Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
morelını bozma bence yarın sonuclar bır cıksın bakalım rabbim nasip etisn ınsallah

Ben hemen çatlama beklemiyordum dün dedim değerlendiririz bı gün ara veririz sonraki gün bide degerlendirir nasipte varsa artık diye dusunuyodum ama teste göre pik ve çatlama bu arada ebru ya attım.bende o da dedi bu testi yorumlamiyorym çünkü guvenmiyorum

morelını bozma bence yarın sonuclar bır cıksın bakalım rabbim nasip etisn ınsallah
Bir buçuk sene önce baktirdigimda Amh 2,40 çıkmıştı. O zaman doktor sorun yok demişti ama şimdi bu doktor böyle suskun kalıp testi görmek isteyince çok moralim bozuldu

Nasıl yani canım neyine güvenmiyormuş testlere mi?

Çok sevindim sizin adınıza bizler için de duanızda yer verin

Bu olaylar çok karıştırıyor kafamı fazla şey göz cikaririmi bilemiyorum değerlendirmek ve değerlendirmek arasındayım:)
Aynen bu işlerde kafalar karışık. Dün T ve C eşit koyuluktaydı değerlendirdim, bugünkü testte T Cye göre daha da koyu. Çatlama yok bende henüz ama bugünü de değerlendireceğim

Bir buçuk sene önce baktirdigimda Amh 2,40 çıkmıştı. O zaman doktor sorun yok demişti ama şimdi bu doktor böyle suskun kalıp testi görmek isteyince çok moralim bozuldu
sakinnn sakinn olalım bosna stres yapma malesef doktorlar böle bırsey yoksada öle haretler yapabılıyrolar bız yanlış anlayabılıyruz yarın ola hayrola

Bence görmekle alakali değildir istemesi hepsine bakmak içindir çünkü hormon testlerinde amh de bakiyo Dr bu normal sıkıntı etmene gerek yoktur yarın normal çıkar inşallah

Aynen bu işlerde kafalar karışık. Dün T ve C eşit koyuluktaydı değerlendirdim, bugünkü testte T Cye göre daha da koyu. Çatlama yok bende henüz ama bugünü de değerlendireceğim
Bence bugün bida test yapsana idrar fazla gitmiş c yi bozmuş sanki ama t de koyu çıkmış baya o doğrudur

Hamile olanları tebrik ediyorum Allah analı babalı etsin

enfeksiyon için soğan suyu içen var mı aranızda ? adet olsam ilk onu deneyeceğim bak Allah’ın işine çocuk düşündüğümüz ay bekle bekle adette gelmiyor öncelikle herşeyin hayırlısı

Ben kese görmek için ne zaman gideyim kızlar Dr a bu gün 4+2
canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın. benimde 4+6 gözüküyor.
bugün kan verdim kendim betam bugün 438 çıktı. sen baktırdın mı.
doktorumu aradım söyledim 10 gün sonra çagırdı ilk kontrole.
hemen gitsekte gözükmücek.
betanın 2000 üzeri olması lazım gözükmesi için.

Evet bu benim kullandığım testlere güvenilir değil dedi bı çatlama gösteriyor bı tekrar pik gosteriyormus
Bilemedim bildiği birşey var demek ki zaten o bazı testleri yorumlamıyor da. Bende strip kullanmıştım zaten ondan cvp verdim diğer testin olsaydı birşey demeyecektim çünkü kullanmadım. Herkesin bir düşüncesi var saygı duyarım ama ovulasyon testleri öyleyse eğer sıkıntılı ise piyasada satılmamalı yani bilemedim kafam karıştı. Sen hiç öyle düşünme testine devam et bir silik bir pik çıkacak mı bak strip olandan varsa eğer. Onu merak ettim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…