Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olmasını dilerim. Ama siz geç yumurtlama yaşamadınız mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Bide senin bat ve yumurtlama ne zamandi biliyor musun?
canım benim son adet 10 şubattı. 1martta testte pik yaptı.
ama 18 şubatta da yumurtlama görmüştüm 2 kez yumurtladım bu ay. 2. tutmuş canım.
adetim 14,15 gibi gelmesi gerekiyordu yumurtlamaya göre.
geç yumurtlayınca bide şubat 28 çekince tarihler karıştı biraz

ovulasyonlamı hamile kaldın kız sen

Kuzun kan tahlili icin cagirmadi buyuk ihtimalle direk keseyi gorecek 2. Bi kan tahliline ihtiyaç duymamis olabilir cunku 5 haftalik olacak 10 gun sonra direk kese görünecek
inşallah direk gittiğimizde görürüz sağlıkla

şuan adete göre 4hafta 6 günlük gözüküyor. ama doktorlar adet döngüsü soruyormu.
neye göre hesaplıyor program bunu ben 30-35 günde adet görüyorum 28 e göre mi hesaplıyor acaba

ovulasyonlamı hamile kaldın kız sen
kız melo sordugun soruya bak yaaa.
kız biz burda bi kere pik gördük 2. pik te dediniz ya bana hamilelik diye adete yakın pik hamilelik dediniz ama yumurtlamaymış çatladı snra burda testleri paylştım ya anaaaaa melooo unuttun valla hepsini...

senin totoya yetişmek ne mümkün her dk yumurtlamışsın kızım senin yumurtaları saymaya barmaklarım yetmez benim :) unuttum ellammm yine sordum yani ovilasyon lamı hamile kaldın başka bişi yaptın mı

senin totoya yetişmek ne mümkün her dk yumurtlamışsın kızım senin yumurtaları saymaya barmaklarım yetmez benim :) unuttum ellammm yine sordum yani ovilasyon lamı hamile kaldın başka bişi yaptın mı
bu ay öyle olmuş
sadece test le takip ettim. başka bişi yapmadım canım zaten bu ilk ay denemeydi.
yeni bırkmıştım korunmayı düşükten sonra

Kızlar klomen mi daha iyi yoksa femara mı ? Şubatta klomen kullandım gebelik olmadı acaba yarın doktoruma femara mı istiyorum diyim

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ovulasyon kullanmışmıydınız aceba
teşekkür ederim canım aminnnn inşallahhhh herkese inşallahhh
evet kullandım canım testle takip ettim

Bat kaç peki? Benimde bu ay yumurtam geç çatladı geçen ay ise çok kısa sürmüştü çatlama.
21 mart bat 5 gün kaldı, şimdi meraktan test yaptım 2ye mi yumurtluyorum ben ya 19.gün yumurtlamıştım 21-22de çatladı 24.gün bugün tekrar koyuyu gördüm

Kızlar 14ünde bhcg218 idi değerim 16 sı yani bugün bhcg 465,4 nasıl güzel dimi sonucum daha yaptırmama gerek varmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…