Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir kaç gün bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin canım bat nezaman

Ayıptır söylemesi o bende de var hafif sarımtırak enfeksiyona karşı hiç bir belirti yok ne koku ne Kaşıntı zaten bir kaç aydın var ama hiç kafa yormadım daha adette olmadım atamadığım makale kalmadı buna dair

Şu listeye yazılıyım mı yazılmayım mı kendimi strese sokmakta istemiyorum hayırlısı Allahtan

tosbaga canım dr beni inşallah kovmaz ne testi diye :) muayene istemiyorum dersem ayıp olur mu :) adam cıraklamasın bana ne geldin diye sonra

tosbaga canım dr beni inşallah kovmaz ne testi diye :) muayene istemiyorum dersem ayıp olur mu :) adam cıraklamasın bana ne geldin diye sonra
yavrum bana öyle saçma salak şeyler söyledilerki bilemezsin. tüp bebek yaptıracağım zaman devlet hastanesinde kana bile bakmadılar . yok korona varmış yok tüp bebek olan hastaneden randevu almam gerekiyormuş faaln filan.

herşeyi söyleyebilir burası devlet hastanesi. belki şey diyebilirsin. özlede doktorum var sadece kan testi istedi orda pahalı old.için burda yaptırmak istedim. devlet hastanesinde pek işim olmadığı için açıkçası başka birşey gelmiyor aklıma

bende öyle demeyi düşündüm dr muayene etti her şey normal bu testleri yaptır bakalım dedi size de anca randavu alabildim çok doluydunuz sizi kadınlar klübün den kızlar önerdi herkes çok memnun tavsiye üzerine geldim dicem yalan bu adama kimse sıra bile almıyor :) stanede talep olmayan dr seçtik özellikle sıra yok diğerlerinde :) zaten kan testi isticem diye rastgele seçtim

Ayni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis

Anladım canım teşekkür ederim ve adetin 21. günü baktırayım en iyisi

Valla bende bugün bakınca dikkatimi çekti aslında beyaz görüntü bakınca ama peçeteye sürünce hafif anlaşılmayacak şekilde sarımsı rengi. Birde enfeksiyon nasıl olduğunu bilirim ben bundan 6 ay önce enfeksiyon vardı fitil attım geçmiş gitmişti. Kaşıntım olur enfeksiyon olsa duramam yerimde eminim. Bende çok araştırdım ama hiç bulamadım tam açıklayıcı birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…