438 çıktı canımkaç çıktı değerin
Rabbime binlerce şükürler olsun değerim 31,52 çıktı hamileyimmm
hayyy maşallah len nerdeyse doğurcakmışındı az gala teyzesi yisin onu maşallah barek Allahhh sağlıkla al kucağına438 çıktı canım
ALlah hepimize yardım etsin canımm çok teşekkür ediyorum ne kadar iyi kalplisinSenin olmuş ya benim olmuş kadar sevindim.
Çok güzel duygu güzel haberlerini bekliyorum inşlhben bat bekliyorm nasip artık baklm
hay maşallahhhh tebrik ederim canım darısı başımızaRabbime binlerce şükürler olsun değerim 31,52 çıktı hamileyimmm
Hayırlısı olmasını dilerim. Ama siz geç yumurtlama yaşamadınız mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?Ben sanırım bu ay eleneceğimkasıklarım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi, göğüslerim ağrımaya acımaya başladı normal şartlarda adete 5 gün kaldı ayaklarım donuyor adet geliyorum diyor galiba
İnşallah tüm benim gibi geride bat bekleyenlere nasip olsun dilerimALlah hepimize yardım etsin canımm çok teşekkür ediyorum ne kadar iyi kalplisinSeninde en güzel haberlerini okuruz inşallah
Evet geç yumurtladım 11.03de yumurtladım 13.03de çatladı, ama adetim normal zamanda mı olacak ne olacak hiç bilmiyorumHayırlısı olmasını dilerim. Ama siz geç yumurtlama yaşamadınız mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
canım benim son adet 10 şubattı. 1martta testte pik yaptı.Bide senin bat ve yumurtlama ne zamandi biliyor musun?
ovulasyonlamı hamile kaldın kız sencanım benim son adet 10 şubattı. 1martta testte pik yaptı.
ama 18 şubatta da yumurtlama görmüştüm 2 kez yumurtladım bu ay. 2. tutmuş canım.
adetim 14,15 gibi gelmesi gerekiyordu yumurtlamaya göre.
geç yumurtlayınca bide şubat 28 çekince tarihler karıştı biraz
inşallah direk gittiğimizde görürüz sağlıklaKuzun kan tahlili icin cagirmadi buyuk ihtimalle direk keseyi gorecek 2. Bi kan tahliline ihtiyaç duymamis olabilir cunku 5 haftalik olacak 10 gun sonra direk kese görünecek
kız melo sordugun soruya bak yaaa.ovulasyonlamı hamile kaldın kız sen
senin totoya yetişmek ne mümkün her dk yumurtlamışsın kızım senin yumurtaları saymaya barmaklarım yetmez benim :) unuttum ellammm yine sordum yani ovilasyon lamı hamile kaldın başka bişi yaptın mıkız melo sordugun soruya bak yaaa.
kız biz burda bi kere pik gördük 2. pik te dediniz ya bana hamilelik diye adete yakın pik hamilelik dediniz ama yumurtlamaymış çatladı snra burda testleri paylştım ya anaaaaa melooo unuttun valla hepsini...
bu ay öyle olmuşsenin totoya yetişmek ne mümkün her dk yumurtlamışsın kızım senin yumurtaları saymaya barmaklarım yetmez benim :) unuttum ellammm yine sordum yani ovilasyon lamı hamile kaldın başka bişi yaptın mı
Bat kaç peki? Benimde bu ay yumurtam geç çatladı geçen ay ise çok kısa sürmüştü çatlama.Evet geç yumurtladım 11.03de yumurtladım 13.03de çatladı, ama adetim normal zamanda mı olacak ne olacak hiç bilmiyorum
Tebrik ederimKan verdim sabah kuzum çıktı sonuç şükür.inşallah sağlıklıdır. Rabbine emanet bütün yavrularımız
teşekkür ederim canımTebrik ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ovulasyon kullanmışmıydınız aceba
21 mart bat 5 gün kaldı, şimdi meraktan test yaptım 2ye mi yumurtluyorum ben yaBat kaç peki? Benimde bu ay yumurtam geç çatladı geçen ay ise çok kısa sürmüştü çatlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?