Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle lavaboya gidesim geldi... kısa sürdü 5 dk bile değil... Ben klomen ve iğne kullanıyorum bu ay 3. doz oluyor.. her nedense soldan soldan atıyorum ilk ay 2 yumurta, geçen ay 1 bu ay da 1.. belki de ilaçtan önce 2 ayda 1 atıyorumdur, doktor kontrolünde değildim bilmiyorum. Sadece ovü testi kullanınca 1 ayda çatlama çizgisi yeterince koyu olmamıştı, o ay da yumurta olmamış olabilir..

Sen dene olmadı Bebiş sonra Tüp bebek kısmına geçersin eşinin dediği zaten olacak elinde sonunda olmazsa nasıl olursa sağlıklı hayırlı evladlarımoz olur inşlh 3 yıldır evliyim 2 yılıdır sürekli deneme yaptık bir bebek oldu o 8 haftalıkken düştü. 1 yıl geçti aradan düşük sonra hala yok israrcı gelmemek de Bebiş bana bende ona bir azim gidiyorum. Aşılamayı biraz eşim iş gereği yok biraz daha olmayacak bende aşılama demişken denemekten zarar olmaz diye denicem birde zaten bedava fırsatı değerlendireyim dedim olursa olur. Ama içten olmasam adet de gerek kalmasa aşılamaya diyorum nasip ne olur bakalım

Sen kendini biliyorsun maşallah nazar değmesin tüüü tüüü bize bu azimle gelmeyen uşaklar utansın inşallah hamişsindir inşallahhhh

bedava ne canım? Aşılama mı?... eşim çok ısrarcı az önce kıyamet koptu ben yaza tüp yaptırıcam, biraz kafamı dinlicem diyince... diyor ki millet randevuyla gidiyor sıra bekliyorlar Ayyy nedir bu baba olma sevdası şaştım kaldım.

Evet ben film mi de bedava çekildim. Araştırma hastanesi var burada devlet yani Aşılamayı da bedava yaptırcam merak ettim ne kadardır baba olmak istyr hiç ona darılma öyle birisi olması çok güzel ilgili adam bunun kötü yanı yok sen kandırmaya bak ikna etmeye bak yaza birşey kalmadı

Gece 10da bi daha yapıcam gunde uc kez yapayim bozuksalar da bu ay bitsinler. Ebru hanıma mesaj attim gerci o bozuk demedi de henuz yumurtlama olmamis dedi

Gece 10da bi daha yapıcam gunde uc kez yapayim bozuksalar da bu ay bitsinler. Ebru hanıma mesaj attim gerci o bozuk demedi de henuz yumurtlama olmamis dedi
Kimden almıştın testini.?birde bozuk olsa iki çizgide çıkmazdı bence. Test bozuk olsa tarihi geçmiş testler genelde öyle olur. Bak üstünde ne yazıyor?

Rahim filmi ile mi açtılar canım, yoksa laparoskopi denilen işlemle mi? Doktordan bilgiyi alınca bakacağım şayet açtırılabilirse iyi.. yoksa da zaten 1 tane tüpten geliyor yumurtalar..
Evet rahim filmi sırasında acildi. Ama arastirip en iyi yere gitmelisin

Aminnn canım mm.
Hazırız da hani olsak da tatından geçilmez. Şaka filan birgün daha gitti
Sorma ya 1 gun daha yedik valla ama güzel kısmı ne biliyor musun doktora gitmek çok mutlu etti beni bide beni taniyan bilen doktor icimi rahatlattı cok seviyorum doktorumu çok ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…