Sıkan eşyalar mesela beli lastikli eşofman vardı bugun sağ kasığım rahatsız etti canımSıkışan eşya derken
Doktorların tavırlarından bende hiç hoşlanmıyorum, istisnalar hariç tabi ki ama özellikle kadın doğum doktorlarıyla muhatap olduğumdan beri böyle hissediyorum. Sanki keyfi bişey için gitmişiz gibi davranıyorlar.Ben bu doktorları da anlamıyorum hormon testlerim çıktıktan sonra ağrı kesici kullanabilirsin adet zamanı dedi ve 1 sene dolmadan bana çocuğum olmuyor deme dedi. Size ne kardeşim ben belki ilk ayımda istiyorum belki 1 yıl sonra bu tavır nedir ama demi
Merhaba canım Benım yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu su an böyle oldu nasıl geçti seninMerhaba benım yumurtlamadan 3 gun sonra aşırı sağ kasığım ağrıdı ve pantolonu tüm gün fermuarı açık gezdim yürürken çok acıdı 1.5 gün sürdü
Evet canım işte ona sinir oluyorum bebek istiyoruz demi size ne siz yardımcı olacak birşey varsa ona bakın onu söyleyinBirak sen dinleme onları devam et yoluna canımonlar çok biliyor sonra aa neden olmuyor diyorlar 1 sene bitince
Güldürdün beni Allah seniSıkan eşyalar mesela beli lastikli eşofman vardı bugun sağ kasığım rahatsız etti canım
Evet özellikle bazıları hariç olmakla beraber kadın doğumcuların çoğu öyle böyle hassas bir konuda incitici konuşabiliyorlar. Kendimizi kötü hissediyoruz. Şahsen cuma günü hormon testlerimin normal çıktığına bile adam akıllı sevinemedim yani öyle söyledi kaynar sular döküldü başımdan sankiDoktorların tavırlarından bende hiç hoşlanmıyorum, istisnalar hariç tabi ki ama özellikle kadın doğum doktorlarıyla muhatap olduğumdan beri böyle hissediyorum. Sanki keyfi bişey için gitmişiz gibi davranıyorlar.
Enfeksiyon için ilaç en iyisidir orayı iyice temizleyip atsın.Evet canım işte ona sinir oluyorum bebek istiyoruz demi size ne siz yardımcı olacak birşey varsa ona bakın onu söyleyino yüzden benim doktorlarım burada yani sizler enfeksiyon var sanırım biraz ama ilaç kullanmak istemiyorum ya sökmeye yardımcı doğal birşey var mı
O zaman kullanmaktan başka yapacak birşey yok sanırım canımEnfeksiyon için ilaç en iyisidir orayı iyice temizleyip atsın.Nasıl var olduğunu anladım canım enfeksiyonunu?
Ben kullanmıştım daha ince bana faydası olmadıKizlar duphaston kullanan var mi aramizda ?
Peki kaşıntın bar mıydı ve yanma ?O zaman kullanmaktan başka yapacak birşey yok sanırım canımbeyaz kanım yüksek çıktı canım meğerse enfeksiyon varmış idrar tahlili aldı akıntı da çoktu o şekilde hap ve fitil verdi işte
Benımde yarın akşam çatlayalı 1 hafta olacak o gün dinlendim hep yavas yavas geçti geçtiğinden beri garip bir şişkinliğim var reglime de 1 hafta var ayy inşallahMerhaba canım Benım yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu su an böyle oldu nasıl geçti senin
Ama öyle çoook var adet görmeden düzensiz olan 3 ay sonra yumurtlayan gebe kalan var ayda birkaç kez yumurtlayan varAh inşallah olmuştur ama benim de umudum yok fazla benim de adet ağrılarım başladı. Ben yumurtalama gördüm ama çok geç gördüm bu da bana pek normal gelmiyor bakalım artık göreceğiz hayırlısı
O daha iyi tabi çay önemliHer akşam bi çay saati şart oldu canım
Valla haklısın inşallah Rabbim nasip eder hepimizeAma öyle çoook var adet görmeden düzensiz olan 3 ay sonra yumurtlayan gebe kalan var ayda birkaç kez yumurtlayan var
Hadi ya bana kistler için vermisti size ne için verdi insallah benim kistleri yok ederBen kullanmıştım daha ince bana faydası olmadı
Testinin markası ne canımKızlar ovülasyon testi böyle oldu neden bilen var mı?Eki Görüntüle 2802403
Canım kaşıntım bir ara old idrarda yanma da oldu mantar çıktı geçti meğerse enfeksiyon geçmemiş ben çamaşırımı ütüleyip giydim soğuk suyla altımı yıkamadım kuru tuttum sürekli ama ilaçları da kullanmak gerekiyormuşPeki kaşıntın bar mıydı ve yanma ?
Ahh o fitil ne hikmetli şey onu kullan kesinlikle çok güzel temizliyor. Enfeksiyon iyi birşey değil hamileliğe engel olbiliyortedavin bitince kalabilirsin hamiş hiç belli olmaz orası temiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?