Aynen öyle lavaboya gidesim geldi... kısa sürdü 5 dk bile değil... Ben klomen ve iğne kullanıyorum bu ay 3. doz oluyor.. her nedense soldan soldan atıyorumBi ay sağdan bi ay somdan yumurta atılıyormuş, sizin geçen ay sağ tarafsa bu ay sıra soldadır, yumurtalarınızda sorun yoksa 2 ayda bi hamilelik şansımız oluyor, ama tabi hsg çekilip açılırsa her ay hamilelik şansı oluyor, he ayda iki kez iki taraftan yumurta atanlarda oluyor onlarda istisna artık ikiz anneleriben geçen ay anestezisiz çekildim ağrılımı evet sizin yazdığınız gibi aynı adet ağrısını biraz daha yoğun hissediyorsunuz, ilacı basınca çookkk tuvaletin var hissi geliyor aynı anda ağrı ama çok kısa sürüyor 30 saniyede açtılar (lavabo açıcı gibi )
Sen dene olmadı Bebiş sonra Tüp bebek kısmına geçersin eşinin dediği zaten olacak elinde sonunda olmazsaMaşallah sana canım.. kaç yıldır deniyorsunuz? Aşılama bilmiyorum yapmayız sanırım, Eşim ısrarla tedaviye devam olmasa hemen tüp diyor.Evet cnm olmayınca olmuyor, zamanını bekliyor başka diyecek birşey yok :)
Sen kendini biliyorsun maşallah nazar değmesin tüüü tüüü bize bu azimle gelmeyen uşaklar utansınBende miyom vardi bugun gittigimde yumurtalikta ufak bi kist te gördü onun için ilac yazdi ilacin içeriğine baktim güzel bir ilac vermiş hatta verirken dedi bu ilac sayesinde bu ay hamilelik yoksa bile senin hamile kalmana yardimci olur dedi hamilelik varsa hamilelige zarar vermez dedi hatta benden normalde tsh ve prolaktin degerine bakariz dedi 5 gunun var hamileysen boşuna yapmayalim 5 gun sonra gel gebelik yoksa bu degerlerine bakalim dedi bende miyomlar oldugu icin üşenmem
bence pik değil canım. biraz daha zamanı var sanki. adetinin kaçıncı günü bugünKizlar pik mi? Ustteki sabahki yapip da bakmayi unuttugum test öbürü 10 dk önce yaptigimEki Görüntüle 2802326
bedava ne canım? Aşılama mı?... eşim çok ısrarcı az önce kıyamet koptu ben yaza tüp yaptırıcam, biraz kafamı dinlicem diyince... diyor ki millet randevuyla gidiyor sıra bekliyorlarSen dene olmadı Bebiş sonra Tüp bebek kısmına geçersin eşinin dediği zaten olacak elinde sonunda olmazsanasıl olursa sağlıklı hayırlı evladlarımoz olur inşlh 3 yıldır evliyim 2 yılıdır sürekli deneme yaptık bir bebek oldu o 8 haftalıkken düştü. 1 yıl geçti aradan düşük sonra hala yok israrcı gelmemek de Bebiş bana bende ona bir azim gidiyorum. Aşılamayı biraz eşim iş gereği yok biraz daha olmayacak bende aşılama demişken denemekten zarar olmaz diye denicem birde zaten bedava fırsatı değerlendireyim dedim olursa olur. Ama içten olmasam adet de gerek kalmasa aşılamaya diyorum nasip ne olur bakalım
17. günü sizle birlikteydik yanlis hatitlamiyorsambence pik değil canım. biraz daha zamanı var sanki. adetinin kaçıncı günü bugün
OlabilirTestlerin bozuk muhtemelen canım
Evet ben film mi de bedava çekildim. Araştırma hastanesi var burada devlet yani Aşılamayı da bedava yaptırcambedava ne canım? Aşılama mı?... eşim çok ısrarcı az önce kıyamet koptu ben yaza tüp yaptırıcam, biraz kafamı dinlicem diyince... diyor ki millet randevuyla gidiyor sıra bekliyorlarAyyy nedir bu baba olma sevdası şaştım kaldım.
Neyse senin ne olduğu sabaha çıkar artıkYok canım kokusuzdu benım
evet hatırladım sanki. ebruya göndermiş miydin testlerini.17. günü sizle birlikteydik yanlis hatitlamiyorsam
bazı arkadaşlar burda 20 21.gün bile pik gördüler. bence sen devam et test yapmalara canım17. günü sizle birlikteydik yanlis hatitlamiyorsam
Dün gonderdim henüz olmamis ama yakinda olabilir yazdievet hatırladım sanki. ebruya göndermiş miydin testlerini.
Kismet kuzum her iki sonuca da hazırlıklıyımSen kendini biliyorsun maşallah nazar değmesin tüüü tüüü bize bu azimle gelmeyen uşaklar utansıninşallah hamişsindir inşallahhhh
o zaman teste devam :))) sen testlerini yapınca at elimden geldiğince yorumlarım burdan yine. gerçi bu ay ben de kendi testlerimi yorumlayamayıp ebruya gönderdim ama neyseDün gonderdim henüz olmamis ama yakinda olabilir yazdi
Aminnn canım mm.Kismet kuzum her iki sonuca da hazırlıklıyımbu ay rabbim sana da nasip etsin kuzum
Kimden almıştın testini.?birde bozuk olsa iki çizgide çıkmazdı bence. Test bozuk olsa tarihi geçmiş testler genelde öyle olur. Bak üstünde ne yazıyor?Gece 10da bi daha yapıcam gunde uc kez yapayim bozuksalar da bu ay bitsinler. Ebru hanıma mesaj attim gerci o bozuk demedi de henuz yumurtlama olmamis dedi
Evet rahim filmi sırasında acildi. Ama arastirip en iyi yere gitmelisinRahim filmi ile mi açtılar canım, yoksa laparoskopi denilen işlemle mi? Doktordan bilgiyi alınca bakacağım şayet açtırılabilirse iyi.. yoksa da zaten 1 tane tüpten geliyor yumurtalar..
Sorma ya 1 gun daha yedik valla ama güzel kısmı ne biliyor musun doktora gitmek çok mutlu etti beniAminnn canım mm.
Hazırız da haniolsak da tatından geçilmez. Şaka filan birgün daha gitti
Hayır canım yumurtam 28. gün çatladı dedim ya o 28. gün cuma günüydü 12 Mart yanidaha çok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?