Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum bebektendir senin benım bugun daha kötü oldu adım atarken bile ağrıyor sağ kasığım iyi olayımda rabbim nasip eder inşallah öncelik iyi olmak. Ama bebek değilse git tahlil yaotır canım

21 mart bat 5 gün kaldı, şimdi meraktan test yaptım 2ye mi yumurtluyorum ben ya 19.gün yumurtlamıştım 21-22de çatladı 24.gün bugün tekrar koyuyu gördüm
Eki Görüntüle 2802720
Şu durumu biraz çözmem zor oluyor bende anlayamıyorum yarın da tekrarla yumurtlama ise değerlendirirsin değilse testin böyle çıkması başka sebebtir. Belki yumurtlama olblr diye düşündüm çünkü kasık ağrınız oluyrmuş

Evet yumurtlama gibi ağrım var gerçekten eğer yumurtlama değilse gebeliktir belki ben ne zaman test yapsam çıkar acaba

Gayet güzel canım. Belirtilerin nelerdi idrar koyuluğun var mıydı? Benim de 6 günün var çok su içtiğim halde idrar rengim sapsarı oluyor
Leylacım ne hikmetse benimde öyle su çok içen birisydim son 4 gündür içmiyorum ondan mı oldu dedim birde d vitamin haplarının fazla alımı da yapabilirmiş ki ben onları alırdım ama şuan almıyorum. Suyu ne kadar içiyorsun bilmiyorım ama en az 2 lt içmeni öneririm düzeliyor mu öyle dene ben şimdi onu deniyorum susuz kalmış olabiliriz.

Evet yumurtlama gibi ağrım var gerçekten eğer yumurtlama değilse gebeliktir belki ben ne zaman test yapsam çıkar acaba
Sen ovulasyon yap canım yine ihtimaller çıksın aklından. Birde test için acele etme geç yumurtlaman oldu en azından bat olsun yapman için zaten bu yumurtlama ise karışacak durumun ben bunu birde umay arkadaş vardı onda çözememiştim hamiş şimdi kendisi inşallah sende öyle olursun.

Ay inşallah yaaa

Bitkin yineyim hasta olacak gibi hissediyorum kendimi gözlerimde fer yok. Ağzım tatsız yine bugün mutsuz böyle memnunsuz yineyim. İnşallah hayır olur bu halim affedersin sürekli gaz sankim üşüttüğümde yok yani. Aynen dediğin gibi önce sağlık o olmasa hiçbir şey çekilir gibi değil gideceğim bat gelsin bi de zaten direk doktora gidecem beni bekliyor

Aşk olsun kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz

Arkadaşlarım merhabalar.. Baktım ki bu sayfa bayağı kalabalık buraya yazayım dedim.. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım hayali bir çizgi vardı ama çok çok zor görünüyordu telefon ışığı tutunca da belli oluyordu.. Sonra aynı gün normal kaset test yaptım negatif.. Ertesi gün normal kast test yine negatif.. Dün öğlen erken gebelik testi yaptım yine gün içinde negatif bu sabah yine erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var.. Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi ekte paylaşıcam.. Saat sabah 7.30 da yaptım tekrar yattım kaldığımda belirtmişti çizgi ama 10 dk dışında ne zaman belirdi bilmiyorum.. İdrar yeri hala ıslak testin yorumlayabilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz derdimizi paylaşıyoruz.. Üstteki dün öğlen yaptığım alttaki bu sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_20210316_124715.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 32
Canım dün 3 lt den fazla su içtim ama yine de sapsarı idi enfeksiyon vs yok bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…