Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu değerlendirme olayinada takildim dün degrlerlendirdik yani olduğu kadar diyeyim,,:)hayırlısı bakalım akşama bidayapayim bana tuhaf geldi hemen catlamasi
Benim geçen ay 14.gün pik 15.gün sabah çatladı bu ay 14.gün ve 15. De devam etti akşamına çatladı bende bunun nedeni çok merak ediyorum bilen birine sormak lazım. Bazen çok hızlı çatlıyor bazen çok geç bunun hangi iyi birşey bilmek isterim . İlişki değerlendir sen yinede bu akşam hayır olsun neresine takıldın ki

Kuzum yaa çok karmaşık duygular içindeyim bilmiyorum rabbim tez vakitte sizlere de bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah cani gönülden istiyorum
Amin canım şüphem yok canı gönülden dinlediğinden de az belirtilerini bahset şimdi bunu da merak etmedim değil

Amin canım şüphem yok canı gönülden dinlediğinden de az belirtilerini bahset şimdi bunu da merak etmedim değil
Canım belirtilere gelecem ama şimdi dr.dan telefon bekliyorum dönüş yapsın hepsini tek tek yazmıştım zaten söyleyecem müsait bi zamanda yazicam kuzum

Tebrik ederim saglikli bir gebelik geçirmeni dilerim

Sağlıkla kucağına al inş canım

Canım belirtilere gelecem ama şimdi dr.dan telefon bekliyorum dönüş yapsın hepsini tek tek yazmıştım zaten söyleyecem müsait bi zamanda yazicam kuzum
Tamam senin için ayrı sevindim aynı şeyleri yaşamıştık hepsini hatırlıyorum senin adına çok ama çook sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli ellerinde görmeyi nasip etsin dilerim sana

Onda açlık tokluk önemli değil canım. B12 ve d vitamini gibi testlerde önemli. Hormon testlerinde önemli değil yaptır 3 de sıkıntı yok.
Ya bende baktirmak istiyorum,hic sebepsiz olmuyor.da bu ihtiyacimiz olanlara aile hekimliginden tahlil isteyebiliyormuyuz?fsh lh falan degil vitamin mineral gibilere

Tamam senin için ayrı sevindim aynı şeyleri yaşamıştık hepsini hatırlıyorum senin adına çok ama çook sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli ellerinde görmeyi nasip etsin dilerim sana
Zaten bizim belirtiler doğru olsa kesin gebelik kaset testte çıkardı bugunde yaptım bi umutla yok anam yok tertemiz test cokti ben temiz istemiyorum ki hayirlisiyal iki çıbık olsun yeter

Hayırlı uğurlu olsun kuzum çok sevindim

Ya bende baktirmak istiyorum,hic sebepsiz olmuyor.da bu ihtiyacimiz olanlara aile hekimliginden tahlil isteyebiliyormuyuz?fsh lh falan degil vitamin mineral gibilere
Tabi ki onların işi bu bir yerde tahlil yapar ilaç yazar doktor eksik birşey görürse. Sebebsiz Bebeğiniz mi olmuyor anlamadım?

Zaten bizim belirtiler doğru olsa kesin gebelik kaset testte çıkardı bugunde yaptım bi umutla yok anam yok tertemiz test cokti ben temiz istemiyorum ki hayirlisiyal iki çıbık olsun yeter
Yok canım belirti yaşamıştık demek istemedim o da bebeğini kaybetmişti boş gebelik yaşamıştı benim gibi biraz konuşmuştuk ondan öyle dedim. Yaa belirtilere kalsa bence bizde hamileyiz ben hepsini doruk da yaşıyorum eşimde diyor bu ay hasta olmayacak gibisin sinirli değilsin vahh nelere bel bağlamış hani güya bebek olacağını bağladığı şeye bakar mısın hiç bozmadım kendimi adet olacam dedim tüm belirtilerim var dedim artık ben alıştım belirti yaşayıp üzülmeye onu da bu psikolojiye sokmadım

maşallah canım sağ salım kucagına al inş rabbım bzıede nasip etsin :)

Merhaba arkadaşlar
Adet günüm bugün iken yumurtalama testim henüz bu şekilde.3 martda 12 mm olarak yumurta ölçülmüştü.Şuan sizce normal mi bu durum ?

Eklentiler

• BB005DB8-BE8B-4770-89E2-88E1D055EE32.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar doktora gittim alttan kontrol etti, hormon testlerimi istedi normalde Amh istememişti alttan kontrol edince ona da bakalım bir dedi. Yarın sonuçlardan sonra konuşuruz dedi çok moralim bozuldu sebebi ne olabilir pcos mu yumurta mı göremedi acaba soramadim da çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…