Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar erken gebelik testi var mı
Adetine kaç gün var canım. çizgi silikte olsa pembe olmalı diye biliyorum. kuruduktan sonra mı belirdi bu çizgi gri gibi duruyor. benimde böyle çizgiyle öğrendim canım kuruduktn sonra ama pembeydi çizgim. hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır

Daha 7 günden Çok varrr emin değilim 15 dakika içinde çıktı

hay maşallah ya ben öyle uğraşamam ya bakmaya bile üşeniyorum hafta sonları ilk defa bu hafta sonu baktım :) burda tam ekran anca görüyorum ben burdan
ben büyük ekran sevmiyorum hiçbir şeyi açım küçük olması iyi geliyor bana işimi görüyorum mu görüyorum uğraşıyor gibi gelmedi hiç. Sanırsam alışkanlık sende öyle alışmışsın.

Ka

Yumurtlama döneminde kaç gün ilişki olmalı peki ilişki sıklığı ne olmalı onla ilgili bişey söyledi mi canım
Yumurtlama olmadan önce gün aşırı, yumurtlama olduğu gün dahil 3 gün üst üste demişti ancak ben sperm kalitesinde problem olmaması için gün aşırı devam ediyorum

Umayyy kmnsd burda beni ummu ettin gızz bir ovulasyon yapıp atmadın sıvılı filan yap at buraya artık çatladım iyice ya.

ben 10 parmak klavye iyi kullanırım ondan telefonla bıcık bıcık yazamam buradan konuşur gibi hızlı yazıyorum ne uğraşıcam ya görmeye çalışacam onu :)

eferim yaw size aman Allah aşkına takip ederlerse etsinler hatırım kalır :) sorarlarsa bana sinir basıyor telden buradan giriyorum derim zaten napim işimi fazlasıyla yapıyorum ben burada :)
Hahahaja kamu kurumunda olmuyor canım valla sıkıntı yaşarım hamilelik gçfalan böyle şeylerle ilgili bile arama yapmıyorum okuyorlar diye ne halt ediyorsun diye valla sorarlar

Sadece bir gun siliklesti sonra tekrar koyulasti bir hafta falan siliklesmedi su an yine cift cizgi ama kopkoyu deil

Eklentiler

• IMG_20210310_200750.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
ben 10 parmak klavye iyi kullanırım ondan telefonla bıcık bıcık yazamam buradan konuşur gibi hızlı yazıyorum ne uğraşıcam ya görmeye çalışacam onu :)
Ya görmeye uğraşmak durumu niye olsun 30 yaşında gencecik bayanım gözlerim çok pis görür Ayrıca tlfnlar maşallah tablet gibi geri de kalır yanları yok elimdeki büyük

Hahahaja kamu kurumunda olmuyor canım valla sıkıntı yaşarım hamilelik gçfalan böyle şeylerle ilgili bile arama yapmıyorum okuyorlar diye ne halt ediyorsun diye valla sorarlar
ben özel sektördeyim ya girsem baksam hepsinin arama geçmişlerine kimler nerelere bakıyor bende sadece buraya pc den giriyorum diğer özel şeylere telden bakıyorum pozisyonlara bilmem nelere :)

Ya görmeye uğraşmak durumu niye olsun 30 yaşında gencecik bayanım gözlerim çok pis görür Ayrıca tlfnlar maşallah tablet gibi geri de kalır yanları yok elimdeki büyük
ben senin gibi, gencecik değilim abasının :) benim yaş 39 önümü zor görüyorum ben sen çıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…