yaşın kaç senin
:))))))))))))) inşallahMERAKLI MELO inş. kavga etmeden dönersin.
Yaaaa benimde belirtilerim böyle şekere dikkat et demişti doktorum çıkıyor olmasınAyni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis
Pik canımeşini olduğu zaman değerlendir
Ya sansimi denicem bakalım ilk defa gördüm böyle inşallah eşim gelebilirYumurtlama olmuş canım değerlendir
canımsınSen zaten listesin melocumkambersiz dugun olmaz tarihini değiştirdim
Büyük heyecanla seni bekliyorum canımYazıyı kendim yazdım sandımbenımde susuzluk oluyor ağzım kuruyor canım burun tıkanıklıgı var birde bendede. Kasık ve bel agrısı var bendede üşüttüm gibi geliyor bana bakalım kanda noldugu çıkıcak. Gaz sıkıntısıda var bnde.
arkadaşım önerdi de bari burayı karıştırmabende öyle demeyi düşündüm dr muayene etti her şey normal bu testleri yaptır bakalım dedi size de anca randavu alabildim çok doluydunuz sizi kadınlar klübün den kızlar önerdi herkes çok memnun tavsiye üzerine geldim dicem yalan bu adama kimse sıra bile almıyor :) stanede talep olmayan dr seçtik özellikle sıra yok diğerlerinde :) zaten kan testi isticem diye rastgele seçtim
Rica ederim ne demek. Adet günü bakılmış size ve çıkan sonuç adet dönemine göre iyi. Adet günü 1'in altında çıkması beklenirAnladım canım teşekkür ederim ve adetin 21. günü baktırayım en iyisi
hiç sorma bende bekliyorum eşim doktora birşey desin. baktım demiyor ben dalıyorum. sonra doktordan çıkınca bir postada eşimle kavga ediyoruz.ona göre yine haksız olan benim:))))))))))))) inşallahkocam olmasa dalarım da kocam yanımdayken dalmam o beni frenliyor :) ama genelde dr lara sataşmıyorum sağlık personeli zaten günde kaç manyakla uğraşıyor diye onları alttan alıyorum ama normalde cadaloz olduğum doğrudur :)
Hmm anladım canım yarın tekrar yap çatlama olmuş mu bakYa sansimi denicem bakalım ilk defa gördüm böyle inşallah eşim gelebilir
Almanyadayım ben canım.Allah sana her türlü yardım etsin. Yapıyoruz dedikleri şeyi yaptırıyorsun birde fikrin olmaması durumu işin içine girinceişler zorlaşır senin için. Bunu bilip bilmediğinin farkındayım çünkü bende emin değilim şuan onlar sana ne yaptılar belki o işleme rahim filmi diyorlar. Sonuçlarında yazar aslında adı Türkçeye adını çevirsen belki ne olduğunu anlarsın bir yandan bakalım dediğiniz gibi gelsin cevap hayırlısı olsun. Neresiydi yurt dışında olduğun yeri unuttum..
Rahim filmi ile mi açtılar canım, yoksa laparoskopi denilen işlemle mi? Doktordan bilgiyi alınca bakacağım şayet açtırılabilirse iyi.. yoksa da zaten 1 tane tüpten geliyor yumurtalar..Bende rahim filmi cekindim ocak sonunda. Sol tüp komple tıkaliydi. 2 denemeyle actilar cok sukur. Belkide seninde acilabilir bir tıkanıklıktır. Koşa koşa yaptırrrr hemde
Canım rahim filmimi radyasyon içeriyor, bu yöntem içermiyormuş. Rahim filmi çekildiğinde o ay ilişki olmuyor, yasak ama bu yöntemle hem klomen tedavisi oluyor, ilişki de. Rahim filminde anormalikle de görünüyor, perde vs..Şimdi baktım ben o çekildiğin bizim de dediğimiz rahim filmiyle aynı şey canım. Tabi ki benim incelediğim kadarıyla nette çeviri filan yaptım. Sen yinede yazarsın aynı olduğunu bilmek isterim. Dış ülkede olan arkadaşlar yazarsa onlara yardımcı olmuş oluruzfazla bilgi zarar olmaz.
Hmm iyi o zaman inşallah normal zamanda da değerim normaldir. Sağolasın canımRica ederim ne demek. Adet günü bakılmış size ve çıkan sonuç adet dönemine göre iyi. Adet günü 1'in altında çıkması beklenir
Tamam tatlım sağol verecem kanYukselebilir kuzum boyle cikanlari duymuştum ama ayni yerde ver kanı
Ne zaman yumurtladın canımLeeSoon merhaba kan tahlili sonucun cikti mi senin ??? Bende bugun doktora gittim icin rahat etmedi gec yumurtladigimi testte su tarihte pik gördüğümü soyledim bana dedi ki ayin 20sinden once gebelik belli olmaz bekle sabret 5 gun sonra yapariz test dedi suan yaparsak cikmaz dedi senin sonucun cikti mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?