Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım işte hastanelerdeki prosedürü bilmiyorum, özel hastaneler de yapıyormuş sanırım dilediğin taktirde ama devlette şartları vardır herhalde.
Evet canım sanırım araştırmak lazım.Ben doktoruma sorayım ya da direkt hastaneyi ararım.Devlette nasılmış özelde nasılmış bakalım. Bu arada teşekkür ederim canım
 
Yok canım zaten artık demem 3 ay daha beklerim 1 yıllık evliyim derim ağzımın payını aldım madem öyle işte böyle
Yani denemen biraz sürsün 3 ay ideal baktın olmadı direk git çeksinler. Bende araştırmada çekindim. Özellerde çekiyor. Ama herkesin farklı prosedürleri var bilmediğim için araştırıp sormalısın iş oraya geldiğinde
 
İnşallah o kadarına gerek kalmaz canım Araştırayım ben iyice tuzlu da olmasın yani
 
İnşallah o kadarına gerek kalmaz canım Araştırayım ben iyice tuzlu da olmasın yani
Bilmiyorm işte bizim orduda kimi hastane ilçede 700 TL merkezde 1.500 TL çektiren var. Ama araştırmada ben bedavaya çekindim illa özel şart değil olması
 
Kizlar duphaston kullanan var mi aramizda ?
Ben kullandım canım. Sağ yumurtalığımda kist vardı o sebeple vermişti fakat çok ağır hormonlu bir ilaç değil hafif bir ilaç 1 ay kullandım kontrole gittiğimde geçirmemiş dedi doktor. Gebelik düşündüğüm için kistlere çok ağır hormonlu bir ilaç da veremedi. Başka doktora gittim ona söyledim o ilacı verdiğini başka doktorun. O da aynı şeyi söyledi hafif bir ilaç yani çikolata kistlerini geçirecek gücü yok. Gebelik olduktan sonra anca onu ciddi manada giderecek bir ilaç verebiliriz yahut başka bir operasyon uygulanır kistin için dedi. Ama gebelik öncesi hiç bir doktora asla yumurtalığındaki bir kist için müdahalede bulundurma dedi. En son gittiğim bu doktorumdan çok memnunum çok güzel açıklar her şeyi. Duphastonu bildiğim kadarıyla hamilelik varsa bebişin rahme iyi tutunması için de veriyorlarmış canım. Kullanırken araştırmıştım bende.
 
Maalesef bende mart ayından elendim umutlar nisana kaldı 3. Günü doktor için randevu aldım. Kızlar klomen kullanıp çok az lekelenme şeklinde regl olan var mı yok denecek kadar az oluyor kist olunca mı böyle olur ki ???
 
Kızlar siz benide nisana eklermisniz benim umut bu ay yerlerde Nisan ola hayrola
 
iyi düşünelim iyi olsun canım. daha adetine çok var bilemezsin Rabbim hayırlısını versin inşallahhh
Canım ne gibi belirtilerin vardı? Yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçince yaptım negatif çıktı, adete 2 gün kaldı. Bugün yumurtlamanım 11.günü.

Sen testte pozitif görmeden önce negatif gördün mü hiç önceki günler hayırlı olsun, darısı başıma inşallah
 
kist için bir gebenin günlüğü ebru nun kist yogası var mutlaka onu yap 3 gündür yapıyorum parça parça bebek düşürür gibi düşürdüm kistleri inanılır gibi değil ama çok ağrı yapıyor dayanmalısın
 
kızlar günaydın herkese hadi başka gebiş yok mu verin güzel güzel haberler
 
öyle olup olup patlıcan sonra bekle bende bu ay klomen kullandım 5 günden fazla lekelenme oldu şuan paçamdan akıyor :)
 
Günaydın kızlar sonucum merak ediyorduk gebelik görünmüyor fakat tahmin ettiğim gibi yüksek enfeksiyon çıkmıs
 
Ağrılarım falan enfeksıyondan büyük ihtimalle zaten yumurtlama günüm aşırı agrılıydı size güzel haberler almanızı dilerim şu 2 ay dinlenip öyle devam edecegm ben güzel haberler alırsınız dilerim sizler. Belki geç yumurtlama bundan dolayı oldu.hey seyde hayır vardır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…