Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorların tavırlarından bende hiç hoşlanmıyorum, istisnalar hariç tabi ki ama özellikle kadın doğum doktorlarıyla muhatap olduğumdan beri böyle hissediyorum. Sanki keyfi bişey için gitmişiz gibi davranıyorlar.

Merhaba benım yumurtlamadan 3 gun sonra aşırı sağ kasığım ağrıdı ve pantolonu tüm gün fermuarı açık gezdim yürürken çok acıdı 1.5 gün sürdü
Merhaba canım Benım yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu su an böyle oldu nasıl geçti senin

Birak sen dinleme onları devam et yoluna canım onlar çok biliyor sonra aa neden olmuyor diyorlar 1 sene bitince
Evet canım işte ona sinir oluyorum bebek istiyoruz demi size ne siz yardımcı olacak birşey varsa ona bakın onu söyleyin o yüzden benim doktorlarım burada yani sizler enfeksiyon var sanırım biraz ama ilaç kullanmak istemiyorum ya sökmeye yardımcı doğal birşey var mı

Evet özellikle bazıları hariç olmakla beraber kadın doğumcuların çoğu öyle böyle hassas bir konuda incitici konuşabiliyorlar. Kendimizi kötü hissediyoruz. Şahsen cuma günü hormon testlerimin normal çıktığına bile adam akıllı sevinemedim yani öyle söyledi kaynar sular döküldü başımdan sanki

Enfeksiyon için ilaç en iyisidir orayı iyice temizleyip atsın. Nasıl var olduğunu anladım canım enfeksiyonunu?

Enfeksiyon için ilaç en iyisidir orayı iyice temizleyip atsın. Nasıl var olduğunu anladım canım enfeksiyonunu?
O zaman kullanmaktan başka yapacak birşey yok sanırım canım beyaz kanım yüksek çıktı canım meğerse enfeksiyon varmış idrar tahlili aldı akıntı da çoktu o şekilde hap ve fitil verdi işte

O zaman kullanmaktan başka yapacak birşey yok sanırım canım beyaz kanım yüksek çıktı canım meğerse enfeksiyon varmış idrar tahlili aldı akıntı da çoktu o şekilde hap ve fitil verdi işte
Peki kaşıntın bar mıydı ve yanma ?
Ahh o fitil ne hikmetli şey onu kullan kesinlikle çok güzel temizliyor. Enfeksiyon iyi birşey değil hamileliğe engel olbiliyortedavin bitince kalabilirsin hamiş hiç belli olmaz orası temiz olur

Merhaba canım Benım yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu su an böyle oldu nasıl geçti senin
Benımde yarın akşam çatlayalı 1 hafta olacak o gün dinlendim hep yavas yavas geçti geçtiğinden beri garip bir şişkinliğim var reglime de 1 hafta var ayy inşallah diyorum

Ah inşallah olmuştur ama benim de umudum yok fazla benim de adet ağrılarım başladı. Ben yumurtalama gördüm ama çok geç gördüm bu da bana pek normal gelmiyor bakalım artık göreceğiz hayırlısı
Ama öyle çoook var adet görmeden düzensiz olan 3 ay sonra yumurtlayan gebe kalan var ayda birkaç kez yumurtlayan var

Canım kaşıntım bir ara old idrarda yanma da oldu mantar çıktı geçti meğerse enfeksiyon geçmemiş ben çamaşırımı ütüleyip giydim soğuk suyla altımı yıkamadım kuru tuttum sürekli ama ilaçları da kullanmak gerekiyormuş Aynen canım hamile kalsan bile çocuğuna geçebiliyormuş isteyen herkese nasip olsun inşallah kuzum benim afetim bugün bitti bakalım ovülasyona başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…