Kan ver sen canım zaten adet günün bu gün istersen yarın sabah ver ben yanlış anlamışım kusura bakma erken gebelik testi hiç kullanmadım ben yanıltmış olmayayım sen en iyisiYumurtlama 2-3 martta oldu canım ama kafama takılan şu ben 3 gün öncede başka marka erken testten yaptım onda da çokçok hayali bişey çıktı bu testi bugün yaptım renk koyulaşmazmıydı bir de kaset testte neden çıkmıyor ki sen hamilesin sanırım sağlıcakla al kucağına tecrübelisin bilirsin
bnde öyleyim geçen ay tam 45 gün bekledim sabah bnde yapcam ama ben erken gebelik testi alayım diyorum bakalm zaten varsa buraya yazarım yoksa da nisan topiğine ekletcm kendimiBakalım ne oluyor yarında yaparım zaten bedava gelmişti ovulasyon ile.Adet olacaksak da hayırlı şekilde olsun. Geçikme bile olacaksa bebek varsa olsun çünkü o geçikme işinden nefret ediyorum çok pis adet oluyorum geçikince
İnşallah hangi arada oldu ettiyse o hamiştir senin hevesini kırmaz dilerimBana da pek inandırıcı gelmiyor evet ama o hayali çizgi varya bemim hayallerimi süslüyor resmenbat a hiç gün yok bugün adet günüm
Canım bu test sabah ilk idrarla mı yapıldıYumurtlama 2-3 martta oldu canım ama kafama takılan şu ben 3 gün öncede başka marka erken testten yaptım onda da çokçok hayali bişey çıktı bu testi bugün yaptım renk koyulaşmazmıydı bir de kaset testte neden çıkmıyor ki sen hamilesin sanırım sağlıcakla al kucağına tecrübelisin bilirsin
Benım adetm ne zaman gelcek acaba şimdiEllerin güzel yazdı da inşallah demek istyrm.
Kaset test bugünde negatifti.
Tamam canım çok sağol duruma göre bakıcamKan ver sen canım zaten adet günün bu gün istersen yarın sabah ver ben yanlış anlamışım kusura bakma erken gebelik testi hiç kullanmadım ben yanıltmış olmayayım sen en iyisi
İstersen gece bile verebilirsin 5 te sonra devlet acil de
Evet sabah ilk idrarla canımCanım bu test sabah ilk idrarla mı yapıldı
Bence hiç gereksiz para verme ona çıkacaksa kasette çıkar bat zamanın olmasa neyse. Birde belki uzatmalar yapar eder o da vr. Ona vereceğinle normal kaset test olmadıkça kullanbnde öyleyim geçen ay tam 45 gün bekledim sabah bnde yapcam ama ben erken gebelik testi alayım diyorum bakalm zaten varsa buraya yazarım yoksa da nisan topiğine ekletcm kendimi
Evet canım inşallah vardır tekrarlıycam tekrar tekrar bakalım.. Ya da erken gebelik testlerinin yanıltma olayıdır bence öyle ama işte umutİnşallah hangi arada oldu ettiyse o hamiştir senin hevesini kırmaz dilerimsen olmazsan tekrarla yarın tekrar kaset test ile bazen kaset testte geç geçebiliyor sonuçta herkes aynı gün aynı zamanlama öğrenecek diye kaide yok.
Normalde ne zaman olman lazımdı canımBenım adetm ne zaman gelcek acaba şimdi
İnşallah çook teşekkür ediyorum cuma gününe randevu aldım inşallah tekrar hcg bakılacak , Allah isteyen herkese nasip etsinAyyy pozitiffff ...Tebrik ederim..Sağlıkla ilerlesin inşallah ...Ben olsam gidebileceğim en yakın tarihte giderdim
hakkımızda hayırlısıBence hiç gereksiz para verme ona çıkacaksa kasette çıkar bat zamanın olmasa neyse. Birde belki uzatmalar yapar eder o da vr. Ona vereceğinle normal kaset test olmadıkça kullanben erken gebelik testini rüyamda yaptım çift gördüm diye aldım daha asla almam onu da hep para tuzağı.
Bilemiyoruz kiEvet canım inşallah vardır tekrarlıycam tekrar tekrar bakalım.. Ya da erken gebelik testlerinin yanıltma olayıdır bence öyle ama işte umut
Kuzum 18 mart ama yumurtlama ayın 8 catladıNormalde ne zaman olman lazımdı canım
Benım pik 9 mart akşamı 10mart sabahı idi biz 7-9-10-11 martı değerlendirdik bata tam 1 hafta var merak ediyorumBir dolu bir boş yap piklere denk gelsin zaten pik iki gün sürüyorsa ilişkinin biri çatlamaya denk geliyor
Cümlemizin inşlh.hakkımızda hayırlısı
"Kahvergi dallardan pembe çiçekler açtığına göre umutsuzluğa pek gerek yok"Bilemiyoruz kikaset test yapıp geri geldiğinde evine silik görmüştü arkadaşımızın birisi sonra tekrarladı hamiş. İsmini etiket edicem de tam bilmiyorum her intimal var neden olmayasın. Yarın ola hayrola
Uzuyor mu peki günlerin günü gününe mi? Birde kaç günde bir görüyorsun?Kuzum 18 mart ama yumurtlama ayın 8 catladı
çok saol canım burası bana bi dayanak oldu ciddenCümlemizin inşlh.
Sen çok mutsuzsun ve bunu çok hissediyorum sende lütfen üzülme olur musağlığımız olsun inşlh nasip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?