canım 28 şubat, pik günü 1 mart ve 3 mart çatlamayı değerlendirdim. ama öncesinde 2-3 günde bir ilişki oluyordu.Ayıptır sorması yumurtlama süresinde hangi günleri değerlendirdiniz aceba
Bende meraktayım bakalım. Çatlamanın 9. Günü bugün 14. Günü bakcam gebeysem belirtiymiş derim renk koyuluğu değilsem 3 değil 4 lt su içerim artıkYa kokudan anlıyorum ben böyle hastane kokusu ilaç kokusu gibi oluyor hoş bir koku beni hiç yanıltmaz Koku
Yani şimdi olmayınca bembeyaz oluyor genelde ben öyle gördüğüm içn testlerimiSağol ca ım benim işin şakası tabigünlerdir test yapıyorum sabah yaptım 4 buçuk dakika olmuştu sinir oldum geri yattım sonra 10 buçukta baktım böyleydi belkide kurudu diycem ama idrar yeri kapaklı ya ıslaktı açıp baktığımda kaset testle dün yaptım çıkmadı
Adet günüm bugün canım gelen giden yok dahaCanım adete kaç var
Ellerin güzel yazdı da inşallah demek istyrm.Tamamdır canım bebek vardır inşallah
Kaset teste çıkmayınca umut etmek istemedim hemen kan vermek te istemedim ama bugün adet günüm olsa kaset testte de çıkmazmıydıBNCE VAR GİBİ AMA KAN VER HEM AKLINDA KALMAZ
Canım ben tedavi gördüm klomen kullandım yumurta takibi yaptım 14 gün önce yumurtlama olduGeç yumurtlamışsın canım hamilesin hayırlı olsun muhtemelen değerin düşük ondan silik hayırlı olsun
Senin adette 18 miydi kaçtı? Ben adeti bekliyorm birde testi merak ettiğim için acaba varsa kaç gün kala çıkar diye yapıyorumbende sabah yapcam yoksa da adeti beklerim artık napalım
Ediyorum canim hep ediyorum gece gunduz buraya girdikce hep dua ediyorumyok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edin @AtiiiSmyrra @kirpapatyasiii Slntcr totem yapın bu ay bize güçlerinizi birleştirin gebişler
Bana da pek inandırıcı gelmiyor evet ama o hayali çizgi varya bemim hayallerimi süslüyor resmenYani şimdi olmayınca bembeyaz oluyor genelde ben öyle gördüğüm içn testlerimiama hafif çıkması da bir nebze iyi geliyor insana faaakkat yattığın bilmediğin o ara için tekrar yapmadan emin olamazsın. Bat kaç bu arada? Ben size şunu da diyim erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum bana hiç inandırıcı gelmiyor kendi fikrim. Sayfada herkes kaset test ile öğreniyor hep
Hamilesin canım saten 6 Mart diyorsun bu 16 sı yani geç yumurtlamışsın sen adet gününe aldan ma daha 10 gün olmuş yeni geçmiş idrara kan ver canım düşük olacak sonuç 2 güne tekrarla 2 ye katlasın hayırlı olsun hamilesin canımAdet günüm bugün canım gelen giden yok daha
ben baya araştırıyorum kişiden kişiye değişiyor mesela 17.gün silik çıkan bile var ama gebe oluyorlar genelde şahsen böyle çıksa bn koşa koşa kan veririmKaset teste çıkmayınca umut etmek istemedim hemen kan vermek te istemedim ama bugün adet günüm olsa kaset testte de çıkmazmıydı
Çıkmazdı çünkü geç yumurtlamışsın canımKaset teste çıkmayınca umut etmek istemedim hemen kan vermek te istemedim ama bugün adet günüm olsa kaset testte de çıkmazmıydı
6 Mart demedin mi sen canım ben mi karıştırdımCanım ben tedavi gördüm klomen kullandım yumurta takibi yaptım 14 gün önce yumurtlama oldu
evet 18 i hatta 3 ü akşam çatladı ama biz 02.03 ve 04.03 ü değerlendirdik o yüzden 18 i gibi düşünüyorum bat umut işteSenin adette 18 miydi kaçtı? Ben adeti bekliyorm birde testi merak ettiğim için acaba varsa kaç gün kala çıkar diye yapıyorum
Yumurtlama 2-3 martta oldu canım ama kafama takılan şu ben 3 gün öncede başka marka erken testten yaptım onda da çokçok hayali bişey çıktı bu testi bugün yaptım renk koyulaşmazmıydı bir de kaset testte neden çıkmıyor ki sen hamilesin sanırım sağlıcakla al kucağına tecrübelisin bilirsinHamilesin canım saten 6 Mart diyorsun bu 16 sı yani geç yumurtlamışsın sen adet gününe aldan ma daha 10 gün olmuş yeni geçmiş idrara kan ver canım düşük olacak sonuç 2 güne tekrarla 2 ye katlasın hayırlı olsun hamilesin canım
Ayy beni nasıl heyecanlandırdınben baya araştırıyorum kişiden kişiye değişiyor mesela 17.gün silik çıkan bile var ama gebe oluyorlar genelde şahsen böyle çıksa bn koşa koşa kan veririm
Bakalım ne oluyor yarında yaparım zaten bedava gelmişti ovulasyon ile.evet 18 i hatta 3 ü akşam çatladı ama biz 02.03 ve 04.03 ü değerlendirdik o yüzden 18 i gibi düşünüyorum bat umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?