seninki gerçekten bir mucize olmuş. maşallah ALLAH hamileliğini kolay etsin inş.Kullandigim bu bulmak biraz zor ama 208 tl icreti var
Var folik asit aldığım vitaminde o yüzden ben folik asit içmeyi bıraktım ekstra alıyordum ya onu içmiyorum bunda da 400 mg folik yazıyor aynı ölçüde yanihe iyi o zaaman bir daha o yol gidilmez bayağı uzakmış . senin vitaminde folik asit var mı . @Atiii sadece folik le hamile kalmış baksana yumurtaları büyümüş şoktayım.
Bugün bat günü canımBata ne kadar var bat gectiyse yok ama bata varsa daha bat gunu dene
Bata ne kadar var bat gectiyse yok ama bata varsa daha bat gunu dene
Yumurtlamanın 14. Günü bugün bat günü canımCanim var gibi duruyor bence kaset testle bir daha dene yarin sabah ilk idrarla. Birde senin bat ne zaman o onemli ve yumurtlama tarihini biliyormusun?
AMİNNN İNŞALLAHHH kuzumm bu sefer sağlıkla olsun. RABBİM tüm annelere kavuştursun evlatlarınaAy hadi maasallah saglik sihhatle ilerlesin ve dunyaya gelsin.
Ayağını ne kadar sıcak tutarsan asla hasta olmazsın canım.Aynen kuzum 1 tane bu fitil zalaın adı sağolasın kuzum ben evhamlıyım kötğ bir şey oldu sandm sağım da inşallah atlatırım bakalım aşırı üşütüyorm ben birde
İyiymiş istediği ben baktım baya beğendim. Teşekkürler bunun içinBilmiyorum benim doktor bunu istedi 2 ay duzenli kullandim sonra catlatma ignesi ve femara
27 yasındayım kuzum bende ayaklarıma dikkt etmiyordum su 1 aydır dikkat ediyorum ama artık kesin ederim şu an ağrım yürüken bile oluyor çok iyi oldu baştan öğrenmek sen kaç yasındasın canımAyağını ne kadar sıcak tutarsan asla hasta olmazsın canım.Bilmiyorum neden üşütüyorsun ama çok önemli üşütmemek. Adet sancım benim de çok olurdu böyle bayıldığım olurdu düşün ayaklarımı ne zaman sıcak tutmayı başardım o benden gitti. Gelmesin de daha olsun sen bilinçli davranıyorsun en güzelini yaptın bak baştan önlemini almış oldun. Merak ettim senin yaş kaç?
Et ayaklarını adetine 1 hafta kala özellikle soğuk su, soğuk laminat, soğuk mutfak taşlı oluyor onlardan uzak tut. Bende işe yaradı sende de yarar inşh. Bende 30 yaşındayım27 yasındayım kuzum bende ayaklarıma dikkt etmiyordum su 1 aydır dikkat ediyorum ama artık kesin ederim şu an ağrım yürüken bile oluyor çok iyi oldu baştan öğrenmek sen kaç yasındasın canım
yaptım canım çok net bi negatif :) belirtim yok malesef sadece göğüs hassasiyeti var oda adet yaklaştığı içinde olabilir.. :)Onceki yazilanlari okuyamadim, test yaptinmi bilmiyorum ancak Canim erken de olabilir. Beliirtilerin varmi?
oo maşallah sana ya ne güzel bi sonuç rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kıcağunaKan verdim sabah kuzum çıktı sonuç şükür.inşallah sağlıklıdır. Rabbine emanet bütün yavrularımız
aminn canımmm inşallah sağlıkla gelsin bu seferoo maşallah sana ya ne güzel bi sonuç rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kıcağuna
kaç çıktı değerinaminn canımmm inşallah sağlıkla gelsin bu sefer
doktor 10 gün sonra çağırdı ilk kontrole.
muhtemelen değer 7bin 10bin arası olucak 2 günde bir artış hesapladıgımda.
O değerle görürüz Allahın izniyle inşallah Allahımmm. ÇOK KORKU VAR İÇİMDE RABBİM İÇİMİ RAHATLAT
Hayirlisi canim ya beklemek zor gercekten ama genede belli olmaz bat a kadar devam :)yaptım canım çok net bi negatif :) belirtim yok malesef sadece göğüs hassasiyeti var oda adet yaklaştığı içinde olabilir.. :)
Kuzun kan tahlili icin cagirmadi buyuk ihtimalle direk keseyi gorecek 2. Bi kan tahliline ihtiyaç duymamis olabilir cunku 5 haftalik olacak 10 gun sonra direk kese görünecekaminn canımmm inşallah sağlıkla gelsin bu sefer
O değerle görürüz Allahın izniyle inşallah Allahımmm. ÇOK KORKU VAR İÇİMDE RABBİM İÇİMİ RAHATLAT
Aynen hep diyorum kirmiziyi görene kadar hep bi umut vardırHayirlisi canim ya beklemek zor gercekten ama genede belli olmaz bat a kadar devam :)
Bide senin bat ve yumurtlama ne zamandi biliyor musun?aminn canımmm inşallah sağlıkla gelsin bu sefer
Senin olmuş ya benim olmuş kadar sevindim.Canım seni her postta okuyordum inşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz içinnn son 1saat sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?