Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaamiiiiinnnn sen derken hissettim valla ya annecim ne güzel kelime

Aynen canım olabilir tabi ozaman hsg ye bağlayıp ben bu işi yaa dediğin gibide olabilir eğerki böle olursa doktora bir danışayım görünmmekte fayda var kalbi güzelim benim

Benim de cik yeni cuma gidicem doktora 2 gune bi jan veriyorum katlamayi takip etmek icin
Bu ney Ma yazdın bıraktın amaaa

ay sende duracak göz yok tabi canım belli :))Kocacımı gel de anlat ama.. huysuz ya.. susar susar sonra konuşur tam konusur kafa şişer, baş ağrısı yapar sonra susar 1 saat sonra koltukta gevşer yatar..ben kaldırınca yatağa kafamı duman ettin derim alacağın olsun iki güleriz öyle yani küskünlük bizde.... destek tabi ama biraz dürtünce :)))

Aynen canım olabilir tabi ozaman hsg ye bağlayıp ben bu işi yaa dediğin gibide olabilir eğerki böle olursa doktora bir danışayım görünmmekte fayda var kalbi güzelim benim
Birşey yok onda doktorluk sorun sanmıyorum oldum olacam derken biz stres yapıyorum birde ben özellikle geçen ay çok yaptım çok üzüldüm ailemle ilgili durumlar oldu çok erken oldu üzüntü beni çok etkiliyor. Sen belki de olamayacaksın adet ne bilinir azcık bekle beklerken rahat olmayı denersen daha iyi olacak da. İşte bunu yapmak hangimiz için kolay sen iyiyöne motive ol yinede

Canım olmazsa bile sakın unut ışığın sönmesin inşallah demek ki zamanı değilmiş dersin bir dahaki aya olur inşallah
İnşallah inşaallah canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin sizlerede banada inşallah Allah razı olsun

Güzel olmaz mı ya dünyaları versen değişilmez bak düşün şimdi böyle hissettiysen o zaman gelince neler hissedersin bu binde biri bile değil
Hamiş kaldığımda çok ağladım bir ağladım bir ağladım hiç inanmak istemedim kaybedince de o kadar ağladım işte bu aradaki ince çizgisi Rabbim yaşatırken herkese sabır versin. Bu yüzden diyorum dağına göre mi kar verilir bilmem ama iyi ki bazı şeyler unutuluyor hafifliyor bizde yoksam dayanılmaz bazı acılar tarifsiz.

Bu ney Ma yazdın bıraktın amaaa
Acil bi isim cikti ondan biraktim ben 10 mart da kan verdim 34.24 cikti doktor iki gunde bir istiyorum cok dusuk dedi cuma yaptirdim 126 cikti pazar yaptiracak bi yer olmadigi icin acilde yaptiedim orda beta 326 glikoz 120 cikti persembe ulturasinim var sekeri de soracam diktora

Eklentiler

• Screenshot_20210314-212109_e-Nabz.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38
Keşke yapabiksek keşke Allah'ım içimize bir ferahlık versin inş bir tane oğlum var valla ona bukadr uğraşmadık buna şaşıyorum

İnşallah canım inşallah Allah'ım razı olsun inşallah

Aynen bunu yapiyorlar 30 yasimda evlendim bekarligimdan beri sorunum oldugunu biliyordum 9 cm dermoid kistim var bi kac doktora gittim kac aylik evlisin diye sordu o zman 4 aylik evliydim ilk gittigimde 1 yildan once gelme dedi bende sonradan gittigim doktorlara hep bir yili g3cti dedim suan 16 aylik evliyim 4 ay da baslamama ragmen tedaviye daha bu ay hamile kaldim o yuzden gittigin doktora 1 yil de yoksa bakmiyolar

Dikkat edesin. Şeker için doktor bir önlem alacaktır inşlh. Teşekkür ederim cvp için.

Kuzum ya çok üzüldüm inşallah onun ömrü gelecek yavrularının olsun Evlat acısı unutulmaz derler kuzum ama alışıyorsun sanırım Rabbim öyle istiyor kulum yıkılmasın diye. Dağına göre kar evet ama bazen çığ altında kalmış gibi hissediyor insan. Gelecek güzellikler önceki acılarımıza merhem olsun inşallah

Aminnn İnşallah canım inşallah
Cümlemize göstermesin sınamasın dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…