Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insaallah bunlar hep belirtidir canim ❤

Evet canım yumurtaö aşırı ağrılı çatladı benim adey agrımda bitirir beni iyi oldu gitmem
Geçmiş olsun o zaman canım ne diyeyim vardır herşeyde hayır üzüldüm ama bazen olana engel olamıyoruz en yakın zamanda iyi olmaya özen göster. Enfeksiyon için fitil vermiş o zaten içini temizliyor insanda birşey kalmıyor

giderim herhalde tekrar gel derse yada Tuzla Devlette hemşire arkadaşım var o oradan bir dr sorar bana söyler :) saaat 2 de buradan çıkarım randavum saat 16: 15 te anca giderim yarım saatte işim bitse beklemem dönerim
he iyi o zaaman bir daha o yol gidilmez bayağı uzakmış . senin vitaminde folik asit var mı . Atiii sadece folik le hamile kalmış baksana yumurtaları büyümüş şoktayım.

Insaallah bunlar hep belirtidir canim ❤
Test yaptım bu sabah yine negatif son üç günüm kaldı. Sabah da rüyayla uyandım çok hafif kanamam olmuş adet zamanmış bekliyorum ama adet olmadım psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bata diktim artık gözlerimi

he iyi o zaaman bir daha o yol gidilmez bayağı uzakmış . senin vitaminde folik asit var mı . Atiii sadece folik le hamile kalmış baksana yumurtaları büyümüş şoktayım.
Tatlim yani sakin umudunuzu kaybetmeyin benim sadece sol yimurtaligim var sag islevsiz sizin sansiniz 100 100 ken benim 100 de 50 sansim vardi yani sole soyleyim cogu doktor benden tup den bile supheliydi tek yumurtalik oldugu icin rabbim buyuk allah isteyen herkeze versin

Göremedim yaaaa kalbim kadar temiz bembeyaz bi test tek çizgi ben bu ay kendimi hazirladim zaten kismet önümüzdeki aya
Ayy benimde bembeyaz çıktı hayırlısı son 3 günüm kaldı ama adet olacak göz yok bende. Başka şeyler çıkmasa adet olsam kafasındayım. Çocuk olmadığı gibi birde başka şeylerle uğraşmak zorunda kalmayalım inşlh Nisan ayı belki güler bize bereketli bir aydır Nisan yağmurları gibi gelsin hepimize bebişler hamiş olmayan kalmasın inşallah

Canim tebrik ederim saglik sihhatle kucagina lairsin insallah. Baska test yaptinmi yada kan verdinmi.
Kan verdim sabah kuzum çıktı sonuç şükür.inşallah sağlıklıdır. Rabbine emanet bütün yavrularımız

Eklentiler

• IMG_20210316_111355.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 55
Kullandigim bu bulmak biraz zor ama 208 tl icreti var

Eklentiler

• 20210316_111907.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51
benimde 6 mart çatlama oldu o zaman belli olsa benimde çıkar herhalde varsa vardır yoksa yoktur... :) ay dur heycanlandım bende yapıyım bi test geliyim tek çizgi çıkacak eminimde yine bu umut kızlar dua edin :)
Onceki yazilanlari okuyamadim, test yaptinmi bilmiyorum ancak Canim erken de olabilir. Beliirtilerin varmi?

Arkadaşlarım merhabalar.. Baktım ki bu sayfa bayağı kalabalık buraya yazayım dedim.. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım hayali bir çizgi vardı ama çok çok zor görünüyordu telefon ışığı tutunca da belli oluyordu.. Sonra aynı gün normal kaset test yaptım negatif.. Ertesi gün normal kast test yine negatif.. Dün öğlen erken gebelik testi yaptım yine gün içinde negatif bu sabah yine erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var.. Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi ekte paylaşıcam.. Saat sabah 7.30 da yaptım tekrar yattım kaldığımda belirtmişti çizgi ama 10 dk dışında ne zaman belirdi bilmiyorum.. İdrar yeri hala ıslak testin yorumlayabilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz derdimizi paylaşıyoruz.. Üstteki dün öğlen yaptığım alttaki bu sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_20210316_111319.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
Aynen kuzum 1 tane bu fitil zalaın adı sağolasın kuzum ben evhamlıyım kötğ bir şey oldu sandm sağım da inşallah atlatırım bakalım aşırı üşütüyorm ben birde

Canim var gibi duruyor bence kaset testle bir daha dene yarin sabah ilk idrarla. Birde senin bat ne zaman o onemli ve yumurtlama tarihini biliyormusun?

Bata ne kadar var bat gectiyse yok ama bata varsa daha bat gunu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…