Öyle biz buna çıkmayan candan umut kesilmez diyoruz"Kahvergi dallardan pembe çiçekler açtığına göre umutsuzluğa pek gerek yok"diye bir sözü var bir şairin.. İnşallah yarın pembecik bir çizgi daha görürüm
Ben bu doktorları da anlamıyorum hormon testlerim çıktıktan sonra ağrı kesici kullanabilirsin adet zamanı dedi ve 1 sene dolmadan bana çocuğum olmuyor deme dedi. Size ne kardeşim ben belki ilk ayımda istiyorum belki 1 yıl sonra bu tavır nedir ama demi
Hepimize öyleçok saol canım burası bana bi dayanak oldu cidden
Amin inşallah canımm hayırlısı herkes için doğru diyorsun Allahım nasip etsinÖyle biz buna çıkmayan candan umut kesilmez diyoruzkırmızı görmeden pes etmek yk da diyoruz ne olacağı asla belli olmaz o yüzden hayırlısı inşlh
Hiç değişmedi hep 28 gün olurum 1 gün oynar o da geçen ay gece olduysam sabahına olur meselaUzuyor mu peki günlerin günü gününe mi? Birde kaç günde bir görüyorsun?
Ayyy beni nasıl unuttum yaaaYusra-61 napıyorsun kızz benim adetim düzensizdi,23,24.gün bile oluyordum,geçen ay denemeye başladığımdan sonra 28 güne çıktl, 29.gün olmuştum. Şimdi de bat dündü normale göre, bugün yine 28.günüm. Yarın da gelmezse ben perşembe kana gidicem pazar erken gebelikte çıkmadl, sonra da ovu test içinden çıkan normallerde de çıkmadı. Bugün sonuncunu yaptım,onda da çıkmadı ama hala baldırım ve hafif sol kasığım ağrıyor. Sabah da bacakla oranın birleştiği katlanma bölgesi ağrıyordu
Bekle bakalım yarın geliyor mu adet. Çok sürmez bence gelmesi 19 mrt olblr uzama olursa.Hiç değişmedi hep 28 gün olurum 1 gün oynar o da geçen ay gece olduysam sabahına olur mesela
merhaba 6.gün yazan adet tarıhınuzden ıtıbarenmıKızlar dün akşamdan bugüne Tnin koyuluğu Cyi geçmiş. Akşama çatlama olur mu ki acaba?
Adet bitiminden itibaren saymaya başaldım canımmerhaba 6.gün yazan adet tarıhınuzden ıtıbarenmı
tam pik değilmi 6.günAdet bitiminden itibaren saymaya başaldım canım
Aynen kuzum takvimde 18 gösteriyor bakalım ne olucak ben geç yumurtluyorum bu enfeksıyon etkisi olabılır mı kiBekle bakalım yarın geliyor mu adet. Çok sürmez bence gelmesi 19 mrt olblr uzama olursa.
Dün çizgilerin koyuluğu eşitti, ama bugün T daha koyu. Çatlaması için Tnin giderek silikleşmesi lazım. Asıl pik dün mü oluyor bugün mü bilemedim şu antam pik değilmi 6.gün
kafam karıstı benım :)Dün çizgilerin koyuluğu eşitti, ama bugün T daha koyu. Çatlaması için Tnin giderek silikleşmesi lazım. Asıl pik dün mü oluyor bugün mü bilemedim şu anama bugün oluyor sanırım
Bnce emin olmak adına bugünü değerlendir ve yarında test yap derim eğer çatlamış olursa yarını da değerlendirirsinKızlar dün akşamdan bugüne Tnin koyuluğu Cyi geçmiş. Akşama çatlama olur mu ki acaba?
bence çatlamışKizlar çatlama olmusmu böylemi olması gerekir ovulasyonlarim dün ve bugunkiler
Çatlamış gözüküyor canımKizlar çatlama olmusmu böylemi olması gerekir ovulasyonlarim dün ve bugunkiler
bence bugun catlamıs oluyor ama degerkendır aynenDün çizgilerin koyuluğu eşitti, ama bugün T daha koyu. Çatlaması için Tnin giderek silikleşmesi lazım. Asıl pik dün mü oluyor bugün mü bilemedim şu anama bugün oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?