Evet akşam değerlendireyim ne olur ne olmaz, ama gece de yapıp bakıyım test 8 9 gibi.Bnce emin olmak adına bugünü değerlendir ve yarında test yap derim eğer çatlamış olursa yarını da değerlendirirsin
Yok canım çatlaması için T nin silinmesi lazım onu biliyorum da, pikten emin olamadım bende.bence bugun catlamıs oluyor ama degerkendır aynen
c neden o kadar silik onu anlamadım bendeYok canım çatlaması için T nin silinmesi lazım onu biliyorum da, pikten emin olamadım bende.
bence çatlamış
Peki hemen catlamasi normalmi ki burda üç gün falan köyü çizgisi olanlar vardı benim bugunumu değerlendirmem gerekir şimdi acil mi yoksa akşam gecmi olur ben sonradan gorme olunca ne yapacam sasirdimÇatlamış gözüküyor canım
Bilmem ki ama bende 28-29 günde bir olurum arada şaşmam oldu. Diyelim ki 33 gün şaştığı zaman ben 17.gün yumurtladım. Ama şimdi hep 28-29 günde bir olduğum aylar ovulasyon yaptım 14.pik hatta 15.gün akşama kadar sürdü. Enfeksiyon sadece bebeğin orada tutunmasına birde spermlerin ölmesine sebeb olur gibi bir kaç şey daha var gelmiyor aklıma . Hiç fikrim yok böyle yumurtlamada sorun olur mu araştırmak lazımAynen kuzum takvimde 18 gösteriyor bakalım ne olucak ben geç yumurtluyorum bu enfeksıyon etkisi olabılır mı ki
Evet C çok silik gerçekten bende anlamadım. Ama çok bekleyip yapmadım testi sıvı almadan max 1 saat sonra yaptım belki ondandır bilemedimc neden o kadar silik onu anlamadım bende
Aynen 2 gün önce eşim müzik açmıştı böyle ağlamaklı, ona gözüm doldu durup dururken. Dün de sinemaya gittim, o filmde de ne çok ağladımAyyy beni nasıl unuttum yaaasana yazacaktım bende ne alemdesin diye . Benim de öyle bir 28 bir 29 olur o sebeble 19 Mart dedim yazdırırken napayım senin gibi batmalar oluyor, bitkin yorgunum mutsuz gibiyim ama çok güleceğim birşey olacağı zaman saçma şeylere gülüyorum kahkaha atıyorum bazen saçma şeylere ağladığım da oluyor acaba hormonlarım savaşa gitti benim mi haberim yok akıntım devam arada bir geliyor. Hafif ateşim var şimdi gece çok ateşlendim ayaklarım filan. Birde rüya gördüm adet oluyrmuşum güya ama azcık pedimde sonra daha hiç olmuyorum neden olmadım derken uyandım Ben ya çok pis adet ya başka türlüsünü aklım almıyor. Sabah bende yaptım bir test daha çıkmadı negatif. Cuma uzatmalı senin gibi 29 günde bir olursam.. Ama ben perşembe artık şu ilaçları almam lazım birde kan veririm o sırada adet olursam da doktoruma giderim
Çatlamış.Kizlar çatlama olmusmu böylemi olması gerekir ovulasyonlarim dün ve bugunkiler
Tebrik ederimKızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
Ayy adete 5 gün varken hemde ne güzel hayırlı olsun canımKızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
bence akşamda yapsan olurPeki hemen catlamasi normalmi ki burda üç gün falan köyü çizgisi olanlar vardı benim bugunumu değerlendirmem gerekir şimdi acil mi yoksa akşam gecmi olur ben sonradan gorme olunca ne yapacam sasirdim
Peki çatlamadan sonra kaçıncı günün?Kızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
Wuwww şuan bende inanamıyorumKızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
bence eşit olan ve t çizgisi daha koyu olan testin ikisi de pik . çünkü aranan şart c ile aynı koyulukta veya c den dahaa koyuysa pik dendiğine göre ikiside pikEvet C çok silik gerçekten bende anlamadım. Ama çok bekleyip yapmadım testi sıvı almadan max 1 saat sonra yaptım belki ondandır bilemedim
Ya bu değerlendirme olayinada takildim dün degrlerlendirdik yani olduğu kadar diyeyim,,:)hayırlısı bakalım akşama bidayapayim bana tuhaf geldi hemen catlamasiÇatlamış.Haydı hayırlısı.
Yarın hep silinir hafiften kalır çizgi büyük ihtimal.
Tebrik ederim
Ayy adete 5 gün varken hemde ne güzel hayırlı olsun canım
Çatladıysa ne kadar erken değerlendirirsen o kadar iyi olur herhalde canım yaa ilk fırsatta değerlendir sen.Peki hemen catlamasi normalmi ki burda üç gün falan köyü çizgisi olanlar vardı benim bugunumu değerlendirmem gerekir şimdi acil mi yoksa akşam gecmi olur ben sonradan gorme olunca ne yapacam sasirdim
Akşamı bekleyim o zaman mevcut şartlar elverirsebence akşamda yapsan olur
7 martta çatladı. Üzerinden 9 gün geçti canımPeki çatlamadan sonra kaçıncı günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?