Canım bende bugun tahlil verdm süt kesiği akıntı oldugu için benım sağ kasıkta ağrım oluyor batma falan iğne batması bu enfeksiyonda sende oldu mu acaba. İdrarım temiz çıktı kan belli olmadı daha Enfeksiyon olsa idrarda çıkıyor mu?Canım kaşıntım bir ara old idrarda yanma da oldu mantar çıktı geçti meğerse enfeksiyon geçmemiş ben çamaşırımı ütüleyip giydim soğuk suyla altımı yıkamadım kuru tuttum sürekli ama ilaçları da kullanmak gerekiyormuşAynen canım hamile kalsan bile çocuğuna geçebiliyormuş isteyen herkese nasip olsun inşallah kuzum benim afetim bugün bitti bakalım ovülasyona başladım
İnşallah olmuştur bu ay o zamanAynen öyle lavaboya gidesim geldi... kısa sürdü 5 dk bile değil... Ben klomen ve iğne kullanıyorum bu ay 3. doz oluyor.. her nedense soldan soldan atıyorumilk ay 2 yumurta, geçen ay 1 bu ay da 1.. belki de ilaçtan önce 2 ayda 1 atıyorumdur, doktor kontrolünde değildim bilmiyorum. Sadece ovü testi kullanınca 1 ayda çatlama çizgisi yeterince koyu olmamıştı, o ay da yumurta olmamış olabilir..
Pco gibi bir sorunun var mı acaba?Kızlar ovülasyon testi böyle oldu neden bilen var mı?Eki Görüntüle 2802403
ÜzüldümBende bi hevesle gittim 2 gün geçti bat ım sonuç yine hüsran 0.22 çıktı kanım benim umut bitti artık
Hayırlısı olsun açılış yaptın testlere hadi güzel bir başlangıç olsun senin için canımCanım kaşıntım bir ara old idrarda yanma da oldu mantar çıktı geçti meğerse enfeksiyon geçmemiş ben çamaşırımı ütüleyip giydim soğuk suyla altımı yıkamadım kuru tuttum sürekli ama ilaçları da kullanmak gerekiyormuşAynen canım hamile kalsan bile çocuğuna geçebiliyormuş isteyen herkese nasip olsun inşallah kuzum benim afetim bugün bitti bakalım ovülasyona başladım
Canım benim de süt kesini akıntım oluyordu yoğun şekilde hemde. Bende sol kasık çok ağrıyordu batma falan. Sonra enfeksiyon olduğunu öğrendim ama kanda çıktı benim beyaz kan yüksek çıktı enfeksiyon olduğu için sen idrar tahlili işte kanda da onda da çıkar garanti olsun adet zamanı ağrılı geçiyor çünküCanım bende bugun tahlil verdm süt kesiği akıntı oldugu için benım sağ kasıkta ağrım oluyor batma falan iğne batması bu enfeksiyonda sende oldu mu acaba. İdrarım temiz çıktı kan belli olmadı daha Enfeksiyon olsa idrarda çıkıyor mu?
Teşekkür ederim canım yaptık bakalım inşallah size gerek kalmaz da bebiş haberi alırsınızHayırlısı olsun açılış yaptın testlere hadi güzel bir başlangıç olsun senin için canım
Benımde canım adet zamanım ve bu ay ovulasyonum çok sancılı geçti yumurta çatladıgını hissettim resmen. 1 toz verdi birde yeşil antbıyotk kapsul verdi bana.bende yeni ilkkez oldu korktum dün oldu başka olmadı fakat sağ kasıgım gebelikten değil baska şeyden gibi hissediyorum artık korku bastıCanım benim de süt kesini akıntım oluyordu yoğun şekilde hemde. Bende sol kasık çok ağrıyordu batma falan. Sonra enfeksiyon olduğunu öğrendim ama kanda çıktı benim beyaz kan yüksek çıktı enfeksiyon olduğu için sen idrar tahlili işte kanda da onda da çıkar garanti olsun adet zamanı ağrılı geçiyor çünkü
Tğm tahlilleri istedi canım doktor kan yarın belli olucak idrar temiz suan bakalım ne çıkcakCanım benim de süt kesini akıntım oluyordu yoğun şekilde hemde. Bende sol kasık çok ağrıyordu batma falan. Sonra enfeksiyon olduğunu öğrendim ama kanda çıktı benim beyaz kan yüksek çıktı enfeksiyon olduğu için sen idrar tahlili işte kanda da onda da çıkar garanti olsun adet zamanı ağrılı geçiyor çünkü
Yok geçmezdi adet olacakmış gibi hiç bi belirtimde yok anlayamadımÜzüldümpeki günün geçer miydi?
Şimdi ben Nisan ayına için listeye eklensemmi eklenmesimmi olacaksa olsam bari ya böle arafda olmkda zorÜzüldümpeki günün geçer miydi?
Valla canım bana da 1 toz bir de antibiyotik verdi adı sanırım hippurin. Bende senin gibi resmen adet sancısı gibi yumurtlama ağrısı çektim adetim de ger zamankinden ağrılı geçti iki saat ağladım çöktüğüm yerde. Kadınlık zor kuzum be valla daha önce ben enfeksiyon nedir bilmedim ilk defa oldu. Ağrın ondan olabilir kuzum senin bata kaç gün varBenımde canım adet zamanım ve bu ay ovulasyonum çok sancılı geçti yumurta çatladıgını hissettim resmen. 1 toz verdi birde yeşil antbıyotk kapsul verdi bana.bende yeni ilkkez oldu korktum dün oldu başka olmadı fakat sağ kasıgım gebelikten değil baska şeyden gibi hissediyorum artık korku bastı
Çok şükür canım belli hafif şekilde vardır çünkü yoğun olduğu zaman hastanelik bile olabiliyorsun. Ne zaman verdin canım kanı netten bakamıyor musunTğm tahlilleri istedi canım doktor kan yarın belli olucak idrar temiz suan bakalım ne çıkcak
Laboquick markaTestinin markası ne canım
Hayır yokPco gibi bir sorunun var mı acaba?
Gebelik olsun diye cnm kisti pek yok etmez bildiğim ama düzenliyor yinede kistin tipine bağlı eritedebikirHadi ya bana kistler için vermisti size ne için verdi insallah benim kistleri yok eder
Biliyor musun psikolojik olabilirYok geçmezdi adet olacakmış gibi hiç bi belirtimde yok anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?