İnşallah canım benim senden allah razı olsunHadi insallah iyi haberlerle gel canım
Anladım çok teşekkür ederim canımCanım rahim filmimi radyasyon içeriyor, bu yöntem içermiyormuş. Rahim filmi çekildiğinde o ay ilişki olmuyor, yasak ama bu yöntemle hem klomen tedavisi oluyor, ilişki de. Rahim filminde anormalikle de görünüyor, perde vs..
Niye kanda çıkmıyor muymuş şimdi kaçın gün senin canım?@LeeSoon merhaba kan tahlili sonucun cikti mi senin ??? Bende bugun doktora gittim icin rahat etmedi gec yumurtladigimi testte su tarihte pik gördüğümü soyledim bana dedi ki ayin 20sinden once gebelik belli olmaz bekle sabret 5 gun sonra yapariz test dedi suan yaparsak cikmaz dedi senin sonucun cikti mi ? :)
he valla beni de günaha soktun yahu sektirdim buradanAYNEN Allah affetsin kuzumnapayım çok darlanmıştım artık. aminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucagımıza almayı
6 martta catlama oldu canim 19. Gun oluyor 20. Gün gel bi bakalim dedi daha once yapmaya gerek yok dediNe zaman yumurtladın canım
Daha 7 gün olmuş dimi bu gün ayın 15 i8 martta catlama oldu canim 19. Gun oluyor 20. Gün gel bi bakalim dedi daha once yapmaya gerek yok dedi
Yavrum sen bu kadar erken ne yapacaksın çocuğu biraz bir büyü bakalım ne acelen var 18 nedir ya sen daha kendin çocuksun
Yok canim kanda çıkmaz dedi bosuna yapmayalim dedi ayin 20sinde gel tekrar dedi benim kendi doktorum ilk dogumum da dahil miyom ameliyatimi takip eden doktorumNiye kanda çıkmıyor muymuş şimdi kaçın gün senin canım?
Yok canim yanlis yazdim 6 martta catlama olduDaha 7 gün olmuş dimi bu gün ayın 15 i
Canım bende hsg çektirdim, sağ tüpüm tıkalıymış soldan yumurtluyormuşum, filmde açıldı ama benim bir çocuğum var o zamanda soldan yumurtlamıştım , o zmaanlarda tıkalımıydı bilemiyorhmHerhangi bir şikayetle gitmedim, kendi isteğimle bir baktırayım acaba dedim açık mı birşey var mı ddm. Sadece sağ tüp tıkalı soldan yumurtluyorsun dedi başka bir detay vermedi, nedenmiş, açılabilirmiymiş vs...
9. Gün mu oluyor 10. Gun mu oluyor kafam karisti 6 mart işteNiye kanda çıkmıyor muymuş şimdi kaçın gün senin canım?
Canim benim allah senden razi olsun bildigim bilgiler dahilinde herlese yardimci oluyorumAh bende bilemiyorum ki sen ve yusra çok takip ediyorum inş hayırlı haberler canım herkese yardımcı oluyorsunuz Allah razı olsun
Ben Dr değil yanındakilere tilt oluyorum daha çok kocam da demez bisi ben kendim hallederim işimihiç sorma bende bekliyorum eşim doktora birşey desin. baktım demiyor ben dalıyorum. sonra doktordan çıkınca bir postada eşimle kavga ediyoruz.ona göre yine haksız olan benim
Aşkım ben teşekkür ederim sana araştırmışsın da benim için o kadar mutlu oldum ki.. eşimi ikna edersem hemen değilde bu yaz tüp istiyotum dicem birkaç ay kendi halimde olmak istiyorum dertsiz tasasız..akışına bırakmak..Anladım çok teşekkür ederim canım
Niye çıkar ki varsa kanda 6 ve 10 gün içinde çıkıyor derler genelde9. Gün mu oluyor 10. Gun mu oluyor kafam karisti 6 mart işte
Aa çok ilginç ya... bende anlamadım benim doktoru tamam dedi yumurtluyorsun sonra eyvallah sormasak birşey demez... keşke Türkiyede olsam, o zaman detaylı bilgi verirlerdi. Bakalım film çekilsen iyi olur derse açılma ihtimali varsa açtıracağım.Canım bende hsg çektirdim, sağ tüpüm tıkalıymış soldan yumurtluyormuşum, filmde açıldı ama benim bir çocuğum var o zamanda soldan yumurtlamıştım , o zmaanlarda tıkalımıydı bilemiyorhm
Ne demek merak ettimAşkım ben teşekkür ederim sana araştırmışsın da benim için o kadar mutlu oldum ki.. eşimi ikna edersem hemen değilde bu yaz tüp istiyotum dicem birkaç ay kendi halimde olmak istiyorum dertsiz tasasız..akışına bırakmak..
Çok amin canım, sen şuan hangi aşamadasın peki? Klomen kullanıyor muydunNe demek merak ettimEn doğru olanı yapmış olursun canım biraz öyle dene baktın pes dedirtti tüp yaparsın. İnşallah olur da gerek kalmaz güzel haberlerini almayı diliyorum
Neyse onların da var demek ki bildiğiYok canim kanda çıkmaz dedi bosuna yapmayalim dedi ayin 20sinde gel tekrar dedi benim kendi doktorum ilk dogumum da dahil miyom ameliyatimi takip eden doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?