Kan verdikten 3 saat sonra cikiyor en azindan sonuclar ertesi gune kalir ama e nabiz kullaniyosan ordan sonuclar8ni takip edebilirsininşallah ya birde kanı yarın ver demesin bu bana :) allah korusun yarabbi 3 vesait yerde hastane amaninnnn
canım benim yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım bel ağrım vardı zaten. 9-10. günler yaptım negatifti sonra 12. gün saatler sonra silik çıktı 14. gün çokk net çıktı canım. bence bekle biraz dahaCanım ne gibi belirtilerin vardı? Yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçince yaptım negatif çıktı, adete 2 gün kaldı. Bugün yumurtlamanım 11.günü.
Sen testte pozitif görmeden önce negatif gördün mü hiç önceki günlerhayırlı olsun, darısı başıma inşallah
benim yaş 39 yeni girdim 38 diyelim kendimizi kandıralım :)) ilaç almam mecbur kalmadıkçaAmin melo ama ilac kullaniyosaniz bitkisel urunler kullanmayin lutfen ilaclarla kotu etkisi olabilir once bi hekimden yardim alin bi sorun yoksa o zman bitkisel kullanin bu arada yas kac meli
Hyırlı olsun inş hiç bekleme gitKIZLAR günaydınn 4-5mart yumurtlama 6mart çatlama bugün sabah test yaptım reglime 4gün var kana gitmeli miyim çok heyecanlıyım deliricem
sen onun bizle bir gebenin günlüğü kist yogası diye adetin bitene kadar yap ben hayatımda ilk defa et gibi bir parça düşürdüm dün inanamadım hala şoktayım o kesin kistti benim yumurtalıklar ylounu bulup çıkmadıysa dışarı kesin kistti :)Ay içimi rahatlattın ben de ne faydalı ne zararlı bilmiyorum ya kür falan herhangi bir şey gebelik varsa olursa olumsuz anlamda etkiler diye kullanamıyordum. Bitki çayı bile içmiyorum valla. Hayır bir şey olduğunu bilsem de dikkat etsem neyse ama ben bilmediğim halde ya varsa ya olursa ama kötü etkilerse diye yakında yemeden içmeden de kesileceğimValla çok sağol bunu mutlaka uygulayacağım. Polikistik olanların bile ikinci ayda Bebişi olabiliyor ama ben bi tanecik çikolata kistini bile dert ediyorum işte
Kesinlikle oyle cok istemek varya basli basina olmama sebebitekrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten sitres çok önemli ya
e abız var aman kanı alsınlar da sonuç yarın çıksa da olur o önemli değilKan verdikten 3 saat sonra cikiyor en azindan sonuclar ertesi gune kalir ama e nabiz kullaniyosan ordan sonuclar8ni takip edebilirsin
Yok kiz ertesi gune birakma luxu yok sonucta randevu saatinde gidiyorsun o saate randevu aliyosa testte yapmak zorunda ama alttan muayene isteyebilire abız var aman kanı alsınlar da sonuç yarın çıksa da olur o önemli değil
Yok kiz ertesi gune birakma luxu yok sonucta randevu saatinde gidiyorsun o saate randevu aliyosa testte yapmak zorunda ama alttan muayene isteyebilir cunki ben adetin ikinci gunu gittim kan vermek icin hani hormonlara bakiliyo ya kadin alttan bakacam dedi bende dedim adetim olmaz dedi adetken daha iyi olur zorla bakti valla
isterse istesin yok göstermem yeter yahu ona aç buna aç sebil mi bu :)))))))Yok kiz ertesi gune birakma luxu yok sonucta randevu saatinde gidiyorsun o saate randevu aliyosa testte yapmak zorunda ama alttan muayene isteyebilir
sabah gitseydin ama iişte insan müsait olamıyor ki . hiç bilmiyorum ki inş. işini tez zaman da halledersin . sonuçları kime gösterecen bir daha mı gidecen adamatosbağaaa neden içime kurt düşürdün len sen benim şimdi :) birde kan verme saati geçti diye yarın gel demesin bana off yaaa hastane pek ters yerde yaa
Bugün 11. Gün testim negatif. Artık test yapmayacağım ve adet günümü bekleyeceğim, perşembeyicanım benim yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım bel ağrım vardı zaten. 9-10. günler yaptım negatifti sonra 12. gün saatler sonra silik çıktı 14. gün çokk net çıktı canım. bence bekle biraz daha
giderim herhalde tekrar gel derse yada Tuzla Devlette hemşire arkadaşım var o oradan bir dr sorar bana söyler :) saaat 2 de buradan çıkarım randavum saat 16: 15 te anca giderim yarım saatte işim bitse beklemem dönerimsabah gitseydin ama iişte insan müsait olamıyor ki . hiç bilmiyorum ki inş. işini tez zaman da halledersin . sonuçları kime gösterecen bir daha mı gidecen adama
Canım seni her postta okuyordum inşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz içinnn son 1saat sonuç içinBence gitmelisinhayırlı olsun çok sevindim darısı bizlere inşlh.
Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim insaallah.Evet yaşadıklarım bunlar hepsini aklımda tuttum umutluydum ama Dr adette gel demiş alttan bakmıştı o gün olmamış demiştim ama meğer hislerim doğruymuş ilk o ilişki sonrası batmadan tamam dedim yerleşti diğer gebeliğimde de beşime saplanmıştı çünkü çok şükür
Hadi inşallah darısı başımasen onun bizle bir gebenin günlüğü kist yogası diye adetin bitene kadar yap ben hayatımda ilk defa et gibi bir parça düşürdüm dün inanamadım hala şoktayım o kesin kistti benim yumurtalıklar ylounu bulup çıkmadıysa dışarı kesin kistti :)
DUalarımdasın canımmm inşallah kıpkırmızıı ikinci çizgi görürsünbenimde 6 mart çatlama oldu o zaman belli olsa benimde çıkar herhalde varsa vardır yoksa yoktur... :) ay dur heycanlandım bende yapıyım bi test geliyimtek çizgi çıkacak eminimde yine bu umut kızlar dua edin :)
Canim tebrik ederim saglik sihhatle kucagina lairsin insallah. Baska test yaptinmi yada kan verdinmi.Canım teşekkür ederimmbenim 1 mart yumurtlama 3 mart çatlama oldu.ben 12 martta erken test yaptım ama çıkmadı. Gece eve döndüğümde çok ince pembe çizgi gördüm sonra 13. Gün kaset testte çıktı silik çizgi. 14. Gün çok net çitf çizgi çıktı canım. Senin daha çıkmaz diye düşünüyorum 2gün daha bekle en azından. İçin rahat eder rahim kontrolü yapmadım canım ilk düşük olduğu için cesarette edemem sanırım öyle birşeye .inşallah hakkında hayırlısı olsun vardır umarım bebişş
Yok kuzum düşük hattaGünaydın canım. Yüksek tansiyonun varmıydı peki bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?