Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan ver sen canım zaten adet günün bu gün istersen yarın sabah ver ben yanlış anlamışım kusura bakma erken gebelik testi hiç kullanmadım ben yanıltmış olmayayım sen en iyisi
İstersen gece bile verebilirsin 5 te sonra devlet acil de

Ben kese görmek için ne zaman gideyim kızlar Dr a bu gün 4+2

bnde öyleyim geçen ay tam 45 gün bekledim sabah bnde yapcam ama ben erken gebelik testi alayım diyorum bakalm zaten varsa buraya yazarım yoksa da nisan topiğine ekletcm kendimi

Bana da pek inandırıcı gelmiyor evet ama o hayali çizgi varya bemim hayallerimi süslüyor resmen bat a hiç gün yok bugün adet günüm
İnşallah hangi arada oldu ettiyse o hamiştir senin hevesini kırmaz dilerim sen olmazsan tekrarla yarın tekrar kaset test ile bazen kaset testte geç geçebiliyor sonuçta herkes aynı gün aynı zamanlama öğrenecek diye kaide yok.

Canım bu test sabah ilk idrarla mı yapıldı

Tamam canım çok sağol duruma göre bakıcam

bnde öyleyim geçen ay tam 45 gün bekledim sabah bnde yapcam ama ben erken gebelik testi alayım diyorum bakalm zaten varsa buraya yazarım yoksa da nisan topiğine ekletcm kendimi
Bence hiç gereksiz para verme ona çıkacaksa kasette çıkar bat zamanın olmasa neyse. Birde belki uzatmalar yapar eder o da vr. Ona vereceğinle normal kaset test olmadıkça kullan ben erken gebelik testini rüyamda yaptım çift gördüm diye aldım daha asla almam onu da hep para tuzağı.

Evet canım inşallah vardır tekrarlıycam tekrar tekrar bakalım.. Ya da erken gebelik testlerinin yanıltma olayıdır bence öyle ama işte umut

hakkımızda hayırlısı

Evet canım inşallah vardır tekrarlıycam tekrar tekrar bakalım.. Ya da erken gebelik testlerinin yanıltma olayıdır bence öyle ama işte umut
Bilemiyoruz ki kaset test yapıp geri geldiğinde evine silik görmüştü arkadaşımızın birisi sonra tekrarladı hamiş. İsmini etiket edicem de tam bilmiyorum her intimal var neden olmayasın. Yarın ola hayrola

"Kahvergi dallardan pembe çiçekler açtığına göre umutsuzluğa pek gerek yok" diye bir sözü var bir şairin.. İnşallah yarın pembecik bir çizgi daha görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…