- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
aynen yap bakalım beni de etiketle akşam bakarım bakalım ben sonuç ne giripEsime dedm erken gebelik testi alip geleck insallh canm
Tamm canmaynen yap bakalım beni de etiketle akşam bakarım bakalım ben sonuç ne girip
İnş sizin sonucunuzda güzel çıkar inşallahAyy hadi inşallah sonucunuzu merakla bekliyorum. Kacinci günü vermiştiniz. Bende 2 gün önce verdim progesteron hormonu. Sonucum çıkmadı henüz. Peki adetiniz düzenli midir. Yani sökülmesi kolay olur mu önemli olan o. Çünkü progesteron her ne kadar gebelik için bilgi verse de tam kesin sonuç tabiki b-hcg dır.
Var gibi duruyor canım çok silik bir çizgi ama. Testi tekrarla olmadı bir iki gün sonra netleşir varsa.Kızlar erken gebelik testi var mı
Şimdi baktım ben o çekildiğin bizim de dediğimiz rahim filmiyle aynı şey canım. Tabi ki benim incelediğim kadarıyla nette çeviri filan yaptım. Sen yinede yazarsın aynı olduğunu bilmek isterim. Dış ülkede olan arkadaşlar yazarsa onlara yardımcı olmuş oluruzAnladım canım benim çok teşekkürler bilgi için, moralim düzeldi gerçekten.. Şu maile bir cevap gelsin onu da çektireceğim mecburum yani tüp de istiyorsak. Benim bu yöntemin rahim filmi ile aynı sonuca gelip gelmediğini de bilmiyorum, tıp merkezim tüp kontrolü yapıyoruz dedi, tamam dedim. ..hayırlısı inş.
inşallah tesekkur ederımVar gibi duruyor canım çok silik bir çizgi ama. Testi tekrarla olmadı bir iki gün sonra netleşir varsa.
İnsalhh test gelsin sabah yapacmbekliyoruz haberlerini canımm
Hormon sonucunuz bu ay iyi bir yumurtlama olduğunu göstermiş. Bazıları bata 1 gün kala idrar testinde çıkmadı günüm geçtikten sonra cıktı diye yazanlar var. (Bir kaç topikte) Inş. Sizde onlardan birisinizdirCnım inan sabır değil korkudn cuma günü test yaptım negtif çıktı üzüldüm tüm umutlarım söndü dedim adetimi beklicem dün bekledim deli gibi yok bugünde çalışıyorum işteyim eğeeki akşama kadar olmazs gidecem dedim şu saate kdar durudum ama sen birde bana sor ama idrar testi yapmam illa kanı görecem dedim gecikme olsa bile 1 gün olur oda adet sancısı bşlrdı ama batma var bende şuan
Yok işten çıktım.
Kuzum ben bisey demedim yorumlari bile görmemiştim sonradan okudum dedim insallah yanlis anlamaz kusura bakma :) ama bence pozitif ben net ni sekilde gördüm yani çizgiyi açıkçası ben kendimle bile espiriyi yapan bir insanim konusmalarima bakarsan anlarsin zaten mizah onemli bence :)50 tl verdigim icin goruyorum demedim zatenne kadar uzadi bu muhabbet espri yaptim. Bari pozitif olsunda test boşa gitmesin anlaminda
Regl kaç gün var canım. Hafif bir çizgi var sanki. Benim de çatlamanın 8. Günü bende tutuyorum kendimi yapmamak içinKızlar erken gebelik testi var mı
nerden yazıyon sen bukadar şeyi :) ben telefondan beceremiyorum fazla sinir basıyor anca işten yetişiyorum herkese o yüzden sordum meraktan :)Yok işten çıktım.İş yok şuan çalışabileceğim burada korona yüzünden eve mahrum kaldım çok istiyorum aslında çalışmak.
MELO bende tel den yazıyorumnerden yazıyon sen bukadar şeyi :) ben telefondan beceremiyorum fazla sinir basıyor anca işten yetişiyorum herkese o yüzden sordum meraktan :)
İnş canım inş rabbim büyük hepimize duymak isteğimiz güzel haberleri aldırsın inş çok teşekkür ederim Allah razı olsunHormon sonucunuz bu ay iyi bir yumurtlama olduğunu göstermiş. Bazıları bata 1 gün kala idrar testinde çıkmadı günüm geçtikten sonra cıktı diye yazanlar var. (Bir kaç topikte) Inş. Sizde onlardan birisinizdir
Telden yazıyorumnerden yazıyon sen bukadar şeyi :) ben telefondan beceremiyorum fazla sinir basıyor anca işten yetişiyorum herkese o yüzden sordum meraktan :)
eferim yaw size aman Allah aşkına takip ederlerse etsinler hatırım kalır :) sorarlarsa bana sinir basıyor telden buradan giriyorum derim zaten napim işimi fazlasıyla yapıyorum ben burada :)MELO bende tel den yazıyorumburanın pc yi kullanamam takip ediliyor
bence var gibi canım yarın ilk idrarla tekrarla at bakalım buraya. aklıma takılan çatlamadan sonra ovulasyon testlerin silikleşmedi mi. hani çatlamadan 2 3 gün sonra yapınca ikinci çizgi hiç yok gibi çıkıyor ya öyle çıkmadı mı?İlk gebeligimde bata 4 gun kala kipkirmizi cikmisti. Sen de haklisin olmasa hic cizgi olmazben batimi bekleyip tekrar deniyim. Catlamadan sonra ovulasyonm hep cift cizgiydi ondan suphelenip yaptm ama acikcasi tereddutte kaldm ben bakaym yarin da yapaym
Yap ya varsa kesın çıkar bana da 7 günden fazla varRegl kaç gün var canım. Hafif bir çizgi var sanki. Benim de çatlamanın 8. Günü bende tutuyorum kendimi yapmamak için
hay maşallah ya ben öyle uğraşamam ya bakmaya bile üşeniyorum hafta sonları ilk defa bu hafta sonu baktım :) burda tam ekran anca görüyorum ben burdanTelden yazıyorumeee herkesin hızlı olduğu şeyler vardır bende şaşıyorum bazen kendime yazıyorum iş yok güç yok yattığım yerden hiç zor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?