- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Anladım belki daha net birşey olması için öyle düşündü. Erinmemiş gitmişsin maşallah ben gitsem mi gitmesem mi düşünürkenValla bilmiyorum ki elbette ki cikar ama 6 marttan itibaren 14. Gün adetim 20 sine denk geliyor oda yani mesela bi onceki hamileligimde adetimden 4 Gün once öğrendim ama suan onun hesabi ve benim hesabim uyuyor gec yumurtladigim icin gelecek adet tarih tarihim 20sine öteleniyormus öyle dedi
E nabızı telefona yükleyip şifre unuttum kısmından yeni şifre alabiliyorsun canımEnabızdan öğrenilşyormus kod geldi ama canım hesabım yok benm e devlet şifrem falan çok önceden açtırmıstım unuttum hepsini
Bende de var akıntı hatta belli aralıklarda oluyor mesela gece yok. Dünden bu yana deniyorum gündüz akıntım daha çok oluyor. Benimki sarımsı hatta enfeksiyon olblr diye düşündüm ama enfeksiyon olsa kaşınmam ve yanmam olurdu ben enfeksiyon olunca öyle olurum.Amin kuzum cümlemiz hayırlı haberlerle dönelim benım artık gebelık bir yana bu akıntı sebebi korkutmaya başladı kimsede yaşamadı mı enfeksıyon idrar temiz ama kanda belli olur diyorlar kasıgım sürekli batıyor birde sadece sağ kasık üşütmede öyle mi oluyor enfeksiyonsa nasıl oluyor başıma gelmedi hiç artık heyecanı unuttum korkuyorum içten bir şey mi var diye sağ kasığım normal değil
Hiç hesap açmadm ama benE nabızı telefona yükleyip şifre unuttum kısmından yeni şifre alabiliyorsun canım
Ypk canım temiz çıktı kanda çıkar dediler varsa benımde şikayetm yoktu canım ama kesinti gibi akıntı gebelikten olmaz dedi doktorBende de var akıntı hatta belli aralıklarda oluyor mesela gece yok. Dünden bu yana deniyorum gündüz akıntım daha çok oluyor. Benimki sarımsı hatta enfeksiyon olblr diye düşündüm ama enfeksiyon olsa kaşınmam ve yanmam olurdu ben enfeksiyon olunca öyle olurum.2 gün daha Bekleyeyim olmazsam adet gidecem doktora bende. Enfeksiyon kanda bakılıyor mu? Onu hiç bilmiyorm ama idrar tahlilinde anlaşılırdı ben öyle öğrenirdim
Önceden e devlet şifren varsa onu yenileyebilirsin canım.Hiç hesap açmadm ama ben
Çok uzun zaman oldu canım unuttum numara falan değiştirdim hiç hatırlamıyorumÖnceden e devlet şifren varsa onu yenileyebilirsin canım.
Yok kesinti gibi değil benim ki böyle sıvı krem gibiYpk canım temiz çıktı kanda çıkar dediler varsa benımde şikayetm yoktu canım ama kesinti gibi akıntı gebelikten olmaz dedi doktor
Bende de adetime 5 gun kala basladi 3 gundr once beyaz simdi sarimsi akinti var. Kasik agrimda te yumurta catladgndan beri gecmedi. Baska da bisi yokBende de var akıntı hatta belli aralıklarda oluyor mesela gece yok. Dünden bu yana deniyorum gündüz akıntım daha çok oluyor. Benimki sarımsı hatta enfeksiyon olblr diye düşündüm ama enfeksiyon olsa kaşınmam ve yanmam olurdu ben enfeksiyon olunca öyle olurum.2 gün daha Bekleyeyim olmazsam adet gidecem doktora bende. Enfeksiyon kanda bakılıyor mu? Onu hiç bilmiyorm ama idrar tahlilinde anlaşılırdı ben öyle öğrenirdim
Olsun canım sen dene Google gir oradan e devlet şifremi unuttum de.Çok uzun zaman oldu canım unuttum numara falan değiştirdim hiç hatırlamıyorum
Olsun canım yönlendiriyor o e devlete gerek kalmıyorHiç hesap açmadm ama ben
Bende miyom vardi bugun gittigimde yumurtalikta ufak bi kist te gördü onun için ilac yazdi ilacin içeriğine baktim güzel bir ilac vermiş hatta verirken dedi bu ilac sayesinde bu ay hamilelik yoksa bile senin hamile kalmana yardimci olur dedi hamilelik varsa hamilelige zarar vermez dedi hatta benden normalde tsh ve prolaktin degerine bakariz dedi 5 gunun var hamileysen boşuna yapmayalim 5 gun sonra gel gebelik yoksa bu degerlerine bakalim dedi bende miyomlar oldugu icin üşenmemAnladım belki daha net birşey olması için öyle düşündü. Erinmemiş gitmişsin maşallah ben gitsem mi gitmesem mi düşünürken20 martta gelir inşlh güzel haberlerle gelir senin için
Yok canım kokusuzdu benımYok kesinti gibi değil benim ki böyle sıvı krem gibikesik olduğu zaman o bıraz kokuyor ya kesik olan
Meraktan denedim ama olmadı canım yarın sabah beklıcem artıkOlsun canım sen dene Google gir oradan e devlet şifremi unuttum de.Denemekten zarar çıkmaz
E devletten kayıt ol diyor canımOlsun canım yönlendiriyor o e devlete gerek kalmıyor
Bende öyleyim ama akıntı böyle sürekli olmuyor olmuyor gün içinde çok çok günlük pedi kirletir 1 tane zaten akıcam derken zorluk çekiyor hatta orada beyaz beyaz duruyorBende de adetime 5 gun kala basladi 3 gundr once beyaz simdi sarimsi akinti var. Kasik agrimda te yumurta catladgndan beri gecmedi. Baska da bisi yok
Maşallah sana canım.. kaç yıldır deniyorsunuz? Aşılama bilmiyorum yapmayız sanırım, Eşim ısrarla tedaviye devam olmasa hemen tüp diyor.Evet cnm olmayınca olmuyor, zamanını bekliyor başka diyecek birşey yok :)Yok doktorum film çekti yolladı dene olmazsa gel dedi. Aşılamaya geçeriz dediadetimi bekliyorum ayy olamasam keşke gerek kalmasa diyorum ama olursam Aşılama aşamısına geçicem. Benim de sorunum sebebi bilinmeyen infertilite doktor da şaşıyor neden olmaz ki diyo herşey güzel bende demek ki nasip değil diyorum kendimce...
Testlerin bozuk muhtemelen canımKizlar pik mi? Ustteki sabahki yapip da bakmayi unuttugum test öbürü 10 dk önce yaptigimEki Görüntüle 2802326
Bu e devlet şifreni al canım yinede dursun. bence bütün işleri oradan halledebiliyoruz. Bütün değerlerini incelersin çok iyi oluyorMeraktan denedim ama olmadı canım yarın sabah beklıcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?