İnşallah güzel haberler alırsın kuzum bebektendir senin benım bugun daha kötü oldu adım atarken bile ağrıyor sağ kasığım iyi olayımda rabbim nasip eder inşallah öncelik iyi olmak. Ama bebek değilse git tahlil yaotır canımEt ayaklarını adetine 1 hafta kala özellikle soğuk su, soğuk laminat, soğuk mutfak taşlı oluyor onlardan uzak tut. Bende işe yaradı sende de yarar inşh. Bende 30 yaşındayımenfeksiyon mu yapıyor acaba valla senin öyle çıktı ya bende enfeksiyon olblr diye düşünüyorum kendimde. Test yaptım çocuk yoksa bu ağrılarım neden? Kaşıklarım ağrıyor belimde aynı şekilde, dün gece adetten uyanıp durdum, birde akıntım var hala hiç de böyle olmamıştım. Gögüs hassasiyetim çok hafif var bende perşembe doktora gidecem. Ya gitti sancım derken adet bu ay çok pis gelecek ondan da korkuyorum bir yandan.
Evet yumurtlama canım bende bu ay 3 kez yumurtladım ve gebeyim güzelce değerlendir canım21 mart bat 5 gün kaldı, şimdi meraktan test yaptım 2ye mi yumurtluyorum ben ya19.gün yumurtlamıştım 21-22de çatladı 24.gün bugün tekrar koyuyu gördüm
Eki Görüntüle 2802720
Ay hadi inşallah bize de nasip olurEvet yumurtlama canım bende bu ay 3 kez yumurtladım ve gebeyim güzelce değerlendir canım
Gayet güzel canım. Belirtilerin nelerdi idrar koyuluğun var mıydı? Benim de 6 günün var çok su içtiğim halde idrar rengim sapsarı oluyorKızlar 14ünde bhcg218 idi değerim 16 sı yani bugün bhcg 465,4 nasıl güzel dimi sonucum daha yaptırmama gerek varmı sizce
Şu durumu biraz çözmem zor oluyor bende anlayamıyorum yarın da tekrarla yumurtlama ise değerlendirirsin değilse testin böyle çıkması başka sebebtir.21 mart bat 5 gün kaldı, şimdi meraktan test yaptım 2ye mi yumurtluyorum ben ya19.gün yumurtlamıştım 21-22de çatladı 24.gün bugün tekrar koyuyu gördüm
Eki Görüntüle 2802720
Evet yumurtlama gibi ağrım var gerçektenŞu durumu biraz çözmem zor oluyor bende anlayamıyorum yarın da tekrarla yumurtlama ise değerlendirirsin değilse testin böyle çıkması başka sebebtir.Belki yumurtlama olblr diye düşündüm çünkü kasık ağrınız oluyrmuş
Leylacım ne hikmetse benimde öyle su çok içen birisydim son 4 gündür içmiyorum ondan mı oldu dedim birde d vitamin haplarının fazla alımı da yapabilirmiş ki ben onları alırdım ama şuan almıyorum. Suyu ne kadar içiyorsun bilmiyorım ama en az 2 lt içmeni öneririm düzeliyor mu öyle dene ben şimdi onu deniyorumGayet güzel canım. Belirtilerin nelerdi idrar koyuluğun var mıydı? Benim de 6 günün var çok su içtiğim halde idrar rengim sapsarı oluyor
Sen ovulasyon yap canım yine ihtimaller çıksın aklından. Birde test için acele etme geç yumurtlaman oldu en azından bat olsun yapman içinEvet yumurtlama gibi ağrım var gerçekteneğer yumurtlama değilse gebeliktir belki ben ne zaman test yapsam çıkar acaba
yok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edinKızlar 14ünde bhcg218 idi değerim 16 sı yani bugün bhcg 465,4 nasıl güzel dimi sonucum daha yaptırmama gerek varmı sizce
Ay inşallah yaaaSen ovulasyon yap canım yine ihtimaller çıksın aklından. Birde test için acele etme geç yumurtlaman oldu en azından bat olsun yapman içinzaten bu yumurtlama ise karışacak durumun ben bunu birde umay arkadaş vardı onda çözememiştim hamiş şimdi kendisi inşallah sende öyle olursun.
kız bak bu akşam dene mutlaka21 mart bat 5 gün kaldı, şimdi meraktan test yaptım 2ye mi yumurtluyorum ben ya19.gün yumurtlamıştım 21-22de çatladı 24.gün bugün tekrar koyuyu gördüm
Eki Görüntüle 2802720
Bitkin yineyim hasta olacak gibi hissediyorum kendimi gözlerimde fer yok.İnşallah güzel haberler alırsın kuzum bebektendir senin benım bugun daha kötü oldu adım atarken bile ağrıyor sağ kasığım iyi olayımda rabbim nasip eder inşallah öncelik iyi olmak. Ama bebek değilse git tahlil yaotır canım
Ben ilk defa gün aşırı değil üst üste denedim dün bugün de deneyeyim bari kaçırmayayım bunukız bak bu akşam dene mutlakaSmyrra dakka başı yumurtladı denedi şimdi hamile sen de yap akşam
Hadi hayırlı olsun Rabbim kucağına aldığın günü göstersin sağlıklaRabbime binlerce şükürler olsun değerim 31,52 çıktı hamileyimmm
valla ben her lafımda sizlere de dua ediyorum inşallah güzel haberler alıcazzzyok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edinAtiii Smyrra kirpapatyasiii Slntcr totem yapın bu ay bize güçlerinizi birleştirin gebişler
hele bir etme vallahi önce Allaha sonra görümcene havale ederim seni :))))))))))))))))))))valla ben her lafımda sizlere de dua ediyorum inşallah güzel haberler alıcazzz
Ayyy pozitiffff ...Tebrik ederim..Sağlıkla ilerlesin inşallah ...Ben olsam gidebileceğim en yakın tarihte giderdimKIZLAR günaydınn 4-5mart yumurtlama 6mart çatlama bugün sabah test yaptım reglime 4gün var kana gitmeli miyim çok heyecanlıyım deliricem
Canım dün 3 lt den fazla su içtim ama yine de sapsarı idi enfeksiyon vs yok bilemedimLeylacım ne hikmetse benimde öyle su çok içen birisydim son 4 gündür içmiyorum ondan mı oldu dedim birde d vitamin haplarının fazla alımı da yapabilirmiş ki ben onları alırdım ama şuan almıyorum. Suyu ne kadar içiyorsun bilmiyorım ama en az 2 lt içmeni öneririm düzeliyor mu öyle dene ben şimdi onu deniyorumsusuz kalmış olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?