canım benim hayırlısı olsun hakkında... Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap herşey gönlünce olsun. iyi ki tanıdım seni :) bat ortağımmm :)Ağrılarım falan enfeksıyondan büyük ihtimalle zaten yumurtlama günüm aşırı agrılıydı size güzel haberler almanızı dilerim şu 2 ay dinlenip öyle devam edecegm ben güzel haberler alırsınız dilerim sizler. Belki geç yumurtlama bundan dolayı oldu.hey seyde hayır vardır.
yaaa sen bana bi daha asla yaşım bilmem kaç deme maşallah sana tühhhhh tühhhhh nazarlardan korusun rabbim :) çok güzelsin sen ya azcık şımarbenim canım :) ama geçen sene düğünden
gebelik testi dimi ? yandan hcg yada lh yazmıyor ucundan görünüyor gebelik testi ise gebesiniz tebrikler :) ovulasyonsa eğer kaçıncı gün diğerlerini görmediğim için henüz pik değil derim...Şu an ki halide bu
Gebelik testi evet yumurtlamadan sonraki 12.gün gerçekten pozitifmi diyorsunuz kan testi vermelimiyim reglime 4gün vargebelik testi dimi ? yandan hcg yada lh yazmıyor ucundan görünüyor gebelik testi ise gebesiniz tebrikler :) ovulasyonsa eğer kaçıncı gün diğerlerini görmediğim için henüz pik değil derim...
benim tutması için değilde rahimde ve yumurtalıkta minicik minicik miyomlar varmış onları yok etmek için verdi bakalım inşallah ikisinede birden işe yarar.. zaten dedi doktor eğer ki gebelik oluşumu varsa oluşumunda yardımcı olur tutunmasını sağlar gebelik yoksa zaten normal döngüne dönersin adet olursun demişti. cuma günü gel kistlere bi bakalım durumu nedir dedi?Ben kullandım canım. Sağ yumurtalığımda kist vardı o sebeple vermişti fakat çok ağır hormonlu bir ilaç değil hafif bir ilaç 1 ay kullandım kontrole gittiğimde geçirmemiş dedi doktor. Gebelik düşündüğüm için kistlere çok ağır hormonlu bir ilaç da veremedi. Başka doktora gittim ona söyledim o ilacı verdiğini başka doktorun. O da aynı şeyi söyledi hafif bir ilaç yani çikolata kistlerini geçirecek gücü yok. Gebelik olduktan sonra anca onu ciddi manada giderecek bir ilaç verebiliriz yahut başka bir operasyon uygulanır kistin için dedi. Ama gebelik öncesi hiç bir doktora asla yumurtalığındaki bir kist için müdahalede bulundurma dedi. En son gittiğim bu doktorumdan çok memnunum çok güzel açıklar her şeyi. Duphastonu bildiğim kadarıyla hamilelik varsa bebişin rahme iyi tutunması için de veriyorlarmış canım. Kullanırken araştırmıştım bende.
çok geçmiş olsun kuzum bzim bi arkadaşın eşi senin dediğin gibi olmuştu.. hatta kemoterapiden önce dondurdu doktorlar asla tedavisiz çocuğun olmaz dedi ama şuan çocuklları var hatta çocuklarını mucizemiz diye seviyorlar... Rabbim ol dese olur hayırlısı olsun..günaydın kızlar bazı araştırmalar sonucu morelım bozulsa da bomba gıbı hıssedıyorum kendımı çaksıra ve keçıboynuzuna basladım lütfen dua edın esım kemoterapi aldıgı için spermde morfolojı yada sayı azalması vs bıse kesın oluyormus.bıkaç kısı ıle gorusdum oncesınde dondurmak gerekyormus neyse Allah bılır tabıkı ben nıyetımı aldım kurban oldugum nasip eder ınsallah
Yaaaa hiç duymamıştım bak bunu. Mutlaka bakıp deneyeceğim. Zaten regli olduğumda da kist yüzünden kıvranıyorum her ay daha fazla acı veremez sanırımkist için bir gebenin günlüğü ebru nun kist yogası var mutlaka onu yap 3 gündür yapıyorum parça parça bebek düşürür gibi düşürdüm kistleri inanılır gibi değil ama çok ağrı yapıyor dayanmalısın
aa canım dondurdukları spermlerı kullanmadan mı cocukalrı olduçok geçmiş olsun kuzum bzim bi arkadaşın eşi senin dediğin gibi olmuştu.. hatta kemoterapiden önce dondurdu doktorlar asla tedavisiz çocuğun olmaz dedi ama şuan çocuklları var hatta çocuklarını mucizemiz diye seviyorlar... Rabbim ol dese olur hayırlısı olsun..
İnşallah seninkilere iyi gelir canım.benim tutması için değilde rahimde ve yumurtalıkta minicik minicik miyomlar varmış onları yok etmek için verdi bakalım inşallah ikisinede birden işe yarar.. zaten dedi doktor eğer ki gebelik oluşumu varsa oluşumunda yardımcı olur tutunmasını sağlar gebelik yoksa zaten normal döngüne dönersin adet olursun demişti. cuma günü gel kistlere bi bakalım durumu nedir dedi?
bence git ver hiç bekleme çok belirgin görünüyor.. ben ilk gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim... 64,8 beta hcg değeri ile öğrendim.. :) tebrik ederim... ama dersen ki içim rahat etsin ben sabrederim bekleyebilirim... 4 gün sonra git.... mesela ben bekleyemem çift çizgiyi gördüğümde totoşuma vura vura giderimGebelik testi evet yumurtlamadan sonraki 12.gün gerçekten pozitifmi diyorsunuz kan testi vermelimiyim reglime 4gün var
aynen öyle ama 2. çocuk için dondurduklarını şuan hala tutuyorlar ama 1. çocukları doğal yolla oldu 3 yaşında :) hatta o kadar emindiler ki nasıl olsa olmuyor olmaz diye bi baktılar olmuş ... Sende rabbimin takdirine bırak her olay bi mucize hiç bişeyde imkansız değildir.aa canım dondurdukları spermlerı kullanmadan mı cocukalrı oldu
Şu anda dersteyim içim içime sığmıyor hemen gidip kan vereceğimbence git ver hiç bekleme çok belirgin görünüyor.. ben ilk gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim... 64,8 beta hcg değeri ile öğrendim.. :) tebrik ederim... ama dersen ki içim rahat etsin ben sabrederim bekleyebilirim... 4 gün sonra git.... mesela ben bekleyemem çift çizgiyi gördüğümde totoşuma vura vura giderim
fabrika eskimiş ben zaten diyorum iç takımlar yaşlanmış diye :) bak çocuk yapamıyorum minare yıkılsa da mihrap yerinde ama :)yaaa sen bana bi daha asla yaşım bilmem kaç deme maşallah sana tühhhhh tühhhhh nazarlardan korusun rabbim :) çok güzelsin sen ya azcık şımar25 yaşında körpecik gibisin...
canım cok sagol tsk ederım içim umut doldu inşallah olur bızımde cok mutlu oldum çoooookkk :)aynen öyle ama 2. çocuk için dondurduklarını şuan hala tutuyorlar ama 1. çocukları doğal yolla oldu 3 yaşında :) hatta o kadar emindiler ki nasıl olsa olmuyor olmaz diye bi baktılar olmuş ... Sende rabbimin takdirine bırak her olay bi mucize hiç bişeyde imkansız değildir.
tebrık ederım canım rabbım bızede nasip etsin inş.Şu anda dersteyim içim içime sığmıyor hemen gidip kan vereceğimumarım rüyam gerçek olur , çok teşekkür ediyorum cevabınız için içimi rahatlattınız
kız üç gündür yapıyorum vallahi ben böyle birşey görmedim muhteşem bir yogamış adet bitene kadar yapıyorsun sadece ama çok etkili parça parça attım ben kistleri inanamazssınYaaaa hiç duymamıştım bak bunu. Mutlaka bakıp deneyeceğim. Zaten regli olduğumda da kist yüzünden kıvranıyorum her ay daha fazla acı veremez sanırımTeşekkür ederim çok
maşallahh :)fabrika eskimiş ben zaten diyorum iç takımlar yaşlanmış diye :) bak çocuk yapamıyorum minare yıkılsa da mihrap yerinde ama :)
kızlar Allah kalp güzelliği versin hepimize o daha önemli bu makkajı kime yapsan güzel olur zaten :) huy güzelliği çok önemli huyun çikinse :) dünya güzeli olsan nafilemaşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?