- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
gebelik testi mi buŞu an ki halide bu
aynen öle canımkızlar Allah kalp güzelliği versin hepimize o daha önemli bu makkajı kime yapsan güzel olur zaten :) huy güzelliği çok önemli huyun çikinse :) dünya güzeli olsan nafile
Allah ol derse her şey olur adam madde kullanıyor içki içiyor neler yapıyor tek hamlede çocuğu oluyor onlar içinde çocuk olmaz diyorlar sen gönlünü müsterih tut rızkı veren Allah varsa kısmeti verir üzülme olacak ben inanıyorum sen yemeye devam çakşır devam bir anlık şey bunlar bakarsın işe yarar len burda bir sürü insan var herkesin kocası terapi mi görüyor ama olmuyor işte bak tecrübeyle sabit Allah isterse her şey olur bizim adamlarda sebep mi var bak olmuyor olmayıncagünaydın kızlar bazı araştırmalar sonucu morelım bozulsa da bomba gıbı hıssedıyorum kendımı çaksıra ve keçıboynuzuna basladım lütfen dua edın esım kemoterapi aldıgı için spermde morfolojı yada sayı azalması vs bıse kesın oluyormus.bıkaç kısı ıle gorusdum oncesınde dondurmak gerekyormus neyse Allah bılır tabıkı ben nıyetımı aldım kurban oldugum nasip eder ınsallah
haklsın canım tmm :)Allah ol derse her şey olur adam madde kullanıyor içki içiyor neler yapıyor tek hamlede çocuğu oluyor onlar içinde çocuk olmaz diyorlar sen gönlünü müsterih tut rızkı veren Allah varsa kısmeti verir üzülme olacak ben inanıyorum sen yemeye devam çakşır devam bir anlık şey bunlar bakarsın işe yarar len burda bir sürü insan var herkesin kocası terapi mi görüyor ama olmuyor işte bak tecrübeyle sabit Allah isterse her şey olur bizim adamlarda sebep mi var bak olmuyor olmayınca
sağlıklı haberlerini bekliyorum... ovulasyon takibi yaptınız mı acaba ? bilgi verir misiniz herhangi bir belirtiniz var mı ?Şu anda dersteyim içim içime sığmıyor hemen gidip kan vereceğimumarım rüyam gerçek olur , çok teşekkür ediyorum cevabınız için içimi rahatlattınız
yourtsuyu ve ol bol soğan suyu iç hemen gider allahın izniyleGünaydın kızlar sonucum merak ediyorduk gebelik görünmüyor fakat tahmin ettiğim gibi yüksek enfeksiyon çıkmıs
yourtsuyu ve ol bol soğan suyu iç hemen gider allahın izniyle
Sağolasın kuzum 3 ay gebelik düşünme dedi doktor erteledik her şeyi artıkyourtsuyu ve ol bol soğan suyu iç hemen gider allahın izniyle
sen soğan kürüne başla çocuğa da devam et çok biliyor onlar ne üç ayı beSağolasın kuzum 3 ay gebelik düşünme dedi doktor erteledik her şeyi artık
inşallah çok daha güzel olacak dün doktora gittiğimde doktorumla konuştum doktorum gibi değildir kendisi aile gibiyiz artık ama uzak olduğu için bana her zaman oraya gidemiyorum... Dün dedi ki bana bekar o kadar hastam var ki gebe kalan çünkü hamile kalmak istemiyor ama bi o kadarda hastam var hiç bir problemi olmadan isteyip gebe kalamayan bu iş kafada bitiyor bana ovulasyon testi kullanma daha çok sitresli olursun ve buda ovulasyonu etkiler bünyeyi etkiler akışına bırak dedi burda 50 yaşında hastalarıma 40 yaş üzeri hastalarımın çocuklarını kucağına verdim yaşın 30 hiç geç değil rahat ol sadece bedenini rahat bırak dedi ama ne kadar desede kafa beni rahat bırakmıyor ya :)canım cok sagol tsk ederım içim umut doldu inşallah olur bızımde cok mutlu oldum çoooookkk :)
aynen öle helede oğlak burcusun o kadar ıyı anlıyrum kı seni o plan olmalı demi :)inşallah çok daha güzel olacak dün doktora gittiğimde doktorumla konuştum doktorum gibi değildir kendisi aile gibiyiz artık ama uzak olduğu için bana her zaman oraya gidemiyorum... Dün dedi ki bana bekar o kadar hastam var ki gebe kalan çünkü hamile kalmak istemiyor ama bi o kadarda hastam var hiç bir problemi olmadan isteyip gebe kalamayan bu iş kafada bitiyor bana ovulasyon testi kullanma daha çok sitresli olursun ve buda ovulasyonu etkiler bünyeyi etkiler akışına bırak dedi burda 50 yaşında hastalarıma 40 yaş üzeri hastalarımın çocuklarını kucağına verdim yaşın 30 hiç geç değil rahat ol sadece bedenini rahat bırak dedi ama ne kadar desede kafa beni rahat bırakmıyor ya :)
tebrık ederım canım rabbım bızede nasip etsin inş.
hiç öyle düşünme bizim bi tanıdık menepozdu doktor artık çocuğun olmaz dedi kan tahlilleri herşey menepozu gösteriyordu kadın menepozdan adet olmadığını zannediyormuş karnı büyüyüp hareketlenmeye başlayınca karnında kurt var büyüyor zannetmiş doktor ultrasonla bir bakıyor lar 7 aylık hamile 2 ay sonra bebeğini kucağına aldı rabbim ne derse o olur hiç unutmam şok olmuştumfabrika eskimiş ben zaten diyorum iç takımlar yaşlanmış diye :) bak çocuk yapamıyorum minare yıkılsa da mihrap yerinde ama :)
gebelik testi mi bu
öyle tabi aman hayırlısı ben bu aydan sonra daha da denemem yeter insan geriliyor denedim olmadı derim vallahi ya bu ne böyleinşallah çok daha güzel olacak dün doktora gittiğimde doktorumla konuştum doktorum gibi değildir kendisi aile gibiyiz artık ama uzak olduğu için bana her zaman oraya gidemiyorum... Dün dedi ki bana bekar o kadar hastam var ki gebe kalan çünkü hamile kalmak istemiyor ama bi o kadarda hastam var hiç bir problemi olmadan isteyip gebe kalamayan bu iş kafada bitiyor bana ovulasyon testi kullanma daha çok sitresli olursun ve buda ovulasyonu etkiler bünyeyi etkiler akışına bırak dedi burda 50 yaşında hastalarıma 40 yaş üzeri hastalarımın çocuklarını kucağına verdim yaşın 30 hiç geç değil rahat ol sadece bedenini rahat bırak dedi ama ne kadar desede kafa beni rahat bırakmıyor ya :)
ben eserikli kadınım uraşamam öyle her dk takip stres falan gelemem denedim olmadı derim yahu yalanda değil essahhh denedim olmadı :)hiç öyle düşünme bizim bi tanıdık menepozdu doktor artık çocuğun olmaz dedi kan tahlilleri herşey menepozu gösteriyordu kadın menepozdan adet olmadığını zannediyormuş karnı büyüyüp hareketlenmeye başlayınca karnında kurt var büyüyor zannetmiş doktor ultrasonla bir bakıyor lar 7 aylık hamile 2 ay sonra bebeğini kucağına aldı rabbim ne derse o olur hiç unutmam şok olmuştum
kız sen hamilesin gözün aydın canım benimEvet gebelik testi 4mart yumurtlamaydı 12gün sonrası
Canım geçmiş olsun bana da geçen doktora gittiğimde enfeksiyon olabilir deyip ilaç antibiyotik ve vajinal fitil yazdı bunları kullan 5 gün ilişki yasak sonrasında deneyin iki ay içinde hamile kalamazsan tekrar gel dedi. Ama enfeksiyonlu hastalarimin yüzde 60 70 i rnfeksiyon bitince iki ay içinde gebe kalıyor dedi. Senin doktorun acaba niye üç ay erteleyin dedi canımSağolasın kuzum 3 ay gebelik düşünme dedi doktor erteledik her şeyi artık
Şimdi kan vereceğim haber vereceğimsağlıklı haberlerini bekliyorum... ovulasyon takibi yaptınız mı acaba ? bilgi verir misiniz herhangi bir belirtiniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?