yaaatüpler açık hamile kalabiliyorsun demekki üzülme kimyasaldan sonraki ay bebiş haberi veren birsuru arkadaş oluyor hayirlisi yeni aya insallah
Bende çektirdim bu ay bende de yok ama çektirmeden önce baya okumuştum verilen sıvının basıncıyla açılabiliyor vs diye, sen pozitif düşünKeşke canım lavabo açıcı gibi birşey olsa da halletse durumu :))) Tıkanıklığın detayını da vermedi, tüp mü yapışık kist mi başka birşey mi gerçekten bilmiyorum. Bir arkadaş da rahim filmi çektirmiş tıkanıklık yok demişler.. bilemedim şimdi.
Senin nasıl güzel yaklaştığını inan görmemek için kör olmak lazım minnet ise duyguların inan en güzelidir od sevgiden geçer yolu rabbim herkesi iyi insalarl karşılaştırsın inş gerçekten banada yardımcı oldun inan gönlünden geçen bebişini bende çok istiyorum senin olmasını hakkını helal et canım fikir almakd haktır rabbim herkesenasip etsin inşllahYaabunu çok nadir insanlar anlayabiliyor. Ben birilerine birşey söylerken asla kötü katı niyetim olmuyor hatta bir nebze yardım edebilsem diyorum. Çoğu kişiye yazıyorum elimden geldiğince. Ve yazarak birşey anlatmak da hiç kolay değil nasıl yazsam yanlış olmasa diyorum kaç kere okuyup öyle yolluyorum. senin anlamını da senin kalbinin güzelliğine bağlıyorum. Hepimizin dertleri ortak burada hassas konu üzerinde yardımlar alıyoruz birbirimizden. Ne bileyim belki birgün güzel şeyler olur birbirimize duyduğumuz minnetle ayrılırız buradan
Canım için rahat etsin geçmiş olsun ben bir arkdsın yorumunu okumustum ilk cocukta varmıymıs sorun bilmşyordu 2. İçin gitmişti kapalı oldugunu öğrenmişti actırmıstı hatta üzülme bunun için geçmiş olsunHerhangi bir şikayetle gitmedim, kendi isteğimle bir baktırayım acaba dedim açık mı birşey var mı ddm. Sadece sağ tüp tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi başka bir detay vermedi, nedenmiş, açılabilirmiymiş vs...
Aaa pardon tıkanıklık için başka birşeymişCanım benim ne kadar pozitif konuştun öyle... :)) Valla cnm sadece sağ tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi. Bu ay da zaten klomen kullanmıştım yumurtam olgunlaşmış, iğneyi vurulacağım... Acaba rahim filmi çeksem mi bilemedim şimdi... eşim de tüp bebeğe başlarız diyor...
rahme bir alet sokuyorlar bir anlık bayağı bir acı veriyor ama dayanılacak bir acı . zaten orda tıkalı olduğunu gördüklerinde ( sanıırm sıvı verip açılıyor) müdahele edip açıyorlar. ama o anda nasıl bir ağrı bilmiyorum canım.benim tüplerim açıktı.Aa öyle mi canım..bilmiyordum. Tüp nasıl açılacak orasını anlamadım amaFİlmden sonra evet hamile olan çok :)))
Ben doktora gittiğimde hocam biz çocuk düşünüyoruz bugün adetimin 2. Günü hormon tahlili istiyorum prolaktin fsh felan dedim. Dr. dersine çalışarak gelmişsin dedibunları alttan muayene etmeden isteye biliyoruz değil mi
Allah razı olsun çoook sağolasın düşüncelerin için.Senin nasıl güzel yaklaştığını inan görmemek için kör olmak lazım minnet ise duyguların inan en güzelidir od sevgiden geçer yolu rabbim herkesi iyi insalarl karşılaştırsın inş gerçekten banada yardımcı oldun inan gönlünden geçen bebişini bende çok istiyorum senin olmasını hakkını helal et canım fikir almakd haktır rabbim herkesenasip etsin inşllah
Aa ben arkadaş hsg çekilmiş orda çıkmış tüpün tıkanıklığı zannettim. Ondan açılmıştır belki diyorum. O zaman kesinlikle hsg çekin canımrahme bir alet sokuyorlar bir anlık bayağı bir acı veriyor ama dayanılacak bir acı . zaten orda tıkalı olduğunu gördüklerinde ( sanıırm sıvı verip açılıyor) müdahele edip açıyorlar. ama o anda nasıl bir ağrı bilmiyorum canım.benim tüplerim açıktı.
kadın doğumcu normal muayeneyle onu açamaz zaten. inş. tüpe gerek kalmaz inş.
neyse ki 2 tüpü kapalı olmasından iyidir... basınç çoktu evet regl ağrısı başlangıcı gibi azcık da kan geldi.. Sanırım dr açılma olsa söylerdi diye düşünüyorum. ama yine de kafam karışık...Bende çektirdim bu ay bende de yok ama çektirmeden önce baya okumuştum verilen sıvının basıncıyla açılabiliyor vs diye, sen pozitif düşün
Ayyy şu dersine çalışmışsın demeleri yok mu tembel öğrenci yok karşılarında mutlu olmaları lazım laf sokuyorlar ya bana da bir doktorum öyle dedi hatta konuşmuştuk seninle daha önce bilmemek ayıp değilmiş öğrenmemek ayıpmışBen doktora gittiğimde hocam biz çocuk düşünüyoruz bugün adetimin 2. Günü hormon tahlili istiyorum prolaktin fsh felan dedim. Dr. dersine çalışarak gelmişsin dedisonra alttan muayene etti. Bi yandan iyi oldu yumurtalıklarım rahmim ne durumda merak etmiştim. Gayet iyi dedi bu yüzden de Amh hormonu istemedi. Sonuçlarda iyi gelmişti. Genellikle bakılıyor ama doktordan doktora değişebilir sanırım.
çok teşekkür ederim canım.Canım için rahat etsin geçmiş olsun ben bir arkdsın yorumunu okumustum ilk cocukta varmıymıs sorun bilmşyordu 2. İçin gitmişti kapalı oldugunu öğrenmişti actırmıstı hatta üzülme bunun için geçmiş olsun
ben istemem adetken be o ne öyle iğrenç tahlil yapsın daha geçen ay baktırdım benBen doktora gittiğimde hocam biz çocuk düşünüyoruz bugün adetimin 2. Günü hormon tahlili istiyorum prolaktin fsh felan dedim. Dr. dersine çalışarak gelmişsin dedisonra alttan muayene etti. Bi yandan iyi oldu yumurtalıklarım rahmim ne durumda merak etmiştim. Gayet iyi dedi bu yüzden de Amh hormonu istemedi. Sonuçlarda iyi gelmişti. Genellikle bakılıyor ama doktordan doktora değişebilir sanırım.
İnş canım inş rabbim tez zamanda selamete eriştirsin inşallahAllah razı olsun çoook sağolasın düşüncelerin için.
Benden yana gani gani helal olsunAmin cümlemizi güzel insanlarla karşılaştırsın çok yoruldum ama birgün buna değecek inanıyorum
Ne demek canım benim burda onun için varız dilerim sağlıklı bir gebeliğin olur tüp bebek gerek kalmadan harcamayı bebeğin için yapmak nasip eder rabbim inşallahçok teşekkür ederim canım.
Arkadaşlar çok sağolun, içimi bir nebze de olsa rahatlattınız... Allah sizden razı olsun
Anladım cnm, o zaman ben bir bakayım araştırayım malum yurtdışındayım eşim arayacak soracak o da işte, ben yapamam. ben de 35im canım. 'rahim filmi açık kapalı mı diye bakmak için çekilmez' demişsin. kapalı olduğu görünmez mi gerçekten?Aaa pardon tıkanıklık için başka birşeymişben seni film çekildin sandım ya aaa tabi ki çekin film sana güzel birşey daha diyeyim benim kuzenimin sağ tüpü kapalıydı yaş 35 di ve onu açtılar rahim filmi açık kapalı mı diye bakmak için çekilmez sadece orada enfeksiyon var mı varsa sıvıyla onları temizlyorlar gibi düşün başka durum var mı hatta ilaç sıvıyla tüpleri açmaya çalışıyorlar belki açılacak asla geri durma filmini çekil. Birde bildiğim kadarıyla tüp bebek de düşünseniz yani bizim burada onun için bile olsa rahim filmi isteniyor ki hatta ben aşılama olacağım için doktorum çekti rahim filmim aşılamadaki ilk şart buydu. Çünkü herkes yumurta koyacağı tüplerin nasıl olduğunu bilmesi lazım. Doktorum orayı görmem lazım dedi. şöyle düşünebilirsin bir tüpüm açık gördü ona göre tedavi devam eder diye ama tekrarlıyorum hatta büyük harfle yazıyorum RAHİM FİLMİYLE SAĞ TÜPÜNDEKİ TIKANIKLIK AÇILABİLR bu ihtimal varken denemeye değer kesinlikle çektir...
Bana aç olsa iyi olur dedi o yüzden benaç mı tokmu benim randavu yarın 16:15 te
Ay hem kaset hem erken gebelik yaptım negatif ikisinde sanırım gecikiyor. Anlamış değilim aten regl duzensiz yumurtlama g c olduğu için bu ay catlatmadan sonra düzenli olur diye umud etmiştim aslında ama kısmetaminnn inşallah baktın mı naptın testi
Hahh aynen öyle cnm malesef bazı dr.lar öyle. Bilinçsiz hasta gibi gittiğimiz de biraz kafalarına göre hareket ediyorlar umursamıyorlar. Ama bilinçli bir hastaya göre muamelede değişiyor ben bunu çok gözlemledim ne yazık kiAyyy şu dersine çalışmışsın demeleri yok mu tembel öğrenci yok karşılarında mutlu olmaları lazım laf sokuyorlar ya bana da bir doktorum öyle dedi hatta konuşmuştuk seninle daha önce bilmemek ayıp değilmiş öğrenmemek ayıpmışÇalışkan olmak benim suçum değil olamayan bebeğimi arayışımdan geliyor oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?