Akıntı var mı canım rengi kıvamı nasılKızlar biraz okudum da yazdiklarinizi benimde yumurtlama zamanim çok ağrılı geçiyor 1 gün sancı çekiyorum sonra kesiliyor bu sorunlu bir şey mi acaba
Kaydettir olursan hazır olmuş olurŞimdi ben Nisan ayına için listeye eklensemmi eklenmesimmi olacaksa olsam bari ya böle arafda olmkda zor
Yaa kist filan birşeyin var mıydı?kullandığın ilaç filan? Bebek değilse birşey geçiktirebilr? Belki de stres seni böyle yaptıYok geçmezdi adet olacakmış gibi hiç bi belirtimde yok anlayamadım
Bazen öyle olanlarda oluyor bu da. Ondan sormak istedim. Acaba fazla mı damla attın. Birde biraz uzun mu tuttun idrarını?Hayır yokYani ultrasonla bakıldı tahlillerle değerlerime de baktırdım alttam muayene de oldum doktor bi sorun olmadığını söylemişti
Ahh ahh gönül hep bundan yana ama kader ne yöne çeker bilmiyorum hocamTeşekkür ederim canım yaptık bakalım inşallah size gerek kalmaz da bebiş haberi alırsınız
Laboquick marka
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canımAhh ahh gönül hep bundan yana ama kader ne yöne çeker bilmiyorum hocam
Lh pik olmasa da sen değerlerdir yine de belki de olur belli olmaz. Mesela sen kaçırmış olabilirsin ya da bir sebepten testte görünmemiş olabilir bir de ben gibi bata 6 gün kala pik görebilirsin. Ama iki ay üst üste böyle olursa doktora sormak lazım. Testlerin var mı dahaBirde ben şeyi çok merak editörüm Lh pik olmadan gebe kalma ihtimali hiç Mi yok? Yoksa olabilir mi
Canım stres yapma olacağın varsa da olamıyorsun psikolojik olarak ben 25 gün gecikmeli oldum söktürücü ilke o da çok kötü oluyorŞimdi ben Nisan ayına için listeye eklensemmi eklenmesimmi olacaksa olsam bari ya böle arafda olmkda zor
canım 2. evliliği olduğundan olabilir. ilkinden çocuk yok. biz 1 bucuk senedir evliyiz :)Evet ben film mi de bedava çekildim. Araştırma hastanesi var burada devlet yani Aşılamayı da bedava yaptırcammerak ettim ne kadardır baba olmak istyr hiç ona darılma öyle birisi olması çok güzel ilgili adam bunun kötü yanı yok sen kandırmaya bak ikna etmeye bak yaza birşey kalmadı
Hep Allaha bağlıyız gönülden o da inşallah duyuyor görüyor bizi hakkımızda güzel eylesin inşallahRabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canımben o umuda tutunuyorum canım belini Allah’a bağla dua et inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize Tabi beklemek zor geliyor bir an önce olsun istiyoruz orası ayrı
Yokcanım hiç birşeyi yok hormonlar hsg herşey tertemiz neden böle oldu hsgden olmuş olabilir mi acaba az da olsa kanamam olmuştuYaa kist filan birşeyin var mıydı?kullandığın ilaç filan? Bebek değilse birşey geçiktirebilr? Belki de stres seni böyle yaptıben böyle olup adet olduğum oldu. Ne yorucu şeyler ya
Yaaa kesinlikle psikolojik öbür ay böle olmıcak inş takmıcamCanım stres yapma olacağın varsa da olamıyorsun psikolojik olarak ben 25 gün gecikmeli oldum söktürücü ilke o da çok kötü oluyor
Ben beklemedim kicanım 2. evliliği olduğundan olabilir. ilkinden çocuk yok. biz 1 bucuk senedir evliyiz :)
yaa millet ne kadar para ödüyor.. sen şanslısın, yerinde olsam bu kadar beklemezdim :)
İnşallah canım benim inşallahHep Allaha bağlıyız gönülden o da inşallah duyuyor görüyor bizi hakkımızda güzel eylesin inşallahsanki çok yakın bir o kadar gibi biliyorum aniden olacak ben asla inanmyacam olduğuna şaşırtacak bizleri mutlu edecek zor olsun yinede sonu güzel olsun
Ben 4 aydır çok stres yapıyorum herşey de normal çıktı dedim artık kesin stres takmasam oluruna bıraksam olacak sanki ama cidden öyle canım bir sorun yoksa stresten çok takmaktan oluyor inşallah düşündüğün gibi değildir de bebişin vardırYaaa kesinlikle psikolojik öbür ay böle olmıcak inş takmıcam
Aaa ben hsg sonrası 4 gün geçikmeli adet oldum hatta birde geçen ay 4 gün erken oldumYokcanım hiç birşeyi yok hormonlar hsg herşey tertemiz neden böle oldu hsgden olmuş olabilir mi acaba az da olsa kanamam olmuştu
Ayyy inş canım ama umut ışığım sönüyor Allah'ım hayırlısını versin inşBen 4 aydır çok stres yapıyorum herşey de normal çıktı dedim artık kesin stres takmasam oluruna bıraksam olacak sanki ama cidden öyle canım bir sorun yoksa stresten çok takmaktan oluyor inşallah düşündüğün gibi değildir de bebişin vardır
İnşallah canım, dua ediyorum senin için.. Amh kaç sende, benim 0,67. evet aşılama iğneleri daha etkili kuzum. ama bizim dr aşılama yapmıyormuş, direkt tüp. eşim de dünden razı.. Bakalım..İnşallah olmuştur bu ay o zamanBenim geçtiğimiz ay olmadı bu ay klomene başladım, birde prowomen kullanıyorum, olmazsa sanırım bende aşılamaya başlıcam, benim amh düşük çok doktor klomenle gelişmez diyor, aşılamada kullanılan iğneler daha etkiliymiş Her ay yeni birşey deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?