Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş sizin sonucunuzda güzel çıkar inşallah

Şimdi baktım ben o çekildiğin bizim de dediğimiz rahim filmiyle aynı şey canım. Tabi ki benim incelediğim kadarıyla nette çeviri filan yaptım. Sen yinede yazarsın aynı olduğunu bilmek isterim. Dış ülkede olan arkadaşlar yazarsa onlara yardımcı olmuş oluruz fazla bilgi zarar olmaz.

Hormon sonucunuz bu ay iyi bir yumurtlama olduğunu göstermiş. Bazıları bata 1 gün kala idrar testinde çıkmadı günüm geçtikten sonra cıktı diye yazanlar var. (Bir kaç topikte) Inş. Sizde onlardan birisinizdir

50 tl verdigim icin goruyorum demedim zaten ne kadar uzadi bu muhabbet espri yaptim. Bari pozitif olsunda test boşa gitmesin anlaminda
Kuzum ben bisey demedim yorumlari bile görmemiştim sonradan okudum dedim insallah yanlis anlamaz kusura bakma :) ama bence pozitif ben net ni sekilde gördüm yani çizgiyi açıkçası ben kendimle bile espiriyi yapan bir insanim konusmalarima bakarsan anlarsin zaten mizah onemli bence :)

Yok işten çıktım. İş yok şuan çalışabileceğim burada korona yüzünden eve mahrum kaldım çok istiyorum aslında çalışmak.
nerden yazıyon sen bukadar şeyi :) ben telefondan beceremiyorum fazla sinir basıyor anca işten yetişiyorum herkese o yüzden sordum meraktan :)

İnş canım inş rabbim büyük hepimize duymak isteğimiz güzel haberleri aldırsın inş çok teşekkür ederim Allah razı olsun

nerden yazıyon sen bukadar şeyi :) ben telefondan beceremiyorum fazla sinir basıyor anca işten yetişiyorum herkese o yüzden sordum meraktan :)
Telden yazıyorum eee herkesin hızlı olduğu şeyler vardır bende şaşıyorum bazen kendime yazıyorum iş yok güç yok yattığım yerden hiç zor olmuyor

MELO bende tel den yazıyorum buranın pc yi kullanamam takip ediliyor
eferim yaw size aman Allah aşkına takip ederlerse etsinler hatırım kalır :) sorarlarsa bana sinir basıyor telden buradan giriyorum derim zaten napim işimi fazlasıyla yapıyorum ben burada :)

bence var gibi canım yarın ilk idrarla tekrarla at bakalım buraya. aklıma takılan çatlamadan sonra ovulasyon testlerin silikleşmedi mi. hani çatlamadan 2 3 gün sonra yapınca ikinci çizgi hiç yok gibi çıkıyor ya öyle çıkmadı mı?

Telden yazıyorum eee herkesin hızlı olduğu şeyler vardır bende şaşıyorum bazen kendime yazıyorum iş yok güç yok yattığım yerden hiç zor olmuyor
hay maşallah ya ben öyle uğraşamam ya bakmaya bile üşeniyorum hafta sonları ilk defa bu hafta sonu baktım :) burda tam ekran anca görüyorum ben burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…