Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh canım benim de 22.7 çıktı geçen hafta acaba döllenen yumurta mı vardı ki adetim geçti 2 gün bugün kan vereceğim
Ayy hadi inşallah sonucunuzu merakla bekliyorum. Kacinci günü vermiştiniz. Bende 2 gün önce verdim progesteron hormonu. Sonucum çıkmadı henüz. Peki adetiniz düzenli midir. Yani sökülmesi kolay olur mu önemli olan o. Çünkü progesteron her ne kadar gebelik için bilgi verse de tam kesin sonuç tabiki b-hcg dır.

canım benimde pik 1 marttı. 12 şubatta senin gibi çizgiyle öğrendim gebeliğimi bende. ilkte çıkmadı eve döndüğümde çizgi çıkmıştı. ama benimki erken gebelik testiydi. belki geç döllenme olmuştur senin inşallah vardı

Bende rahim filmi cekindim ocak sonunda. Sol tüp komple tıkaliydi. 2 denemeyle actilar cok sukur. Belkide seninde acilabilir bir tıkanıklıktır. Koşa koşa yaptırrrr hemde

Şöyle anlatıyım canım 26 şubatda hsg ye girdim çok şükür temiz hormon testleri de temiz çıktı 1 martda yumurtladım o günleri değerlendirdik 1 hafta sonra yani adetimin 21 günü progestoron kanı verdim 22.7 çıktı adetim düzenlidir erken olurum geç yine olmam normal de dün olcktım ama bugünde olmadım

aa onlar aklıma gelmedi deneyim canım bakalım bi çare bulcam. doğal olanı en iyisi olanıdır dimi,
valla canım gün kurusu daha iyi diye biliyorum . ben kabızlık çeken biri değiilim ama sabahları aç karına yerim üstüne su içerim hem faydalı hem akşamları yemeği fazla kaçırdığım zaman tuvalete rahat çıkabilmek adına . tabiki doğal olanı daha makbuldür.

2 gün geçmiş gebelik testi (idrar) yapmadınız mi. Ayy bu sabır nedir yahu maşallah iyi sabir var. Bu zamana kadar hiç gecikme yaşamış miydiniz. inş. istediğiniz sonuca ulaşırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

akşam eve giderken alıcam canım çok saol. zaten böyle adet ağrısı gibi bi ağrım var bide üstüne kabızlıkla savaşmak istemiyorum....

Esime dedm erken gebelik testi alip geleck insallh canm

Olur canım zaten CD veriyorlar
Tamam kızlar çok teşekkür ederim

Selam kizlar sabah ovulasyon testi yaptim ve sonuca bakmayi unutup evden ciktim iyi mi

Cnım inan sabır değil korkudn cuma günü test yaptım negtif çıktı üzüldüm tüm umutlarım söndü dedim adetimi beklicem dün bekledim deli gibi yok bugünde çalışıyorum işteyim eğeeki akşama kadar olmazs gidecem dedim şu saate kdar durudum ama sen birde bana sor ama idrar testi yapmam illa kanı görecem dedim gecikme olsa bile 1 gün olur oda adet sancısı bşlrdı ama batma var bende şuan

Bende öyle bir şans yoktur ve Melo regl bekliyorum bu arada diyete de başladım en azından bir kaç kilo vereyim
valla herşey kısmet oluverir bakarsın bak neler duyuyoruz buradan çıkmadık candan umut kesilmez bekle bakalım ne olacak en hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…