Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim hayırlısı olsun hakkında... Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap herşey gönlünce olsun. iyi ki tanıdım seni :) bat ortağımmm :)

günaydın kızlar bazı araştırmalar sonucu morelım bozulsa da bomba gıbı hıssedıyorum kendımı çaksıra ve keçıboynuzuna basladım lütfen dua edın esım kemoterapi aldıgı için spermde morfolojı yada sayı azalması vs bıse kesın oluyormus.bıkaç kısı ıle gorusdum oncesınde dondurmak gerekyormus neyse Allah bılır tabıkı ben nıyetımı aldım kurban oldugum nasip eder ınsallah

gebelik testi dimi ? yandan hcg yada lh yazmıyor ucundan görünüyor gebelik testi ise gebesiniz tebrikler :) ovulasyonsa eğer kaçıncı gün diğerlerini görmediğim için henüz pik değil derim...
Gebelik testi evet yumurtlamadan sonraki 12.gün gerçekten pozitifmi diyorsunuz kan testi vermelimiyim reglime 4gün var

benim tutması için değilde rahimde ve yumurtalıkta minicik minicik miyomlar varmış onları yok etmek için verdi bakalım inşallah ikisinede birden işe yarar.. zaten dedi doktor eğer ki gebelik oluşumu varsa oluşumunda yardımcı olur tutunmasını sağlar gebelik yoksa zaten normal döngüne dönersin adet olursun demişti. cuma günü gel kistlere bi bakalım durumu nedir dedi?

çok geçmiş olsun kuzum bzim bi arkadaşın eşi senin dediğin gibi olmuştu.. hatta kemoterapiden önce dondurdu doktorlar asla tedavisiz çocuğun olmaz dedi ama şuan çocuklları var hatta çocuklarını mucizemiz diye seviyorlar... Rabbim ol dese olur hayırlısı olsun..

Yaaaa hiç duymamıştım bak bunu. Mutlaka bakıp deneyeceğim. Zaten regli olduğumda da kist yüzünden kıvranıyorum her ay daha fazla acı veremez sanırım Teşekkür ederim çok

aa canım dondurdukları spermlerı kullanmadan mı cocukalrı oldu

İnşallah seninkilere iyi gelir canım.

Gebelik testi evet yumurtlamadan sonraki 12.gün gerçekten pozitifmi diyorsunuz kan testi vermelimiyim reglime 4gün var
bence git ver hiç bekleme çok belirgin görünüyor.. ben ilk gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim... 64,8 beta hcg değeri ile öğrendim.. :) tebrik ederim... ama dersen ki içim rahat etsin ben sabrederim bekleyebilirim... 4 gün sonra git.... mesela ben bekleyemem çift çizgiyi gördüğümde totoşuma vura vura giderim

aa canım dondurdukları spermlerı kullanmadan mı cocukalrı oldu
aynen öyle ama 2. çocuk için dondurduklarını şuan hala tutuyorlar ama 1. çocukları doğal yolla oldu 3 yaşında :) hatta o kadar emindiler ki nasıl olsa olmuyor olmaz diye bi baktılar olmuş ... Sende rabbimin takdirine bırak her olay bi mucize hiç bişeyde imkansız değildir.

Şu anda dersteyim içim içime sığmıyor hemen gidip kan vereceğim umarım rüyam gerçek olur , çok teşekkür ediyorum cevabınız için içimi rahatlattınız

yaaa sen bana bi daha asla yaşım bilmem kaç deme maşallah sana tühhhhh tühhhhh nazarlardan korusun rabbim :) çok güzelsin sen ya azcık şımar 25 yaşında körpecik gibisin...
fabrika eskimiş ben zaten diyorum iç takımlar yaşlanmış diye :) bak çocuk yapamıyorum minare yıkılsa da mihrap yerinde ama :)

canım cok sagol tsk ederım içim umut doldu inşallah olur bızımde cok mutlu oldum çoooookkk :)

Yaaaa hiç duymamıştım bak bunu. Mutlaka bakıp deneyeceğim. Zaten regli olduğumda da kist yüzünden kıvranıyorum her ay daha fazla acı veremez sanırım Teşekkür ederim çok
kız üç gündür yapıyorum vallahi ben böyle birşey görmedim muhteşem bir yogamış adet bitene kadar yapıyorsun sadece ama çok etkili parça parça attım ben kistleri inanamazssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…