- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 32
morelını bozma bence yarın sonuclar bır cıksın bakalım rabbim nasip etisn ınsallahKızlar doktora gittim alttan kontrol etti, hormon testlerimi istedi normalde Amh istememişti alttan kontrol edince ona da bakalım bir dedi. Yarın sonuçlardan sonra konuşuruz dedi çok moralim bozuldu sebebi ne olabilir pcos mu yumurta mı göremedi acaba soramadim da çok üzgünüm
Gebelik testi yapmadın mı peki?Merhaba arkadaşlar
Adet günüm bugün iken yumurtalama testim henüz bu şekilde.3 martda 12 mm olarak yumurta ölçülmüştü.Şuan sizce normal mi bu durum ?
Ben hemen çatlama beklemiyordum dün dedim değerlendiririz bı gün ara veririz sonraki gün bide degerlendirir nasipte varsa artık diye dusunuyodum ama teste göre pik ve çatlama bu arada ebru ya attım.bende o da dedi bu testi yorumlamiyorym çünkü guvenmiyorumBenim geçen ay 14.gün pik 15.gün sabah çatladıbu ay 14.gün ve 15. De devam etti akşamına çatladı bende bunun nedeni çok merak ediyorum bilen birine sormak lazım. Bazen çok hızlı çatlıyor bazen çok geç bunun hangi iyi birşey bilmek isterim . İlişki değerlendir sen yinede bu akşam hayır olsun neresine takıldın ki
Bir buçuk sene önce baktirdigimda Amh 2,40 çıkmıştı. O zaman doktor sorun yok demişti ama şimdi bu doktor böyle suskun kalıp testi görmek isteyince çok moralim bozuldumorelını bozma bence yarın sonuclar bır cıksın bakalım rabbim nasip etisn ınsallah
Bu olaylar çok karıştırıyor kafamı fazla şey göz cikaririmi bilemiyorum değerlendirmek ve değerlendirmek arasındayım:)Aaa dün değerlendir miş miydin, o zaman daha rahat olabilirsin.
Nasıl yani canım neyine güvenmiyormuş testlere mi?Ben hemen çatlama beklemiyordum dün dedim değerlendiririz bı gün ara veririz sonraki gün bide degerlendirir nasipte varsa artık diye dusunuyodum ama teste göre pik ve çatlama bu arada ebru ya attım.bende o da dedi bu testi yorumlamiyorym çünkü guvenmiyorum
Gecikmeli adet olacaksın belki akşamına olursun bende böyle regl olmustumMerhaba arkadaşlar
Adet günüm bugün iken yumurtalama testim henüz bu şekilde.3 martda 12 mm olarak yumurta ölçülmüştü.Şuan sizce normal mi bu durum ?
Evet bu benim kullandığım testlere güvenilir değil dedi bı çatlama gösteriyor bı tekrar pik gosteriyormusNasıl yani canım neyine güvenmiyormuş testlere mi?
Çok sevindim sizin adınıza bizler için de duanızda yer verinKızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
Allah saglikla kucagina almayi nasip.etsiCanım belirtilere gelecem ama şimdi dr.dan telefon bekliyorum dönüş yapsın hepsini tek tek yazmıştım zaten söyleyecem müsait bi zamanda yazicam kuzum
Aynen bu işlerde kafalar karışık. Dün T ve C eşit koyuluktaydı değerlendirdim, bugünkü testte T Cye göre daha da koyu. Çatlama yok bende henüz ama bugünü de değerlendireceğimBu olaylar çok karıştırıyor kafamı fazla şey göz cikaririmi bilemiyorum değerlendirmek ve değerlendirmek arasındayım:)
sakinnn sakinn olalım bosna stres yapma malesef doktorlar böle bırsey yoksada öle haretler yapabılıyrolar bız yanlış anlayabılıyruz yarın ola hayrolaBir buçuk sene önce baktirdigimda Amh 2,40 çıkmıştı. O zaman doktor sorun yok demişti ama şimdi bu doktor böyle suskun kalıp testi görmek isteyince çok moralim bozuldu
Bence görmekle alakali değildir istemesi hepsine bakmak içindir çünkü hormon testlerinde amh de bakiyo Dr bu normal sıkıntı etmene gerek yoktur yarın normal çıkar inşallahKızlar doktora gittim alttan kontrol etti, hormon testlerimi istedi normalde Amh istememişti alttan kontrol edince ona da bakalım bir dedi. Yarın sonuçlardan sonra konuşuruz dedi çok moralim bozuldu sebebi ne olabilir pcos mu yumurta mı göremedi acaba soramadim da çok üzgünüm
Bence bugün bida test yapsana idrar fazla gitmiş c yi bozmuş sanki ama t de koyu çıkmış baya o doğrudurAynen bu işlerde kafalar karışık. Dün T ve C eşit koyuluktaydı değerlendirdim, bugünkü testte T Cye göre daha da koyu. Çatlama yok bende henüz ama bugünü de değerlendireceğim
canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın. benimde 4+6 gözüküyor.Ben kese görmek için ne zaman gideyim kızlar Dr a bu gün 4+2
Aynen 8 9 gibi tekrarlayacağımBence bugün bida test yapsana idrar fazla gitmiş c yi bozmuş sanki ama t de koyu çıkmış baya o doğrudur
Siz ve esinizin saglikli iseniz neden olmasin. Allah isyeyen herkese nasip etsin hayirlisiylaKızlar 42 yaşındayım. Amh 0,46. Normal yolla gebe kalabilir miyim?
Bilemedim bildiği birşey var demek ki zaten o bazı testleri yorumlamıyor da. Bende strip kullanmıştım zaten ondan cvp verdim diğer testin olsaydı birşey demeyecektim çünkü kullanmadım.Evet bu benim kullandığım testlere güvenilir değil dedi bı çatlama gösteriyor bı tekrar pik gosteriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?