Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis
Anladım canım benımde ağız kuruluğum var susuyorum çok kasıkda ağrım var devamlı bel ağrım arada geliyor

Çok amin canım, sen şuan hangi aşamadasın peki? Klomen kullanıyor muydun
Yok doktorum film çekti yolladı dene olmazsa gel dedi. Aşılamaya geçeriz dedi adetimi bekliyorum ayy olamasam keşke gerek kalmasa diyorum ama olursam Aşılama aşamısına geçicem. Benim de sorunum sebebi bilinmeyen infertilite doktor da şaşıyor neden olmaz ki diyo herşey güzel bende demek ki nasip değil diyorum kendimce...

Yok canım sağlık ocagına geç gelinmiş sonuc almaya o yüzden sonuc yarın çıkıcak gebelik çıkar çıkmaz demediler kuzumda benım akıntı öğrenmek adına onuda yaptılar ilaç için sanırım

Ayni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis
Geçmiş olsun ayrıca canım sağolasın benım ne olucak sonuc bilmşyorum

Bi ay sağdan bi ay somdan yumurta atılıyormuş, sizin geçen ay sağ tarafsa bu ay sıra soldadır, yumurtalarınızda sorun yoksa 2 ayda bi hamilelik şansımız oluyor, ama tabi hsg çekilip açılırsa her ay hamilelik şansı oluyor, he ayda iki kez iki taraftan yumurta atanlarda oluyor onlarda istisna artık ikiz anneleri ben geçen ay anestezisiz çekildim ağrılımı evet sizin yazdığınız gibi aynı adet ağrısını biraz daha yoğun hissediyorsunuz, ilacı basınca çookkk tuvaletin var hissi geliyor aynı anda ağrı ama çok kısa sürüyor 30 saniyede açtılar (lavabo açıcı gibi )

Haydi hayırlısı haydi güzel şeylere ola
Çok mutlu olacağım senin kadar
Amin kuzum cümlemiz hayırlı haberlerle dönelim benım artık gebelık bir yana bu akıntı sebebi korkutmaya başladı kimsede yaşamadı mı enfeksıyon idrar temiz ama kanda belli olur diyorlar kasıgım sürekli batıyor birde sadece sağ kasık üşütmede öyle mi oluyor enfeksiyonsa nasıl oluyor başıma gelmedi hiç artık heyecanı unuttum korkuyorum içten bir şey mi var diye sağ kasığım normal değil

Yumurtlama olmadan önce gün aşırı, yumurtlama olduğu gün dahil 3 gün üst üste demişti ancak ben sperm kalitesinde problem olmaması için gün aşırı devam ediyorum
Bende gün aşırı değerlendirdim de merak ettim ondan sordum .aynen hergün sperm kalitesi düşüyo gün aşırı en iyisi

Bende çok susuyorum kasık ağrım çok birde sıcak basıyor 1 saattir çatlamanın 8. Günü ama regl de olabilir öyle umutlanmak isyemiyorum
Bende öyleyim canım artık korkum şu enfeksıyon mu ne onu öğrenmek kasıgım sağda agrı var solda yok üşüme enfeksıyon rek kasık mı oluyor. Adet ağrım nasıldı onu unuttum ama üşürdüm ben adet ağrısında ısınamam

Oda sıcaklığı denmiş ondan dışarda iğneler dolaba mı koyayım sorun olmaz dimi
Valla arkadaş söyledi bana siz en iyisi Dr a sorun şimdi bir şey diyemedim bende clexan kullandım koymamıştıö çok acıyor falan demiştim dolaba koy bir daha olursa demişti.

Valla canım 3 ay önce bu ağrılara gittim enfeksiyon mu diye hiçbir şey çıkmadı şükür ama regl oldum. Enfeksiyon çıkmayabilir korunmayı bırakınca sanırım bu tarz ağrılar oluyor

Niye çıkar ki varsa kanda 6 ve 10 gün içinde çıkıyor derler genelde biz mi yanlış biliyorduk
Valla bilmiyorum ki elbette ki cikar ama 6 marttan itibaren 14. Gün adetim 20 sine denk geliyor oda yani mesela bi onceki hamileligimde adetimden 4 Gün once öğrendim ama suan onun hesabi ve benim hesabim uyuyor gec yumurtladigim icin gelecek adet tarih tarihim 20sine öteleniyormus öyle dedi

Enabızdan öğrenilşyormus kod geldi ama canım hesabım yok benm e devlet şifrem falan çok önceden açtırmıstım unuttum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…