Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"Kahvergi dallardan pembe çiçekler açtığına göre umutsuzluğa pek gerek yok" diye bir sözü var bir şairin.. İnşallah yarın pembecik bir çizgi daha görürüm
Öyle biz buna çıkmayan candan umut kesilmez diyoruz kırmızı görmeden pes etmek yk da diyoruz ne olacağı asla belli olmaz o yüzden hayırlısı inşlh

Bana da aynısını söyledi doktor bende gıcık olmuştum.eğer bi problem varsa şimdiden önlem alırız demiştim bende .düzenli adet görüyorsan problem olmaz 1 yıldan sonra gel dedi

Yusra-61 napıyorsun kızz benim adetim düzensizdi,23,24.gün bile oluyordum,geçen ay denemeye başladığımdan sonra 28 güne çıktl, 29.gün olmuştum. Şimdi de bat dündü normale göre, bugün yine 28.günüm. Yarın da gelmezse ben perşembe kana gidicem pazar erken gebelikte çıkmadl, sonra da ovu test içinden çıkan normallerde de çıkmadı. Bugün sonuncunu yaptım,onda da çıkmadı ama hala baldırım ve hafif sol kasığım ağrıyor. Sabah da bacakla oranın birleştiği katlanma bölgesi ağrıyordu

Öyle biz buna çıkmayan candan umut kesilmez diyoruz kırmızı görmeden pes etmek yk da diyoruz ne olacağı asla belli olmaz o yüzden hayırlısı inşlh
Amin inşallah canımm hayırlısı herkes için doğru diyorsun Allahım nasip etsin

Kızlar dün akşamdan bugüne Tnin koyuluğu Cyi geçmiş. Akşama çatlama olur mu ki acaba?

Eklentiler

• IMG_20210316_143030.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210316_142731.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 32
Ayyy beni nasıl unuttum yaaa sana yazacaktım bende ne alemdesin diye . Benim de öyle bir 28 bir 29 olur o sebeble 19 Mart dedim yazdırırken napayım senin gibi batmalar oluyor, bitkin yorgunum mutsuz gibiyim ama çok güleceğim birşey olacağı zaman saçma şeylere gülüyorum kahkaha atıyorum bazen saçma şeylere ağladığım da oluyor acaba hormonlarım savaşa gitti benim mi haberim yok akıntım devam arada bir geliyor. Hafif ateşim var şimdi gece çok ateşlendim ayaklarım filan. Birde rüya gördüm adet oluyrmuşum güya ama azcık pedimde sonra daha hiç olmuyorum neden olmadım derken uyandımBen ya çok pis adet ya başka türlüsünü aklım almıyor. Sabah bende yaptım bir test daha çıkmadı negatif. Cuma uzatmalı senin gibi 29 günde bir olursam.. Ama ben perşembe artık şu ilaçları almam lazım birde kan veririm o sırada adet olursam da doktoruma giderim

Kizlar çatlama olmusmu böylemi olması gerekir ovulasyonlarim dün ve bugunkiler

Eklentiler

• IMG20210316124416.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 26
Dün çizgilerin koyuluğu eşitti, ama bugün T daha koyu. Çatlaması için Tnin giderek silikleşmesi lazım. Asıl pik dün mü oluyor bugün mü bilemedim şu an ama bugün oluyor sanırım
bence bugun catlamıs oluyor ama degerkendır aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…