Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
he iyi o zaaman bir daha o yol gidilmez bayağı uzakmış . senin vitaminde folik asit var mı . @Atiii sadece folik le hamile kalmış baksana yumurtaları büyümüş şoktayım.
Var folik asit aldığım vitaminde o yüzden ben folik asit içmeyi bıraktım ekstra alıyordum ya onu içmiyorum bunda da 400 mg folik yazıyor aynı ölçüde yani

Canim var gibi duruyor bence kaset testle bir daha dene yarin sabah ilk idrarla. Birde senin bat ne zaman o onemli ve yumurtlama tarihini biliyormusun?
Yumurtlamanın 14. Günü bugün bat günü canım

Aynen kuzum 1 tane bu fitil zalaın adı sağolasın kuzum ben evhamlıyım kötğ bir şey oldu sandm sağım da inşallah atlatırım bakalım aşırı üşütüyorm ben birde
Ayağını ne kadar sıcak tutarsan asla hasta olmazsın canım. Bilmiyorum neden üşütüyorsun ama çok önemli üşütmemek. Adet sancım benim de çok olurdu böyle bayıldığım olurdu düşün ayaklarımı ne zaman sıcak tutmayı başardım o benden gitti. Gelmesin de daha olsun sen bilinçli davranıyorsun en güzelini yaptın bak baştan önlemini almış oldun. Merak ettim senin yaş kaç?

27 yasındayım kuzum bende ayaklarıma dikkt etmiyordum su 1 aydır dikkat ediyorum ama artık kesin ederim şu an ağrım yürüken bile oluyor çok iyi oldu baştan öğrenmek sen kaç yasındasın canım

27 yasındayım kuzum bende ayaklarıma dikkt etmiyordum su 1 aydır dikkat ediyorum ama artık kesin ederim şu an ağrım yürüken bile oluyor çok iyi oldu baştan öğrenmek sen kaç yasındasın canım
Et ayaklarını adetine 1 hafta kala özellikle soğuk su, soğuk laminat, soğuk mutfak taşlı oluyor onlardan uzak tut. Bende işe yaradı sende de yarar inşh. Bende 30 yaşındayım enfeksiyon mu yapıyor acaba valla senin öyle çıktı ya bende enfeksiyon olblr diye düşünüyorum kendimde. Test yaptım çocuk yoksa bu ağrılarım neden? Kaşıklarım ağrıyor belimde aynı şekilde, dün gece adetten uyanıp durdum, birde akıntım var hala hiç de böyle olmamıştım. Gögüs hassasiyetim çok hafif var bende perşembe doktora gidecem. Ya gitti sancım derken adet bu ay çok pis gelecek ondan da korkuyorum bir yandan.

kızlar 5 gündür klomen içiyordum sabah öğle akşam. bugün kontrole gittim doktor gelişme olmamış dedi.cuma gününe kadar içmeye devam edecem bu durumu yaşayan oldu mu?

oo maşallah sana ya ne güzel bi sonuç rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kıcağuna
aminn canımmm inşallah sağlıkla gelsin bu sefer
doktor 10 gün sonra çağırdı ilk kontrole.
muhtemelen değer 7bin 10bin arası olucak 2 günde bir artış hesapladıgımda.
O değerle görürüz Allahın izniyle inşallah Allahımmm. ÇOK KORKU VAR İÇİMDE RABBİM İÇİMİ RAHATLAT

kaç çıktı değerin

Kuzun kan tahlili icin cagirmadi buyuk ihtimalle direk keseyi gorecek 2. Bi kan tahliline ihtiyaç duymamis olabilir cunku 5 haftalik olacak 10 gun sonra direk kese görünecek

Bide senin bat ve yumurtlama ne zamandi biliyor musun?

Canım seni her postta okuyordum inşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz içinnn son 1saat sonuç için
Senin olmuş ya benim olmuş kadar sevindim.
Çok güzel duygu güzel haberlerini bekliyorum inşlh ben bat bekliyorm nasip artık baklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…