Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama sen de bekle batını bak ben çok üzülmüştüm seninde üzülmeni istemem canım sende bekliyorum güzel haberi
Evet dünde böyle demiştin dediğine uyuyorum beklemedeyim testte yapmıyorum son güne kadar olumsuz görünce mutsuz olup stres yapmak istemiyorum daha da. Zaten ikisine de hazır moddayım.

Tek tüple hamile kalanlar okadar çok ki canım hiç sıkma canını Rabbim Yeter ki ol desin

Bende solgarın c vitaminini kullandım çok iyiydi o aklıma gelmemişti bir bakayım teşekkür ederim

Evet dünde böyle demiştin dediğine uyuyorum beklemedeyim testte yapmıyorum son güne kadar olumsuz görünce mutsuz olup stres yapmak istemiyorum daha da. Zaten ikisine de hazır moddayım.
İnsan herzman beklediği olmayınca üzülüyor Allah'ım o güzel gönlüne göre versin inş hüsel6 insan kalbinin güzelliği okadar belliki

Tek tüple hamile kalanlar okadar çok ki canım hiç sıkma canını Rabbim Yeter ki ol desin
Aynen öyle. Bende öyle düşünüyorum.
Şimdi ister istemez üzülmüştür sonuçta birşeyleri kabullenmek mi artık neyse adı zaman alıyor.

Aynen öyle. Bende öyle düşünüyorum.
Şimdi ister istemez üzülmüştür sonuçta birşeyleri kabullenmek mi artık neyse adı zaman alıyor.
Benim tüpler açık bekliyorum bende nasip kısmet herşey Allah'ım hayırlı Salih Saliha evlatlarından nasip eylesin Rabbim büyük bolbol dua edelim inş

Açılıyor sanki tüp bir kişi açtırmıştı hatta hangi şikayetle gittiniz belli oldu?
Herhangi bir şikayetle gitmedim, kendi isteğimle bir baktırayım acaba dedim açık mı birşey var mı ddm. Sadece sağ tüp tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi başka bir detay vermedi, nedenmiş, açılabilirmiymiş vs...

Canım benim ne kadar pozitif konuştun öyle... :)) Valla cnm sadece sağ tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi. Bu ay da zaten klomen kullanmıştım yumurtam olgunlaşmış, iğneyi vurulacağım... Acaba rahim filmi çeksem mi bilemedim şimdi... eşim de tüp bebeğe başlarız diyor...

İnsan herzman beklediği olmayınca üzülüyor Allah'ım o güzel gönlüne göre versin inş hüsel6 insan kalbinin güzelliği okadar belliki
Yaa bunu çok nadir insanlar anlayabiliyor. Ben birilerine birşey söylerken asla kötü katı niyetim olmuyor hatta bir nebze yardım edebilsem diyorum. Çoğu kişiye yazıyorum elimden geldiğince. Ve yazarak birşey anlatmak da hiç kolay değil nasıl yazsam yanlış olmasa diyorum kaç kere okuyup öyle yolluyorum.senin anlamını da senin kalbinin güzelliğine bağlıyorum. Hepimizin dertleri ortak burada hassas konu üzerinde yardımlar alıyoruz birbirimizden. Ne bileyim belki birgün güzel şeyler olur birbirimize duyduğumuz minnetle ayrılırız buradan

Canim cuma gunu test yaptim pozitif cikti oda ama 1 saat sonrasina regl oldum kimyasal oldu bnmki buyuk ihtimal
yaaa tüpler açık hamile kalabiliyorsun demekki üzülme kimyasaldan sonraki ay bebiş haberi veren birsuru arkadaş oluyor hayirlisi yeni aya insallah

tüp bebeğe başlarsan rahim filmini isitoylorlar canım.mecbur çekilmen gerek . tüpün orda açılacak zaten. tüpün açıldıktan sonra inş. hamile kalırsın . rahim filminden sonra hamile kalan çok var canım

Sanırım açılsa söylerdi.. bu konuda herhangi birşey demedi. tek dediği sağ tıkalı soldan yumurtluyorsun hamile kalabilirsin. endişelenme.
Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama oluyormuş zaten, şansım azaldı diye düşünme, belkide az çok ilaç açmıştır.

Aa öyle mi canım..bilmiyordum. Tüp nasıl açılacak orasını anlamadım ama Fİlmden sonra evet hamile olan çok :)))

Kızlar benim vücudumda yanma var ve iç çamaşır lastiğim bile baskı yapsa sağ tarafına rahatsız ediyor gebelik mi bilmşyorum fakat enfeksiyon yaşayıp böyle olan oldu mu. İdrarım temiz çıksada kasıklarda olsa idrarda çıkardı değil mi hiç yaşamadö emfeksiyon ben belirtisi nedir?

Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama oluyormuş zaten, şansım azaldı diye düşünme, belkide az çok ilaç açmıştır.
Keşke canım lavabo açıcı gibi birşey olsa da halletse durumu :))) Tıkanıklığın detayını da vermedi, tüp mü yapışık kist mi başka birşey mi gerçekten bilmiyorum. Bir arkadaş da rahim filmi çektirmiş tıkanıklık yok demişler.. bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…