali yada daha koyu olmaliAynen doğru diyosun keşke kalsak hayırlısıyla şey sorcam ovulasyon da nasıl çıkıyor gebelik çokmu koyu yada birbirine yakınmı
İkiz olma ihtimali mi var acabaKizlar ben geçen perşembe kan vermiştim 84.99 cikti bugunde verdim 4 günde 626.9 olmus iyimi bu yukselis cokmu yukselmis 4 günde
Hic bende oyle duygusallik falan yok gayet normalimBenim gögüs hassasiyetim yumutlamadan bir hafta sonra başladı hala var ama hafif uçları acıyor.Bu belirtilere kalsa hamile olmak lazım ama ne bileyim bende bir rahatlama birde çok duygusalım ağlamak geliyor içimden ağlıyorum bile bazen ama inan sebebi yok o an duygusal boşalma oluyor valla delircem korkuyorum kendimden
Sanada merhaba canım. Çekinmişsin filmini sevindim. Merak ettiğim sağ tüpün açılmadı mı yani o verilen sıvıyla açıyorlar bazılarını. Sana ne dedi doktorun? Hiç ama hiç şansın düşmez bir tüp açık ne demek bu bile güzel haber olacaksa biriyle bile olur Allah nasip etmek istesinMerhaba arkadaşlar, sabah Hystero Contrast Sonography yani tüp açıklık kontrolü oldum, malesef sağ tüpüm tıkalıymış((( hep soldan yumurtluyormuşum. doktor hamile kalabilirsin dedi ama normalde kadınlar bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyor.. benim şansım düştü sanırsam... Amh da 0,67 di.
Klomen de kullanıyordum bu ay (16mm yumurtam var) yarın iğnemi vurulacağım.. Bu durum sanırım Allah a kaldı, ne zaman nasip ederse. yaş da oldu 35... çok da geç kalmak istemiyoruz. bekleye bekleye ruhum daralıyor...
VallaHic bende oyle duygusallik falan yok gayet normalimay valla keske belirtiler belirleyici olsa emin olabilsek
Ay hadi kizim olsun bide insallah. Oglumda goguslerimde bu kadar acimamistiGayet normal canim ben ilk gebeligimde 2 gunde 3 katindan fazla cogalmisti doktor ikiz olabilir dedi ama tekti kizim oldu genelde sunu duydum kiz cocuklarin beta hcg degeri cabuk yukseliyormus erkeklerin daha az yükseliyormuş ne kadar doğru bilemem
Valla iki kec pik gordum ovu testinde ama bilemiyorumİkiz olma ihtimali mi var acaba
Ne zaman gideceksiniz kontrole, inşallah ikizdirValla iki kec pik gordum ovu testinde ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?