Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek canım benim burda onun için varız dilerim sağlıklı bir gebeliğin olur tüp bebek gerek kalmadan harcamayı bebeğin için yapmak nasip eder rabbim inşallah
Çok Aminnn :))))) gerçekten tüp deyince çıkınlara elimiz gidiyor, ne yapalım nasip neyse o. kimi ilk zamanlarda doğal gebe kalır kimi de uzun süreçten geçer tüptü başka birşeydi dener olur. Allah ne yazmışsa o.

MERAKLI MELO klomen kullandın bence alttan baktır. yumurtanın büyüklüğüne varsa kistine yada polip vardı sende ona bir baksın . yinde sen bilirsin canım

Rabbim nasip etsin kuzum ötesi olur yeniden dilerim hiç gerek kalmadan olsun

Yani demek istediğim sadece tüp açık mı kapalı mı diye olmaz manasında rahim filminin çekilmesinin bir kaç sebebleri var. Zaten o sıvıyı orada biraz duruyor nasıl bir svıysa rahim filminden sonra çok hamile kalan var. Kuzenim hamile kaldı tüpü açıldıktan sonra şuan Bebişi var 6 aylık yani sen tüp bebek de istesen o film istenilecek. Zaten senin dış ülkede olduğunu biliyorum orada farklı işler bazı şeyler o sebeble dokrorunla konuş film çekileceğim diye. Demek ki tüpler açık mı başka yöntemle bakıyor dedim yurt dışında kendi kendime sen iyice sor zaten o da açılabilir der çünkü o ihtimal her zaman vardır.

Allah hayırlısını versin kuzum napalım ya artık kısmet martsonu yaparız bizde

Aynen öyle. Herşeye açık kafayla gidiyorum ben doktor ne derse soracaksa evde hep kurgulıyorum bazen kendimde olanları kağıda da yazıyorum çünkü bn unutkan kadınım doktora gidene kadar okur gidince takır takır anlatırım kendimi.

Anladım canım benim çok teşekkürler bilgi için, moralim düzeldi gerçekten.. Şu maile bir cevap gelsin onu da çektireceğim mecburum yani tüp de istiyorsak. Benim bu yöntemin rahim filmi ile aynı sonuca gelip gelmediğini de bilmiyorum, tıp merkezim tüp kontrolü yapıyoruz dedi, tamam dedim. ..hayırlısı inş.

MERAKLI MELO klomen kullandın bence alttan baktır. yumurtanın büyüklüğüne varsa kistine yada polip vardı sende ona bir baksın . yinde sen bilirsin canım
kocam asla istemez erkek dr !!! geçen aldığım randavuyu iptal ettirdi özele kadın dr kendi aldı yeniden benim eşim astsubay askerler çok kıskanç olur maalesef yarın içinde izin almış işyerinden benimle gelecek :) adam halbuki orda günde elli tane mincupiti görüyor bir benimkini sanki ama istemiyor muayene istemem o yüzden kasıktan ultrasonla baktırırım ama alttan olmaz benim ki özel göstermem öyle herkeşe kocam kızar

Kızlar bu hsg çekiliyor ya ben başka yerde çektirsem sonra onu buradaki doktoruma göstersem olmaz mı nasıl oluyor sonuç alma işi

kızlar merhaba nasılsınız...
ben gebelikte kabızlık için activia yoğurt kullanılır mı merak ediyorum bir zararı olur mu acaba bilen var mı.
doktora gidince sorcam ama fikri olan var mı

Progesteron bir nevi rahmin kalınlaşmasını sağlayan hormondur. Adet döneminde rahim incelir (adetin sökülmesi için incelmesi lazim) ve progesteron da haliyle düşük çıkar. Doktorum bu şekilde söyledi. Eğer döllenen bir yumurta var ise bu durumda progesteron hormonu, rahim duvanirini hazırlar yani yapışmasını ve tutunmasını sağlar. Akabinde rahim kalınlaşır ve progesteron hormonu yükselişe geçer. Bu değerler (10-15 arasında ve daha yüksek olur) Doktorlar genellikle yumurtlamadan sonra adetin 21. günü bu yüzden isterler. Eğer döllenen bir yumurta yoksa rahim yine incelir ve adet günü sökülür.

kızlar merhaba nasılsınız...
ben gebelikte kabızlık için activia yoğurt kullanılır mı merak ediyorum bir zararı olur mu acaba bilen var mı.
doktora gidince sorcam ama fikri olan var mı
yeme öyle kafana göre onlarda hep katkı maddesi var paketli ürünler gebelere zaten yasak

Kızlar erken gebelik testi var mı

Eklentiler

• 3C8252A4-00CC-442A-9BF4-CAC6F5E1F1AC.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 60D6B012-1345-45DA-BCC4-9FFB929265E7.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 3C049E22-31E2-432E-83C4-F4A8A34D8BC0.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56

Benide alır mısınız
Bat 24 Mart. Yaş 30
3. Ayım
Folbiol, soğan kürü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…