Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah ya birde kanı yarın ver demesin bu bana :) allah korusun yarabbi 3 vesait yerde hastane amaninnnn
Kan verdikten 3 saat sonra cikiyor en azindan sonuclar ertesi gune kalir ama e nabiz kullaniyosan ordan sonuclar8ni takip edebilirsin

canım benim yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım bel ağrım vardı zaten. 9-10. günler yaptım negatifti sonra 12. gün saatler sonra silik çıktı 14. gün çokk net çıktı canım. bence bekle biraz daha

Amin melo ama ilac kullaniyosaniz bitkisel urunler kullanmayin lutfen ilaclarla kotu etkisi olabilir once bi hekimden yardim alin bi sorun yoksa o zman bitkisel kullanin bu arada yas kac meli
benim yaş 39 yeni girdim 38 diyelim kendimizi kandıralım :)) ilaç almam mecbur kalmadıkça

sen onun bizle bir gebenin günlüğü kist yogası diye adetin bitene kadar yap ben hayatımda ilk defa et gibi bir parça düşürdüm dün inanamadım hala şoktayım o kesin kistti benim yumurtalıklar ylounu bulup çıkmadıysa dışarı kesin kistti :)

Kan verdikten 3 saat sonra cikiyor en azindan sonuclar ertesi gune kalir ama e nabiz kullaniyosan ordan sonuclar8ni takip edebilirsin
e abız var aman kanı alsınlar da sonuç yarın çıksa da olur o önemli değil

Yok kiz ertesi gune birakma luxu yok sonucta randevu saatinde gidiyorsun o saate randevu aliyosa testte yapmak zorunda ama alttan muayene isteyebilir
isterse istesin yok göstermem yeter yahu ona aç buna aç sebil mi bu :))))))) muayene istemem dicem sadece tahlil istiyorum dicem benim kocam kızar zaten erkek dr karşı o ben muayene ederim seni gel gidem der bana :)))))))))))

tosbağaaa neden içime kurt düşürdün len sen benim şimdi :) birde kan verme saati geçti diye yarın gel demesin bana off yaaa hastane pek ters yerde yaa
sabah gitseydin ama iişte insan müsait olamıyor ki . hiç bilmiyorum ki inş. işini tez zaman da halledersin . sonuçları kime gösterecen bir daha mı gidecen adama

Bugün 11. Gün testim negatif. Artık test yapmayacağım ve adet günümü bekleyeceğim, perşembeyi hakkımızdan hayırlısı olsun, teşekkür ederim canım

sabah gitseydin ama iişte insan müsait olamıyor ki . hiç bilmiyorum ki inş. işini tez zaman da halledersin . sonuçları kime gösterecen bir daha mı gidecen adama
giderim herhalde tekrar gel derse yada Tuzla Devlette hemşire arkadaşım var o oradan bir dr sorar bana söyler :) saaat 2 de buradan çıkarım randavum saat 16: 15 te anca giderim yarım saatte işim bitse beklemem dönerim

Ben sanırım bu ay eleneceğim kasıklarım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi, göğüslerim ağrımaya acımaya başladı normal şartlarda adete 5 gün kaldı ayaklarım donuyor adet geliyorum diyor galiba

Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim insaallah.

Hadi inşallah darısı başıma Gerçi bebiş olsa geri kalan hiç bir şey umrumda olmayacak ama

benimde 6 mart çatlama oldu o zaman belli olsa benimde çıkar herhalde varsa vardır yoksa yoktur... :) ay dur heycanlandım bende yapıyım bi test geliyim tek çizgi çıkacak eminimde yine bu umut kızlar dua edin :)
DUalarımdasın canımmm inşallah kıpkırmızıı ikinci çizgi görürsün

Canim tebrik ederim saglik sihhatle kucagina lairsin insallah. Baska test yaptinmi yada kan verdinmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…