Insallah hamileyizdirAminnn canım mm.
Hazırız da haniolsak da tatından geçilmez. Şaka filan birgün daha gitti
Önceki aylarda sarı akıntı oluyor muydu? benim bu ay sarımtrak oluyor ama gebelik belirtisi mi enfeksiyon mu var ya da normal bişey mi anlayamadım. şeffaf ya da beyaz olurdu normalde. Bu bi belirti olabilir mi kızlar?Bende de adetime 5 gun kala basladi 3 gundr once beyaz simdi sarimsi akinti var. Kasik agrimda te yumurta catladgndan beri gecmedi. Baska da bisi yok
Aynen benim 21. Gün hala pik olmadıbazı arkadaşlar burda 20 21.gün bile pik gördüler. bence sen devam et test yapmalara canım
Ah inşallah olmuştur ama benim de umudum yok fazla benim de adet ağrılarım başladı. Ben yumurtalama gördüm ama çok geç gördüm bu da bana pek normal gelmiyor bakalım artık göreceğiz hayırlısıanladım inşallah olmuştur benim adet olmaya yakın olan sancılarım başladı elenicem sanırım yumurtlama da görmedim umarım bi sofun yoktur
Tamam canım öyle yapayım yemekteyken sağ kasığım batma oldu defalarcaBu e devlet şifreni al canım yinede dursun. bence bütün işleri oradan halledebiliyoruz. Bütün değerlerini incelersin çok iyi oluyor
Aynen kuzum inşallah bakalımNeyse senin ne olduğu sabaha çıkar artık
Internetten aldim alali 1 bucuk sene falan oluyor beklemekten kötü olmuslardir belki ama bazilari cok net cikiyor. Gecen ay da dogruyu gosterdiler zaten. Bu ay hormonlarım da cozutmuş olabilir. Değişik kanamalarim oldu hala kasik agrim var. Önümüzdeki ay ebru hanimdan alicam testleriKimden almıştın testini.?birde bozuk olsa iki çizgide çıkmazdı bence. Test bozuk olsa tarihi geçmiş testler genelde öyle olur. Bak üstünde ne yazıyor?
MaYaaaa benimde belirtilerim böyle şekere dikkatc demişti doktorum çıkıyor olmasınateşim çok oluyor geceleri özellikle. Su içme isteği oluyor içim yanıyor sankim haralet vuruyor testte yapmıştım birşey çıkmadı ama. Bunu demeniz kafamı karıştırdı şeker kaç olursa normal peki?
Tarihi geçmiş ise testler bozulmuştur bu önemli siz bilirsiniz tabi kullanmakta. Zaten ovulasyon testi hangi durumda kullanılmaz onun içinde tarihi geçmiş ise geri gönderin aldığınız yere yazıyorInternetten aldim alali 1 bucuk sene falan oluyor beklemekten kötü olmuslardir belki ama bazilari cok net cikiyor. Gecen ay da dogruyu gosterdiler zaten. Bu ay hormonlarım da cozutmuş olabilir. Değişik kanamalarim oldu hala kasik agrim var. Önümüzdeki ay ebru hanimdan alicam testleri
Sıkışan eşya derkenHamile bayanlar sağ kasıgımda iğne batması gibi oluyor yakıyor sanki kasıyor batması böyle bir şey yaşadınız mı? Sıkan eşyalar rahatsız etti mi sizi?
Evet canim suan pik olmus buyuk ihtimalle yarinda pik olur carsamba gunu çatlarsinKızlar galiba yeni pik oluyor, kafamdaki ilk başta acaba pik olmuş muydu sorusunun cevabı sanırım hayır
Birak sen dinleme onları devam et yoluna canımBen bu doktorları da anlamıyorum hormon testlerim çıktıktan sonra ağrı kesici kullanabilirsin adet zamanı dedi ve 1 sene dolmadan bana çocuğum olmuyor deme dedi. Size ne kardeşim ben belki ilk ayımda istiyorum belki 1 yıl sonra bu tavır nedir ama demi
Merhaba benım yumurtlamadan 3 gun sonra aşırı sağ kasığım ağrıdı ve pantolonu tüm gün fermuarı açık gezdim yürürken çok acıdı 1.5 gün sürdüHamile bayanlar sağ kasıgımda iğne batması gibi oluyor yakıyor sanki kasıyor batması böyle bir şey yaşadınız mı? Sıkan eşyalar rahatsız etti mi sizi?
Her akşam bi çay saati şart oldu canımEvet canim suan pik olmus buyuk ihtimalle yarinda pik olur carsamba gunu çatlarsingözün aydin canim sende carsamba bi cay demlersin hatta bu aksamda demle bence
Benim doktorum da çok iyi çok tatlı sevimli anlayışlı böyle doktorları çok seviyorumSorma ya 1 gun daha yedik valla ama güzel kısmı ne biliyor musun doktora gitmek çok mutlu etti benibide beni taniyan bilen doktor icimi rahatlattı cok seviyorum doktorumu çok ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?