Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aile genişlemesine karşı tatil verdi halbuki yeni başlamıştık eşimle 10 gün kardeş kardeş uyu dedi benımde fitil var canım kasıklarıma sürmek için krem falan verdi sağ kasıgım cok ağrıyor canım yumurtlama da belki bundan geç oluyordu bir atlatayım sonra devam ederiz

İlaç verdiler kız bebekle içilmez dediler benm çok ağrılı oluyordu özel günüm yumurtlamam dur hele atlatalım 10 gün kardeş kardeş uyucaz hatta
soğan kürünü yapar devam ederim yola birde ketoral diye bir fitil var 3 tane vajinadan atıyorsun mantar iltihap her şeye birebir :) ben biraz yaşlıyım ya hani:) tıbbi şeyler den daha çok seviyorum kocakarı ilaçlarını ama sen yap demiyorum sen nasıl istersen o yoldan git herklesin doğrusu kendine

Kizlar dun normal gebelik testinden cok hafif bir cizgi ciimisti bugun erkengebelik testi yaptim malesef bir sey cikmadi.

Eklentiler

• IMG_20210316_100558.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 42
aynen öle helede oğlak burcusun o kadar ıyı anlıyrum kı seni o plan olmalı demi :)
aynen öyle valla ama hayatıda keyfime göre yaşamayı severim canım sıkıldı çıkarım hemen dışarı aklıma geldiği anda hiç üşenmem yaparım :)

Valla yaaa neyse şu enfeksiyondan kurtulalım da canım inşallah sıkıntı odur da geçince gebelik de kolaylaşır amiiin

ben eserikli kadınım uraşamam öyle her dk takip stres falan gelemem denedim olmadı derim yahu yalanda değil essahhh denedim olmadı :)
canımsın ya bende denedim benimde olmadı napalım rabbim ne derse o olur biz yapıyoruz olursa olur olmazsa olmaz :)

ovulasyon ne zaman oldu kaç gün sonra bu test bu şekilde çıktı merak ettim :)

bak ya hala yaşlı diyor

aynen yaaa biz suyu koyduk olursa olur olmazsa çay demeleriz :)
ya aklıma ne geldi ben bazen gerçekten çay suyu koyuyorum demlemek için sonra bi bakıyorum kaynamaktan su bitmiş su olmaz sa çay olmaz yani eşlerimiz şu biz çay kaynata kaynata bitiriyoruz her ay altını kısıp kısık ateste pişirsek hiç bi sorun olmaz ama biz acele mi ediyoruz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…