Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERAKLI MELO inş. kavga etmeden dönersin.
:))))))))))))) inşallah kocam olmasa dalarım da kocam yanımdayken dalmam o beni frenliyor :) ama genelde dr lara sataşmıyorum sağlık personeli zaten günde kaç manyakla uğraşıyor diye onları alttan alıyorum ama normalde cadaloz olduğum doğrudur :)

Ayni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis
Yaaaa benimde belirtilerim böyle şekere dikkat et demişti doktorum çıkıyor olmasın ateşim çok oluyor geceleri özellikle. Su içme isteği oluyor içim yanıyor sankim haralet vuruyor testte yapmıştım birşey çıkmadı ama. Bunu demeniz kafamı karıştırdı şeker kaç olursa normal peki?

Büyük heyecanla seni bekliyorum canım sonucunu.

arkadaşım önerdi de bari burayı karıştırma

ben burdan birinin tavsiyesiyle bir doktora gitmiştim. kızda onun hastası . doktora dedim ki arkadaşım önerdi oda bana arkadaşın ismi ne demez mi kızın isminide bilmiyrorum ( sadece niki biliyorum) çok utanmıştım :) öylece kala kaldım. sonra kıza söyledim de çok gülmüştük aklıma o geldi

hiç sorma bende bekliyorum eşim doktora birşey desin. baktım demiyor ben dalıyorum. sonra doktordan çıkınca bir postada eşimle kavga ediyoruz.ona göre yine haksız olan benim

Almanyadayım ben canım.

Bende rahim filmi cekindim ocak sonunda. Sol tüp komple tıkaliydi. 2 denemeyle actilar cok sukur. Belkide seninde acilabilir bir tıkanıklıktır. Koşa koşa yaptırrrr hemde
Rahim filmi ile mi açtılar canım, yoksa laparoskopi denilen işlemle mi? Doktordan bilgiyi alınca bakacağım şayet açtırılabilirse iyi.. yoksa da zaten 1 tane tüpten geliyor yumurtalar..

Bu oksapar iğne baya yakıyormuş ya napçam ben var mı bilmem gereken bişey acaba kızlar kullanan varmı

Canım rahim filmimi radyasyon içeriyor, bu yöntem içermiyormuş. Rahim filmi çekildiğinde o ay ilişki olmuyor, yasak ama bu yöntemle hem klomen tedavisi oluyor, ilişki de. Rahim filminde anormalikle de görünüyor, perde vs..

LeeSoon merhaba kan tahlili sonucun cikti mi senin ??? Bende bugun doktora gittim icin rahat etmedi gec yumurtladigimi testte su tarihte pik gördüğümü soyledim bana dedi ki ayin 20sinden once gebelik belli olmaz bekle sabret 5 gun sonra yapariz test dedi suan yaparsak cikmaz dedi senin sonucun cikti mi ? :)

Ne zaman yumurtladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…