Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım belki daha net birşey olması için öyle düşündü. Erinmemiş gitmişsin maşallah ben gitsem mi gitmesem mi düşünürken 20 martta gelir inşlh güzel haberlerle gelir senin için

Bende de var akıntı hatta belli aralıklarda oluyor mesela gece yok. Dünden bu yana deniyorum gündüz akıntım daha çok oluyor. Benimki sarımsı hatta enfeksiyon olblr diye düşündüm ama enfeksiyon olsa kaşınmam ve yanmam olurdu ben enfeksiyon olunca öyle olurum. 2 gün daha Bekleyeyim olmazsam adet gidecem doktora bende. Enfeksiyon kanda bakılıyor mu? Onu hiç bilmiyorm ama idrar tahlilinde anlaşılırdı ben öyle öğrenirdim

Ypk canım temiz çıktı kanda çıkar dediler varsa benımde şikayetm yoktu canım ama kesinti gibi akıntı gebelikten olmaz dedi doktor

Ypk canım temiz çıktı kanda çıkar dediler varsa benımde şikayetm yoktu canım ama kesinti gibi akıntı gebelikten olmaz dedi doktor
Yok kesinti gibi değil benim ki böyle sıvı krem gibi kesik olduğu zaman o bıraz kokuyor ya kesik olan

Bende de adetime 5 gun kala basladi 3 gundr once beyaz simdi sarimsi akinti var. Kasik agrimda te yumurta catladgndan beri gecmedi. Baska da bisi yok

Anladım belki daha net birşey olması için öyle düşündü. Erinmemiş gitmişsin maşallah ben gitsem mi gitmesem mi düşünürken 20 martta gelir inşlh güzel haberlerle gelir senin için
Bende miyom vardi bugun gittigimde yumurtalikta ufak bi kist te gördü onun için ilac yazdi ilacin içeriğine baktim güzel bir ilac vermiş hatta verirken dedi bu ilac sayesinde bu ay hamilelik yoksa bile senin hamile kalmana yardimci olur dedi hamilelik varsa hamilelige zarar vermez dedi hatta benden normalde tsh ve prolaktin degerine bakariz dedi 5 gunun var hamileysen boşuna yapmayalim 5 gun sonra gel gebelik yoksa bu degerlerine bakalim dedi bende miyomlar oldugu icin üşenmem

Bende de adetime 5 gun kala basladi 3 gundr once beyaz simdi sarimsi akinti var. Kasik agrimda te yumurta catladgndan beri gecmedi. Baska da bisi yok
Bende öyleyim ama akıntı böyle sürekli olmuyor olmuyor gün içinde çok çok günlük pedi kirletir 1 tane zaten akıcam derken zorluk çekiyor hatta orada beyaz beyaz duruyor sarı da denmez kaşıklar akşam olunca savaş içinde enfeksiyon ise iki fitile bakar ya ben ondan korkmuyorum da hamiş olup enfeksiyon olmasın

Maşallah sana canım.. kaç yıldır deniyorsunuz? Aşılama bilmiyorum yapmayız sanırım, Eşim ısrarla tedaviye devam olmasa hemen tüp diyor.Evet cnm olmayınca olmuyor, zamanını bekliyor başka diyecek birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…