Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapcam artık canım bir kaç kişi daha böyle söyledi ama sinir olduğum şu neden ben yaşan söylemek mecburiyetinde kalıyorum? Düşünsene doktor yardımcı olsun diye resmen yalan söylüyoruz teşvike bak. Allah sana bağışlasın inşallah canım daim olsun

Kızlar hsg ne oluyor ya?

Önceki aylarda sarı akıntı oluyor muydu? benim bu ay sarımtrak oluyor ama gebelik belirtisi mi enfeksiyon mu var ya da normal bişey mi anlayamadım. şeffaf ya da beyaz olurdu normalde. Bu bi belirti olabilir mi kızlar?
Yok normalde akintilarim hep raki gibi olurduama enfeksiyonum vardi birkac yil oncr o zamnda sariydi

Canım biz 3 ay korunduk 4 aydır diyelim 5 ay beklicem mi ben şimdi
Canım özel merkezlerde çekinebilirsin. Bende senin gibiyim hemen hemen ay olarak. İstanbulda mısın bilmiyorum, ben burda sonomedde çektirdim 800 liraya bilgin olsun eğer düşünürsen.

Canım özel merkezlerde çekinebilirsin. Bende senin gibiyim hemen hemen ay olarak. İstanbulda mısın bilmiyorum, ben burda sonomedde çektirdim 800 liraya bilgin olsun eğer düşünürsen.
Canım Kayseri’deyim ben. Aslına bakarsan çokmuş şehir hastaneleri yapmaz mı acaba? Ben normalde özele gidiyorum herşeyin orda yapıldı ama bu biraz fazla geldi

Canım Kayseri’deki ben. Aslına bakarsan çokmuş şehir hastaneleri yapmaz mı acaba? Ben normalde özele gidiyorum herşeyin orda yapıldı ama bu biraz fazla geldi
Canım işte hastanelerdeki prosedürü bilmiyorum, özel hastaneler de yapıyormuş sanırım dilediğin taktirde ama devlette şartları vardır herhalde.

Evet ya arkadasimin 5 yildir olmuyodu 5 yil sonra krndiliginden hamile kaldi ama sekeri yukseldi dusuk yapti
Bende öyle oldum sebeblerden birisiydi. Şekerim normalde çıkardı dikkat et şekerine diyerek eve yollarlardı. birde doktorlar çok ilgisizler ben sorumsuzluklarına da denk geldim şeker bazı değerlerimle oynadı ama sorsan kimse Kabul etmez o yüzden kendine daha çok kendin doktor olmanı öneririm. Araştır sürekli dikkate al kimi denilenleri benimki ilk di anlayamadım yoksam şuan ki aklım olsa doktor olurdum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…