Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gündüz çok rahat olan beni bir hal aldı yine akşam yaklaştık ya
Bir sola bir sağa kasıklarımda gezen ağrı geldi yine Birde akıntım hafif sarımsı bakınca beyaz ama peçeteye sürünce sarımsı yine. Enfeksiyon dicem ama kaşıntı yanmam filan yok ne olblr ki sizce?

Umayyy kmnsd burda beni ummu ettin gızz bir ovulasyon yapıp atmadın sıvılı filan yap at buraya artık çatladım iyice ya.
2 saat tutamıyorum kuzum yoksa aklımda İnan bana yarım saatte wcdeyim gece de sabaha kadar kalktım yapamadım yoksa test kurban olsun sana

vinalac kullanıyorum canım vitamin ve mineral de var icinde. içeriği çok güzel bir hap.

Sadece bir gun siliklesti sonra tekrar koyulasti bir hafta falan siliklesmedi su an yine cift cizgi ama kopkoyu deil
anladım canım. benimde bir gün silikleşti ondan sonra hala daha pik gibi devam ediyor. hatta testlerimi yorumlaması için instagramdaki ebru ceylana gönderdim. o yüzden sordum senin testlerini. diğer yazdıklarını da okudum akşam erken gebelik yapcaksın galiba. merakla bekliyorum sonucu ama bence var yani :))))

ben senin gibi, gencecik değilim abasının :) benim yaş 39 önümü zor görüyorum ben sen çıtır
Ne çıtırlığı ahh ahh yaşlanıyoruz. Daha hızlı gidiyor sankim yok öyle birşey hepimizin yaşı kendine özel Melo demem kötü olmaz demi sana abla da demek istemem alıştım Melo demeye

Ne çıtırlığı ahh ahh yaşlanıyoruz. Daha hızlı gidiyor sankim yok öyle birşey hepimizin yaşı kendine özel Melo demem kötü olmaz demi sana abla da demek istemem alıştım Melo demeye
melo de bana bende alıştım melo ya kız :)

2 saat tutamıyorum kuzum yoksa aklımda İnan bana yarım saatte wcdeyim gece de sabaha kadar kalktım yapamadım yoksa test kurban olsun sana
Boşver tutma sabah ilk idrardan sonraki gelenle yap zaten senin idrar durmaz sürekli gelir beklerken. ben çatlarım. Öylesine yap bakalım 1 saat bile yeterli aslında 2 şart değil beklemek.

Şubat grubu var kuzum oraya katıl istersen :) ben Şubatı es geçmek zorundayım
Merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim benim yumurtalıklarım 20 mm oldu ayın 4 dünde çatlama iğnesi oldum 7sinde benim 5 6 damla pempe kanamam oldu şimdi 12 günündeyim iğneyi vurulalı kasıklarımda batma göğüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim sizce?doktorum tekrar gel demedi bakmalıyım?❤❤

İnsallh cnm ya bakalm cok da umutlanmak istemiyorm

Canim yerlesme yasamis olabilirsin 12 gun gectiyse ignenin etkiside kalmamistir kanda çıkar varsa eger insallah vardir

Kizlar benim ovulasyin testine bifaha bakanikirmiyiz pik mi ne mi ne yapmam gerek hekenmi degerlendircem aman eşimde yok evde bugün yarın calisir

Eklentiler

• IMG20210315131423.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 31
canım benim adet tarihim 10 nisana kaydı ge adet oldum ben :) birde ilaç protime women kullanıyorum arı sütü polen karışımı birde ekler misin kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…