Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte er geç çıkar ama duyarlılık testlerde değişir zamanlama farkı olur çıkarken. Ben zaten erken gebelik testlerine güvenmiyorum fazla. Hamiş kalsak deneme yanılma yapardık sırf bilmek adına.
Ben predictor le 4 gün önce öğrendim. Ama days comfort 3 gün önce göstermedi adet günü kaset test ile öğrendim. Ve o geç döllenme değildi

Koyu oluyor yakınlık olarak da baya yakın olmalı ben öyle billyorm şahit olmuşluğum var
Dün yaptım da yakındı çünkü Perşembe yaptım hiç çıkmadı neyse akşam belli olacak bakalım kan vereyim bitsin bu acabalar çatlıcam yoksa

Ben predictor le 4 gün önce öğrendim. Ama days comfort 3 gün önce göstermedi adet günü kaset test ile öğrendim. Ve o geç döllenme değildi
Daha ne diyeyim ki bunun üstüne o comfort adı bile lanet bende kullandım hiç sevmedim ama demen iyi oldu kullanmam almam.

Daha ne diyeyim ki bunun üstüne o comfort adı bile lanet bende kullandım hiç sevmedim ama demen iyi oldu kullanmam almam.
Valla bende sevmedim daha da predıctor den başkasını almam hoş onu da netten aldım kargocu daha getiremedi eczaneye gitmeye üşendim iş çıkışı zor oluyor ama böylede bekliyorum işte

Dün yaptım da yakındı çünkü Perşembe yaptım hiç çıkmadı neyse akşam belli olacak bakalım kan vereyim bitsin bu acabalar çatlıcam yoksa
O imkanın varsa ver canım ben biraz ayak sürüyorum doktora gidecem adet olmazsam yaptırırım sağlık ocağına demiştim ilaç yazdırcam birde diye hayırlı güzel şeyler olsun inşlh

Valla bende sevmedim daha da predıctor den başkasını almam hoş onu da netten aldım kargocu daha getiremedi eczaneye gitmeye üşendim iş çıkışı zor oluyor ama böylede bekliyorum işte
Olsun netten gelmesi iyi oluyor direk kapıda. Senin durumların ney bat kaçtı unuttum?

O imkanın varsa ver canım ben biraz ayak sürüyorum doktora gidecem adet olmazsam yaptırırım sağlık ocağına demiştim ilaç yazdırcam birde diye hayırlı güzel şeyler olsun inşlh
Batım dün dü konuşmuştuk ya senle olmadım bugünde yok inşallah olmam hüsarana uğramak istemiyorum gebelik testi negatif çıkınca dün bekledim regl yok inş bebiş vardır

Ama sen de bekle batını bak ben çok üzülmüştüm seninde üzülmeni istemem canım sende bekliyorum güzel haberi

Batım dün dü konuşmuştuk ya senle olmadım bugünde yok inşallah olmam hüsarana uğramak istemiyorum gebelik testi negatif çıkınca dün bekledim regl yok inş bebiş vardır
İnşallah güzel haberlerle gelesin akşama

Ah bende bilemiyorum ki sen ve yusra çok takip ediyorum inş hayırlı haberler canım herkese yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun

ben solgarın folik asidini kullandım . bitkisel olduğunu söylemişti eczacı diğerlerine göre fiyatı biraz pahalı

ben de trendyoldan days comfort tanesi 10 tl ye aldım. adet günü göstermez mi acbaa . yada ne zaman test yapayım

Adet günü bütün testler gösteriyor canım bir sorun yoksa testte. Sadece öncesinde o test çıkarmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…