- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
Ayy hadi inşallah sonucunuzu merakla bekliyorum. Kacinci günü vermiştiniz. Bende 2 gün önce verdim progesteron hormonu. Sonucum çıkmadı henüz. Peki adetiniz düzenli midir. Yani sökülmesi kolay olur mu önemli olan o. Çünkü progesteron her ne kadar gebelik için bilgi verse de tam kesin sonuç tabiki b-hcg dır.Ahhh canım benim de 22.7 çıktı geçen hafta acaba döllenen yumurta mı vardı ki adetim geçti 2 gün bugün kan vereceğim
canım benimde pik 1 marttı. 12 şubatta senin gibi çizgiyle öğrendim gebeliğimi bende. ilkte çıkmadı eve döndüğümde çizgi çıkmıştı. ama benimki erken gebelik testiydi. belki geç döllenme olmuştur senin inşallah vardıKizlar bu testi yaptm ilk 5 dakika cikmadi biraktm 20 dakika sonra gittim boyle cikmis. Ama yumrtlamam cok erkendi kirmizi olmasi gerekmiyor muydu. Ovulasyon pik tarihm 28 subat falandi. Batima 2 gun var. Silik cikmis yani gec de oldu pozitif algilamam yanlis mi olur
Bende rahim filmi cekindim ocak sonunda. Sol tüp komple tıkaliydi. 2 denemeyle actilar cok sukur. Belkide seninde acilabilir bir tıkanıklıktır. Koşa koşa yaptırrrr hemdeneyse ki 2 tüpü kapalı olmasından iyidir... basınç çoktu evet regl ağrısı başlangıcı gibi azcık da kan geldi.. Sanırım dr açılma olsa söylerdi diye düşünüyorum. ama yine de kafam karışık...
aa onlar aklıma gelmedi deneyim canım bakalım bi çare bulcam. doğal olanı en iyisi olanıdır dimi,gün kurusu veya kayısı da yiyebilirsin. fayda ediyorsa
VAR GİBİ CANIM BEN ÖYLE GÖRDÜM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAHdah
a
daha bır haftadan fazla var acıkcası ama hıssettıgım ıcın yatım
Şöyle anlatıyım canım 26 şubatda hsg ye girdim çok şükür temiz hormon testleri de temiz çıktı 1 martda yumurtladım o günleri değerlendirdik 1 hafta sonra yani adetimin 21 günü progestoron kanı verdim 22.7 çıktı adetim düzenlidir erken olurum geç yine olmam normal de dün olcktım ama bugünde olmadımAyy hadi inşallah sonucunuzu merakla bekliyorum. Kacinci günü vermiştiniz. Bende 2 gün önce verdim progesteron hormonu. Sonucum çıkmadı henüz. Peki adetiniz düzenli midir. Yani sökülmesi kolay olur mu önemli olan o. Çünkü progesteron her ne kadar gebelik için bilgi verse de tam kesin sonuç tabiki b-hcg
İnşallh çok sagolasınVAR GİBİ CANIM BEN ÖYLE GÖRDÜM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH
valla canım gün kurusu daha iyi diye biliyorum . ben kabızlık çeken biri değiilim ama sabahları aç karına yerim üstüne su içerim hem faydalı hem akşamları yemeği fazla kaçırdığım zaman tuvalete rahat çıkabilmek adına . tabiki doğal olanı daha makbuldür.aa onlar aklıma gelmedi deneyim canım bakalım bi çare bulcam. doğal olanı en iyisi olanıdır dimi,
Bende bugun yaptim. Boyle cikti sayilir. Bata kac gun var sizin?Kızlar erken gebelik testi var mı
2 gün geçmiş gebelik testi (idrar) yapmadınız mi. Ayy bu sabır nedir yahu maşallah iyi sabir var. Bu zamana kadar hiç gecikme yaşamış miydiniz. inş. istediğiniz sonuca ulaşırsınız hakkınızda hayırlısı olsunŞöyle anlatıyım canım 26 şubatda hsg ye girdim çok şükür temiz hormon testleri de temiz çıktı 1 martda yumurtladım o günleri değerlendirdik 1 hafta sonra yani adetimin 21 günü progestoron kanı verdim 22.7 çıktı adetim düzenlidir erken olurum geç yine olmam normal de dün olcktım ama bugünde olmadım
Bende öyle bir şans yoktur ve Melogeç döllenmeden çıkmaz daha
bende bır haftadan fazla var yanıltıyor mu test bılmıyorum 10 gun once kan vermıstım 1,2 cıkmıstıBende bugun yaptim. Boyle cikti sayilir. Bata kac gun var sizin?
akşam eve giderken alıcam canım çok saol. zaten böyle adet ağrısı gibi bi ağrım var bide üstüne kabızlıkla savaşmak istemiyorum....valla canım gün kurusu daha iyi diye biliyorum . ben kabızlık çeken biri değiilim ama sabahları aç karına yerim üstüne su içerim hem faydalı hem akşamları yemeği fazla kaçırdığım zaman tuvalete rahat çıkabilmek adına . tabiki doğal olanı daha makbuldür.
Esime dedm erken gebelik testi alip geleck insallh canmcanım benimde pik 1 marttı. 12 şubatta senin gibi çizgiyle öğrendim gebeliğimi bende. ilkte çıkmadı eve döndüğümde çizgi çıkmıştı. ama benimki erken gebelik testiydi. belki geç döllenme olmuştur senin inşallah vardı
cnaım bende başka bir yerde çektirmiştim hatta doktor kendi yönlendirdi.sonucu sonra ona gösterdim.
Eki Görüntüle 2802226 canım bunu tüp bebek yaptıranlar kabızlık için kullanıyor.limonlusu da var ama bunun tadı daha güzel bence. ben migrostan alıyorum .minik bir şişe tanesi 2,65 . benim bildiğim bu belki başka da vardır
Tamam kızlar çok teşekkür ederimOlur canım zaten CD veriyorlar
bekliyoruz haberlerini canımmEsime dedm erken gebelik testi alip geleck insallh canm
Cnım inan sabır değil korkudn cuma günü test yaptım negtif çıktı üzüldüm tüm umutlarım söndü dedim adetimi beklicem dün bekledim deli gibi yok bugünde çalışıyorum işteyim eğeeki akşama kadar olmazs gidecem dedim şu saate kdar durudum ama sen birde bana sor ama idrar testi yapmam illa kanı görecem dedim gecikme olsa bile 1 gün olur oda adet sancısı bşlrdı ama batma var bende şuan2 gün geçmiş gebelik testi (idrar) yapmadınız mi. Ayy bu sabır nedir yahu maşallah iyi sabir var. Bu zamana kadar hiç gecikme yaşamış miydiniz. inş. istediğiniz sonuca ulaşırsınız hakkınızda hayırlısı olsun
valla herşey kısmet oluverir bakarsın bak neler duyuyoruz buradan çıkmadık candan umut kesilmez bekle bakalım ne olacak en hayırlısını versin rabbimBende öyle bir şans yoktur ve Meloregl bekliyorum bu arada diyete de başladım en azından bir kaç kilo vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?