Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanında çıktı mı canım enfeksiyonun ben artık kendimde bundan şüphe edicem ağrılarımı filan

KIZLAR günaydınn 4-5mart yumurtlama 6mart çatlama bugün sabah test yaptım reglime 4gün var kana gitmeli miyim çok heyecanlıyım deliricem
benimde 6 mart çatlama oldu o zaman belli olsa benimde çıkar herhalde varsa vardır yoksa yoktur... :) ay dur heycanlandım bende yapıyım bi test geliyim tek çizgi çıkacak eminimde yine bu umut kızlar dua edin :)

Ya aslinda doktor bulmak o kadar cok zor ki anlatamam kizlar ben neler yasadim gitmedim doktor kalmadi heosinden aglayarak ciktim drlar cok acimasiz kimisi dedi sen cocuk sahibi olanazsin kimisi dedi tup dene belki olur kimi dedi yumurtalgin daki dermoit kist alinmadan olmaz hatta bundan 8 ay once bi pazar ameliyat olmakbicin hastaneye yattim pazartesi ameliyat olacaktim doktor rapor aldi pazar gecesi olmadan ciktim daha sonra bi yakinimiz ozelde bi diktor tavsiye etti ha oyle ahim sahim bi fiyat degil ayda 180 tl ye iki kez gidiyorsun doktorun dedigi tek yumurtaligin var calisan o da tembel yumurtan buyumuyo dedi 5 ay cozeriz dedi 2 ay ilac kullandim 3 ay klomen catlatma ignesi o ayi bazi olaylardan degerlendiremedik subat ayinda femara ve catlatma ignesi oldum ama hamile kalmak istemedim cunki 70 kilo olmustum ilaclardan iki ay zayiflayayim oyle olsun bu ay olmasin dedim bu ay oldu asiri istemek ve gereksiz doktorlar insani cok etkiliyo

tebrikler yani hamilesin öylemi yanlış anlamadım değil mi

tebrik ederim canım . peki neler yaptın da hamile kaldın . hani özel olarak yedğin içtiğin birşeyler oldu mu .

Evet 1 hafta once hamile kaldigimi ogrendim
ben işte diyorum kızlara aslında koca karı yöntemleri derken insan kendi vücudunu az çok tanır ya ben dr elbette güveniyorum ama kendi bildiğimi okuyorum onlar bize ilaç yazmayıp ne desin çakşır al hayıt al mı desinler yani adamların işi tıp onlar bize alternatif tıpbıı hiç bir zaman önermezler bence bu doğada her derde derman bir bitki var faydalanmak lazım senide tekrar tebrik ediyorum sağlıkla al kucağına

tebrik ederim canım . peki neler yaptın da hamile kaldın . hani özel olarak yedğin içtiğin birşeyler oldu mu .
Hayir benim doktor oyle seylere karsi tek kullandigim folik asit 2 ay onu kullandirdi doktor belki kendiliginden buyur diye benim yumurtalar 9 cm de kaldi sadece tek yumurtaligim var bu arada 3 ay klomen vr catlatma ignesi oldum o ay iliski gunleri kacirdik subat ayinda femara ve catlatma ignesi oldum hamile kaldim hic bisey yapmadim yemedim de yasim 31 bu arada 15 aylik evliyim

özelde hemen çıkıyor ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım. birde sen 16,15 te gidiceksin inş.sonuçlar ertesi güne kalmaz
inşallah ya birde kanı yarın ver demesin bu bana :) allah korusun yarabbi 3 vesait yerde hastane amaninnnn

tekrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten sitres çok önemli ya

Amin melo ama ilac kullaniyosaniz bitkisel urunler kullanmayin lutfen ilaclarla kotu etkisi olabilir once bi hekimden yardim alin bi sorun yoksa o zman bitkisel kullanin bu arada yas kac meli

kız üç gündür yapıyorum vallahi ben böyle birşey görmedim muhteşem bir yogamış adet bitene kadar yapıyorsun sadece ama çok etkili parça parça attım ben kistleri inanamazssın
Ay içimi rahatlattın ben de ne faydalı ne zararlı bilmiyorum ya kür falan herhangi bir şey gebelik varsa olursa olumsuz anlamda etkiler diye kullanamıyordum. Bitki çayı bile içmiyorum valla. Hayır bir şey olduğunu bilsem de dikkat etsem neyse ama ben bilmediğim halde ya varsa ya olursa ama kötü etkilerse diye yakında yemeden içmeden de kesileceğim Valla çok sağol bunu mutlaka uygulayacağım. Polikistik olanların bile ikinci ayda Bebişi olabiliyor ama ben bi tanecik çikolata kistini bile dert ediyorum işte

özelde hemen çıkıyor ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım. birde sen 16,15 te gidiceksin inş.sonuçlar ertesi güne kalmaz
tosbağaaa neden içime kurt düşürdün len sen benim şimdi :) birde kan verme saati geçti diye yarın gel demesin bana off yaaa hastane pek ters yerde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…