Valla çarşamba bi kan daha verip cuma gideyim diyorum gitmisken keseyi bari görürüm insallahNe zaman gideceksiniz kontrole, inşallah ikizdir
Ben predictor le 4 gün önce öğrendim. Ama days comfort 3 gün önce göstermedi adet günü kaset test ile öğrendim. Ve o geç döllenme değildiİşte er geç çıkar ama duyarlılık testlerde değişir zamanlama farkı olur çıkarken. Ben zaten erken gebelik testlerine güvenmiyorum fazla. Hamiş kalsak deneme yanılma yapardıksırf bilmek adına.
Canım adetine kaç gün varken 84 tüKizlar ben geçen perşembe kan vermiştim 84.99 cikti bugunde verdim 4 günde 626.9 olmus iyimi bu yukselis cokmu yukselmis 4 günde
Dün yaptım da yakındı çünkü Perşembe yaptım hiç çıkmadı neyse akşam belli olacak bakalım kan vereyim bitsin bu acabalar çatlıcam yoksaKoyu oluyor yakınlık olarak da baya yakın olmalı ben öyle billyorm şahit olmuşluğum var
Bana çatlayınca böle yazıyor canım sen aynen dediğini yap günleri değerlendirKızlar ben testlerimi birgebeningunlugu ile kontrol ediyordum, bana bunu yazdı dünkü testim için belki size de fikir olurEki Görüntüle 2802190
Daha ne diyeyim ki bunun üstüneBen predictor le 4 gün önce öğrendim. Ama days comfort 3 gün önce göstermedi adet günü kaset test ile öğrendim. Ve o geç döllenme değildi
Valla bende sevmedim daha da predıctor den başkasını almamDaha ne diyeyim ki bunun üstüneo comfort adı bile lanet bende kullandım hiç sevmedim ama demen iyi oldu kullanmam almam.
O imkanın varsa ver canım ben biraz ayak sürüyorum doktora gidecem adet olmazsam yaptırırım sağlık ocağına demiştim ilaç yazdırcam birde diyeDün yaptım da yakındı çünkü Perşembe yaptım hiç çıkmadı neyse akşam belli olacak bakalım kan vereyim bitsin bu acabalar çatlıcam yoksa
Tamam canım akşama ordayım nasip olursa teşekkür ederimben sincandayım yaparlar kesin
Olsun netten gelmesi iyi oluyor direk kapıda. Senin durumların ney bat kaçtı unuttum?Valla bende sevmedim daha da predıctor den başkasını almamhoş onu da netten aldım kargocu daha getiremedi eczaneye gitmeye üşendim iş çıkışı zor oluyor ama böylede bekliyorum işte
Batım dün dü konuşmuştuk ya senle olmadım bugünde yok inşallah olmam hüsarana uğramak istemiyorum gebelik testi negatif çıkınca dün bekledim regl yok inş bebiş vardırO imkanın varsa ver canım ben biraz ayak sürüyorum doktora gidecem adet olmazsam yaptırırım sağlık ocağına demiştim ilaç yazdırcam birde diyehayırlı güzel şeyler olsun inşlh
Ya normalde 24 marttı ama ayın 7 sinde çatlama oldu. Öne gelir mi regl bilemiyorumOlsun netten gelmesi iyi oluyor direk kapıda. Senin durumların ney bat kaçtı unuttum?
Ama sen de bekle batını bak ben çok üzülmüştüm seninde üzülmeni istemem canım sende bekliyorum güzel haberiO imkanın varsa ver canım ben biraz ayak sürüyorum doktora gidecem adet olmazsam yaptırırım sağlık ocağına demiştim ilaç yazdırcam birde diyehayırlı güzel şeyler olsun inşlh
İnşallahBatım dün dü konuşmuştuk ya senle olmadım bugünde yok inşallah olmam hüsarana uğramak istemiyorum gebelik testi negatif çıkınca dün bekledim regl yok inş bebiş vardır
Ah bende bilemiyorum ki sen ve yusra çok takip ediyorum inş hayırlı haberler canım herkese yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsunBenim ilk gebeligimde bi arkadasim ovulasyon ile gebelik ogrenecegini duymuş ben o şura 2 aylik hamileydim testi bana denetti c cizgisindeb daha koyu cikmisti t cizgisi dedi ki doğruymuş c cizgisi ile t cizgisi ayni olmali yada daha koyu olmaliama onceki donemi yani ovulasyonda 12. Günden sonra nasil oluyor bilmiyorum
Kızlar folik asit markası var mı onerebileceginiz. Folbiol kullandim çok ağır geldi bırakmak zorunda kaldım düzenli icemedim. Doktor hamile kalmayı düşünmeden 1 ay önce başla demişti ben hiç düzenli kullanmadım
ben de trendyoldan days comfort tanesi 10 tl ye aldım. adet günü göstermez mi acbaa . yada ne zaman test yapayımBen predictor le 4 gün önce öğrendim. Ama days comfort 3 gün önce göstermedi adet günü kaset test ile öğrendim. Ve o geç döllenme değildi
Bunun garantisi yok ve cidden napacağı belli olmazYa normalde 24 marttı ama ayın 7 sinde çatlama oldu. Öne gelir mi regl bilemiyorum
İnşallah canım inş hepimiz alalım güzel haberleri inşallahİnşallahgüzel haberlerle gelesin akşama
Adet günü bütün testler gösteriyor canım bir sorun yoksa testte. Sadece öncesinde o test çıkarmadı bendeben solgarın folik asidini kullandım . bitkisel olduğunu söylemişti eczacı diğerlerine göre fiyatı biraz pahalı
ben de trendyoldan days comfort tanesi 10 tl ye aldım. adet günü göstermez mi acbaa . yada ne zaman test yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?