Anladım canım benımde ağız kuruluğum var susuyorum çok kasıkda ağrım var devamlı bel ağrım arada geliyorAyni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis
Yok doktorum film çekti yolladı dene olmazsa gel dedi. Aşılamaya geçeriz dediÇok amin canım, sen şuan hangi aşamadasın peki? Klomen kullanıyor muydun
Yok canım sağlık ocagına geç gelinmiş sonuc almaya o yüzden sonuc yarın çıkıcak gebelik çıkar çıkmaz demediler kuzumda benım akıntı öğrenmek adına onuda yaptılar ilaç için sanırımLeeSoon merhaba kan tahlili sonucun cikti mi senin ??? Bende bugun doktora gittim icin rahat etmedi gec yumurtladigimi testte su tarihte pik gördüğümü soyledim bana dedi ki ayin 20sinden once gebelik belli olmaz bekle sabret 5 gun sonra yapariz test dedi suan yaparsak cikmaz dedi senin sonucun cikti mi ? :)
Daha öğrenemedim kuzum yarın sabah inşallah sonuclar çıkmamış henüzBüyük heyecanla seni bekliyorum canımsonucunu.
Dolaba koyup kullan canım bana bir arkadaşım öyle dedi o da kullanıyor daBu oksapar iğne baya yakıyormuş ya napçam ben var mı bilmem gereken bişey acaba kızlar kullanan varmı
Geçmiş olsun ayrıca canım sağolasın benım ne olucak sonuc bilmşyorumAyni belirtileri yasadim burun tikanmasi kasik da vatma sanki dunyalari yemissin gibi siskinlik dudaklar catlak surekli susyzluk iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve seker 120 ye cikmis
Bende çok susuyorum kasık ağrım çok birde sıcak basıyor 1 saattir çatlamanın 8. Günü ama regl de olabilirAnladım canım benımde ağız kuruluğum var susuyorum çok kasıkda ağrım var devamlı bel ağrım arada geliyor
Haydi hayırlısı haydi güzel şeylere olaDaha öğrenemedim kuzum yarın sabah inşallah sonuclar çıkmamış henüz
Bi ay sağdan bi ay somdan yumurta atılıyormuş, sizin geçen ay sağ tarafsa bu ay sıra soldadır, yumurtalarınızda sorun yoksa 2 ayda bi hamilelik şansımız oluyor, ama tabi hsg çekilip açılırsa her ay hamilelik şansı oluyor, he ayda iki kez iki taraftan yumurta atanlarda oluyor onlarda istisna artık ikiz anneleriAa çok ilginç ya... bende anlamadım benim doktoru tamam dedi yumurtluyorsun sonra eyvallah sormasak birşey demez... keşke Türkiyede olsam, o zaman detaylı bilgi verirlerdi. Bakalım film çekilsen iyi olur derse açılma ihtimali varsa açtıracağım.
Çıkmaz canım daha erkenYok canim yanlis yazdim 6 martta catlama oldu
Oda sıcaklığı denmiş ondan dışarda iğneler dolaba mı koyayım sorun olmaz dimiDolaba koyup kullan canım bana bir arkadaşım öyle dedi o da kullanıyor da
Amin kuzum cümlemiz hayırlı haberlerle dönelim benım artık gebelık bir yana bu akıntı sebebi korkutmaya başladı kimsede yaşamadı mı enfeksıyon idrar temiz ama kanda belli olur diyorlar kasıgım sürekli batıyor birde sadece sağ kasık üşütmede öyle mi oluyor enfeksiyonsa nasıl oluyor başıma gelmedi hiç artık heyecanı unuttum korkuyorum içten bir şey mi var diye sağ kasığım normal değilHaydi hayırlısı haydi güzel şeylere ola
Çok mutlu olacağım senin kadar
Bende gün aşırı değerlendirdim de merak ettim ondan sordum .aynen hergün sperm kalitesi düşüyo gün aşırı en iyisiYumurtlama olmadan önce gün aşırı, yumurtlama olduğu gün dahil 3 gün üst üste demişti ancak ben sperm kalitesinde problem olmaması için gün aşırı devam ediyorum
Bende öyleyim canım artık korkum şu enfeksıyon mu ne onu öğrenmek kasıgım sağda agrı var solda yok üşüme enfeksıyon rek kasık mı oluyor. Adet ağrım nasıldı onu unuttum ama üşürdüm ben adet ağrısında ısınamamBende çok susuyorum kasık ağrım çok birde sıcak basıyor 1 saattir çatlamanın 8. Günü ama regl de olabiliröyle umutlanmak isyemiyorum
Valla arkadaş söyledi bana siz en iyisi Dr a sorun şimdi bir şey diyemedimOda sıcaklığı denmiş ondan dışarda iğneler dolaba mı koyayım sorun olmaz dimi
Valla canım 3 ay önce bu ağrılara gittim enfeksiyon mu diye hiçbir şey çıkmadı şükür ama regl oldum. Enfeksiyon çıkmayabilir korunmayı bırakınca sanırım bu tarz ağrılar oluyorBende öyleyim canım artık korkum şu enfeksıyon mu ne onu öğrenmek kasıgım sağda agrı var solda yok üşüme enfeksıyon rek kasık mı oluyor. Adet ağrım nasıldı onu unuttum ama üşürdüm ben adet ağrısında ısınamam
Valla bilmiyorum ki elbette ki cikar ama 6 marttan itibaren 14. Gün adetim 20 sine denk geliyor oda yani mesela bi onceki hamileligimde adetimden 4 Gün once öğrendim ama suan onun hesabi ve benim hesabim uyuyor gec yumurtladigim icin gelecek adet tarih tarihim 20sine öteleniyormus öyle dediNiye çıkar ki varsa kanda 6 ve 10 gün içinde çıkıyor derler geneldebiz mi yanlış biliyorduk
İnşallah öyle olur canımValla canım 3 ay önce bu ağrılara gittim enfeksiyon mu diye hiçbir şey çıkmadı şükür ama regl oldum. Enfeksiyon çıkmayabilir korunmayı bırakınca sanırım bu tarz ağrılar oluyor
Enabızdan öğrenilşyormus kod geldi ama canım hesabım yok benm e devlet şifrem falan çok önceden açtırmıstım unuttum hepsiniValla bilmiyorum ki elbette ki cikar ama 6 marttan itibaren 14. Gün adetim 20 sine denk geliyor oda yani mesela bi onceki hamileligimde adetimden 4 Gün once öğrendim ama suan onun hesabi ve benim hesabim uyuyor gec yumurtladigim icin gelecek adet tarih tarihim 20sine öteleniyormus öyle dedi
Valla insan heyecanlanıyor merak ediyorÇıkmaz canım daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?