Yaa ağzınızdankız sen hamilesin gözün aydın canım benim
sen soğan kürüne başla çocuğa da devam et çok biliyor onlar ne üç ayı be
amin canım git kan testi yaptır yaz bize deYaa ağzınızdandamlıyor inşalllaah rabbim hepimizd nasip etsinn
Aile genişlemesine karşıCanım geçmiş olsun bana da geçen doktora gittiğimde enfeksiyon olabilir deyip ilaç antibiyotik ve vajinal fitil yazdı bunları kullan 5 gün ilişki yasak sonrasında deneyin iki ay içinde hamile kalamazsan tekrar gel dedi. Ama enfeksiyonlu hastalarimin yüzde 60 70 i rnfeksiyon bitince iki ay içinde gebe kalıyor dedi. Senin doktorun acaba niye üç ay erteleyin dedi canım
soğan kürünü yapar devam ederim yola birde ketoral diye bir fitil var 3 tane vajinadan atıyorsun mantar iltihap her şeye birebir :) ben biraz yaşlıyım ya hani:) tıbbi şeyler den daha çok seviyorum kocakarı ilaçlarını ama sen yap demiyorum sen nasıl istersen o yoldan git herklesin doğrusu kendineİlaç verdiler kız bebekle içilmez dediler benm çok ağrılı oluyordu özel günüm yumurtlamam dur hele atlatalım 10 gün kardeş kardeş uyucaz hatta
Gebelik testi evet yumurtlamadan sonraki 12.gün gerçekten pozitifmi diyorsunuz kan testi vermelimiyim reglime 4gün
En guzel ve garanti sonuc kan testinde cikar testte gore net hamilesinizKIZLAR günaydınn 4-5mart yumurtlama 6mart çatlama bugün sabah test yaptım reglime 4gün var kana gitmeli miyim çok heyecanlıyım deliricem
aynen öyle valla ama hayatıda keyfime göre yaşamayı severim canım sıkıldı çıkarım hemen dışarı aklıma geldiği anda hiç üşenmem yaparım :)aynen öle helede oğlak burcusun o kadar ıyı anlıyrum kı seni o plan olmalı demi :)
Aile genişlemesine karşıtatil verdi halbuki yeni başlamıştık eşimle 10 gün kardeş kardeş uyu dedi benımde fitil var canım kasıklarıma sürmek için krem falan verdi sağ kasıgım cok ağrıyor canım yumurtlama da belki bundan geç oluyordu bir atlatayım sonra devam ederiz
canımsın ya bende denedim benimde olmadı napalım rabbim ne derse o olur biz yapıyoruz olursa olur olmazsa olmaz :)ben eserikli kadınım uraşamam öyle her dk takip stres falan gelemem denedim olmadı derim yahu yalanda değil essahhh denedim olmadı :)
ovulasyon ne zaman oldu kaç gün sonra bu test bu şekilde çıktı merak ettim :)Şimdi kan vereceğim haber vereceğimevet aylardır düzenli ovulasyon takibi yapıyorum , geçen haftadan beri kasık ağrısı yaşıyorum dün gece ağrı artık bacaklarıma indi belimde aynı şekilde çok ağrıyor , umarım pozitiftir çok üzülürüm çift çizgi görmeme rağmen çıkmazsa
bakan gözler güzel canım bu yeni değil bir seneyi geçti nerdeyse şimdi saçlarım siyah ve daha uzun :)
aynen yaaa biz suyu koyduk olursa olur olmazsa çay demeleriz :)canımsın ya bende denedim benimde olmadı napalım rabbim ne derse o olur biz yapıyoruz olursa olur olmazsa olmaz
bak ya hala yaşlı diyorsoğan kürünü yapar devam ederim yola birde ketoral diye bir fitil var 3 tane vajinadan atıyorsun mantar iltihap her şeye birebir :) ben biraz yaşlıyım ya hani:) tıbbi şeyler den daha çok seviyorum kocakarı ilaçlarını ama sen yap demiyorum sen nasıl istersen o yoldan git herklesin doğrusu kendine
bende aynıyım bende :)aynen öyle valla ama hayatıda keyfime göre yaşamayı severim canım sıkıldı çıkarım hemen dışarı aklıma geldiği anda hiç üşenmem yaparım :)
Günaydın canım. Yüksek tansiyonun varmıydı peki bildiğinGünaydın kızlar sonucum merak ediyorduk gebelik görünmüyor fakat tahmin ettiğim gibi yüksek enfeksiyon çıkmıs
ya aklıma ne geldi ben bazen gerçekten çay suyu koyuyorum demlemek için sonra bi bakıyorum kaynamaktan su bitmiş su olmaz sa çay olmaz yani eşlerimiz şu biz çay kaynata kaynata bitiriyoruz her ay altını kısıp kısık ateste pişirsek hiç bi sorun olmaz ama biz acele mi ediyoruz neaynen yaaa biz suyu koyduk olursa olur olmazsa çay demeleriz :)
Bence gitmelisinKIZLAR günaydınn 4-5mart yumurtlama 6mart çatlama bugün sabah test yaptım reglime 4gün var kana gitmeli miyim çok heyecanlıyım deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?