Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım çok teşekkür ederim canım

Niye kanda çıkmıyor muymuş şimdi kaçın gün senin canım?

Canım bende hsg çektirdim, sağ tüpüm tıkalıymış soldan yumurtluyormuşum, filmde açıldı ama benim bir çocuğum var o zamanda soldan yumurtlamıştım , o zmaanlarda tıkalımıydı bilemiyorhm

Ah bende bilemiyorum ki sen ve yusra çok takip ediyorum inş hayırlı haberler canım herkese yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun
Canim benim allah senden razi olsun bildigim bilgiler dahilinde herlese yardimci oluyorum doktor degilim ama bende bu grupta bir cok kişiden bilgi öğrendim birbirimjze destek olmak için burdayiz sizinde bize yardimci olacagi bilgiler vardir bizde sizden bilgi aliriz ❤❤❤

hiç sorma bende bekliyorum eşim doktora birşey desin. baktım demiyor ben dalıyorum. sonra doktordan çıkınca bir postada eşimle kavga ediyoruz.ona göre yine haksız olan benim
Ben Dr değil yanındakilere tilt oluyorum daha çok kocam da demez bisi ben kendim hallederim işimi

Anladım çok teşekkür ederim canım
Aşkım ben teşekkür ederim sana araştırmışsın da benim için o kadar mutlu oldum ki.. eşimi ikna edersem hemen değilde bu yaz tüp istiyotum dicem birkaç ay kendi halimde olmak istiyorum dertsiz tasasız..akışına bırakmak..

Canım bende hsg çektirdim, sağ tüpüm tıkalıymış soldan yumurtluyormuşum, filmde açıldı ama benim bir çocuğum var o zamanda soldan yumurtlamıştım , o zmaanlarda tıkalımıydı bilemiyorhm
Aa çok ilginç ya... bende anlamadım benim doktoru tamam dedi yumurtluyorsun sonra eyvallah sormasak birşey demez... keşke Türkiyede olsam, o zaman detaylı bilgi verirlerdi. Bakalım film çekilsen iyi olur derse açılma ihtimali varsa açtıracağım.

Ne demek merak ettim En doğru olanı yapmış olursun canım biraz öyle dene baktın pes dedirtti tüp yaparsın. İnşallah olur da gerek kalmaz güzel haberlerini almayı diliyorum

Ne demek merak ettim En doğru olanı yapmış olursun canım biraz öyle dene baktın pes dedirtti tüp yaparsın. İnşallah olur da gerek kalmaz güzel haberlerini almayı diliyorum
Çok amin canım, sen şuan hangi aşamadasın peki? Klomen kullanıyor muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…