Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende bugun tahlil verdm süt kesiği akıntı oldugu için benım sağ kasıkta ağrım oluyor batma falan iğne batması bu enfeksiyonda sende oldu mu acaba. İdrarım temiz çıktı kan belli olmadı daha Enfeksiyon olsa idrarda çıkıyor mu?

İnşallah olmuştur bu ay o zaman Benim geçtiğimiz ay olmadı bu ay klomene başladım, birde prowomen kullanıyorum, olmazsa sanırım bende aşılamaya başlıcam, benim amh düşük çok doktor klomenle gelişmez diyor, aşılamada kullanılan iğneler daha etkiliymiş Her ay yeni birşey deniyorum

Hayırlısı olsun açılış yaptın testlere hadi güzel bir başlangıç olsun senin için canım

Canım benim de süt kesini akıntım oluyordu yoğun şekilde hemde. Bende sol kasık çok ağrıyordu batma falan. Sonra enfeksiyon olduğunu öğrendim ama kanda çıktı benim beyaz kan yüksek çıktı enfeksiyon olduğu için sen idrar tahlili işte kanda da onda da çıkar garanti olsun adet zamanı ağrılı geçiyor çünkü

Benımde canım adet zamanım ve bu ay ovulasyonum çok sancılı geçti yumurta çatladıgını hissettim resmen. 1 toz verdi birde yeşil antbıyotk kapsul verdi bana.bende yeni ilkkez oldu korktum dün oldu başka olmadı fakat sağ kasıgım gebelikten değil baska şeyden gibi hissediyorum artık korku bastı

Tğm tahlilleri istedi canım doktor kan yarın belli olucak idrar temiz suan bakalım ne çıkcak

Hamile olan arkadaşlarım, hamile olduğunuzu öğrenmeden önce idrar renginiz koyu muydu ben bugün 3 lt den fazla su içmeme rağmen idrarın çok afedersiniz sapsarı çatlamanın 8ç günü regl yaklaştık sanırım belirti arıyorum ama elde değil

Valla canım bana da 1 toz bir de antibiyotik verdi adı sanırım hippurin. Bende senin gibi resmen adet sancısı gibi yumurtlama ağrısı çektim adetim de ger zamankinden ağrılı geçti iki saat ağladım çöktüğüm yerde. Kadınlık zor kuzum be valla daha önce ben enfeksiyon nedir bilmedim ilk defa oldu. Ağrın ondan olabilir kuzum senin bata kaç gün var

Tğm tahlilleri istedi canım doktor kan yarın belli olucak idrar temiz suan bakalım ne çıkcak
Çok şükür canım belli hafif şekilde vardır çünkü yoğun olduğu zaman hastanelik bile olabiliyorsun. Ne zaman verdin canım kanı netten bakamıyor musun

Birde ben şeyi çok merak editörüm Lh pik olmadan gebe kalma ihtimali hiç Mi yok? Yoksa olabilir mi

Kızlar biraz okudum da yazdiklarinizi benimde yumurtlama zamanim çok ağrılı geçiyor 1 gün sancı çekiyorum sonra kesiliyor bu sorunlu bir şey mi acaba

Yok geçmezdi adet olacakmış gibi hiç bi belirtimde yok anlayamadım
Biliyor musun psikolojik olabilir benimde öyle olmuştu 3 aydır istiyorduk bebek. hasta olamadım şişlik hissettim kendimi birkaç doktora gittim bi umut ama malesef olmadı sonra ilaçla adet oldum ve işte üstünden de3 ay geçti üstünden hala gebe olmadım malesef inşaallah bi an önce hepimize nasip olsun. Stres yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…