Adetine kaç gün var canım. çizgi silikte olsa pembe olmalı diye biliyorum. kuruduktan sonra mı belirdi bu çizgi gri gibi duruyor. benimde böyle çizgiyle öğrendim canım kuruduktn sonra ama pembeydi çizgim. hakkında hayırlısı olsun inşallah vardırKızlar erken gebelik testi var mı
Daha 7 günden Çok varrr emin değilim 15 dakika içinde çıktıAdetine kaç gün var canım. çizgi silikte olsa pembe olmalı diye biliyorum. kuruduktan sonra mı belirdi bu çizgi gri gibi duruyor. benimde böyle çizgiyle öğrendim canım kuruduktn sonra ama pembeydi çizgim. hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır
Evet canım inş güzel devam eder hayırlı olsun senin deValla adet gunu gitmedim ama 4 gunde 84den 626ya cikmis heralde benimde o kadar olurdu. Simdi hamilemisin
hay maşallah ya ben öyle uğraşamam ya bakmaya bile üşeniyorum hafta sonları ilk defa bu hafta sonu baktım :) burda tam ekran anca görüyorum ben burdan
Yumurtlama olmadan önce gün aşırı, yumurtlama olduğu gün dahil 3 gün üst üste demişti ancak ben sperm kalitesinde problem olmaması için gün aşırı devam ediyorumKa
Yumurtlama döneminde kaç gün ilişki olmalı peki ilişki sıklığı ne olmalı onla ilgili bişey söyledi mi canım
o zman ihtimal var canım inşallah vardır bebişş... bikaç gün sonra tekrarla istersenDaha 7 günden Çok varrr emin değilim 15 dakika içinde çıktı
Ya valla bilmiyorum negatif görüp erkenden kasmakta istemiyorum çünkü bir kere oldu hamile olduğum halde erken gebelik testi negatif çıkardıYap ya varsa kesın çıkar bana da 7 günden fazla var
inşallah vardır kuruma da olabılır belkıo zman ihtimal var canım inşallah vardır bebişş... bikaç gün sonra tekrarla istersen
ben 10 parmak klavye iyi kullanırım ondan telefonla bıcık bıcık yazamam buradan konuşur gibi hızlı yazıyorum ne uğraşıcam ya görmeye çalışacam onu :)ben büyük ekran sevmiyorum hiçbir şeyi açım küçük olması iyi geliyor bana işimi görüyorum mu görüyorum uğraşıyor gibi gelmedi hiç. Sanırsam alışkanlık sende öyle alışmışsın.
iyi düşünelim iyi olsun canım. daha adetine çok var bilemezsin Rabbim hayırlısını versin inşallahhhinşallah vardır kuruma da olabılır belkı
Hahahajaeferim yaw size aman Allah aşkına takip ederlerse etsinler hatırım kalır :) sorarlarsa bana sinir basıyor telden buradan giriyorum derim zaten napim işimi fazlasıyla yapıyorum ben burada :)
Sagol canim sen ne kadarlik hamilesin senin degerlerin nasil çıkmıştıEvet canım inş güzel devam eder hayırlı olsun senin de
haber lutfennnn bana daaaYa valla bilmiyorum negatif görüp erkenden kasmakta istemiyorum çünkü bir kere oldu hamile olduğum halde erken gebelik testi negatif çıkardıbakalım akşama duramazsam yaparım
Sadece bir gun siliklesti sonra tekrar koyulasti bir hafta falan siliklesmedi su an yine cift cizgi ama kopkoyu deilbence var gibi canım yarın ilk idrarla tekrarla at bakalım buraya. aklıma takılan çatlamadan sonra ovulasyon testlerin silikleşmedi mi. hani çatlamadan 2 3 gün sonra yapınca ikinci çizgi hiç yok gibi çıkıyor ya öyle çıkmadı mı?
Ya görmeye uğraşmak durumu niye olsunben 10 parmak klavye iyi kullanırım ondan telefonla bıcık bıcık yazamam buradan konuşur gibi hızlı yazıyorum ne uğraşıcam ya görmeye çalışacam onu :)
ben özel sektördeyim ya girsem baksam hepsinin arama geçmişlerine kimler nerelere bakıyor bende sadece buraya pc den giriyorum diğer özel şeylere telden bakıyorum pozisyonlara bilmem nelere :)Hahahajakamu kurumunda olmuyor canım valla sıkıntı yaşarım hamilelik gçfalan böyle şeylerle ilgili bile arama yapmıyorum okuyorlar diye ne halt ediyorsun diye valla sorarlar
ben senin gibi, gencecik değilim abasının :) benim yaş 39 önümü zor görüyorum ben sen çıtırYa görmeye uğraşmak durumu niye olsun30 yaşında gencecik bayanım gözlerim çok pis görür Ayrıca tlfnlar maşallah tablet gibi geri de kalır yanları yok elimdeki büyük
İnşallah canım,haber lutfennnn bana daaa
Ben adet günü kan verdim 218 çıktı yarın sabah vericem birde 4+1 bu gün canımSagol canim sen ne kadarlik hamilesin senin degerlerin nasil çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?