yaş kaç canım? ben 350,84 benimdeHadi inşallah o zaman
Öyle yapcam artık canım bir kaç kişi daha böyle söyledi ama sinir olduğum şu neden ben yaşan söylemek mecburiyetinde kalıyorum? Düşünsene doktor yardımcı olsun diye resmen yalan söylüyoruz teşvike bak. Allah sana bağışlasın inşallah canım daim olsunAynen bunu yapiyorlar 30 yasimda evlendim bekarligimdan beri sorunum oldugunu biliyordum 9 cm dermoid kistim var bi kac doktora gittim kac aylik evlisin diye sordu o zman 4 aylik evliydim ilk gittigimde 1 yildan once gelme dedi bende sonradan gittigim doktorlara hep bir yili g3cti dedim suan 16 aylik evliyim 4 ay da baslamama ragmen tedaviye daha bu ay hamile kaldim o yuzden gittigin doktora 1 yil de yoksa bakmiyolar
İnşallah canım benimAminnn İnşallah canım inşallah
Cümlemize göstermesin sınamasın dilerim
Kızlar hsg ne oluyor ya?Aaa ben hsg sonrası 4 gün geçikmeli adet oldum hatta birde geçen ay 4 gün erken oldumbende yeni çekildim 2 ay oldu çekinelim bu 3.ayım ben bunu iyi şeylere bağlıyorum belki vucud birşeyler yapmaya çalışıyor ama zorlanıyor sonra adet oluyorsun gibi düşünmüştüm. Bu ay nasıl olacam bakalım
Rahim filmi canım.Kızlar hsg ne oluyor ya?
Rahim filmiKızlar hsg ne oluyor ya?
Ben onu yaptırmadım özelde mi yaptırdınız yoksa devlette miRahim filmi
Teşekkür ederim canım benim o kaldı sadece ama bilgim yok o konudaRahim filmi canım.
Yok normalde akintilarim hep raki gibi olurduÖnceki aylarda sarı akıntı oluyor muydu? benim bu ay sarımtrak oluyor ama gebelik belirtisi mi enfeksiyon mu var ya da normal bişey mi anlayamadım. şeffaf ya da beyaz olurdu normalde. Bu bi belirti olabilir mi kızlar?
Allah rahatlık versin canım iyi geceleriyi geceler kızlar, ben kaçtım Allah rahatlık versin...
Ama sen 7 aydır çocuk aşamasındasınBen onu yaptırmadım özelde mi yaptırdınız yoksa devlette mi
Canım biz 3 ay korundukAma sen 7 aydır çocuk aşamasındasınşimdi yapmıyorlar belirli süre geçince 1 yıl geçmesi gerekiyor. Ben öyle biliyorm
Ahhh canım ya sende gidip 3 korumayı işn içine katmaCanım biz 3 ay korunduk4 aydır diyelim 5 ay beklicem mi ben şimdi
Canım özel merkezlerde çekinebilirsin. Bende senin gibiyim hemen hemen ay olarak. İstanbulda mısın bilmiyorum, ben burda sonomedde çektirdim 800 liraya bilgin olsun eğer düşünürsen.Canım biz 3 ay korunduk4 aydır diyelim 5 ay beklicem mi ben şimdi
Evet ya arkadasimin 5 yildir olmuyodu 5 yil sonra krndiliginden hamile kaldi ama sekeri yukseldi dusuk yaptiDikkat edesin. Şeker için doktor bir önlem alacaktır inşlh. Teşekkür ederim cvp için.
Yok canım zaten artık demem 3 ay daha beklerim 1 yıllık evliyim derim ağzımın payını aldım madem öyle işte böyleAhhh canım ya sende gidip 3 korumayı işn içine katma7 aydır yapıyor say 3 ay daha bekle
Canım Kayseri’deyim ben. Aslına bakarsan çokmuş şehir hastaneleri yapmaz mı acaba? Ben normalde özele gidiyorum herşeyin orda yapıldı ama bu biraz fazla geldiCanım özel merkezlerde çekinebilirsin. Bende senin gibiyim hemen hemen ay olarak. İstanbulda mısın bilmiyorum, ben burda sonomedde çektirdim 800 liraya bilgin olsun eğer düşünürsen.
Canım işte hastanelerdeki prosedürü bilmiyorum, özel hastaneler de yapıyormuş sanırım dilediğin taktirde ama devlette şartları vardır herhalde.Canım Kayseri’deki ben. Aslına bakarsan çokmuş şehir hastaneleri yapmaz mı acaba? Ben normalde özele gidiyorum herşeyin orda yapıldı ama bu biraz fazla geldi
Bende öyle oldum sebeblerden birisiydi. Şekerim normalde çıkardı dikkat et şekerine diyerek eve yollarlardı. birde doktorlar çok ilgisizler ben sorumsuzluklarına da denk geldim şeker bazı değerlerimle oynadı ama sorsan kimse Kabul etmezEvet ya arkadasimin 5 yildir olmuyodu 5 yil sonra krndiliginden hamile kaldi ama sekeri yukseldi dusuk yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?