Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de adetime 5 gun kala basladi 3 gundr once beyaz simdi sarimsi akinti var. Kasik agrimda te yumurta catladgndan beri gecmedi. Baska da bisi yok
Önceki aylarda sarı akıntı oluyor muydu? benim bu ay sarımtrak oluyor ama gebelik belirtisi mi enfeksiyon mu var ya da normal bişey mi anlayamadım. şeffaf ya da beyaz olurdu normalde. Bu bi belirti olabilir mi kızlar?

anladım inşallah olmuştur benim adet olmaya yakın olan sancılarım başladı elenicem sanırım yumurtlama da görmedim umarım bi sofun yoktur
Ah inşallah olmuştur ama benim de umudum yok fazla benim de adet ağrılarım başladı. Ben yumurtalama gördüm ama çok geç gördüm bu da bana pek normal gelmiyor bakalım artık göreceğiz hayırlısı

Kimden almıştın testini.?birde bozuk olsa iki çizgide çıkmazdı bence. Test bozuk olsa tarihi geçmiş testler genelde öyle olur. Bak üstünde ne yazıyor?
Internetten aldim alali 1 bucuk sene falan oluyor beklemekten kötü olmuslardir belki ama bazilari cok net cikiyor. Gecen ay da dogruyu gosterdiler zaten. Bu ay hormonlarım da cozutmuş olabilir. Değişik kanamalarim oldu hala kasik agrim var. Önümüzdeki ay ebru hanimdan alicam testleri

Kızlar galiba yeni pik oluyor, kafamdaki ilk başta acaba pik olmuş muydu sorusunun cevabı sanırım hayır

Eklentiler

• IMG_20210315_201255.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
Hamile bayanlar sağ kasıgımda iğne batması gibi oluyor yakıyor sanki kasıyor batması böyle bir şey yaşadınız mı? Sıkan eşyalar rahatsız etti mi sizi?

Ma

Ben bu doktorları da anlamıyorum hormon testlerim çıktıktan sonra ağrı kesici kullanabilirsin adet zamanı dedi ve 1 sene dolmadan bana çocuğum olmuyor deme dedi. Size ne kardeşim ben belki ilk ayımda istiyorum belki 1 yıl sonra bu tavır nedir ama demi

Tarihi geçmiş ise testler bozulmuştur bu önemli siz bilirsiniz tabi kullanmakta. Zaten ovulasyon testi hangi durumda kullanılmaz onun içinde tarihi geçmiş ise geri gönderin aldığınız yere yazıyor bende oradan biliyorum. Hepsi bozuk değildir ama kimisi iyi gösterir kimisi kötü. Sizi yanıltabilir bu durumda . En önemli faktör tarihleridir.

Kızlar galiba yeni pik oluyor, kafamdaki ilk başta acaba pik olmuş muydu sorusunun cevabı sanırım hayır
Evet canim suan pik olmus buyuk ihtimalle yarinda pik olur carsamba gunu çatlarsin gözün aydin canim sende carsamba bi cay demlersin hatta bu aksamda demle bence

Birak sen dinleme onları devam et yoluna canım onlar çok biliyor sonra aa neden olmuyor diyorlar 1 sene bitince

Hamile bayanlar sağ kasıgımda iğne batması gibi oluyor yakıyor sanki kasıyor batması böyle bir şey yaşadınız mı? Sıkan eşyalar rahatsız etti mi sizi?
Merhaba benım yumurtlamadan 3 gun sonra aşırı sağ kasığım ağrıdı ve pantolonu tüm gün fermuarı açık gezdim yürürken çok acıdı 1.5 gün sürdü

Sorma ya 1 gun daha yedik valla ama güzel kısmı ne biliyor musun doktora gitmek çok mutlu etti beni bide beni taniyan bilen doktor icimi rahatlattı cok seviyorum doktorumu çok ❤
Benim doktorum da çok iyi çok tatlı sevimli anlayışlı böyle doktorları çok seviyorum insana iyi gelen herşeyi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…