Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar bunları kayınvalidem getirmişti öle duruyo dolabda nasıl kullanmam gerekıyor biraz önce ibrahim saraçoğlunun videosuna denk geldim polen propolis bal vs deyınce aklıma geldi. Kafkas yazan bal değil mi ?

Yok geçmezdi adet olacakmış gibi hiç bi belirtimde yok anlayamadım
Yaa kist filan birşeyin var mıydı?kullandığın ilaç filan? Bebek değilse birşey geçiktirebilr? Belki de stres seni böyle yaptı ben böyle olup adet olduğum oldu. Ne yorucu şeyler ya

Hayır yok Yani ultrasonla bakıldı tahlillerle değerlerime de baktırdım alttam muayene de oldum doktor bi sorun olmadığını söylemişti
Bazen öyle olanlarda oluyor bu da. Ondan sormak istedim. Acaba fazla mı damla attın. Birde biraz uzun mu tuttun idrarını? Düşünüyorum ne olblr

Ahh ahh gönül hep bundan yana ama kader ne yöne çeker bilmiyorum hocam
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canımben o umuda tutunuyorum canım belini Allah’a bağla dua et inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizeTabi beklemek zor geliyor bir an önce olsun istiyoruz orası ayrı

Birde ben şeyi çok merak editörüm Lh pik olmadan gebe kalma ihtimali hiç Mi yok? Yoksa olabilir mi
Lh pik olmasa da sen değerlerdir yine de belki de olur belli olmaz. Mesela sen kaçırmış olabilirsin ya da bir sebepten testte görünmemiş olabilir bir de ben gibi bata 6 gün kala pik görebilirsin. Ama iki ay üst üste böyle olursa doktora sormak lazım. Testlerin var mı daha

Şimdi ben Nisan ayına için listeye eklensemmi eklenmesimmi olacaksa olsam bari ya böle arafda olmkda zor
Canım stres yapma olacağın varsa da olamıyorsun psikolojik olarak ben 25 gün gecikmeli oldum söktürücü ilke o da çok kötü oluyor

canım 2. evliliği olduğundan olabilir. ilkinden çocuk yok. biz 1 bucuk senedir evliyiz :)
yaa millet ne kadar para ödüyor.. sen şanslısın, yerinde olsam bu kadar beklemezdim :)

Hep Allaha bağlıyız gönülden o da inşallah duyuyor görüyor bizi hakkımızda güzel eylesin inşallah sanki çok yakın bir o kadar gibi biliyorum aniden olacak ben asla inanmyacam olduğuna şaşırtacak bizleri mutlu edecek zor olsun yinede sonu güzel olsun

Yaa kist filan birşeyin var mıydı?kullandığın ilaç filan? Bebek değilse birşey geçiktirebilr? Belki de stres seni böyle yaptı ben böyle olup adet olduğum oldu. Ne yorucu şeyler ya
Yokcanım hiç birşeyi yok hormonlar hsg herşey tertemiz neden böle oldu hsgden olmuş olabilir mi acaba az da olsa kanamam olmuştu

canım 2. evliliği olduğundan olabilir. ilkinden çocuk yok. biz 1 bucuk senedir evliyiz :)
yaa millet ne kadar para ödüyor.. sen şanslısın, yerinde olsam bu kadar beklemezdim :)
Ben beklemedim ki doktorlar aşılamaya direk geçmiyor prosedür nasıl ilerlerse ona göre hareket ediyorlarmış. Mesela oldu biraz daha bekletiyorlar doğal olabiliyor düşüncesiyle sonra olamadı klomenle çatlatma iğnesiyle olan bir süreç var direk aşılama olsa çoktan yapardım bende öyle duracak göz 👁 var mı eşine gelince ben öyle olmasını takdir ediyorum erkeğin birşey de destek olup heyecan duyması ayrı güzel en azından ilgisiz değil onu da sen artık idare et birazcık. İnşallah seninde onunda gönlüne göre olacak nedense öyle hissayattayım

İnşallah canım benim inşallah Hiç ummadığın anda çiçek açar umutlar Eşim de ben biliyorum içime doğuyor sen nisanda hamile olcan diyo hayırlısı diyorum ama gel de içime sor çok güzel olsun inşallah öyle bir zaman da gelsin ki kalbinde hisset sende annecim ben burdayım der gibi doğsun içine

Yaaa kesinlikle psikolojik öbür ay böle olmıcak inş takmıcam
Ben 4 aydır çok stres yapıyorum herşey de normal çıktı dedim artık kesin stres takmasam oluruna bıraksam olacak sanki ama cidden öyle canım bir sorun yoksa stresten çok takmaktan oluyor inşallah düşündüğün gibi değildir de bebişin vardır

Yokcanım hiç birşeyi yok hormonlar hsg herşey tertemiz neden böle oldu hsgden olmuş olabilir mi acaba az da olsa kanamam olmuştu
Aaa ben hsg sonrası 4 gün geçikmeli adet oldum hatta birde geçen ay 4 gün erken oldum bende yeni çekildim 2 ay oldu çekinelim bu 3.ayımben bunu iyi şeylere bağlıyorum belki vucud birşeyler yapmaya çalışıyor ama zorlanıyor sonra adet oluyorsun gibi düşünmüştüm. Bu ay nasıl olacam bakalım

Ayyy inş canım ama umut ışığım sönüyor Allah'ım hayırlısını versin inş

İnşallah canım, dua ediyorum senin için.. Amh kaç sende, benim 0,67. evet aşılama iğneleri daha etkili kuzum. ama bizim dr aşılama yapmıyormuş, direkt tüp. eşim de dünden razı.. Bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…