Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEN HAYALİ Bİ ÇİZGİ GÖRÜYORUM KAÇ GÜN OLDU ÇATLAMADAN SONRA

Canım ama şimdi sen yapmışsın fakat ne zaman belirdi bilmiyorum dediğin için ben de şimdi gördüğüme yanlış yorum yapmak istemedim. Çünkü 5 dk ne oldu o önemli yani 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor. Bugünki yaptığın silik gibi ama var diyemem işte ne zaman çıktığını sende bilmeyince üzgünüm ama testini tekrarlamalısın

Canım dün 3 lt den fazla su içtim ama yine de sapsarı idi enfeksiyon vs yok bilemedim
Ben sabah bir yaptım saat 5 gibi sonra uyudum işte 10 gibi birdaha o kadar koyuydu aklıma sen geldin dün Leyla demişti bunu güldüm ne bileyim su içmediğime yordum bende neler oluyor gülüm neler oluyor bize sana neler oluyor bana neler

Canım alttaki pozitif sanki .Belli belirsiz çizgi var .Ben buyutmeden de gördüm .Başka test varsa bir daha yap..

CANIM SEN TEST YAPCAKMISIN YARIN

Tamamdır canım bebek vardır inşallah

Sağol ca ım benim işin şakası tabi günlerdir test yapıyorum sabah yaptım 4 buçuk dakika olmuştu sinir oldum geri yattım sonra 10 buçukta baktım böyleydi belkide kurudu diycem ama idrar yeri kapaklı ya ıslaktı açıp baktığımda kaset testle dün yaptım çıkmadı

Gayet güzel canım. Belirtilerin nelerdi idrar koyuluğun var mıydı? Benim de 6 günün var çok su içtiğim halde idrar rengim sapsarı oluyor
Ya kokudan anlıyorum ben böyle hastane kokusu ilaç kokusu gibi oluyor hoş bir koku beni hiç yanıltmaz Koku

CANIM SEN TEST YAPCAKMISIN YARIN
Yapacağım bir umuttur yaşamak diyerek yarından sonra 2 gün kalıyor geriye. Ya 18 ya 19 gelmeli benim kırmızılarım ama bu ay bende deli şeyler oldu bu nasıl gelir korkuyorum o derece

Canım adete kaç var

Valla kuzu ne halt olduğunu bilmiyorum bu aydan sonra elimi ayağımı çekerim gibi geliyor biraz daha sakin kalırım tutmazsa hoş daha ne kadar sakin kalcam bilmiyorum ama bakalım çatlamanın 9. Günü bugün 14. Günü regl gelmezse bir test yaparım sonrası Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…