Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu hsg çekiliyor ya ben başka yerde çektirsem sonra onu buradaki doktoruma göstersem olmaz mı nasıl oluyor sonuç alma işi

cnaım bende başka bir yerde çektirmiştim hatta doktor kendi yönlendirdi.sonucu sonra ona gösterdim.

kızlar merhaba nasılsınız...
ben gebelikte kabızlık için activia yoğurt kullanılır mı merak ediyorum bir zararı olur mu acaba bilen var mı.
doktora gidince sorcam ama fikri olan var mı
canım bunu tüp bebek yaptıranlar kabızlık için kullanıyor.limonlusu da var ama bunun tadı daha güzel bence. ben migrostan alıyorum .minik bir şişe tanesi 2,65 . benim bildiğim bu belki başka da vardır

Allah hayırlısını versin kuzum napalım ya artık kısmet martsonu yaparız bizde
Amin tatlım. Doktorumu aradım negatif çıkması normal bir hafta daha bekle olmazsan gel muayene edeyim dedi. Olursan da ikinci ya da üçüncü günü gel dedi. Anlamadım olsa neden cikmasin ki :/

Amin tatlım. Doktorumu aradım negatif çıkması normal bir hafta daha bekle olmazsan gel muayene edeyim dedi. Olursan da ikinci ya da üçüncü günü gel dedi. Anlamadım olsa neden cikmasin ki :/
geç döllenmeden çıkmaz daha

ben normaldede kabızlık yaşıyorum diye bu actıvıa yı çok tüketiyordum canım da hamilelikte de olurmu diye sorayım dedim.o zman veriyolar hamilelere demek ki.

Allah sana her türlü yardım etsin. Yapıyoruz dedikleri şeyi yaptırıyorsun birde fikrin olmaması durumu işin içine girince işler zorlaşır senin için. Bunu bilip bilmediğinin farkındayım çünkü bende emin değilim şuan onlar sana ne yaptılar belki o işleme rahim filmi diyorlar. Sonuçlarında yazar aslında adı Türkçeye adını çevirsen belki ne olduğunu anlarsın bir yandan bakalım dediğiniz gibi gelsin cevap hayırlısı olsun. Neresiydi yurt dışında olduğun yeri unuttum..

Kizlar bu testi yaptm ilk 5 dakika cikmadi biraktm 20 dakika sonra gittim boyle cikmis. Ama yumrtlamam cok erkendi kirmizi olmasi gerekmiyor muydu. Ovulasyon pik tarihm 28 subat falandi. Batima 2 gun var. Silik cikmis yani gec de oldu pozitif algilamam yanlis mi olur

Eklentiler

• IMG_20210315_151233.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 66
ben normaldede kabızlık yaşıyorum diye bu actıvıa yı çok tüketiyordum canım da hamilelikte de olurmu diye sorayım dedim.o zman veriyolar hamilelere demek ki.
doktoruna sor istersen aklında şüphe kalmasın yine de .
tüp bebek yaptıranlarda ıkınmak yasak olduğu için biri bunu kullanıyorum demişti. o yüzden gönül rahatlığıyla söyledim canım .

Cizgiyi bende gördüm ama dedigine sesli güldüm 50 tlye hangi marka aldin ki goruyorsu canim 50 tlnin etkisi degil yada testin 50 tl oldugunu ogrenince bende cizgi gormeye basladim
50 tl verdigim icin goruyorum demedim zaten ne kadar uzadi bu muhabbet espri yaptim. Bari pozitif olsunda test boşa gitmesin anlaminda

Allah razı olsun çoook sağolasın düşüncelerin için.
Benden yana gani gani helal olsun Amin cümlemizi güzel insanlarla karşılaştırsın çok yoruldum ama birgün buna değecek inanıyorum

Kızlar bu hsg çekiliyor ya ben başka yerde çektirsem sonra onu buradaki doktoruma göstersem olmaz mı nasıl oluyor sonuç alma işi
Olur canım zaten CD veriyorlar

Ben kesinlikle dalga geçmedim. Sadece o markanın o fiyat olduğunu söyledim. Hatta kendiminde indirimden aldığımı belirttim. Bu kadar stres iyi değil. Hiç hoş olmadı yaptığınız.
Size demedim zaten dalga gectiniz diye yanlis anlamissiniz. Sadece ilk cumleyi size yazmistim. Zaten diger arkadas ozur diledi konuyu kapattik. Ayni mesaj icinde ikinize cevap verdim diye yanlis anlasilma oldu sanirim. Sizlik bi durum yok tabiki de

Ahhh canım benim de 22.7 çıktı geçen hafta acaba döllenen yumurta mı vardı ki adetim geçti 2 gün bugün kan vereceğim

bence doğru o hormonu algılamayan test nasıl renk değiştirir havadan hcg mi bulaşıyor canım büyük bir ihtimalle gebesin gözün aydın testi tekrarla yine

Size demedim zaten dalga gectiniz diye yanlis anlamissiniz. Sadece ilk cumleyi size yazmistim. Zaten diger arkadas ozur diledi konuyu kapattik. Ayni mesaj icinde ikinize cevap verdim diye yanlis anlasilma oldu sanirim. Sizlik bi durum yok tabiki de
Etiket olunca üstüme alındım

bence doğru o hormonu algılamayan test nasıl renk değiştirir havadan hcg mi bulaşıyor canım büyük bir ihtimalle gebesin gözün aydın testi tekrarla yine
İlk gebeligimde bata 4 gun kala kipkirmizi cikmisti. Sen de haklisin olmasa hic cizgi olmaz ben batimi bekleyip tekrar deniyim. Catlamadan sonra ovulasyonm hep cift cizgiydi ondan suphelenip yaptm ama acikcasi tereddutte kaldm ben bakaym yarin da yapaym

doktoruna sor istersen aklında şüphe kalmasın yine de .
tüp bebek yaptıranlarda ıkınmak yasak olduğu için biri bunu kullanıyorum demişti. o yüzden gönül rahatlığıyla söyledim canım .
tmam canım çok teşekkür ederim . haftaya doktora gidicem sorarım artık çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…