Evet dünde böyle demiştin dediğine uyuyorum beklemedeyimAma sen de bekle batını bak ben çok üzülmüştüm seninde üzülmeni istemem canım sende bekliyorum güzel haberi
Tek tüple hamile kalanlar okadar çok ki canım hiç sıkma canını Rabbim Yeter ki ol desinSanada merhaba canım. Çekinmişsin filmini sevindim. Merak ettiğim sağ tüpün açılmadı mı yani o verilen sıvıyla açıyorlar bazılarını. Sana ne dedi doktorun? Hiç ama hiç şansın düşmez bir tüp açık ne demek bu bile güzel haber olacaksa biriyle bile olur Allah nasip etmek istesin
Aynen öyle canım Dr a gitmesem bilemeyecektimBunun garantisi yok ve cidden napacağı belli olmaz
Bende solgarın c vitaminini kullandım çok iyiydi o aklıma gelmemişti bir bakayım teşekkür ederimben solgarın folik asidini kullandım . bitkisel olduğunu söylemişti eczacı diğerlerine göre fiyatı biraz pahalı
ben de trendyoldan days comfort tanesi 10 tl ye aldım. adet günü göstermez mi acbaa . yada ne zaman test yapayım
İnsan herzman beklediği olmayınca üzülüyor Allah'ım o güzel gönlüne göre versin inş hüsel6 insan kalbinin güzelliği okadar bellikiEvet dünde böyle demiştin dediğine uyuyorum beklemedeyimtestte yapmıyorum son güne kadar olumsuz görünce mutsuz olup stres yapmak istemiyorum daha da. Zaten ikisine de hazır moddayım.
Aynen öyle. Bende öyle düşünüyorum.Tek tüple hamile kalanlar okadar çok ki canım hiç sıkma canını Rabbim Yeter ki ol desin
bunları alttan muayene etmeden isteye biliyoruz değil miFarketmiyo cnm
Benim tüpler açık bekliyorum bende nasip kısmet herşey Allah'ım hayırlı Salih Saliha evlatlarından nasip eylesin Rabbim büyük bolbol dua edelim inşAynen öyle. Bende öyle düşünüyorum.
Şimdi ister istemez üzülmüştür sonuçta birşeyleri kabullenmek mi artık neyse adı zaman alıyor.
Herhangi bir şikayetle gitmedim, kendi isteğimle bir baktırayım acaba dedim açık mı birşey var mı ddm. Sadece sağ tüp tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi başka bir detay vermedi, nedenmiş, açılabilirmiymiş vs...Açılıyor sanki tüp bir kişi açtırmıştı hatta hangi şikayetle gittiniz belli oldu?
Canim cuma gunu test yaptim pozitif cikti oda ama 1 saat sonrasina regl oldum kimyasal oldu bnmki buyuk ihtimal
9ozom test yaptın mı durumlar nedir ses ver
Canım benim ne kadar pozitif konuştun öyle... :)) Valla cnm sadece sağ tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi. Bu ay da zaten klomen kullanmıştım yumurtam olgunlaşmış, iğneyi vurulacağım... Acaba rahim filmi çeksem mi bilemedim şimdi... eşim de tüp bebeğe başlarız diyor...Sanada merhaba canım. Çekinmişsin filmini sevindim. Merak ettiğim sağ tüpün açılmadı mı yani o verilen sıvıyla açıyorlar bazılarını. Sana ne dedi doktorun? Hiç ama hiç şansın düşmez bir tüp açık ne demek bu bile güzel haber olacaksa biriyle bile olur Allah nasip etmek istesin
açıkçası pahalı diye söylemek istememiştim ama iyi olmuş söylediğimBende solgarın c vitaminini kullandım çok iyiydi o aklıma gelmemişti bir bakayım teşekkür ederim
Yaaİnsan herzman beklediği olmayınca üzülüyor Allah'ım o güzel gönlüne göre versin inş hüsel6 insan kalbinin güzelliği okadar belliki
Sanırım açılsa söylerdi.. bu konuda herhangi birşey demedi.Film sırasında açılma olmadı mı peki, tıkalıysa açılıyor diyorlardı
yaaaCanim cuma gunu test yaptim pozitif cikti oda ama 1 saat sonrasina regl oldum kimyasal oldu bnmki buyuk ihtimal
tüp bebeğe başlarsan rahim filmini isitoylorlar canım.mecbur çekilmen gerek . tüpün orda açılacak zaten. tüpün açıldıktan sonra inş. hamile kalırsın . rahim filminden sonra hamile kalan çok var canımCanım benim ne kadar pozitif konuştun öyle... :)) Valla cnm sadece sağ tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi. Bu ay da zaten klomen kullanmıştım yumurtam olgunlaşmış, iğneyi vurulacağım... Acaba rahim filmi çeksem mi bilemedim şimdi... eşim de tüp bebeğe başlarız diyor...
Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama oluyormuş zaten, şansım azaldı diye düşünme, belkide az çok ilaç açmıştır.Sanırım açılsa söylerdi.. bu konuda herhangi birşey demedi.tek dediği sağ tıkalı soldan yumurtluyorsun hamile kalabilirsin. endişelenme.
Aa öyle mi canım..bilmiyordum. Tüp nasıl açılacak orasını anlamadım amatüp bebeğe başlarsan rahim filmini isitoylorlar canım.mecbur çekilmen gerek . tüpün orda açılacak zaten. tüpün açıldıktan sonra inş. hamile kalırsın . rahim filminden sonra hamile kalan çok var canım
Keşke canım lavabo açıcı gibi birşey olsa da halletse durumu :))) Tıkanıklığın detayını da vermedi, tüp mü yapışık kist mi başka birşey mi gerçekten bilmiyorum. Bir arkadaş da rahim filmi çektirmiş tıkanıklık yok demişler.. bilemedim şimdi.Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama oluyormuş zaten, şansım azaldı diye düşünme, belkide az çok ilaç açmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?