- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
BEN HAYALİ Bİ ÇİZGİ GÖRÜYORUM KAÇ GÜN OLDU ÇATLAMADAN SONRAAşk olsun kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz
Arkadaşlarım merhabalar.. Baktım ki bu sayfa bayağı kalabalık buraya yazayım dedim.. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım hayali bir çizgi vardı ama çok çok zor görünüyordu telefon ışığı tutunca da belli oluyordu.. Sonra aynı gün normal kaset test yaptım negatif.. Ertesi gün normal kast test yine negatif.. Dün öğlen erken gebelik testi yaptım yine gün içinde negatif bu sabah yine erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var.. Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi ekte paylaşıcam.. Saat sabah 7.30 da yaptım tekrar yattım kaldığımda belirtmişti çizgi ama 10 dk dışında ne zaman belirdi bilmiyorum.. İdrar yeri hala ıslak testin yorumlayabilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederimiyi ki varsınız hepiniz derdimizi paylaşıyoruz.. Üstteki dün öğlen yaptığım alttaki bu sabah yaptığımEki Görüntüle 2802736
Canım ama şimdi sen yapmışsın fakat ne zaman belirdi bilmiyorum dediğin için ben de şimdi gördüğüme yanlış yorum yapmak istemedim.Aşk olsun kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz
Arkadaşlarım merhabalar.. Baktım ki bu sayfa bayağı kalabalık buraya yazayım dedim.. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım hayali bir çizgi vardı ama çok çok zor görünüyordu telefon ışığı tutunca da belli oluyordu.. Sonra aynı gün normal kaset test yaptım negatif.. Ertesi gün normal kast test yine negatif.. Dün öğlen erken gebelik testi yaptım yine gün içinde negatif bu sabah yine erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var.. Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi ekte paylaşıcam.. Saat sabah 7.30 da yaptım tekrar yattım kaldığımda belirtmişti çizgi ama 10 dk dışında ne zaman belirdi bilmiyorum.. İdrar yeri hala ıslak testin yorumlayabilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederimiyi ki varsınız hepiniz derdimizi paylaşıyoruz.. Üstteki dün öğlen yaptığım alttaki bu sabah yaptığımEki Görüntüle 2802736
at testin bakalımBEN HAYALİ Bİ ÇİZGİ GÖRÜYORUM KAÇ GÜN OLDU ÇATLAMADAN SONRA
Ayıptır sorması yumurtlama süresinde hangi günleri değerlendirdiniz acebateşekkür ederim canımaminnnn inşallahhhh herkese inşallahhh
evet kullandım canım testle takip ettim
Ben sabah bir yaptım saat 5 gibi sonra uyudum işte 10 gibi birdaha o kadar koyuydu aklıma sen geldin dün Leyla demişti bunu güldümCanım dün 3 lt den fazla su içtim ama yine de sapsarı idi enfeksiyon vs yok bilemedim
Canım alttaki pozitif sanki .Belli belirsiz çizgi var .Ben buyutmeden de gördüm .Başka test varsa bir daha yap..Aşk olsun kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz
CANIM SEN TEST YAPCAKMISIN YARINCanım ama şimdi sen yapmışsın fakat ne zaman belirdi bilmiyorum dediğin için ben de şimdi gördüğüme yanlış yorum yapmak istemedim.Çünkü 5 dk ne oldu o önemli yani 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor. Bugünki yaptığın silik gibi ama var diyemem işte ne zaman çıktığını sende bilmeyince üzgünüm ama testini tekrarlamalısın
Tamamdır canım bebek vardır inşallahBitkin yineyim hasta olacak gibi hissediyorum kendimi gözlerimde fer yok.Ağzım tatsız yine bugün mutsuz böyle memnunsuz yineyim. İnşallah hayır olur bu halim affedersin sürekli gaz sankim üşüttüğümde yok yani. Aynen dediğin gibi önce sağlık o olmasa hiçbir şey çekilir gibi değil gideceğim bat gelsin bi de zaten direk doktora gidecem beni bekliyor
Sağol ca ım benim işin şakası tabiCanım ama şimdi sen yapmışsın fakat ne zaman belirdi bilmiyorum dediğin için ben de şimdi gördüğüme yanlış yorum yapmak istemedim.Çünkü 5 dk ne oldu o önemli yani 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor. Bugünki yaptığın silik gibi ama var diyemem işte ne zaman çıktığını sende bilmeyince üzgünüm ama testini tekrarlamalısın
Ya kokudan anlıyorum ben böyle hastane kokusu ilaç kokusu gibi oluyor hoş bir koku beni hiç yanıltmaz KokuGayet güzel canım. Belirtilerin nelerdi idrar koyuluğun var mıydı? Benim de 6 günün var çok su içtiğim halde idrar rengim sapsarı oluyor
YapacağımCANIM SEN TEST YAPCAKMISIN YARIN
14. Günüm canım adet günüm bugünBEN HAYALİ Bİ ÇİZGİ GÖRÜYORUM KAÇ GÜN OLDU ÇATLAMADAN SONRA
Kaset test var canım normal olandan.. Dün sabah onda çıkmamıştıCanım alttaki pozitif sanki .Belli belirsiz çizgi var .Ben buyutmeden de gördüm .Başka test varsa bir daha yap..
Canım adete kaç varAşk olsun kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz
BNCE VAR GİBİ AMA KAN VER HEM AKLINDA KALMAZ14. Günüm canım adet günüm bugün
bende sabah yapcam yoksa da adeti beklerim artık napalımYapacağımbir umuttur yaşamak diyerek yarından sonra 2 gün kalıyor geriye. Ya 18 ya 19 gelmeli benim kırmızılarım ama bu ay bende deli şeyler oldu bu nasıl gelir korkuyorum o derece
Bir dolu bir boş yap piklere denk gelsin zaten pik iki gün sürüyorsa ilişkinin biri çatlamaya denk geliyorAyıptır sorması yumurtlama süresinde hangi günleri değerlendirdiniz aceba
Geç yumurtlamışsın canım hamilesin hayırlı olsun muhtemelen değerin düşük ondan silik hayırlı olsun14. Günüm canım adet günüm bugün
bnce kaseti dene birde çünkü 1 günle bile fark ederKaset test var canım normal olandan.. Dün sabah onda çıkmamıştı
Valla kuzu ne halt olduğunu bilmiyorumBen sabah bir yaptım saat 5 gibi sonra uyudum işte 10 gibi birdaha o kadar koyuydu aklıma sen geldin dün Leyla demişti bunu güldümne bileyim su içmediğime yordum bende neler oluyor gülüm neler oluyor bize sana neler oluyor bana neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?