- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
Kanında çıktı mı canım enfeksiyonun ben artık kendimde bundan şüphe edicem ağrılarımı filanAğrılarım falan enfeksıyondan büyük ihtimalle zaten yumurtlama günüm aşırı agrılıydı size güzel haberler almanızı dilerim şu 2 ay dinlenip öyle devam edecegm ben güzel haberler alırsınız dilerim sizler. Belki geç yumurtlama bundan dolayı oldu.hey seyde hayır vardır.
benimde 6 mart çatlama oldu o zaman belli olsa benimde çıkar herhalde varsa vardır yoksa yoktur... :) ay dur heycanlandım bende yapıyım bi test geliyimKIZLAR günaydınn 4-5mart yumurtlama 6mart çatlama bugün sabah test yaptım reglime 4gün var kana gitmeli miyim çok heyecanlıyım deliricem
güzelsin güzel 1 yıl önce dediydin sanki ne değişti o kadar :)
tebrikler yani hamilesin öylemi yanlış anlamadım değil miYa aslinda doktor bulmak o kadar cok zor ki anlatamam kizlar ben neler yasadim gitmedim doktor kalmadi heosinden aglayarak ciktim drlar cok acimasiz kimisi dedi sen cocuk sahibi olanazsin kimisi dedi tup dene belki olur kimi dedi yumurtalgin daki dermoit kist alinmadan olmaz hatta bundan 8 ay once bi pazar ameliyat olmakbicin hastaneye yattim pazartesi ameliyat olacaktim doktor rapor aldi pazar gecesi olmadan ciktim daha sonra bi yakinimiz ozelde bi diktor tavsiye etti ha oyle ahim sahim bi fiyat degil ayda 180 tl ye iki kez gidiyorsun doktorun dedigi tek yumurtaligin var calisan o da tembel yumurtan buyumuyo dedi 5 ay cozeriz dedi 2 ay ilac kullandim 3 ay klomen catlatma ignesi o ayi bazi olaylardan degerlendiremedik subat ayinda femara ve catlatma ignesi oldum ama hamile kalmak istemedim cunki 70 kilo olmustum ilaclardan iki ay zayiflayayim oyle olsun bu ay olmasin dedim bu ay oldu asiri istemek ve gereksiz doktorlar insani cok etkiliyo
Evet 1 hafta once hamile kaldigimi ogrendimtebrikler yani hamilesin öylemi yanlış anlamadım değil mi
kızlar bana şans dileyin hadi inşallah dr beni kovmaz muayene olmak istemiyorum diye :) bir de inşallah tüm değerlerim normal çıkar
tebrik ederim canım . peki neler yaptın da hamile kaldın . hani özel olarak yedğin içtiğin birşeyler oldu mu .Ya aslinda doktor bulmak o kadar cok zor ki anlatamam kizlar ben neler yasadim gitmedim doktor kalmadi heosinden aglayarak ciktim drlar cok acimasiz kimisi dedi sen cocuk sahibi olanazsin kimisi dedi tup dene belki olur kimi dedi yumurtalgin daki dermoit kist alinmadan olmaz hatta bundan 8 ay once bi pazar ameliyat olmakbicin hastaneye yattim pazartesi ameliyat olacaktim doktor rapor aldi pazar gecesi olmadan ciktim daha sonra bi yakinimiz ozelde bi diktor tavsiye etti ha oyle ahim sahim bi fiyat degil ayda 180 tl ye iki kez gidiyorsun doktorun dedigi tek yumurtaligin var calisan o da tembel yumurtan buyumuyo dedi 5 ay cozeriz dedi 2 ay ilac kullandim 3 ay klomen catlatma ignesi o ayi bazi olaylardan degerlendiremedik subat ayinda femara ve catlatma ignesi oldum ama hamile kalmak istemedim cunki 70 kilo olmustum ilaclardan iki ay zayiflayayim oyle olsun bu ay olmasin dedim bu ay oldu asiri istemek ve gereksiz doktorlar insani cok etkiliyo
ben işte diyorum kızlara aslında koca karı yöntemleri derken insan kendi vücudunu az çok tanır ya ben dr elbette güveniyorum ama kendi bildiğimi okuyorum onlar bize ilaç yazmayıp ne desin çakşır al hayıt al mı desinler yani adamların işi tıp onlar bize alternatif tıpbıı hiç bir zaman önermezler bence bu doğada her derde derman bir bitki var faydalanmak lazım senide tekrar tebrik ediyorum sağlıkla al kucağınaEvet 1 hafta once hamile kaldigimi ogrendim
ah canım benim amin inşallah yaa ne zaman sonra çıkar ki sonuçlar 1 saat sürer mikiexclusive dediği gibi hep güzelmişsin canım. inş. herşeyin tertemiz çıkar cnaım .ALLAH yardımcın olsun
özelde hemen çıkıyor ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım. birde sen 16,15 te gidiceksin inş.sonuçlar ertesi güne kalmazah canım benim amin inşallah yaa ne zaman sonra çıkar ki sonuçlar 1 saat sürer miki
Hayir benim doktor oyle seylere karsi tek kullandigim folik asit 2 ay onu kullandirdi doktor belki kendiliginden buyur diye benim yumurtalar 9 cm de kaldi sadece tek yumurtaligim var bu arada 3 ay klomen vr catlatma ignesi oldum o ay iliski gunleri kacirdik subat ayinda femara ve catlatma ignesi oldum hamile kaldim hic bisey yapmadim yemedim de yasim 31 bu arada 15 aylik evliyimtebrik ederim canım . peki neler yaptın da hamile kaldın . hani özel olarak yedğin içtiğin birşeyler oldu mu .
inşallah ya birde kanı yarın ver demesin bu bana :) allah korusun yarabbi 3 vesait yerde hastane amaninnnnözelde hemen çıkıyor ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım. birde sen 16,15 te gidiceksin inş.sonuçlar ertesi güne kalmaz
tekrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten sitres çok önemli yaYa aslinda doktor bulmak o kadar cok zor ki anlatamam kizlar ben neler yasadim gitmedim doktor kalmadi heosinden aglayarak ciktim drlar cok acimasiz kimisi dedi sen cocuk sahibi olanazsin kimisi dedi tup dene belki olur kimi dedi yumurtalgin daki dermoit kist alinmadan olmaz hatta bundan 8 ay once bi pazar ameliyat olmakbicin hastaneye yattim pazartesi ameliyat olacaktim doktor rapor aldi pazar gecesi olmadan ciktim daha sonra bi yakinimiz ozelde bi diktor tavsiye etti ha oyle ahim sahim bi fiyat degil ayda 180 tl ye iki kez gidiyorsun doktorun dedigi tek yumurtaligin var calisan o da tembel yumurtan buyumuyo dedi 5 ay cozeriz dedi 2 ay ilac kullandim 3 ay klomen catlatma ignesi o ayi bazi olaylardan degerlendiremedik subat ayinda femara ve catlatma ignesi oldum ama hamile kalmak istemedim cunki 70 kilo olmustum ilaclardan iki ay zayiflayayim oyle olsun bu ay olmasin dedim bu ay oldu asiri istemek ve gereksiz doktorlar insani cok etkiliyo
Amin melo ama ilac kullaniyosaniz bitkisel urunler kullanmayin lutfen ilaclarla kotu etkisi olabilir once bi hekimden yardim alin bi sorun yoksa o zman bitkisel kullanin bu arada yas kac meliben işte diyorum kızlara aslında koca karı yöntemleri derken insan kendi vücudunu az çok tanır ya ben dr elbette güveniyorum ama kendi bildiğimi okuyorum onlar bize ilaç yazmayıp ne desin çakşır al hayıt al mı desinler yani adamların işi tıp onlar bize alternatif tıpbıı hiç bir zaman önermezler bence bu doğada her derde derman bir bitki var faydalanmak lazım senide tekrar tebrik ediyorum sağlıkla al kucağına
Ay içimi rahatlattın ben de ne faydalı ne zararlı bilmiyorum ya kür falan herhangi bir şey gebelik varsa olursa olumsuz anlamda etkiler diye kullanamıyordum. Bitki çayı bile içmiyorum valla. Hayır bir şey olduğunu bilsem de dikkat etsem neyse ama ben bilmediğim halde ya varsa ya olursa ama kötü etkilerse diye yakında yemeden içmeden de kesileceğimkız üç gündür yapıyorum vallahi ben böyle birşey görmedim muhteşem bir yogamış adet bitene kadar yapıyorsun sadece ama çok etkili parça parça attım ben kistleri inanamazssın
tosbağaaa neden içime kurt düşürdün len sen benim şimdi :) birde kan verme saati geçti diye yarın gel demesin bana off yaaa hastane pek ters yerde yaaözelde hemen çıkıyor ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım. birde sen 16,15 te gidiceksin inş.sonuçlar ertesi güne kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?