hadi yayeme öyle kafana göre onlarda hep katkı maddesi var paketli ürünler gebelere zaten yasak
Kızlar bu hsg çekiliyor ya ben başka yerde çektirsem sonra onu buradaki doktoruma göstersem olmaz mı nasıl oluyor sonuç alma işi
kızlar merhaba nasılsınız...
ben gebelikte kabızlık için activia yoğurt kullanılır mı merak ediyorum bir zararı olur mu acaba bilen var mı.
doktora gidince sorcam ama fikri olan var mı
aynen kuzum ya acımıyor ma sinir bozucu hele birde adetken o nedir ya öyle pislikTamam o zaman cnm söylersin ben geçen ay baktirdim muayene olmak istemiyorum sadece tahlillerim yapılsın diyebilirs
Amin tatlım. Doktorumu aradım negatif çıkması normal bir hafta daha bekle olmazsan gel muayene edeyim dedi. Olursan da ikinci ya da üçüncü günü gel dedi. Anlamadım olsa neden cikmasin ki :/Allah hayırlısını versin kuzum napalım ya artık kısmet martsonu yaparız bizde
geç döllenmeden çıkmaz dahaAmin tatlım. Doktorumu aradım negatif çıkması normal bir hafta daha bekle olmazsan gel muayene edeyim dedi. Olursan da ikinci ya da üçüncü günü gel dedi. Anlamadım olsa neden cikmasin ki :/
ben normaldede kabızlık yaşıyorum diye bu actıvıa yı çok tüketiyordum canım da hamilelikte de olurmu diye sorayım dedim.o zman veriyolar hamilelere demek ki.cnaım bende başka bir yerde çektirmiştim hatta doktor kendi yönlendirdi.sonucu sonra ona gösterdim.
Eki Görüntüle 2802226 canım bunu tüp bebek yaptıranlar kabızlık için kullanıyor.limonlusu da var ama bunun tadı daha güzel bence. ben migrostan alıyorum .minik bir şişe tanesi 2,65 . benim bildiğim bu belki başka da vardır
Allah sana her türlü yardım etsin. Yapıyoruz dedikleri şeyi yaptırıyorsun birde fikrin olmaması durumu işin içine girinceAnladım canım benim çok teşekkürler bilgi için, moralim düzeldi gerçekten.. Şu maile bir cevap gelsin onu da çektireceğim mecburum yani tüp de istiyorsak. Benim bu yöntemin rahim filmi ile aynı sonuca gelip gelmediğini de bilmiyorum, tıp merkezim tüp kontrolü yapıyoruz dedi, tamam dedim. ..hayırlısı inş.
doktoruna sor istersen aklında şüphe kalmasın yine de .ben normaldede kabızlık yaşıyorum diye bu actıvıa yı çok tüketiyordum canım da hamilelikte de olurmu diye sorayım dedim.o zman veriyolar hamilelere demek ki.
KAÇ GÜN VAR DAHA CANIM BAT A ?Kızlar erken gebelik testi var mı
50 tl verdigim icin goruyorum demedim zatenCizgiyi bende gördüm ama dedigine sesli güldüm 50 tlye hangi marka aldin ki goruyorsu canim 50 tlnin etkisi degilyada testin 50 tl oldugunu ogrenince bende cizgi gormeye basladim
Allah razı olsun çoook sağolasın düşüncelerin için.
Benden yana gani gani helal olsunAmin cümlemizi güzel insanlarla karşılaştırsın çok yoruldum ama birgün buna değecek inanıyorum
Olur canım zaten CD veriyorlarKızlar bu hsg çekiliyor ya ben başka yerde çektirsem sonra onu buradaki doktoruma göstersem olmaz mı nasıl oluyor sonuç alma işi
aKAÇ GÜN VAR DAHA CANIM BAT A ?
daha bır haftadan fazla var acıkcası ama hıssettıgım ıcın yatımKAÇ GÜN VAR DAHA CANIM BAT A ?
Size demedim zaten dalga gectiniz diye yanlis anlamissiniz. Sadece ilk cumleyi size yazmistim. Zaten diger arkadas ozur diledi konuyu kapattik. Ayni mesaj icinde ikinize cevap verdim diye yanlis anlasilma oldu sanirim. Sizlik bi durum yok tabiki deBen kesinlikle dalga geçmedim. Sadece o markanın o fiyat olduğunu söyledim. Hatta kendiminde indirimden aldığımı belirttim. Bu kadar stres iyi değil. Hiç hoş olmadı yaptığınız.
Ahhh canım benim de 22.7 çıktı geçen hafta acaba döllenen yumurta mı vardı ki adetim geçti 2 gün bugün kan vereceğimProgesteron bir nevi rahmin kalınlaşmasını sağlayan hormondur. Adet döneminde rahim incelir (adetin sökülmesi için incelmesi lazim) ve progesteron da haliyle düşük çıkar. Doktorum bu şekilde söyledi. Eğer döllenen bir yumurta var ise bu durumda progesteron hormonu, rahim duvanirini hazırlar yani yapışmasını ve tutunmasını sağlar. Akabinde rahim kalınlaşır ve progesteron hormonu yükselişe geçer. Bu değerler (10-15 arasında ve daha yüksek olur) Doktorlar genellikle yumurtlamadan sonra adetin 21. günü bu yüzden isterler. Eğer döllenen bir yumurta yoksa rahim yine incelir ve adet günü sökülür.
bence doğru o hormonu algılamayan test nasıl renk değiştirir havadan hcg mi bulaşıyor canım büyük bir ihtimalle gebesin gözün aydın testi tekrarla yineKizlar bu testi yaptm ilk 5 dakika cikmadi biraktm 20 dakika sonra gittim boyle cikmis. Ama yumrtlamam cok erkendi kirmizi olmasi gerekmiyor muydu. Ovulasyon pik tarihm 28 subat falandi. Batima 2 gun var. Silik cikmis yani gec de oldu pozitif algilamam yanlis mi olur
Size demedim zaten dalga gectiniz diye yanlis anlamissiniz. Sadece ilk cumleyi size yazmistim. Zaten diger arkadas ozur diledi konuyu kapattik. Ayni mesaj icinde ikinize cevap verdim diye yanlis anlasilma oldu sanirim. Sizlik bi durum yok tabiki de
İlk gebeligimde bata 4 gun kala kipkirmizi cikmisti. Sen de haklisin olmasa hic cizgi olmazbence doğru o hormonu algılamayan test nasıl renk değiştirir havadan hcg mi bulaşıyor canım büyük bir ihtimalle gebesin gözün aydın testi tekrarla yine
tmam canım çok teşekkür ederim . haftaya doktora gidicem sorarım artık çok saoldoktoruna sor istersen aklında şüphe kalmasın yine de .
tüp bebek yaptıranlarda ıkınmak yasak olduğu için biri bunu kullanıyorum demişti. o yüzden gönül rahatlığıyla söyledim canım .
gün kurusu veya kayısı da yiyebilirsin. fayda ediyorsatmam canım çok teşekkür ederim . haftaya doktora gidicem sorarım artık çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?